Cât de inteligenți mai suntem! "Statul islamic" aprobă prelevarea de organe!

           Bine că nu au descoperit tratamentul împotriva cancerului, cei din Daesh.

           De ce, de la începerea masacrării creștinilor de rit ortodox în aramaică, din Irak, Siria, păstrători ai unor documente spirituale în aramaică, vechi de 5000-6000 de ani, ce atestă istoria și continuitatea creștinismului pe acele meleaguri, Reuters bombardează permanent subconștientul goimilor, cu apelativul "Statul Islamic", "Statul Islamic" în sus, "Statul Islamic" în jos? Apoi, multiplică în cascadă aceste apelative, în presa locală, care intră "no comment" în jocul perfid de complicități și spălarea de creiere receptive, educate din timp să fie docile.

 

           Nu se putea mai simplu, să o numească, gruparea teroristă Daesh? Sau ceva similar legat de terorism și crimă organizată? Dacă la Reuters sunt ziariști serioși într-adevăr, înseamnă că citează din niște documente juridice recunoscute internațional, că doar la Reuters nu se scriu texte SF. Noțiunea de "stat" nu exista atunci când s-a constituit "sharia", orice ar spune unii, legat de forme de organizare în jurul proprietăților, după ieșirea din comuna primitivă. Dar chiar și așa, acest zel al unor oameni serioși de la Reuters, înseamnă recunoașterea unor teritorii, granițe, proprietăți, sisteme economice funționale. Cui folosesc aceste aberații? Legile războiului, conform Coranului și islamului, au avut întotdeauna ca fundament, inclusiv mila, clemența, protecția femeilor, copiilor, bătrânilor. Inclusiv interzicerea torturii pe timpul conflictelor armate, erau valabile în sharia încă inainte de existența statală. Orice abatere a fost considerată străină islamului. Nu s-au respectat tot timpul, ca mai peste tot de altfel, dar asta este altă discuție. Deci nici măcar "sharia" prestatală nu e aplicată în Daesh. Nu zic de Turcia, care teoretic încă mai este stat laic, dar în toate statele islamice existente la ora actuală, Constituția definește forma de organizare statală recunoscută internațional. Sau poate că există și o Constituție ISIS recunoscută internațional, iar teroriștii islamiști sunt de fapt soldați legitimi ai unei armate, cu un statut care îi protejează conform reglementărilor internaționale, de abuzuri și nedreptăți ale altora? În caz că nu sunt tratați cuviincios ca prizonieri de război, poate vor câștiga și procese împotriva nedreptății și chiar mulți bani din aceasta?

 

           De curând, Reuters cu sediul central în Londra, funcționeză în afara Europei. Care sunt acum interesele Reuters în Europa? Mai ales că, recitind articole din Reuters de dinainte de Brexit, se sugera subtil cum că ar exista o panica și o frica ce ar putea duce la separare. Eu nu prea i-am văzut panicați pe britanici în fața europenilor, de aia mă mir și de eticheta pusă de Reuters și de rezultat. Dar în Orientul Mijlociu, care ar fi acum interesele Reuters? Că n-am auzit ca Reuters, să-i alinte și pe alții, cu apelative de genul, teroriștii din "Statul Palestina", sau din "Statul Kurdistan"?

 

           Mă gândesc la faptul că, elevi și studenți foarte buni, din România, care termină cu note foarte mari, visează să lucreze pentru ei, pentru Reuters, pentru NASA și pentru alte astfel de agenții de dezinformare profesionistă, fiind mândri de eticheta avută ulterior și de laudele semenilor, fiind formați în acest spirit fără să-și dea seama. Doar că mândria e luciferică și asta nu li se spune în școli. Iar compararea semenilor pe baza unor legi învechite, ține de dezvoltarea creierului primitiv, nu de neocortex. Iar rezultatele mândriei, slava deșartă, au efecte previzibile. Doar la NASA, au murit în 2 ani, în accidente suspecte și în condiții suspecte, 74 de cercetători cu rezultate remarcabile în tratamentul cancerului și a altor boli incurabile. Asta din cauză că nu au știut ce fac. Au crezut că fac bine. Inteligența este o mărime vectorială, nu scalară. Inteligențele se vectorizează întotdeauna, nu se stivuiesc! Nu se va recunoaște niciodată acest lucru în școlile de profil. Inteligența poate fi pozitivă, zero, sau negativă, atunci când muncești pe brânci ca să te faci complice a crimei organizate, împotriva propriului popor chiar. Nu li se spune asta și anume faptul că o inteligență negativă în ochii divinității este mai mică decât o inteligență zero, a dobitoacelor necuvântătoare, care recunosc adevărul și sfințenia întotdeauna. Dacă Europa va fi dusă spre colaps, asta se va face datorită oamenilor inteligenți din rândul nostru, deveniți foarte inteligenți, docili și fără discernământul corect, cu un creier primitiv hiperdezvoltat pe baza competiției, mai ales în țările cu o economie de lumea a 3-a. Nu datorită fiarelor sălbatice din pădure vom ajunge vreodată la colaps.

 

http://www.agerpres.ro/externe/2015/12/25/statul-islamic-aproba-pre...

Vizualizări: 76

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru în reţeaua literară !

Alătură-te reţelei reţeaua literară

Insignă

Se încarcă...

Fişiere video

  • Adăugare fişiere video
  • Vizualizează Tot

Statistici

Top Poetry Sites

© 2021   Created by Gelu Vlaşin.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor