1.Deşi covidul provine din China şi s-a demonstrat de către geneticieni că e de fapt Sars+HIV, cu excepţia lui Trump, toţi politicienii de la putere fac voluntariat marxist pentru China, fie liberali, fie socialişti. Cei din opoziţie nu se pun, pentru că ei sunt gică contra pe pilot automat. Chiar dacă s-ar demonstra că măştile made în China sunt "second ass" şi provin de la chinezii cu SIDA obligaţi de comunişti să poarte măşti pe cur atunci când dau băşini, toţi politicienii ar susţine varianta comercială şi oficială a Chinei!

2.Care e logica testelor covid?
Explic imediat, doar celor care cred în "varianta oficială", testări în baza cărora oamenii sănătoşi sunt privaţi de libertate, împotriva voinţei lor. Termenul "varianta oficială" nu l-am mai întâlnit, în cei 15 ani de când lucrez în domeniul medical. Probabil că tot din China provine. Să calculăm în continuare, câţi oameni sănătoşi ar trebui închişi împotriva voinţei lor, conform rezultatelor date de aceste teste, în "varianta oficială"!
Din 100 de maşti sigilate desfăcute, pariu că 4 ies pozitive la covind(pe testate cu RT-PCR)? Deci raportul e de 1 la 25 pozitiv. Dacă un individ poartă măcar o mască pe zi, pentru acidoză şi culturile lui agricole de germeni pe bot în mediu septic, înseamnă că în fix 25 de zile, nimereşte în plus şi o mască gata infectată cu covid. În maximum 25 zile, pe lângă celelalte "beneficii" de sănătate amintite, toţi iau covid de la mască. "Varianta oficială!"
Deci ca să fim riguroşi până la capăt, alături de ei, la 25 de zile după purtatul măştilor, este ştiinţific să fie privaţi de libertate împotriva voinţei lor, toţi oamenii! "Varianta oficială".

3.Nu-i aşa că în poza de mai sus, se vede clar cum aceste măşti de protecţie scumpe, pe care azi le-am pozat în supermarket, protejează în proporţie de 95% de coronavirus?

Evident că nu, e un fals această reclamă, e un fake neamendat de organismele responsabile şi complice la crimă. Pe mine ar trebui să mă întrebe asta, pentru că eu sunt specializat în aşa ceva, nu tătarii, arafaţii şi cerceii! Pentru că BFE 95%(Bacterial filtration efficiency) nu e totuna cu VFE(Viral filtration efficiency) despre care supermarketurile nu pomenesc nimic, deşi le vând pentru virusuri şi nu pentru bacterii. Bacteriile sunt în medie de 100 de ori mai mari decât virusurile şi coronavirusurile, uneori şi de 1000 de ori mai mari, iar dacă până şi bacteriile nu sunt toate filtrate de aceste măşti, conform specificaţiilor fabricantului, înseamnă că coronavirusurile sunt filtrate 0% de aceste măşti, dar ei vă mint şi nu vă spun asta. Cele mai mici bacterii existente şi care nu sunt filtrate de aceste măşti, se numesc mycoplasma şi sunt de 0,3 microni, de 2 ori mai mari decât coronavirusul, ce are dimensiuni de 0,18 microni. Deci 0% protecţie la coronavirusuri, dar ei nu vă spun asta. Mai departe, în conformitate cu legea lui Bernoulli, aceste fluxuri de microparticule coronavirus cu diametrul de 0,18 microni, prin respiraţie, strănut, tuse, sunt obligate să iasă prin porii măştii, care sunt mici tuneluri de 2,5 microni diametru. Coronavirusurile sunt amplificate în aceste tuneluri şi nu filtrate, ies cu viteză mult mai mare dincolo de mască şi deci ajung la o distanţă mult mai mare decât în lipsa măştii. Ştiinţa spune asta, nu eu. E ca şi cum sufli bobiţe de struguri din gură şi vezi că ajung la 2 metri distanţă de tine, iar după ce le sufli printr-o ţeavă, vezi că aceleaşi bobiţe ajung la o distanţă de 20 de metri, adică de 10 ori mai mare. Masca este principalul instrument de răspândire a coronavirusurilor pe distanţe mari!!!

De ce le dau voie supermarketurilor să vândă fake-news, să facă profit din asta, fără să le amendeze? Iar oamenii de bună credinţă, minţiţi de autorităţi, mai scot şi bani din buzunar pentru a contribui la creşterea accelerată a "pandemiei"! Toate aceste supermarketuri şi-au crescut vânzările pe perioada restricţiilor, în timp ce firmele româneşti au fost închise şi falimentate prin aşazisul ordin militar. Nu numai că ei distribuie fake-news în complicitate cu comitetul de criză, dar mai fac şi bani din asta. Firmele româneşti şi la ora actuală sunt vânate şi amendate pentru tot felul de stupidităţi care nu au nici o legătură cu realitatea, în timp ce supermarketurile nu au fost închise o secundă pe perioada restricţiilor, doar ele au avut voie să vândă.

M-am uitat de curiozitate şi am văzut că Antibiotice Iaşi nu are avizat nici un dezinfectant produs de ei, în timp ce în lista cu avize am văzut 11 dezinfectanţi importaţi fabricaţi în ţara non-UE Siria! Oare arafat are legătură cu asta, el fiind sirian de origine? Văd că e foarte tare în clanţă, atunci când debitează numai prostii la care nici nu se pricepe, nici nu are competenţă, ca să nu zic pregătirea lui care e în cu totul altă direcţie, iar în cazul Colectiv a dat dovadă mai degrabă de indolenţă şi de complicitate la crimă!


Singurele focare de infecţie dovedite până acum sunt spitalele şi azilurile. Tocmai de aceea, toţi oamenii sănătoşi trebuie prin lege ţinuţi prizonieri în spitale, în baza unor fake-news, în următoarea perioadă! Oamenii care nu se pricep, trebuie speriaţi cât mai mult în următoarea perioadă, pentru a nu se realiza imunitatea de turmă, fatală pentru covid, ei ştiu foarte bine asta. Panica dezactivează sistemul imunitar şi e factorul nr.1 ce îmbolnăveşte de covid, alături de acidoza de la purtatul măştilor şi de infecţiile cu germenii dezvoltaţi în mască! Ei se bazează acum doar pe faptul că mulţi marxişti şi pensionari fricoşi, asemenea tătarilor, cerceilor şi arafaţilor ce se asund sub pat îmbrăcaţi în cosmonaut, împrăştie panica şi fake-urile lor.

Asta ar trebui să spună la TV, cerceii, arafaţii şi tătarii, nu fake-news aşa cum o fac. Dar ei nu au voie să spună asta, deoarece sunt masoni şi au ordinul să omoare cât mai mulţi oameni în următorii 3 ani. Altfel, dacă nu execută, ies din masonerie cu picioarele înainte.

Vizualizări: 184

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru în reţeaua literară !

Alătură-te reţelei reţeaua literară

Comentariu publicat de RobertC pe Iulie 28, 2020 la 9:39pm

Doamnele musulmane sunt obligate să poarte măşti în public. Fii ca Arafat, fii o doamnă!

A trecut deja o lună, de când centrul privat Dorna Medical, a demonstrat că 1 din 3 suceveni este imunizat la covid, aceşti imunizaţi fiind aur pentru comunitatea în care trăiesc.

Vine statul român cu testările lor de neam prost şi-i contrazice, spune că imunizaţii trebuie privaţi de libertate în spitale infecte, deoarece li se depistează prin RT-PCR fragmente inofensive de ARN rămase în urma imunizării cel puţin 6 luni. Eventual să-i omoare acolo cu otrăvurile impuse de OMS, remdesivir şi kaletra.

Aşa se explică acum numărul mare de pozitivi rezultaţi printre cei imunizaţi de fapt, pandemia fiind ca peste tot în lume în dinamica pantei descendente, iar numărul imunizaţilor fiind pe panta ascendentă, e în logica oricărei epidemii/pandemii. Dar ei vor pretext să omoare oameni de infarct şi AVC, de la acidoză şi măşti, vor împrăştierea Sars-Cov-2 prin porii de 2,5 microni ai măştii, la distanţe de 10 ori mai mari, precum sălbaticii din junglă care merg la vânătoare cu ţevi de suflat, vor în plus să distrugă economia cu orice preţ, pentru a rămâne în picioare doar supermarketurile lor.

Cam asta face arafatul, cam asta face statul român. Sper că vor sfârşi toţi într-un tribunal gen Nurnberg în final, probe împotriva minciunii şi crimei organizate, există cu duiumul.

https://www.svnews.ro/studiu-dorna-medical-procentul-de-imunizare-a...

Comentariu publicat de RobertC pe Iulie 24, 2020 la 1:38pm

Un alt fake ce circulă pe reţele.

Poza de mai jos e valabilă doar pentru bacterii, cu un diametru mai mare ca 2,5 microni porii măştii.
Coronavirusurile se comportă exact pe dos, viteza şi distanţa la care ajung prin respiraţie coronavirusurile de 0,18 microni, fiind amplificate de porii de 2,5 microni diametru ai măştii, prin legea lui Bernoulli. E ca şi cum sufli bobiţe printr-o ţeavă, aşa se comportă masca faţă de coronavirusuri.

Insignă

Se încarcă...

Fişiere video

  • Adăugare fişiere video
  • Vizualizează Tot

Statistici

Top Poetry Sites

© 2021   Created by Gelu Vlaşin.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor