Ai felicita-o pe sportiva Simona Halep, pentru comportamentul aparent atipic pentru societatea actuală, dar care denotă în premieră şi evoluţie spirituală în sensul interior, profund? Eu DA, din suflet. Supărarea Simonei a fost normală, dar mai mică de data aceasta. Răbufnire mai mult sau mai puţin de atitudine pozitivă şi spiritualitate autentică, aş zice. Sper că Simona nu a observat prea bine acest aspect, dacă vrea să facă în continuare carieră şi bani, că nu o va ajuta prea mult în lumea aceasta, dacă nu mizează pe mintea scurtă.

       Ţin minte că, la o competiţie locală de judo, unde a participat mai demult şi fiica mea în vârstă de 9 ani pe atunci, în finală a avut o mare ezitare şi a ieşit pe locul 2. Am întrebat-o de ce nu a fixat-o pe adversară, întrucât era evident că o putea face? Mi-a răspuns, "Nu am făcut-o pentru că e prietena mea şi nu vreau să o înving!". Am înghiţit şi eu în sec şi mi-am recunoscut ignoranţa şi îngustimea minţii.

       După ce a pierdut finala la Roland Garros, în faţa tinerei, promiţătoarei sportive letone, Jelena Ostapenko, dincolo de o omenească supărare inerentă, aproape zici că Simona i-a dat o şansă sportivei letone, să mai acumuleze simpatie şi popularitate, dar şi bani pentru echipamente şi staff, foarte costisitoare, dar şi foarte importante pentru dezvoltarea ulterioară. Pe lângă calmul, pozitivismul Simonei, sportiva letonă părea pe plan interior, un fluture bezmetic de noapte, ameţit de un simplu bec.

       S-a văzut ceva diferit în atitudine şi în comportamentul Simonei Halep. Altruismul acela de care vorbea Iisus galileanul, contrar narcisismului luciferic. Narcisism şi ego-ism de tipul minte scurtă şi aptitudini închipuite prin retard, cultivate prin competiţie cu ceilalţi şi dezvoltarea exagerată a creierului primitiv. Ce radiază prin mecanismele complexe ale fiziologiei competiţiei şi inhibă electromagnetic zonele învecinate din creier. Având ca efect pe termen lung, retardul spiritual, dereglări hormonale şi pierderea legăturii cu lumea reală de origine spirituală. Prin care OMUL NOU, de care vorbeau ideologiile totalitare create la Harvard: Capitalismul, Comunismul, Nazismul, ISIS (ISRAELI SECRET INTELLIGENCE SERVICE), se doreşte a fi construit prin sistemul global de educaţie implementat în cât mai multe ţări subminate din interior. Pentru a produce indivizi limitaţi, uşor de controlat şi manipulat, asemenea unor microbi ce cred că trăiesc infinitul într-o găleată cu apă, atunci când sunt acceptaţi ca sclavi într-o mare instituţie mondială cu specific anti-Hristic. Din păcate, societatea actuală, acest tip de mentalitate o cultivă, proiectul fiind în stadiu avansat, prin toate mecanismele, de la învăţământ, educaţie şcolară, politică şi până la mentalitate managerială şi gestionare a resurselor. Există şi excepţii, evident, faţă de care am toată stima şi sprijinul, cât voi avea putere de muncă.

       Răutatea întotdeauna e mai dinamică decât spiritualitatea, aceasta din urmă fiind întoteauna mai meditativă, mai liniştită. Vezi pilda dată de Iisus cu Marta şi Maria. În general vorbind, acesta este un secret cunoscut marilor laboratoare de ideologii totalitare (Harvard nu e singurul), în a obţine oameni mai răi. E suficient să îi convingi că trebuie să fie mai dinamici decât semenii lor, fie pe plan sportiv, fie pe plan intelectual. Iar majoritatea e făcută să creadă contrariul, prin mecanismele complexe de provocare a retardului mintal, psihologice, chimice, electromagnetice, nanotehnologice. Majoritatea se aruncă după momeală, asemnea peştelui slab de bibilică care se prinde în undiţă.

       În urmă cu 25-30 de ani, nu aş fi înţeles că, întotdeauna, cel de pe locul 2 câştigă mai puţin pe plan material, dar mult mai mult pe plan spiritual. Iar în felul acesta, mintea scurtă este scurtcircuitată de mintea lungă, ce se dezvoltă de acum, doar prin altruism şi în absenţa competiţiei, pentru următorii 10, 100, 1000 de ani, când deja maşina corp fizic, va fi schimbată cu o altă maşină mult mai performantă şi mai frumoasă, cu capacităţi reale superioare OZN-urilor, deţinute în secret de către marile puteri de pe Terra, ce au tot interesul să producă bioroboţi umani corporatişti şi foarte dinamici, cu minţi înguste şi răutatea aferentă, pentru care viteza întunericului este mai mare decât viteza luminii.

       Cu bucurie, remarc faptul că, tot mai mulţi s-au trezit şi au început să înţeleagă cam ce reprezintă Lagărul de Concentrare Terra şi cam ce înseamnă cu adevărat Libertatea şi Universul REAL de natură Spirituală şi Materială, de care au vorbit de mii de ani, toţi cei ce stăpânesc legile infinitului evoluţiei personale şi stăpânesc de asemenea, arta invizibilităţii faţă de fiinţele umanoide josnice.

http://www.sport.ro/tenis/gestul-superb-al-simonei-halep-ce-a-facut...

Vizualizări: 72

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru în reţeaua literară !

Alătură-te reţelei reţeaua literară

Insignă

Se încarcă...

Fişiere video

  • Adăugare fişiere video
  • Vizualizează Tot

Statistici

Top Poetry Sites

© 2021   Created by Gelu Vlaşin.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor