Blogul Cenaclului Scriitorilor din Maramureş are peste 6000 de vizitatori !

Deşi foarte tânăr, a fost creat în 23 martie a.c. de către scriitoarea Florica BUD la puţin timp după ce a fost aleasă preşedintele Cenaclului Scriitorilor (la dispariţia dureroasă a poetului Ion Burnar ) acesta a avut deja peste 6000 de vizitatori! Interesant este faptul că acest site al Cenaclului Scriitorilor care oglindeşte fidel activitatea literar-artistică a Maramureşului, ( în măsura în care primeşte şi informaţii în acest sens ), este vizitat şi de către alţi cetăţeni,  (presupunem că români care s-au stabilit în alte state şi continente ) din SUA, 149 vizitatori; Franţa, 113 vizitatori; Republica Moldova, 70 vizitatori, dar şi din alte ţări cum ar fi : Germania, Belgia, Australia, Italia, Noua Zeelandă, Austria, etc

Să mai spunem că printre cei care accesează acest blog aproape zilnic se numără importanţi  scriitori contemporani numai dacă i-aş aminti pe : Horia Gârbea, Lucian Verona, Ştefan Doru Dăncuş, Emanuel Pope, George Roca, Ioan Dragoş, Nicolae Păuna Scheianu, Igor Ursenco, Ştefan Jurcă, Ioan Romeo Roşiianu sau maramureşeni : Vasile Dan Marchiş, Anca Goja, Gelu Dragoş jr., Angela Miclea,  Toma Gross Rocneanu, Ioan Georgescu, Lucica Dragoş ş.a.

Acum, în prag de Sfintele Sărbători, dorim multă putere de muncă doamnei Florica Bud şi îi mulţumim că există, altfel trebuia inventată pentru mişcarea literară din Nordul ţării. Să-şi ducă la bun sfârşit toate proiectele la care lucrează, fie că vorbim de propria-i carieră literară, de cea a cenaclului, de afacerea Domniei Sale! LA MULŢI ANI ! http://cenaclulscriitorilormm.blogspot.com/

Vizualizări: 375

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru în reţeaua literară !

Alătură-te reţelei reţeaua literară

Comentariu publicat de Lucian-Zeev Herscovici pe Decembrie 18, 2011 la 11:03pm

La multi ani  cu sanatate si mult succes si din partea mea.

Comentariu publicat de ANGELA BACIU pe Decembrie 18, 2011 la 5:23pm

felicitari si mult succes tuturor!!!

 

Comentariu publicat de FLOARE PETROV pe Decembrie 18, 2011 la 3:45pm

Buna salutare tuturor. mai intii va fac o marturisire, daca e sa ma identific constitutional cu vre-o regiune care ma fascineaza pentru dinamimsul cu care conserva specificul autentic romanesc, fundamental ospitalier, vesel, optimist harnic, fara dubii  Maramuresul este primul. Pretuirea si dragostea  pentru  Tara Oasului o mostenesc cu siguranta de la tatal meu care la virsta insuratorii dupa primul razboi mondial s-a stabilit in Salaj Sa fiti fericti oameni frumosi- inzestrati admirabil cu tot ce poate defini  umanism altruism, consecventa,  personalitate distributiva in toate aspectele vitale. SARBATORI FERICIT LUMINATE  va doresc  onorant .

Comentariu publicat de Florin GRIGORIU pe Decembrie 18, 2011 la 2:27pm

VIVAT, CRESCAT, FLOREAT! La Mulți Ani! Florin Grigoriu, cel care în cărțile sale a scris și despre scriitorii marelui Maramureș, fiindu-vă prieten dinspre Cicârlău, Apșa, Baia Mare, Nistru, Șișești etc.

Comentariu publicat de Mircea Draganescu pe Decembrie 18, 2011 la 2:04pm

Felicitări!

Comentariu publicat de Serban Ecaterina pe Decembrie 18, 2011 la 10:20am

Felicitări sincere celor care trudesc în cea mai minunată formă de exprimare a cuvântului! Fie ca logosul să-și găsească loc în creațiile dvs. să cadă în pcuri de lumină până în suflete. Vă doresc viață lungă și ptr că acum se apropie  sărbătoarea nașterii lui IISUS fie ca să fuzionăm cu toții în Iubirea Divină!

Comentariu publicat de Nemecsek Ştefan pe Decembrie 18, 2011 la 10:16am

Felicitări!

Comentariu publicat de HALAS ELENA DORINA pe Decembrie 18, 2011 la 9:55am

Felicitari maramuresenilor cu care ne putem mandri !La multi ani!

Comentariu publicat de Carmen Vinţan pe Decembrie 18, 2011 la 9:03am

La multi ani ! Felicitari !

Comentariu publicat de GELU DRAGOŞ pe Decembrie 18, 2011 la 7:13am

Îmi fac mea culpa, este vorba despre "Valorile Maramureşului" 2011 unde Consiliul Judeţean Maramureş a premiat valorile sale! La proză Mihai GANEA, la poezie Nicu Scheianu PĂUNA iar la carte pentru copii Florica BUD! Felicitari însă tuturor!Inclusiv dl. Ioan Romeo Roşiianu, premiul pentru ziarul electronic www.necenzurat.ro, acolo unde de fapt şi lucrez de ceva ani!

Insignă

Se încarcă...

Fişiere video

  • Adăugare fişiere video
  • Vizualizează Tot

Statistici

Top Poetry Sites

© 2021   Created by Gelu Vlaşin.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor