COMUNICAT DE PRESĂ

Comitetul de redacţie anunţă că nu peste mult timp, Cenaclul „Amurg sentimental” din Bucureşti, patronat de revista cu acelaşi nume, condus de Ion Machidon, poet, scriitor, cronicar literar, va sărbători a 500-a şedinţă de lucru. Cenaclul îşi desfăşoară activitatea de 20 de ani.

Cu acest prilej aducem la cunoştinţă membrilor, simplilor participanţi, simpatizanţilor, susţinătorilor şi cititorilor noştri, care doresc să participe la această întrunire publică de excepţie pentru viaţa culturală din România, să ne comunice prin e-mail sau telefonic prezenţa pentru a le rezerva invitaţiile, funcţie de spaţiul din locaţia unde se va desfăşura manifestarea.

Cei care doresc să ia cuvântul, sunt rugaţi să ne transmită pe o pagină A4 gândurile lor, şi conform timpului alocat să fie incluşi în program.

Data limită, 30 aprilie 2014.

Intrarea este liberă.

Relaţii suplimentare se obţin la sediul revistei „Amurg sentimental”, sau la tel. 0216876885; 0744113218.

Nota bene. O activitate culturală, în România, demnă de Cartea decordurilor.

Organizatorii

Vizualizări: 34

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru în reţeaua literară !

Alătură-te reţelei reţeaua literară

Insignă