Nimeni nu poate trăi din cauza lui Claus. Toată lumea îl agasează pe Claus. Oricine se simte ameninţat în preajma lui Claus. Nimeni nu binevoieşte să-l lase în pace pe Claus.
Paragraf valabil şi pentru Clau.
Clau se simte asediată de Claus. El are impresia că Clau îl urmăreşte peste tot.
Dacă am trăi acum câteva zeci de ani înainte am putea spune: Clau nu se simte în toate apele în preajma lui Claus sau invers. Trăind însă acum spunem: Clau şi Claus nu sunt în apele lor niciunde nicicând.
Nu doar că trăiesc în acelaşi oraş sau că frecventează amândoi cam aceleaşi cafenele, teatre, discoteci, biblioteci, cluburi sau străzi... pe lângă astea în lista de messenger al lui Claus putem găsi Clau_cifre, iar în lista lui Clau putem găsi Claus_cifre, de asemenea între numerele de pe telefonul lui Clau găsim Claus Ăla, iar în telefonul lui Claus găsim Clau Aia.
Aşa că iminenţa pericolului de-a intra în contact e cât se poate de reală, de-aici şi naturala lor stare de surescitare&angoasă şi de conştientizare continuă a acestui fapt.
Se poate spune că nici unul dintre ei nu stă tot timpul pe mess, evident. Se poate spune că niciunnul dintre ei nu-şi ţine tot timpul telefonul pornit, se poate.
Dar ei ştiu, fiecare în parte ştie... Claus ştie că Clau ştie unde locuieşte el şi el ştie unde locuieşte Clau şi invers.
Cum? Să presupunem că într-o zi când întâmplător Clau şi Claus erau la aceaşi masă în aceaşi cafenea, cum se mai întâmplă, din plictiseală, buletinele celor de la masă au dat un tur mesei – amuzament pe seama pozei.
Să presupunem că într-o zi Claus a urmărit-o pe Clau şi în altă zi invers.
Să presupunem că Clau şi Claus au mers la aceeaşi grădiniţă.
Să presupunem că Clau şi Claus locuiesc împreună.

Vizualizări: 23

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru în reţeaua literară / la red literaria !

Alătură-te reţelei reţeaua literară / la red literaria

Insignă

Se încarcă...

Fişiere video

  • Adăugare fişiere video
  • Vizualizează Tot

Statistici

Top Poetry Sites

© 2020   Created by Gelu Vlaşin.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor