Să discutăm puţină ştiinţă, să încercăm să aducem ştiinţa la un nivel de înţelegere coborât atât cât se poate şi cu cine se poate, pentru că înjurăturile sunt inutile în medicină.

Deşi e diabetic şi are comorbidităţi, deşi nu are studii medicale, actorul Dragoş Bucur, cunoscut şi prin tot felul de acţiuni de ajutorare a oamenilor cu nevoi, a avut covid şi s-a tratat acasă în forma specifică descrisă, din cele doar două forme de imunizare existente, pentru că a ştiut cu ce, datorită creierului pe care îl deţine în scopul de a se informa corect. Aici vorbim de rezultate concrete, nu de pretenţii şi de deşteptăciuni închipuite ale celor ce înjură. Repet, el a pornit de pe o poziţie defavorizată faţă de majoritatea cazurilor similare, fiind insulinodependent. Asta înseamnă că Dragoş Bucur are acum imunitate celulară, dată de limfocite T, imunitate celulară ce nu se formează prin vaccinare, imunitate celulară valabilă până la 17 ani, la toate formele mutante de coronavirus Sars-Cov-2. Iar dacă ai imunitate celulară, este imposibil şi să mai infectezi pe cineva din jur!!!

Dacă ar fi acceptat internarea, la fel ca regretatul Bogdan Stoenevici, probabil că Dragoş Bucur ar fi mort acum, din cauya protocoalelor secretizate impuse in spitale, ce se bazează pe stocuri de medicamente foarte toxice, precum kaletra, remdesivir, ce provoacă efecte secundare, precum creşterea glicemiei, afectarea rinichilor, a inimii etc. Chiar nu vi se pare suspect că nimeni nu are voie să ştie la ce lipsă de consimţământ şi la ce agresiuni toxice sunt supuşi în spitale? De ce ascund asta, pe banii contribuabililor? Nici măcar telefoane nu au voie, nu vi se pare suspect nici asta? Dacă Bogdan Stoenevici ar fi avut telefon, ar fi avut o şansă în plus să supravieţuiască, printr-un plus de ajutor specializat din afară. Nu vi se pare suspect că îţi taie comunicaţiile, deşi asta are o legătură cu boala, doar în sensul rău?

Dacă s-ar "vaccina"(deşi acesta nu e vaccin, ci e TERAPIE GENICĂ neomologată, ce se foloseşte pentru minciună, de notorietatea cuvântului "vaccin"), Dragoş Bucur mai mult ca sigur că ar avea reacţie autoimună la vaccin, tocmai din cauza acestor noi limfocite T dobândite recent, limfocite ce ar interpreta organele vaccinate ca fiind infectate şi le-ar distruge cu totul pentru ca boala să nu se răspândească în restul corpului. În acest caz, moartea ar putea surveni în câteva ore, aşa cum deja există cazul rectorului de la Oradea, sau profesorului din Suceava. Aşa funcţionează acest tip de imunizare prin limfocite T, distruge celulele infectate cu totul, sau atacă endoteliul vascular pe care îl presupune infectat avand semnale caracteristice de acolo, spre deosebire de celălalt tip de imunizare temporară. Probabil că Dragoş Bucur ştie asta, din diverse discuţii şi de aceea, deşi cu diabet, e aşa de relaxat.

Din acest motiv, printre două îmbucături de caşcaval, şoarecii de laborator ar putea să-l compare pe Dragoş Bucur cu dr.Mikovits, dr.Bhakdi, dr.Vania Atudorei, dr.Luc Montagnier(Premiul Nobel pentru medicină) şi mulţi alţii, specialişti care procedează exact la fel, puteţi să vă convingeţi şi singuri din media necenzurată, din afara puşcăriilor şoarecilor de laborator, că e gratis.

Vedeţi că Dragoş Bucur nu jigneşte pe nimeni, nu compară pe nimeni, doar spune că e imunizat şi că are o agendă proprie diferită de puşcării, e relaxat în rest. Exact asta e diferenţa!

În nici un caz, nu veţi afla adevărul, de la masonul securist Arafat, care nu ştie nimeni ce caută acolo!
"Cunoaşteţi adevărul şi adevărul vă va face liberi"


Dragoș Bucur, după ce a avut COVID: Nu mă vaccinez și nu port mască...

Vizualizări: 40

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru în reţeaua literară !

Alătură-te reţelei reţeaua literară

Insignă

Se încarcă...

Fişiere video

  • Adăugare fişiere video
  • Vizualizează Tot

Statistici

Top Poetry Sites

© 2021   Created by Gelu Vlaşin.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor