Era un om foarte bogat avea multe firme multii banii dar el era mereu foarte obosit.Intr,o zi si a luat sotia si au plecat la munte acolo unde avea o cabana placuta inconjurata de brazii inaltii.Mergand pe drum cand se inbina ziua cu noaptea au vazut o casa mai ruinata si cum se apropia de casuta se auzeau tot mai tare cantece ce erau inchinate lui Dzeu ce pe femeie au cucerito.A rugat pe sot sa intre inauntru si au intrat si au ascultat ce a vorbit un om cu un glas placut si patrunzator.In seara asta Dzeu te cheama la pocainta si pe bogatii si pe cei saracii pentru,ca el ne iarta de pacate.Sotia a spus,,,Pentr u noi a vorbit haide si noi am pacatuit hai la Isus,,...O iubita nevasta nu astazi a zis sotul ci maine am sa vorbesc cu acel om si maine ne vom pocaii.Mergand pe drum sa rupt pamantul si sau rasturnat in prapastie Sotia a murit iar sotul cu ultimile lui puterii sa tarat pana la sotie a prinso in brate a plans si a zis..Blestemata zi de maine ca nu sant inpreuna cu acel ISUS eu si sotia mea..

Vizualizări: 118

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru în reţeaua literară !

Alătură-te reţelei reţeaua literară

Comentariu publicat de CRISTIAN RACOVITA pe Octombrie 19, 2013 la 9:37pm

Comentariu publicat de Agafia Dragan pe Octombrie 17, 2013 la 2:23pm

frumoasa pilda..de cate ori nu spunem daca as? spre a ne masca greseala sub remuscare sau acuzand lipsa de timp...atentie la gramatica si ......

Comentariu publicat de CRISTIAN RACOVITA pe Octombrie 17, 2013 la 1:47pm

Comentariu publicat de Dragos Tudose pe Ianuarie 6, 2013 la 9:14pm

Domnule Faur, frumoasă pilda, grea gramatica. E nevoie de har şi pentru a spune pilde atît de frumoase. Din păcate, dvs nu îl aveţi şi nici gramatica nu va ajută.

Insignă

Se încarcă...

Fişiere video

  • Adăugare fişiere video
  • Vizualizează Tot

Statistici

Top Poetry Sites

© 2021   Created by Gelu Vlaşin.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor