Care să fie oare, legătura cauză-efect, dintre paşte şi nenorocirile celor nevinovaţi?

Care să fie oare, legătura cauză-efect, dintre paşte şi nenorocirile celor nevinovaţi?

"Cercetați toate lucrurile și păstrați ce este bun"(1 Tes. 5,21). Deci "toate", înseamnă că au voie să cerceteze inclusiv laicii! Ca Eliade, Eminescu, Vulcănescu, Vasile Voiculescu etc. Să vedem despre ce este vorba.


Suntem în săptămâna în care evreii şi iudeo-creştinii, sărbătoresc fericitul paşte al mamii lor, adică sărbătoresc crima organizată, sărbătoresc distrugerea creştinismului, parţial, din faşă. Au vrut mai mult evreii, dar nu s-a putut atunci.
Acum au avansat cu paştele mamii lor, au fabricat aşanumite mincinos "vaccinuri", ce genetic depistează anumite particularităţi genetice la creştinii practicanţi şi le anihilează prin injectarea celulei. Din câte ştiu eu, evreii muncesc de vreo 30 de ani la asta. Bill Gates şi şefii Pfizer sunt doar pionii evrei din faţă.

Noi, puţinii creştini câţi am mai rămas, nu sărbătorim fericiţi aşa ceva, ci cu smerenie, vom sărbători Sfânta Înviere, ca de obicei, sărbătoare într-adevăr fericită, ce anul acesta pică sambată 1 mai, la ora aproximativă 14,30 - Lumina Supranaturală de la Biserica Sf Mormânt din Palestina.

Sigur că sunt bucurii de familie, cu vopsit ouă şi copt dulciuri specifice, tradiţii de suflet în care sunt implicaţi şi copii, până să realizeze despre ce este vorba într-un sens mai profund, precum superficialitatea mamiferelor carnivore jucăuşe şi drăgălaşe până la un anumit punct, dar după care îşi dau arama pe faţă, cum că nu e nimic spiritual în comportamentul lor drăgălaş, ci e instinct animalic şi atât. Dar şi pe vremea israeliţilor, mass-media de influenţă a copiilor din cele mai fragede vârste şi până la maturitate, era de fapt ritualul! Ritualul era identic cu mass-media! În timp, ritualul forma o lipsă de compasiune faţă de mieiii asasinaţi, că aşa li se spunea că era divin, sentimente ce se amplificau odată cu trecerea anilor, spre maturitate, ireversibil. Când l-au văzut pe Mielul Iisus, nevinovat şi făcător de bine, primul gând ce le-a venit în minte israeliţilor, a fost de crimă!

Ciclic se repetă aceste ritualuri africane vodoo de crimă organizată, diversificate ce e drept, cu complicitatea iudeo-cretinilor noştri, în ciuda îndemnului biblic din vechiul şi noul testament, Osea(6,6), Iisus, Matei:

"Deci, mergând, învăţaţi ce inseamnă: milă voiesc, iar nu jertfă"(Matei 9:13)

Cuvântul "jertfă" nu are ce căuta în vocabularul unui creştin, atâta timp cât Iisus recomandă prin opoziţie "milă", doar dacă nu e cretin de-a binelea. O spune Hristos! Punct.

Pentru cine nu a aflat încă, Iisus nu era evreu, nu a vorbit vreodată evreieşte, în ciuda faptului că evreul Origen i-a ataşat mai târziu o biografie şi o genealogie evreiască, pentru a justifica asasinarea lui în conformitate cu vrăjitoria satanistă vodoo, al cărei membru era.

Iisus întotdeauna vorbea cu evreii în altă limbă: aramaica, asiriana, siriaca veche, canaanita. Asta se întreba într-un articol şi Pr. Calciu Dumitreasa, deci îşi punea o întrebare legitimă, ca un preot creştin ce era: Iisus rosteşte pe cruce: "Eli, eli, lama sabachtani", evreii se întrebau: "Oare ce zice, îl stigă pe Ilie?" Evident că Iisus nu îl stiga atunci pe Ilie, dar fonetic asta percepeau evreii curioşi!
Conform Bibliei, Iisus întotdeauna li se adresa evreilor cu: "În legea voastră este scris", şi niciodată cu "În legea noastră este scris"! Chiar e aşa de greu de priceput?

După circa 1900 de ani de la evenimentele acestea, România, vechea Dacia Felix creştinată, unită prin aceeaşi limbă, obiceiuri şi port, era o superputere ce deţinea întâietatea în multe domenii de pionierat: petrol, aviaţie, cibernetică, construcţii, aur, metale rare etc., în ciuda picanteriilor politice care ne-au tras în jos atunci.
În paralel, prin trufia şi lăcomia, prin monopulul pe care şi l-au dorit familii evreieşti precum Rockefeller, Rothschild, Kissinger, în domeniile petrolier, cămătărie(bancar), speculă, a început pe plan mondial, punerea în practică, a unor planuri academice de crimă organizată, tipic jidăneşti, împotriva creştinilor(ideologii comuniste clocite în principal la Harvard cu finanţare locală dar şi Wall Street, implementate spre orient prin avanposturile: Londra, Frankfurt, Tel Aviv, Moscova, Beijing, Phenian). Pe scurt:

1.Falsificarea istoriei şi a manualelor şcolare. Creştinul fiu de preot ortodox, Nikola Tesla, ce rezolvase complet problema energiei gratuite, a fost definitiv scos din manuale şi din şcoli, fiind înlocuit cu schizofrenicul satanist Albert Einstein, care nu a făcut nimic bun vreodată, dar care are citate celebre!

2.Revoluţia iudeo-bolşevică din 1917(Einstein fiind şi un admirator înfocat al lui Lenin), revoluţie pentru monopolul a jumate din petrolului rusesc.
Ca să vă dau doar un mic exemplu aici, vrăjitorii satanişti din masonerie, se temeau mai mult de controversatul călugăr creştin Rasputin, protectorul familiei ţarului Nicolae al II-lea. De aceea trebuia asasinat(jertfit cum zic ei) întâi Rasputin şi apoi Nicolae al II-lea. Doar că Rasputin era zdravăn şi refuza să moară. De-abia atunci au intervenit agenţii britanici şi l-au omorât pe Rasputin prin împuşcare, cu greu, ceea ce o recunoaşte şi istoria oficială! Deci, ce treabă aveau britanicii cu biserica ortodoxă şi cu susţinerea lui Lenin?

3.Distrugerea Germaniei printr-un plan numit Marshall, clocit la începutul sec. XX tot la Harvard.
Acesta nu era nici pe departe ceva filantropic post-WW2, ci era ante-WW1 şi includea: incriminarea nemţilor, transferul tehnologic german către SUA mult rămase în urmă, prin intermediul cuplului evreiesc impus Germaniei: evreul Hitler şi evreica Eva Brown, ce au trăit în Columbia şi Argentina până la adânci bătrâniţi, fiind protejaţi de CIA, conform documentelor desecretizate între timp.

4.În viitoarea România, exilarea lui Cuza, ce începuse în forţă reformele de modernizare, remarcând naţiunea română unită prin limbă şi obiceiuri, cu mult peste graniţele principatelor române! Spionarea lui Cuza prin amante evreice, dar aici cu slăbiciunile, a fost vina lui Cuza, trebuie să recunoaştem.

5.Atentatul evreiesc cu bombă din Senatul României(Max Goldstein, Saul Osias,Leon Lichtblau), din 8 decembrie 1920. Ratat, deşi soldat cu morţi şi răniţi creştini, nu au reuşit să ne impună atunci bolşevismul!
Falsificarea alegerilor noastre din 1946 de către evreii comunişti.
Asasinatele contra elitelor creştine, ce puteau menţine România în Top superputeri economice, ca şi până atunci, asasinate gestionate în principal de Ana Pauker, cuplul evreiesc Silviu Brucan şi Alexandra Sidorovici, cu restul cozilor de topor şantajate sau nu. La mijloc au mai picat în puşcării şi de-ai lor, dar excepţiile nu fac regula.

6.După continuarea revoluţiei Anei Pauker II la 1989: menţinerea prin minciună, a unor alogeni cu agendă clară anti-românească la conducerea ţării, Isărescu, Roman, Iliescu, Constantinescu, Băsescu, Iohannis. Magistraţii corupţi stat în stat, au un rol important în asta şi la momentul actual, prin mutarea dosarelor mari de corupţie, până la soluţionarea favorabilă lor(mă refer la acele dosare transfrontaliere, mult peste găinăriile micilor baroni locali).

Amintesc toate acestea, intrucât nicăieri nu scrie în Biblie "crede şi nu cerceta", dimpotrivă, Iisus insistă să fim "înţelepţi precum şerpii" şi nu creduli. Când au observat că sunt minţiţi, preoţii ruşi au format biserica de diaspora, iar ai noştri s+au retras în munţi!

Toate aceste crime, se leagă la nivelul cauză-efect, de sărbătorirea paştelui mamii lor, deşi Iisus a interzis categoric asta, după cum dă explicaţii la nivel de cauză-efect şi Matei:
Zis-a Domnul: “Dacă ştiaţi ce înseamnă: Milă voiesc iar nu jertfă, n-aţi fi osândit pe cei nevinovaţi” (Matei 12, 7).

După părerea şi a mea, aceasta este actuala şi adevărata cauză a nedreptăţirii şi a osândirii celor nevinovaţi: Paştele mamii lor!

Comemorarea în numele creştinismului, a crimei fericite împotriva celor neprihăniţi(paşte fericit), ca fiind divină şi tradiţională, ceea ce e o minciună sfruntată, e un viciu asemenea drogurilor, de care nu se pot lepăda inclusiv unii preoţi creştini. Sunt şi primii care se vaccinează cu terapie genică, în special la catolici, nu-i ajută Dumnezeu deloc cu un gând bun de discernământ cât de mic!

Cei care participă colectiv la aceste ritualuri, sunt deci vrăjitori vodoo drogaţi, aflaţi în sevraj. Nu e treaba mea asta, dar Hristos îi numeşte "adevăraţii păcătoşi", care sunt mult în urma vameşilor şi a curvelor, pentru că ei de fapt, nici nu intră, dar şi închid porţile Împărăţiei, ca nici alţii să nu intre şi aici l-am citat pe Sf Nil Dorobanţu, care la rândul lui a căzut jertfă pe nedrept, acestor vrăjitori vodoo infatuaţi prin falsă smerenie, pe care nu a reuşit să-i scoată din sevraj!

Vizualizări: 109

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru în reţeaua literară !

Alătură-te reţelei reţeaua literară

Comentariu publicat de RobertC pe Mai 4, 2021 la 10:16pm

Sunt falsuri israelite, făcături de doi lei, Iisus ne recomandă să le evităm, până nu ajungem ca ei în sevraj, de unde e mai greu de ieşit.

De altfel Iisus îl ironiza pe Suleiman(Solomon), spunând că iarba câmpului e mai presus decât slava lui Suleiman.

David era antisemit, îl ironiza pe Moise în psalmi:(dacă ai fi dorit jertfe, ţi-aş fi adus jertfe, dar ştiu că Ţie nu-ţi plac jertfele şi arderile de tot), David recunoscând totodată în Psalmi, faptul că preoţia cea veşnică îi aparţine lui Melchisedec canaanitul(preot în veac, după rânduiala lui Melchisedec), oricâte falsuri ar crea israeliţii.

Daniel nu era unul de-al lor, întrucât era vegetarian, n-avea nici o treabă cu măscăricii lui Moise şi cu paştele mamii lor. Probabil că israeliţii au găsit în grotele din deşert, la fel ca la Qumran, papirusuri semnate Daniel, procedând ca de obicei: cele care le-au convenit le-au lăsat în limba originală, canaanită, iar cele care îi atacau pe israeliţi, le-au falsificat să se folosească de ele, prin transcripţii în ebraică. Dar chiar şi aşa, Daniel ne avertizează de faptul că "urâciunea pustiirii"(israel), se va aşeza pe sine în locul cel sfânt, ceea ce s-a întâmplat deja, întrucât ţara sfântă a fost dintotdeauna "Palestina" şi nu israel. Lumina Sfântă se aprinde în Palestina şi azi şi n-are nici o legătură cu paştele evreiesc pe care ei îl sărbătoresc la o altă dată calendarisică, ca ateii.

Iar cele 10 porunci, nu au putut fi respectate niciodată de cele două triburi de israeliţi(că nu au fost niciodată mai multe, o spun chiar rabinii lor istorici), asta din două motive, amintite şi de Iisus în limba canaanită:
1. Poruncile tablelor se referăla spălatul blidelor pe exterior, ceea ce n-avea cum să-i ajute pe israeliţi, o spune Hristos. Dacă le-ar fi dat Dumnezeu, ar fi ştiut că nu-i ajută deloc, aşa cum le-a reproşat şi Hristos.
2. Sunt manipulări dictate de dumnezeul lor la nivel de norme de aplicare ale poruncilor, care denotă prostie crasă. Că poruncile în sine nu înseamnă nimic fără normele de aplicare, e la fel ca în justiţie. De exemplu, adulterul era pedepsit prin poruncă divină, cu ucidere cu pietre, dar cei care ucideau, încălcau porunca cu "să nu ucizi". Tocmai de aceea se amuza şi Iisus de solemnitatea lor de retardaţi mintal, aşteptând ca măcar unul dintre ei să se dea cocoş imaculat, să arunce el cu pietre în femei, ca să-i amintească ulterior nu de misoginism, ci bun, zici că nu ai păcat şi că vrei să arunci primul cu piatra, dar atunci cum rămână cu porunca cu "să nu ucizi"? N-a mai apucat Hristos să facă asta, dar ar fi fost de râsul curcilor, că vrăjitorii vodoo israeliţi nu s-ar mai fi putut disculpa în legătură cu crimele lor de mincinoşi psihopaţi.

Deci, în esenţă, chiar asta spunea Hristos în canaanită: "Se va vesti evanghelia aceasta la toate neamurile dar, ...adevărat vă spun vouă, că neamului acesta(israelit) nu i se va da un semn".(Marcu)

Comentariu publicat de Alexandru Boris Cosciug pe Mai 2, 2021 la 11:44pm

Referitor la evrei vă aduc în atenţie un articol cu opinia evreilor asupra lumii în această perioadă de criză şi adaug comentariul meu făcut la un alt articol asemănător existent pe un alt site.

https://saccsiv.wordpress.com/2020/02/24/proeminentul-rabin-chaim-k...

 

Motto:El va lovi cu molime popoarele, în locul nostru, și va pune regatele sub picioarele noastre” (Psalmi 47:4, Biblia israeliană)

 

Opinia mea fondată pe cuvintele din Biblia Israeliană (Psalmi 47.4) şi din Biblia Ortodoxă (Psalmi 46.3 – “Supusu-ne-a nouă popoare şi neamuri sub picioarele noastre”).

Dacă ne ducem la Biblia Israeliană găsim textul recomandat de Rabin: “El ne-a supus nouă popoare şi neamuri sub picioarele noastre. El ne-a ales pe noi pentru moştenirea Sa.”

 

Opinia mea, fondată pe cuvintele din Biblia Israeliană şi din Biblia Ortodoxă: Le-a supus regatele la vremea când respectau cele zece porunci, dar de-a lungul timpului ei au uitat de ele şi… “când vor sfârși prin a sparge puterea poporului sfânt, toate aceste lucruri vor fi terminate” (Daniel 12.7 – Biblia Israeliană) sau, exprimat cam cu aceleaşi cuvinte: “când se va isprăvi de sfărâmat puterea poporului celui sfânt, atunci vor lua sfârşit toate acestea" (Daniel 12.7 – Biblia Ortodoxă)

"Iar tu, Daniele, ţine ascunse cuvintele şi pecetluieşte cartea până la sfârşitul vremii. Mulţi vor cerceta-o cu de-amănuntul şi va creşte ştiinţa" (Daniel 12.4). “Ca nişte copii ascultători, nu vă lăsaţi târâţi în poftele pe care le aveaţi altădată, când eraţi în neştiinţă“ (1 Petru 1.14). Şi voi, neştiutorilor, până când veţi urâ ştiinţa?" (Pildele lui Solomon 1.22)

"Există lucruri care ştim că sunt imposibil de realizat, până când vine cineva care nu ştie acest lucru şi le realizează."... "Cum ar fi dacă am putea să controlăm lumina şi să călătorim prin intermediul acesteia?" (Cum văd eu lumea - Albert Einstein)

 "Problema crucială a speciei umane este dacă dezvoltarea sa culturală va reuşi să stăpânească instinctul de agresivitate şi auto-distrugere, care poate duce specia umană la dispariţie din proprie iniţiativă, la o moarte filogenetică." (Sigmund Freud) "Pe toate le-a făcut Domnul fiecare cu ţelul său, la fel şi pe nelegiuit pentru ziua nenorocirii.” (Pildele lui Solomon 16.4)

Epilog: Apocalipsa cap. 5 – Mielul îi va învinge.

 

Notă: Referitor la jaful din România precticat de UE, “balaurul cu şapte capete şi zece coarne” (şapte mari puteri fondate pe zece case regale sau coroane), asupra “pruncului” (România în opinia mea), numai Dumnezeu îl va opri (Apocalipsa cap. 12)

Cum?

Vorba românului: “vom trăi şi vom vedea”!

Comentariu publicat de RobertC pe Aprilie 27, 2021 la 1:04pm

Părerea mea este că lucrurile sunt mult mai grave decât în protocoalele înţelepţilor sionului, deoarece acolo e doar partea văzută, exoterică. Partea nevăzută o reprezintă ritualurile de sacrificii de copii şi canibalism ce au loc pe planeta noastră şi nu sunt puţine. Cam 8 milioane de copii dispar anual conform unui raport al lui Robert David Steele, fost director CIA.
Am cunoscut cu ceva vreme în urmă, un preot ortodox, doctor în teologie, ce primise acceptul să facă o documentare în arhivele KGB din Moscova. Ce a găsit el acolo? Asasinii lui Iorga şi nu numai, aşazisii legionari, erau pe statul de plată al organizaţiei jidăneşti numită KGB. Mi-a venit asta, deoarece recent, netalentata actriţă Maia Morgenstern, a încercat o diversiune în stil mare. A publicat la noi şi în Le Figaro din Franţa, un articol despre ameninţări criminale şi antisemitismul românesc, în special al unui anumit partid politic. Ce să vezi, nişte jurnalişti de-ai noştri au cercetat şi au constatat că articolul de ameninţare antisemită nu provenea de la acel partid, mai mult, era scris de un evreu de-al lor. Evident că Maia nu şi-a cerut scuze pentru confuzie, previzibil.
Bieţii oameni nevinovaţi, tot sunt supuşi la traume de genul acesta, adică nişte făcături.

Comentariu publicat de Adrian Scrimint pe Aprilie 27, 2021 la 12:10pm

Ca niște prerogative a ceea ce se întâmplă astăzi, au apărut la începutul secolului 20 niște protocoale, care l-au răscolit rău pe țarul Rusiei și a lui armată albă, ca ulterior să îl pună pe jar și pe Hitler. Materialele cu pricina se numesc „Protocoalele din Sion”, o gândire iudaică implementată în secole. Mi s-au spus că sunt niște documente falsificate. Mai nou, pentru orice documente care îmi survin și sunt etichetate ca fiind falsificate sunt rugat să nu le dezvălui nimănui, ci să le citesc în tihnă. Îmi pun întrebarea cu ce mă aleg de pe urma lor? Doar cu refuzul de a mai ieși vreodată la vot și la privitul lumii de sus, intuindu-i manevrele...  

Insignă

Se încarcă...

Fişiere video

  • Adăugare fişiere video
  • Vizualizează Tot

Statistici

Top Poetry Sites

© 2021   Created by Gelu Vlaşin.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor