Ce mai înseamnă Mihail şi Gavriil? Mergeţi la vot!

           Ce mai înseamnă Mihail şi Gavriil? Până şi înţeleptul Google face urări de sănătate asemenea oamenilor şi pare destul de credibil. Am avut şansa să văd oameni morţi d.p.d.v. medical, fără nici o şansă de supravieţuire, scoşi din comă profundă prin astfel de "urări" verbale pe bune însă, apoi vindecaţi complet de pe Nivele Superioare.

           Mihai Viteazul a fost unificatorul oficial ar românilor. Trădat. Omorât. Jertfit.
           Sf. Gavriil din Georgia a dat foc la portretul lui Lenin, acasa la Stalin, a fost închis, evident a fost condamnat la moarte, dar înainte de execuţie, comandantul închisorii l-a eliberat, după o vizitâ supranaturală a Fecioarei Maria în biroul său de bolşevic. El bolşevicul a recunoscut, cu martori. Gavriil a fost deci eliberat, a murit de bătrâneţe, a fost un Model pentru georgieni până azi, pentru că georgienii au demonstrat în faţa lui Dumnezeu că merită!

           Fără credinţă, fără modele autentice, nu avem cum să fim eliberaţi de la moarte programată de ateii cumsecade. Ne uităm cu amuzament la conaţionalii care votează satanişti, votează atei sau membri ai unor organizaţii sataniste, care ne denigrează public propriile modele. În fiecare an, la Iaşi, la Conferința despre Sfinții Închisorilor Comuniste de pe 19 martie, organizată de Liga Studenţilor Iaşi, din icoana unui alt "infatuat" dar şi "Legionar" până la moarte, Sf. Iustin Pârvu, izvorăşte Mir Supranatural, în mod inexplicabil pentru ateii ce caută explicaţii fenomenului, dar şi pentru zombificaţii "iudeo-creştini" care-l evită cu întunecime. Fără logică, fără discernământ, fără Modele, se întâmplă exact ce spunea şi Iisus: "Fără mine nu puteţi face nimic". Sunteţi lăsaţi pe mâna "morţilor care-şi îngroapă morţii".

Vizualizări: 30

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru în reţeaua literară !

Alătură-te reţelei reţeaua literară

Insignă

Se încarcă...

Fişiere video

  • Adăugare fişiere video
  • Vizualizează Tot

Statistici

Top Poetry Sites

© 2021   Created by Gelu Vlaşin.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor