Azi e ziua Cinei de Taină, dar şi ziua trădării faptice, trădarea sataniştilor infiltraţi, deoarece Iuda nu a acţionat niciodată de unul singur.

De ce Iisus a ţinut morţiş să împartă ritualic vinul şi pâinea, cu ucenicii mai apropiaţi?
Pentru că a fost un gest ironic, adică un gest adresat celor nezombificaţi, celor inteligenţi, capabili să zâmbească în faţa stupidităţii ritualurilor iudaice, ritualuri care cereau "sânge" şi "trupuri" ciopârţite!

Acesta este trupul meu, zice Iisus, arătând pâinea canaanitului Melchisedec. Acesta este sângele meu, arată Iisus spre vinul canaanitului Melchisedec. Pentru că ei cunoşteau Psalmii lui David, care spuneau exact acelaşi lucru: "Preot în veac, după rânduiala lui Melchisedec canaanitul"(Psalm 109). Până şi Pavel spune acelaşi lucru în (Evrei 6, 20), referindu-se la filiera lui Melchisedec a preoţiei, deci nici o legătură cu obiceiurile sataniste ale israeliţilor, Iisus nici măcar nu ştia ebraica. Canaaniţii aveau altă limbă, altă cultură, Melchisedec fiind regele cetăţii Salem(Ierusalim) la vremea aceea şi nu vreun evreu, aşa ca în falsurile evreieşti.

Deci azi comemorăm ziua în care Iisus face trimitere la canaanitul Melchisedec, Regele unei cetăţi canaanite numită Ierusalim, rege ce-şi întâmpina oaspeţii cu veselie, cu pâine şi vin. Toţi oaspeţii, nu doar pe mesopotanianul Ibrahim, aşa cum şi-au fabricat israeliţii texte şi falsuri, pentru minciunile lor. Iisus spune asta despre israeliţi: "Neam viclean(mincinos) şi desfrânat".(Matei 16,4)

Putem face asta şi noi, în familie, azi, sau în orice altă zi, sau unde sunt 2 sau 3 adunaţi în numele lui Iisus, pentru că acesta a fost de fapt şi îndemnul: "aceasta să faceţi spre pomenirea Mea". Nu vă va blestema nici un popă că-i luaţi pâinea de la gură, dimpotrivă, cine e cu adevărat preot ştie că sfinţii din temniţe se descurcau în bucuria comuniunii cristice chiar în condiţii mai grele!

Cam cum ar arăta trădarea zilelor noastre? Ar arăta chiar aşa cum şi arată. Nu vreau să pozez în moralist, că şi eu sunt complice într-o anumită măsura. Şi de cele mai multe ori, complicii sunt mai vinovaţi, atunci când tac şi nu fac ce trebuie.

90% dintre "creştinii" de pe glob sunt satanişti voodoo!
2 miliarde de "creştini" se cred ocazional buni la suflet, dar sunt practicanţi ai satanismului voodoo!
Cam aici am ajuns cu "Fiecăruia i se va da după credinţa lui!"

Să nu ne mirăm că pe plan mondial, iau decizii cu privire la moartea noastră, exact cei care ne reprezintă după chipul şi asemănarea noastră: H.Kissinger, B.Gates, G.Soros, Xi Jinping, M.Salman etc. Iar pe plan local, nu mai vorbesc, 90% dintre parlamentarii care legiferează în numele nostru, sunt iudeo-masoni.

În rest, trăim în România, cea mai bogată ţară din Europa, cu 6000 miliarde euro resurse naturale! Ţara în care de Paşti, românii dorm în barăci şi culeg sparanghel departe de casă, copii, familie, deşi ar putea trăi regeşte din dividende pe resurse, cel puţin ca norvegienii!

Vizualizări: 38

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru în reţeaua literară !

Alătură-te reţelei reţeaua literară

Comentariu publicat de Alexandru Boris Cosciug pe Aprilie 20, 2020 la 6:29pm

Cam cum ar arăta trădarea zilelor noastre? (din articol)

Va recomand sa intrati pe un site in care homosexualii sunt cei care dicteaza regulile vietii, iar cei care incearca sa discute rational cu ei sunt agresati verbal:

cautare - https://acum.tv/search/?q=Teoria%20Creatiei%20Evolutive

 

Teoria creaţionismului evolutiv al omului « ACUM.TV

https://acum.tv/articol/9540/

Pilonii de bază ai teoriei noastre sunt existenţa fizică a unui bio-CIP natural, instalat prin creaţie în “coasta” omului, şi principiile managementului cunoaşterii şi ...

Între știință, religie, filosofie și paranoia « ACUM.TV

https://acum.tv/articol/9565/

Cu un secol in urma, fizicianul Albert Einstein a lucrat intens la crearea teoriei ... neacoperit cu nimic de continut, de „Teoria creaţionismului evolutiv al omului”? ... unde am găsit cea mai scurtă descriere a creaţiei şi evoluţiei omului: “Cele...

Creaționism sau evoluționism – o sugestie alternativă la un sondaj

https://acum.tv/articol/8241/

Procesul evolutiv, care continuă şi azi, chiar dacă e profund perturbat de activitatea ... Lărgind raţionamentul, Evoluţia nu se exclude nici cu “creaţia”. ... are partial dreptate, nu se poate contrapune in nici un fel teoriei evolutiei a lui Darwin.

Homosexuali celebri: Platon, Socrate si Aristotel. Inventarea ...

https://acum.tv/articol/10904/

Dar sa nu uitam ca vorbim aici de doua societati la o distanta evolutiva de ... Si astazi, cand teoria unificarii fortelor in fizica ce este cunoscuta sub numele de ... preexistente, sau este matematica doar o creatie umana care este destinata sa...

Ştiinţă – Religie: un dialog nu numai posibil, ci şi necesar « ACUM.TV

https://acum.tv/articol/2202/

Analiza consecinţelor principiului antropic, precum şi modelul evolutiv al lui Teilhard de ... seduşi în secret de mitul creaţiei divine, nu exclud degetul lui Dumnezeu. ... In primul rand teoria evolutiei lui Darwin nu este deloc depasita sau...

Dumnezeu si Darwin, S. A. « ACUM.TV

https://acum.tv/articol/9242/

Cum se poate împăca această viermuială cu postulatul creştin al creaţiei? ... Dar istoria însăşi se grăbeşte, curbele evolutive sunt exponenţiale. Recunoaşterea, de către Vatican, a teoriei evoluţiei nu e numai un certificat de adecvare a...

Viziunea teologiei ortodoxe asupra controversei creationism ...

https://acum.tv/articol/7387/

17 Dec 2007 ... Mai intai, pornind de la premisa ca orice lucru (Scriptura, creatia, omul) este ... ontologic si a celui epistemologic (teoria scolastica a dublului adevar – exista ... Kalomiros, se poate numi evolutiva (dar nu intr-un inteles ateu).

…….

etc.

???????

Dumnezeu nu va îngădui să fiţti ispitiţi mai mult decât vă stă’n putere, ci odată cu ispita vă va aduce şi calea de a ieşi din ea, ca s’o puteţi răbda… Nu le fiţi poticnire nici Iudeilor, nici Elinilor, nici Bisericii lui Dumnezeu, aşa cum şi eu tuturor le plac întru toate, necăutând folosul meu, ci pe al celor mulţi. (Pavel 1 Corintieni 10.13-39) Îmbrăcaţi-vă cu toate armele lui Dumnezeu, ca să puteţi sta împotriva uneltirilor diavolului. Căci lupta noastră nu este împotriva trupului şi a sângelui, ci împotriva începătoriilor, împotriva stăpâniilor, împotriva stăpânitorilor întunericului acestui veac, împotriva duhurilor răutăţii, care sunt în văzduh. Pentru aceea, luaţi toate armele lui Dumnezeu, ca să puteţi sta împotrivă în ziua cea rea, şi, toate biruindu-le, să rămâneţi în picioare. Staţi deci tari, având mijlocul vostru încins cu adevărul şi îmbrăcându-vă cu platoşa dreptăţii, Şi încălţaţi picioarele voastre, gata fiind pentru Evanghelia păcii. În toate luaţi pavăza credinţei, cu care veţi putea să stingeţi toate săgeţile cele arzătoare ale vicleanului. Luaţi şi coiful mântuirii şi sabia Duhului, care este cuvântul lui Dumnezeu.” (Pavel, Efesieni 6.11-17)

Insignă

Se încarcă...

Fişiere video

  • Adăugare fişiere video
  • Vizualizează Tot

Statistici

Top Poetry Sites

© 2021   Created by Gelu Vlaşin.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor