Bâlbele lor sfidează elementara logică a oricărui comunicat,
Paza bună trece primejdia rea, cum din bătrâni ni se spune.
Apnoime, e descrierea înțelepților, pentru a lor subversiune, 
Conformist conformat declarat, mă declar anticipat anti-cipat.

Vizualizări: 91

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru în reţeaua literară !

Alătură-te reţelei reţeaua literară

Comentariu publicat de RobertC pe Septembrie 8, 2020 la 11:11am

Cum să nu respecte israeliţii poruncile? Le respectau cu stricteţe! Chiar şi atunci când erau atacaţi în zi de sabat, israeliţii nu puneau mâna pe arme, ci preferau să se uite cum femeile şi copii lor, lipsiţi de apărare, sunt măcelăriţi că aşa vrea domnul! De asta l-au acuzat şi pe Iisus, că nu respectă poruncile, că lucrează de sabat. În timpul acesta, Iisus făcea inclusiv mişto de dumnezeul lor. De ex Iisus le reproşa preoţilor că le cer oamenilor să nu lucreze de sabat, deşi preoţii de sabat au poruncă să lucreze în templu, încălcând astfel sabatul. Se mai amuzau şi ei de prostia omenească!

Comentariu publicat de Alexandru Boris Cosciug pe Septembrie 8, 2020 la 12:03am

Marea diferenţă între oameni şi Dumnezeu este că şi noi creştinii şi evreii (nu comentez acum despre celelalte religii) nu respectăm sub nicio formă minimele “Zece Porunci” transmise de Creator lui Moise – profetul evreilor, nu lui Iisus, profetul nostru de bază, dar care nu L-a negat pe Moise sub nicio formă.

Noi toţi avem drepturi nelimitate pe baza Cartei drepturilor omului.

Conform acestor drepturi, creştinii americani şi cei europeni au decretat război lui Dumnezeu şi Unsului Său şi au interzis predarea religiilor în şcoli (primii în 1986, iar ceilalţi în 2006 – dacă nu mă înşel în privinţa datelor).

Noi românii, deşi acum suntem europeni, nu am interzis religia, dar nici nu o respectăm sub nicio formă. Noi suntem în mare parte farisei.

Evreilor, care fără nici-o remuşcare l-au răstignit pe Iisus (ştim şi din istorie nu numai din Biblie), li se va sfărâma puterea (Daniel cap. 12 – deci profetul lor a spus); eu personal cred că nu noi oamenii suntem capabili de aşa ceva, motiv pentru care Creatorul şi Unsul Lui, care “nu joacă zaruri” (Einstein), vor acţiona atunci când “se va împlini numărul” (Apocalipsa), un fel de masa critică asemeni reacţiilor nucleare.

Poate nu ar trebui să spun (am avut de mult un vis în care, intrând în Biserică, Sfânta Ecaterina a deschis gura şi mi-a spus să tac), dar recent am avut un alt vis în care cineva nevăzut mi-a dictat două zile: 26 şi 27, dar fără a preciza perioada în care se vor deschide ochii noştri.

Eu sper că deschiderea ochilor noştri (oare Cine va deschide ochii orbilor???) să se producă înainte de alegeri, dar soţia mea, Mariana – mâine este ziua ei, mi-a spus că s-ar putea să fie în 2026-2027…

Noi nu ştim ziua când El va veni, dar cu siguranţă va veni!!!

 

Comentariu publicat de RobertC pe Septembrie 7, 2020 la 1:18pm

"Vai omului aceluia prin care vine sminteala în lume. Mai bine ar fi fost dacă nu s-ar fi născut"

Cuvântul biblic "sminteală" este acelaşi folosit la vremea aceea pentru "cursă pentru animale", deci atunci când mamiferele cred că îşi fac lor bine, dar de fapt îşi fac rău şi nu ştiu asta, pentru că sunt doar mamifere şi nimic altceva. Pentru că lipseşte Hristos din viaţa lor. Cum să crezi că Bill Gates, Jared Kushner, Albert Einstein, spun adevăruri, când ei nu ştiu de Hristos? Ei sunt smintelile, urmaşii genelor recesive ale lui Iuda, cei care jertfesc neprihăniţi, cei la care făcea referire Iisus în citatul de mai sus!

Iudaizarea creştinismului este cauza tuturor relelor de azi. Iudaizarea creştinismului a fost respinsă în primele etape, prin sinodul Apostolic din anul 50 d.c., apoi prin Sinodul din Cartagina din 310(ce are într-adevăr şi legătură cu donatismul, nu că acesta ar fi aşa de rău cum ni se spune, dar acest conciliu din Cartagina a fost întrunit de fapt de un grup de vreo 70 episcopi creştini, după ce au fost adunate de împărat şi arse toate textele creştine în limba aramaică, sub pretextul unui muzeu, apoi după ce a fost măcelărită majoritatea episcopilor autentic creştini. Deci începând cu anul 310, au dispărut oficial toate manuscrisele originale creştine, Biblia fiind deja falsificată de Origen. Este fix perioada în care Sf Metodie al Patarelor, primea revelaţii divine cu privire la efectele manevrelor de culise ale satanistului Origen, iudaizarea creştinismului, Căderea Constantinopolului în viitor, slăbit de credinţa adevărată. Cum să accept că la Niceea, Conciliul a combătut arianismul, din moment ce împăratul Constantin era păgân şi s-a convertit ulterior la arianism, pe patul de moarte? Minciuna are picioarele scurte.

Înainte de Conciliul(sinodul) de la Niceea din 325, au existat cel puţin 4 concilii importante. Acestea două de care am amintit deja, plus alte două, Sinodul de la Roma şi Sinodul de la Arles din 313, ţinut la ordinul împăratului doar de episcopi "tăiaţi împrejur", prin înţelegere cu Roma. Aşa a fost pregătit primul sinod de la Niceea, aşa se explică iudaizarea creştinismului, în ciuda avertismentelor date de Iisus şi aşa se explică de ce la primul sinod oficial, cel de la Niceea, au participat doar 318 episcopi din cei 1800 existenţi, restul dintre ei temându-se să nu fie atraşi într-o cursă şi măcelăriţi aiurea ca de obicei. Sf. Ioan Gură de Aur a fost primul reformator care şi-a dat seama de asta imediat şi din acest motiv a fost asasinat de aşazişii creştini. Între timp a cam fost falsificat şi el, dar din cele două "Omilii contra evreilor", ne cam dăm seama despre ce e vorba. Aici nu e vorba despre antisemitismul Sf. Ioan Gură de Aur, aşa cum ne sugerează Wikipedia, ci e vorba despre Adevăr.

Deci Iudaizarea creştinismului este cauza tuturor relelor de azi, perpetuate asemenea unui bulgăre de zăpadă rostogolit de pe un munte înzăpezit. Sinagoga satanei nu a avut niciodată legătură cu Dumnezeu, vibraţia lui Iisus Hristos nu a fost recunoscută niciodată într-o sinagogă, de vreo 3500 de ani încoace, nici nu va fi recunoscută vreodată. Îmi doresc să mă înşel, dar veţi vedea că Hristos a avut dreptate, că Sf. Ioan Gură de Aur a avut dreptate, că Arsenie Boca a avut dreptate etc. Pentru că "sminteala"(cursa) îl convinge pe om să depună toată energia şi toată credinţa într-o direcţie greşită, să facă rău crezând că face bine. E ca şi cum îi promiţi cuiva o vacanţă pe Coasta de Azur, dar tu îl urci în trenul de Siberia. El va ajunge în Siberia. Tocmai de aceea Iisus a spus că finalitatea iudaismului este iadul, şeolul, autoblestemele, ritualul voodoo al holocaustului(ardere de tot) săvârşit de preoţii israeliţi de pe vremea lui Moise, păcate ce se transmit genetic prin gene recesive, pe multe generaţii până în ziua de azi.

Pe vremea lui Iisus, apoi prin creştinii din secolele imediat următoare, prin credinţă erau vindecate toate malformaţiile congenitale, toate defectele genetice. Ce îi transmite Iisus lui Ioan în temniţă? Orbii văd, şchiopii umblă, leproşii sunt curăţiţi, surzii aud, morţii sunt înviaţi, iar săracilor li se vesteşte Evanghelia. Apoi după anul 310 au apărut smintelile, aşa cum a prezis Hristos încă de pe vremea lui Iuda, ori sminteala(cursa), care a dus inevitabil la lipsa de credinţă, la israeliţi şi la iudeo-cretini, deci lipsa de recunoaştere a vibraţiei Adevărului, prin programarea genetică a ritualului asasinării mieilor neprihăniţi, ce efecte are? Materialismul, vindecarea prin materialism a orbilor, şchiopilor, leproşilor, surzilor, iar bogaţilor(şi nu săracilor), li se vesteşte "evanghelia lor materialistă", tot ce fac smintiţii în lipsă de credinţă. Deci totul la ei e cu "anti-" în faţă. Dorinţa lor de a lichida pe cei incomozi şi neprihăniţi, de a controla oamenii, apare din frică şi din lăcomie. Asta e caracteristica deştepţilor pământului: frica, cu cele două coarne: lăcomia şi trufia.

PS: Textele propuse de tine sunt interesante şi edificatoare în acest sens.

Comentariu publicat de Alexandru Boris Cosciug pe Septembrie 6, 2020 la 11:43pm

Am selectat 3 articole recente despre dorinta unor oameni de a specula COVID-ul pentru a manipula oamenii existenti prin vaccinuri cu CIP, dar mai ales de a manipula tot ceea ce se va naste. (vedeti atasamentul)Covid%2C%20Vaccin%20si%20manipularea%20celulelor%20umane.doc

"Vai vouă, cărturarilor şi fariseilor făţarnici! Că închideţi împărăţia cerurilor înaintea oamenilor; că voi nu intraţi, şi nici pe cei ce vor să intre nu-i lăsaţi. Vai vouă, cărturarilor şi fariseilor făţarnici! Că mâncaţi casele văduvelor şi cu făţărnicie vă rugaţi îndelung; pentru aceasta mai multă osândă veţi lua. Vai vouă, cărturarilor şi fariseilor făţarnici! Că înconjuraţi marea şi uscatul ca să faceţi un ucenic, şi dacă l-aţi făcut, îl faceţi fiu al gheenei şi îndoit decât voi. Vai vouă, călăuze oarbe, care ziceţi: Cel ce se va jura pe templu nu este cu nimic legat, dar cel ce se va jura pe aurul templului este legat. Nebuni şi orbi!" (Matei 23.13-17)

Nu comentez. Va las sa cititi in liniste.

Insignă

Se încarcă...

Fişiere video

  • Adăugare fişiere video
  • Vizualizează Tot

Statistici

Top Poetry Sites

© 2021   Created by Gelu Vlaşin.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor