La cca 1 an de la declararea pandemiei covid19 fără a trece prin etapa de epidemie cum era logic, măsurile atipice de prevenţie şi tratament al covidului, s-au dovedit a fi de până la 20-30 ori mai mortale decât efectul natural al covidului, boală declanşată de coronavirusul Sars-Cov-2. Dintre aceste metode mortale amintesc: intubarea în loc de oxigenarea, kaletra, remdesivir, măştile de aerosoli cu 0% eficienţă în coronavirusuri dar care intoxică organismul cu gaze de eşapament umane şi CO2, lockdown între termopane şi în absenţa ultravioletelor anti-coronavirusuri de afară, vaccinurile de 3 ori mai mortale decât non-vaccinurile, doar pe suişul lin de început al exponenţialei etc.


O nouă măsură, de data aceasta de 100 de ori mai mortală, este obligativitatea măştilor ffp2 în Austria, de la data de 25 ian 2021. Asta înseamnă 0% protecţie la coronavirusuri, o creştere a toxicităţii gazelor de eşapament din măşti(doar concentraţia de CO2 din măşti creşte de la 500ppm normal în aerul de munte austriac, la 50000ppm extrem de toxic în măşti).


Concluzia este că oamenii din Austria vor muri în număr mai mare de covid în următoarea perioadă. De asemenea va creşte numărul de depresii, suicid, boli cardiovasculare, infarct, AVC, diabet, cancer, blocaj renal şi dializă.

https://ziarulromanesc.at/austria-de-astazi-mastile-ffp2-se-gasesc-...

Vizualizări: 39

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru în reţeaua literară !

Alătură-te reţelei reţeaua literară

Insignă

Se încarcă...

Fişiere video

  • Adăugare fişiere video
  • Vizualizează Tot

Statistici

Top Poetry Sites

© 2021   Created by Gelu Vlaşin.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor