Bilgheiţul contemporan şi simbolistica cabalistică obsesiv compulsiv numerologică

6 miliarde de oameni infectaţi cu SARS-Cov2 în decurs de 3 ani, dintre care:

91% morţi de COVID - estimaţi 600 milioane supravieţuitori, să zicem 500 ca pe inscripţia Georgia Guidestones: "Mențineți umanitatea sub 500 de milioane de persoane, în echilibru permanent cu natura.", războaiele rămân deocamdată de rezervă, nu sunt neapărat necesare!

1% -morţi cauzate de comorbidităţi(Fundaţia B&M Gates)
80% -morţi intubaţi şi ventilaţi(protocoale fixate în SUA, M.Britanie)
10% -morţi vaccinaţi(B.Gates TED2010 min 4:21)

1% + 80% + 10% = 91%

PS: Socoteala din târg nu se potriveşte cu cea de acasă. Nu vă speriaţi!
Vioara I a tratamentelor ieftine şi eficiente este medicul francez Didier Raoult, care a dat peste cap planul cabalei pentru pretextul de vaccinare obligatorie. Practic în fiecare ţară, începând cu Franţa, SUA şi până în România, Madagascar, a existat câte un Didier Raoult, care de cele mai multe ori a fost ameninţat şi atacat în mass-media şi care a oferit soluţii ieftine, neluate în calcul de fabricanţii de vaccinuri scumpe. Microbiologul român Vania Atudorei, stabilit în Canada, a declarat într-un interviu, că singurele pericole legate de Covid sunt ocazionalele tromboze venoase, ce dau leziuni specifice la plămâni, inimă, rinichi, sistemul nervos, leziuni ce cauzează moarte prin împiedicarea oxigenării. Aceste tromboze venoase pot fi simplu prevenite şi contracarate cu anticoagulante ieftine precum aspirina(acid acetilsalicilic, de preferat tamponată pentru protecţia stomacului), cu excepţia unor forme particulare de astm, la care aspirina e contraindicată, dar care poate fi înlocuită cu succes cu alte anticoagulante precum streptokinaza, heparina etc. Nu toate anticoagulantele sunt bune în acest caz, trebuie urmate indicaţiile medicului în situaţii scăpate de sub control, dar ale acelui medic care ştie despre ce e vorba.

Estimarea am făcut-o în urma a două corelări: Corelarea dintre: A.Simulări şi B.Diagnostice înainte de deces.
Am pornit de la premisa că nici o coincidenţă nu e întâmplătoare. Dacă 3 simulări diferite au aspecte comune ce se mai şi concretizează după doar câteva luni, atunci am păstrat acest nucleu comun ca fiind de interes, coincidenţele le-am validat, iar ce nu se pupă, am eliminat.

A. Simulările unei ipotetice pandemii cu coronavirus au fost făcute între decembrie 2012 şi octombrie 2019, în SUA, Europa, Asia:

1. Germania -

- Simulare a pandemiei cu coronavirus numit Modi-Sars, cu caracteristici ipotetice descrise în proiect ca fiind identice celei recente şi concrete numită COVID, proiect aprobat în 13.01.2013 de Parlamentul Germaniei, cu numărul de ordine 17/12051. Îl găsiţi la o căutare pe net. Rezultatul simulării a fost o creştere a îmbolnăviţilor timp de 3 ani, cu excepţia copiilor, cu 8 milioane de morţi în Germania. Deci cam 10% morţi din populaţia totală de 80 milioane de locuitori ai Germaniei în 2012.

Fig. Mai jos vedeţi graficul evoluţiei pandemiei de coronavirus pe 3 ani, cu 3 maxime în fiecare an şi o creşterea continuă a numărului de infectaţi în această perioadă de 3 ani. 

Sub grafic, vedeţi caracteristicile bolii provocate de coronavirus, traduse din proiectul din Germania din anul 2012 luna decembrie. De atunci ştiau că virusul nu afectează copiii(alt astfel de virus nu mai ştiu), dar au greşit estimarea cu privire la inexistenţa tratamentelor antivirale ieftine pentu o astfel de pandemie.

Proprietăți Modi-Sars: precum SARS, cu următoarele excepții:
Patogen ipotetic: virus din familia virusilor corona
Modi-Sars a fost foarte rar observat la copiii mici
Perioada de incubație: 3-5 zile
Infecțiozitate: pacienții pot excreta viruși de îndată ce simptomele încep
Excreția virusului - după 3 zile. Infecțiozitatea se încheie atunci când semnele clinice scad
Simptomele, în medie, după 16 zile.
Simptome: febră> 38 ° C (100%), tuse uscată (100%), respirație scurtă (80%), radiologic
Modificări, frisoane (73%), greață (70%), mialgie (60%), diaree, cefalee,
Erupție, amețeli, crampe, pierderea poftei de mâncare
Letalitate: aproximativ 10% (1-50%, în funcție de vârstă și boli secundare)
Profilaxie: profilaxia expunerii (îmbrăcăminte de protecție, izolare, carantină), fără vaccin
disponibil
Terapie: doar simptomatice, între 20 și 30% au nevoie de îngrijiri intensive
Zile în spital aproximativ 19, zile în unitatea de terapie intensivă aproximativ 19
Spitalizare până la moarte: 28 de zile în medie.
Măsurile anti-epidemice (secreție, măști, igienă etc.): au fost din ziua 48 până în 408
aproximativ 14% necesită ventilație, nu există medicamente antivirale disponibile.

https://dipbt.bundestag.de/dip21/btd/17/120/1712051.pdf


2. SUA -

- Ianuarie 2019, Operaţiunea Crimson Contagion cu durata a 5 luni, în 13 state americane. Simularea pandemiei s-a încheiat cu 2 luni înainte de începutul pandemiei COVID (oct-nov 2019). În această perioadă, biologi de la Harvard, au fost monitorizaţi de FBI şi apoi arestaţi, pentru spionaj în favoarea Chinei şi în special pentru Catedra de Biologie şi Virusologie de la Universitatea Wuhan. Ca o paranteză, într-un lanţ al vinovăţiilor şi complicităţilor, cel mai vinovat este cel mai inteligent dintre ei, pentru că el vede toate implicaţiile pe termen lung şi poate preveni catastrofele. Deci Harvard e vinovat, apoi Fauci, acest pitic gâjâit cu nume italian ce joacă rolul mafiotului din filmul Naşul, care a aprobat fondurile de externalizare spre Wuhan.
- Centrul Johns Hopkins, Forumul economic mondial, Fundaţia Bill & Melinda Gates, au efectuat în 18 octombrie 2019 o simulare cu o pandemie de coronavirus. Rezultat: 65 de milioane de morţi în 1,5 ani(1% din populaţia globului)

3. Wuhan -

- În octombrie 2019, la Wuhan, are loc un exercițiu militar – Military World Games, la care participă 300 de militari americani, precum și alți militari din 140 de țări, dar şi o simulare la amenințare cu coronavirus. La întoarcere, toţi militarii au făcut escală pe un aeroport militar din Paris, acolo unde se spune că a fost depistat pacientul zero din Europa cu coronavirus, un angajat local.

B. Diagnosticele de dinaintea decesului, la care mă refer, provin din perioada noiembrie 2019 - aprilie 2020: Datele concrete din spitale în aceste 6 luni. Medici precum Dr. Cameron Kyle Sidell în SUA, au denunţat protocoalele de intubare şi ventilare din SUA şi Marea Britanie ca fiind inutile şi inadecvate, ce omoară pacienţiii în proporţie de 80% În spitalele unde nu s-au aplicat protocoalele cu intubările, ci doar oxigenarea, mortalitatea a fost de maxim 14%. Sunt pe net asistente medicale ce plâng neputincioase că nu au ce să facă, deşi ştiu ce să facă, dar nu au voie conform protocoalelor.

Şi acum să discutăm puţină psihologie pe marginea acestor planificări. Ştiţi cum operează un magician care doreşte să pară credibil atunci când te minte? Fix cu două mâini: Cu dreapta îţi arată o monedă, iar cu stânga îţi fură portofelul. Tu eşti captivat de ce îţi arată cu dreapta, ori asta e condiţia necesară şi suficientă să-ţi scadă vigilenţa cu 99%. Doar atunci te operează cu stânga. Nici mai devreme, nici mai târziu. Iar tu rămâi perplex şi nu ştii de ce.
Hai acum să vedem care e moneda mititică şi viu colorată pe care ţi-o arată magicianul, să zicem magicianul Bill. Îţi arată 1% morţi de coronavirus, prima strigare la licitaţie, rezultaţi conform unui studiu ştiinţific din octombrie 2019 despre care nu am nimic de obiectat, făcut probabil de angajaţi competenţi care nu-şi cunosc bine şeful. Profesionişti asemenea lui Pompiliu Diplan, care a lucrat multă vreme pentru profitul lui Bill Gates şi care acum îl face praf în discursuri, tocmai de aceea fiind şi foarte cenzurat pe net. Deci simularea lui B.Gates  îţi dă un termen la jumate faţă de simularea din Germania făcută transpsarentă şi publicată oficial, precum şi un număr de morţi de 10 ori mai mic faţă de aceeaşi simulare din Germania(nu-i aşa că B.Gates are obrazul subţire? Ce fin!). Sunt convins că în toate parlamentele există aşa ceva, dar nu transparent, pentru că statul global securistic nu peste tot lucrează la fel. B. Gates de ce publică asta, că sigur mai are şi alte rezultate? Pe de o parte o face ca să zică, uite, nemţii, sau alţii, sunt de 10 ori mai răi ca mine, atunci când cineva se va prinde în cele din urmă şi va corela rezultatele, astfel ieşind ok ca imagine sinistră, deci fiind mai bun de 10 ori ca nemţii. Iar pe de altă parte, în octombrie 2019, la Wuhan, în simularea comună SUA-China, magicianul Bill a stabilit şi cum va fi primul impact în imaginaţia tuturor oamenilor de pe mapamond, al acestei pandemii cu 1% morţi de la începutul licitaţiei. Sunt acele filmuleţe trucate din Wuhan, în care cădeau chinezi pe stradă şi umpleau asfaltul de sânge. Până şi jurnalişti inteligenţi ca cei de la Epoch Times, nu s-au prins că nu trebuie să le facă jocul şi că nu trebuie să le popularizate în mentalul colectiv. Aşa s-a promovat emoţional pandemia de coronavirus în lume. Cu acele filmuleţe care au dispărut imediat de pe net şi care nu s-au mai confirmat nicăieri în lume. Pentru că a fost teatru. Probabil nişte actori fără job au mai câştigat câteva sute de dolari pentru aceste roluri. De ce magicianul Bill a dorit mediatizarea acestor filmuleţe mincinoase? Răspunsul e simplu, pentru că portofelul pe care-l fură cu stânga, conţine procentul de 80% morţi intubaţi, dar ca să ajungă acolo trebiuie ca toţi să fie mai întâi foarte speriaţi, panicaţi, cu obsesii în creier precum imaginea oamenilor din Wuhan care cad din picioare pe stradă şi care mor în convulsii în câteva zeci de secunde. Mai bine în spital decât pe stradă, altfel nimeni nu s-ar interna în masă, din cauza unor viroze respiratorii care mai dau uneori şi mortalităţi, toată lumea ştie asta.
În situaţia ipotetică în care în decurs de 3 ani, din cauza panicii, a scăderii imunităţii din cauza panicii, ar fi 6 miliarde de infectaţi panicaţi, 6 miliarde de intubaţi cu imunitatea la pământ, 6 miliarde de intubaţi ar însemna 80% dintre ei morţi, la sfârşitul licitaţiei, conform protocoalelor medicale bătute în cuie, în sistemul global de sănătate. 80% morţi faţă de 1% morţi la pornirea licitaţiei. Evident că e cea mai defavorabilă situaţie, pentru mine e SF, dar intră în calcule şi se poate ajunge acolo. şi tocmai de aceea, pentru sporirea panicii şi umflarea cu 80% a infectaţilor, au mai utilizat:

1.Teste inadecvate pentru depistarea coronavirusurilor, ce dau efecte fals pozitive la 8 din 10 testaţi. Medicii specialişti ştiu asta şi nu înţeleg cine a luat astfel de decizii non-medicale, ca să fiu politicos. În Africa, în urma testărilor, au depistat la laborator: capre, fructe de papaya, infectate cu coronavirus. S-au amuzat şi ei după ce au presupus că sunt luaţi de fraieri.

2.Vaccinarea împotriva gripei sezoniere, creşte semnificativ cu până la 80%, îmbolnăvirea cu coronavirus. Vaccinarea împotriva gripei sezoniere s-a făcut în masă în Italia şi Spania, până în 2019, din cauza unor gripe sezoniere ce au îmbolnăvit milioane de oameni înainte. Doar în 2014, în Italia, 5,4 milioane de oameni aveau gripă sezonieră, cu un număr record de morţi. Armata americană a publicat în acest sens un studiu, pe 10 ianuarie 2020, vizibil pe pagina web guvernamentală, studiu făcut pe parcursul mai multor ani înainte, despre care am mai vorbit şi cu altă ocazie.

3.Utilizarea de termoscanere inadecvate, nişte chinezării cu specificaţii tehnice trucate, importate fără a fi testate în laboratoare metrologice, care se utilizează de ca şi cum ar fi aparate făcute după standarde medicale europene şi americane. Chinezii pretind în fişa tehnică precum că termoscanerele lor au erori mai mici de 0,3 gradeC, în condiţiile în care termoscanere făcute în Europa după standarde medicale şi care costă 20 000 euro bucata, au erori de 1 gradC. Adică dacă îţi iese la scanare 38 gradeC, tu ai putea avea de fapt 37 gradeC cu un aparat foarte scump, pe care nu şi-l permit magazinele care folosesc chinezării mult mai proaste. În plus vine căldura şi te bate soarele fix în frunte, înainte să te scaneze. Cine răspunde dacă, să zicem că prin ordonanţă te izolează cu forţa, în urma unui fals făcut de amatori? Deci erori grosolane în plus. După părerea mea, termoscanarea are alt rol. Obişnuirea turmei cu scanarea facială, se numeşte "fereastră overton". În curând oamenii vor dori să li se scaneze fruntea, se vor simţi în nesiguranţă dacă nu li se scanează fruntea. Întâmplător, cele mai avansate implanturi biometrice la care se lucrează, sunt sub formă de tatuaje, aplicate pe frunte sau pe mână. Este importul de "democraţie chinezească" la care se lucrează pentru Europa, de care a vorbit în 2015 monahul Teodot. În lipsa unui "antrenament special" de durată, teoria ferestrei overton susţine că nimeni nu ar accepta de bună voie un astfel de control. Iar în plus, efectul de turmă constă printre altele şi în existenţa unei mase critice de prostuţi zombificaţi, ce ironizează avertismentele de acest gen, cu cele mai tâmpe şi stupide glumiţe, de genul "ies covizii din antene 5G, toţi conspiraţionişţii cred asta ;)". Citatul e real şi e din presa elitistă românească, nu e o invenţie! Deşi nu a spus nimeni vreodată aşa ceva, ei ar fi în stare să jure cu mâna pe Biblie că toţi ca mine credem asta.  Cam aici s-a ajuns cu zombificarea oamenilor.

Au prevăzut şi că dincolo de toate manipulările, nu are cum să fie chiar aşa şi se mulţumesc practic nu cu 80%, ci cu un 14% trecuţi pe la intubare conform proiectului german. Vedeţi că ei ştiau exact acum 8 ani, faptul că din 14 intubaţi 10 mor? Aparatele sunt aceleaşi, cineva le-a dat informaţia exactă, eu doar recent am aflat asta de la două spitale, unul din Italia şi unul din SUA. Adică rezultă per total un 10% morţi intubaţi, exact ca în estimările vaccinării făcute tot de magicianul Bill la min 4:21. Deci el va zice că, în urma vaccinului produs de firma Moderna, unde e acţionar, chiar dacă le va administra apă cu sare, în lipsa unui control real al tuturor dozelor de vaccin, pe fondul unei relaxări totale şi fără panică, doar 10% au murit, în rest a salvat planeta, e un erou. Aceasta e situaţia ipotetică de la celălalt pol, al relaxării, în care oamenii nu s-au panicat, dar chiar şi aşa, Bill Gates a câştigat reputaţie şi miliarde de dolari dintr-un business cu vaccinuri şi alte implanturi biometrice despre care se fereşte să vorbească.
Deci chiar şi în lipsa unui vaccin declarat de B.Gates la TED2010 min 4:21, care ar creşte ipotetic procentul mortalităţii la 91%, licitaţia morţilor fără vaccin porneşte iniţial de la 1% morţi, poate ajunge la 80% morţi, dar se poate opri realist pe la 10%, estimări identice cu cele din Parlamentul din Germania în 2013 17/12051, făcute pe 3 ani în lipsa vaccinului, fix pentru acest tip de coronavirus, cu incubaţie şi manifestare fix identică, inclusiv faptul că în premieră mondială nu afectează copiii(câtă bioetică pe capul lor!). Cu alte cuvinte, simularea din Germania reduce populaţia cu 10% în lipsa vaccinului, magicianul Bill reduce populaţia cu 10% prin vaccinare. Atunci ce mai caută vaccinul în această combinaţie, dacă produce exact acelaşi efect în lipsa vaccinului şi e absolut inutil? Răspunsul e că nu e inutil, ci are alt scop! În acest caz realist, se poate administra ca vaccin apă cu sare şi un CIP spre exemplu, salvând planeta cu doar 10% morţi(pensionari ce consumă pensii de la stat, de care doar Kim-Jong-un mai scapă în felul acesta, sau alţi incomozi), restul populaţiei urmând să aibă implanturi nano-electronice, iar magicianul Bill să apară în media ca un erou mondial.

PS: Aşa cum aţi remarcat în conferinţa TED2010, Bill Gates vrea să reducă la zero dioxidul de carbon din atmosferă, pentru salvarea planetei de încălzire globală şi poluare. Dincolo de faptul că dacă i se termină bateria de la ochelari s-ar putea să rămână fără prompter, cred că cineva şi-a bătut joc de textul discursului său. Prostia împuşcă astfel doi iepuri deodată, pentru că aceşti biligheiţi inteligenţi, cabalişti pasionaţi de simbolistică, care vor să reducă populaţia globului la 500 milioane, în conformitate cu Georgia Guidestones, nu pomenesc nimic despre producţia de oxigen, cui se datorează, prin ce mecanisme, nu sunt în stare să-şi amintească de la gimnaziu, faptul că dioxidul de carbon e o constantă de 0,04% în compoziţia aerului, fără de care plantele ar muri şi nu ar mai avea cine să producă oxigen pentru creierele bilgheiţilor din toată lumea. Dacă ar şti Bill Gates că mustul fermentează în beciuri unde creşte CO2 şi de 30-40 de ori, ar face imediat legătura dintre butoaiele cu vin şi încălzirea globală, deşi pe noi ne omoară radiaţiile, undele cu puteri de peste 100 ori mai mari ca cele admise, aluminiul în diverşi compuşi, particulele de funingine PM2.5, benzo(a)pirenul (BaP), metalele grele din atmosferă, arsenul, cadmiul, mercurul, nichelul, NO2, NH3, dioxidul de sulf, benzenul, monoxidul de carbon. Dar bilgheiţii sunt sensibili la CO2, iar dacă vrei să sperii un mamifer bilgheiţ, du-l într-o pivniţă şi bagă-i un furtun de la damigeană în gură. Pe uscat, doar cu CO2, fără alt lichid pe acolo.

Vizualizări: 182

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru în reţeaua literară !

Alătură-te reţelei reţeaua literară

Comentariu publicat de RobertC pe Iunie 15, 2020 la 7:35pm

Oxigenaţi-vă mult. Scopul covidului este purtatul măştilor, CO2 mult în plămâni, boli multe, medicamente multe.

Mulţi se întreabă ce l-a apucat pe Bill Gates să ţină 10 ani prelegeri TED2010 despre cum vrea el să reducă la zero CO2 din aer, după care la final, în 18 octombrie 2019, face simularea pandemiei de coronavirus în cadrul pompos Event 201, simulare soldată cu 1% morţi din populaţia totală a globului. Pentru că e un mincinos, de aia face asta, zice una şi face pe dos, apoi caută justificări de doi lei, e bun de politician. De fapt el neavând studii medicale, a vrut să muncească pentru el tot felul de ong-uri marxiste în scopul declarat generos de a studia efectele CO2 crescut asupra apariţiei multor boli, pentru că ştia că suferinzii vor muri în final de la CO2, din cauză că vor fi obligaţi să poarte mult timp măşti de covid ;)

De aceea şi copiii în examene sunt obligaţi acum să poarte măşti, deşi riscurile sunt zero, fiind distanţaţi corespunzător.

Comentariu publicat de RobertC pe Iunie 15, 2020 la 3:56pm
Oxigenaţi-vă mult. Scopul covidului este purtatul măştilor, CO2 mult în plămâni, boli multe, medicamente multe.
 
Mulţi se întreabă ce l-a apucat pe Bill Gates să ţină 10 ani prelegeri TED2010 despre cum vrea el să reducă la zero CO2 din aer, după care la final, în 18 octombrie 2019, face simularea pandemiei de coronavirus în cadrul pompos Event 201, simulare soldată cu 1% morţi din populaţia totală a globului. Pentru că e un mincinos, de aia face asta, zice una şi face pe dos, apoi caută justificări de doi lei, e bun de politician. De fapt el a vrut să muncească pentru el tot felul de ong-uri marxiste cu privire scopul declarat generos de a studia efectele CO2 crescut asupra apariţiei unor boli, pentru că ştia că suferinzii vor muri în final de la CO2, din cauză că vor fi obligaţi să poarte mult timp măşti de covid ;)
 
De aceea şi copiii în examene sunt obligaţi acum să poarte măşti, deşi riscurile sunt zero, fiind distanţaţi corespunzător.
Comentariu publicat de RobertC pe Mai 25, 2020 la 9:09pm

Oricât ţi-ai vedea liniştit de treaba ta, nu ai cum să nu te mai amuzi din când în când de ei, că tare prostuţi mai sunt cerceii securişti şi masoni din toată lumea! Cu insigne şi pompe funebre cu tot. Ei nici măcar nu realizează că îşi fac singuri rău, că totul se va întoarce împotriva lor în cele din urmă, prin efect bumerang.

Pe 22 ianuarie 2020 în Wuhan sunt declaraţi 16 morţi şi 500 infectaţi de coronavirus.
Pe 25 ianuarie, la 3 zile după, un chinez care zice că e deştept deoarece poate transmite în ascuns pe net, la min -11:00 anunţă pentru tot mapamondul că ei se află izolaţi în Wuhan din cauza la o "aşazisă pandemie". De unde ştia el de "aşazisa pandemie", în condiţiile în care pacientul zero în Italia s-a infectat o lună mai târziu, pe 21 februarie, iar OMS declară pandemie pe data de 22 martie 2020, adică fix 2 luni mai târziu, în condiţii forţate de imaginile "convingătoare/horror" din China?

Unde au dispărut celebrele filmuleţe "horror" de pe net, în care chinezii cad pe stradă în spasme, de ca şi cum ar avea combinat simptome de epilepsie / hemoragie internă / otrăvire cu cianură? Unde au dispărut aceste filme, mai ales că serverele youtube se află în SUA?

Din cauza acelor filmuleţe cu simptome COVID-19, inexistente în orice alt colţ de lume, unde oamenii sunt fix la fel, a fost declarată pandemie la ora actuală. Altfel oamenii ar fi luat paracetamol 3-4 zile şi gata, nu ar fi fost supuşi la torturi, aşa cum a fost torturat arhipiscopul Pimen în spitalul lui cercel, până ce i-a cedat inima.

Tehnic spus, suntem într-o pandemie mondială cu 350000 morţi rotunjiţi prin adaos, adică 0,005% morţi din toată populaţia globului! Ce e asta? Unde e documentul oficial în care a fost declarată EPIDEMIE pe teritoriul României, în baza căruia ei să poată da restricţiile? Epidemia are definiţii clare, pandemia are definiţii clare, iar juriştii vorbesc că nu se putea trece peste această etapă, doar invocând tele-argumente umaniste de genul "cucu-bau".
Nu mai trăim în evul mediu, ca să ne poată minţi fix cu aceleaşi argumente. COVID-19 este vechiul SARS care s-a dovedit "ineficient" în pandemia trecută, dar care are acum inclusă în plus, fix secvenţa cheie gp41 din HIV, ce nu are vaccin. Din cauza acestei secvenţe gp41, virusul HIV poate face praf imunitatea oricui, altfel HIV ar fi absolut ineficient, ca milioanele de virusuri şi bacterii ce trăiesc într-un om. E vorba de vreo 3 kilograme de virusuri şi bacterii pe care oricine le are. Spun ei că această secvenţă cheie a HIV a apărut prin mutaţie haotică la SARS, la lilieci sau pangolini. Păi dacă haosul ăsta produce de două ori la rând HIV prin mutaţii haotice la animale, pe care ştie să le şi conserve în ciuda faptului că se cheamă haos, oare nu poate produce măcar o singură dată şi vaccin, tot prin mutaţii haotice la oameni? Că HIV tot HIV a rămas, nu a vrut deloc să evolueze!
Au făcut praf economia, cu pierderi estimate de asiatici la 8,8 trilioane dolari, educaţia, sportul, au făcut praf mass-meda, au făcut praf Constituţia, toate au devenit fake news. Citiţi Constituţia să vedeţi ce mare FAKE e! Iar acum hoţii strigă hoţii! Se iau prostănacii cu mâna de fundul pantalonilor şi încep să acuze după fix acelaşi tipar: "Vaaai, ei cred că ies covizii din antene 5g, teoria conspiraţiei!". Dar ei nu numesc "fake news" aceste minciuni existente doar în imaginaţia lor schizoidă, pentru că ei trăiesc într-o lume "normală", "reală", cu "diversitate" doar când e vorba de psihopaţi, pentru că ei îşi imaginează că în felul acesta au "opinii elevate"! Jurnaliştii Epoch Times sunt foarte inteligenţi, pentru mass-media actuală ;şi mincinoasă, reprezintă cam ce reprezenta Europa Liberă pe vremuri, îi apreciez mult pentru ce fac, doar că din anumite ataşamente, arareori mai confundă efectele cu cauzele. Dar pe ansamblu îmi scot pălăria! Şi masca ;)

https://www.facebook.com/epochtimesro/videos/1028163307557441/?v=10...

Insignă

Se încarcă...

Fişiere video

  • Adăugare fişiere video
  • Vizualizează Tot

Statistici

Top Poetry Sites

© 2021   Created by Gelu Vlaşin.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor