Coronavirusul şi infecţia COVID-19 sau războiul început împotriva lui Hristos

Coronavirusul 2019-nCoV, responsabil de infecţia COVID-19, este o armă biologică experimentală, aproape naturală după yicala seamănă dar nu răsare, concepută să aibă efect maxim(ar vrea ei) împotriva indivizilor care au credinţă în Dumnezeu(nu prea le-a ieşit), dar indivizi care preponderent aparţin genetic anumitor populaţii, enumerate mai jos. 2019-nCoV  prezintă elemente specifice, nemaintâlnite până acum la un virus sau coronavirus existent. Deci 2019-nCoV se deosebeşte radical şi faţă de virusul gripei spaniole spre exemplu, dar parţial faţă de SARS, cu care are elemente în comun într-un procent destul de mare. Au totuşi "obrazul subţire" şi nu afectează copiii, cel puţin până în această fază, dar sper să nu se adeverească ipotezele unor cercetători cu privire la polimorfismul 2019-nCoV, sau cu privire la secvenţele HIV prezente în acest coronavirus, că ar fi cam neplăcut şi pentru imunitatea afectată şi pentru găsirea unui vaccin. Din câteva observaţii relevante de mai jos, rezultă că nu doar pe cei cu imunitatea praf îi afectează, din cauze de bătrâneţe, comorbidităţi, sau de medicamente toxice, ca orice virus sau coronavirus obişnuit de altfel, ce găseşte slăbiciuni să "explodeze", ci coronavirusul 2019-nCoV afectează şi pe cei cu o imunitate peste medie, provocând o reacţie autoimună împotriva propriului organism, ca o adevărată furtună într-un organism sănătos. Aceasta e noutatea, despre care vorbeşte şi doctorul spaniol Rafael Manez. Mesajul unor creştini precum Nichifor Leprosul este "Fără frică şi chemaţi-mă pe mine în rugăciune". Nu e nimic rău în asta, eu îl iau în serios, deci fără frică şi cu credinţă înainte.

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC1287568/
Istoric: Prezenta genetica a receptorului ACE2 în epiteliile căilor respiratorii, pare a fi atât necesară cât și suficientă pentru infecția cu SARS-CoV

https://www.eturbonews.com/542533/coronavirus-risk-for-asians-afric... - prezintă receptorul ACE2
Japonezii, chinezii han, vietnamezii, peruanii, mexicanii din SUA, cel mai ridicat risc de imbolnavire cu coronavirus
Dintre europeni cu risc mediu: britanicii, ibericii, finlandezii, italienii toscanezi

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/31607599?fbclid=IwAR18MOEqrb3tL...
Vaccinul antigripal - interferează cu acţiunea coronavirusurilor şi metapneumovirusurilor, conf. studiului publicat de armata americană, departamentul biotehnologii

https://www.euronews.com/2020/04/09/understanding-covid-19-the-unkn...
Dr. Rafael Máñez : Coronavirusul 2019-nCoV poate ataca sistemul nervos. În unele cazuri, insuficiența respiratorie este legată de insuficiența neurologică, nu de pneumonie
O altă nuanță semnalată de studiile Dr. Manez: „Nu ai nevoie de un sistem imunitar puternic, ci de unul echilibrat”, afirmă el.
La formele severe, nu virusul este cel care ucide, ci este o reacție necontrolată a unui sistem imunitar puternic, care poate dăuna majorității organelor vitale, o furtună de citokine.

http://www.ziare.com/social/medici/prof-univ-dr-litarczek-toata-imu...
Prof. Univ. Dr. Litarczek: Toata imunitatea organismului tine de credinţă.
Eu am avut traire de desparţire în două. La două săptamâni după operaţia de acum 10 ani, am făcut o hemoragie secundară cu trei litri de sânge pierduţi şi în sala de operaţie mă vedeam pe mine şi întreaga intervenţie din tavan. Le-am descris apoi exact ce făceau fiecare. Carcasa mea era pe masă.

Conform datelor cumulate cu cele de mai sus, se află în derulare războiul împotriva lui Hristos, început în urmă cu 5 luni în capitala guvernului mondial satanist, oraşul Canberra (Australia). Totul a început în Australia printr-un ritual de kabbalah numit holocaust(ardere de tot), soldat cu 1 miliard de jerfe vii, pentru mireasmă plăcută domnului israeliţilor, diavolul. Ritualul e descris şi în cartea lui Moise (Levitic, 1:9)
Momentan e în fază incipientă, fază în care supermarket-urile sunt pline iar bisericile sunt goale, preoţii lui Hristos fiind amendaţi prin ordonanţe militare fără temei juridic.

Medicii sunt ingenioşi şi au găsit deja medicamente foarte ieftine pentru combaterea pandemiei COVID-19, ceea ce a produs panică în rândul globaliştilor, iar aceştia vor încerca să declanşeze foamete şi lupte armate pentru a-şi justifica agenda şi megalomania vaccinărilor nejustificate. 

Partea bună a acestei mascarade, este că oamenii, în cazul unor afecţiuni ce ţin de comorbidităţi, au început cu succes să se îndrepte spre tratamente medicale ieftine, eficiente, ce nu distrug imunitatea, aşa cum o fac spre exemplu cele foarte scumpe, adevărate afaceri pe banii contribuabililor: citostaticele, radiaţiile gamma, interferonul etc. O vorbă spune că Dumnezeu nu lasă să se întâmple un rău mai mare, decât dacă iese ceva bun din asta! Globaliştii vor să ne ţină departe de o lume sănătoasă, o lume în care bisericile sunt pline şi spitalele de infecţioase sunt goale. Cred că orice individ sănătos la cap şi-ar dori asta, dar momentan e invers, bisericile lui Hristos sunt goale şi spitalele sunt pline. 

Actualizare 22.04.2020

Un evreu de la Harvard a fost arestat în data de 28 ianuarie 2020, pentru spionaj industrial şi furt de cercetare în favoarea Universitatea Wuhan, cu care avea semnat un contract de 50000$ pe lună. Este vorba de Dr. Charles Lieber, șeful Departamentului de Chimie și Biologie al Universității Havard SUA, specialist în nano-electronică. De asemenea, anterior fuseseră arestaţi doi asistenţi ai săi de origine chineză, cu care mai lucrase în diverse proiecte în SUA şi Israel, Yanqing Ye 29 ani,  dovedit ofiţer în armata chineză deşi era asistentul prof. Lieber, iar Zaosong Zheng fusese arestat pe Aeroportul Boston pentru că deţinea asupra sa 21 flacoane de cercetare de la Harvard, cu destinaţia China

https://www.facebook.com/wangthoi.arambam/videos/1816742091792478/

Vizualizări: 309

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru în reţeaua literară !

Alătură-te reţelei reţeaua literară

Comentariu publicat de RobertC pe Mai 5, 2020 la 12:53pm
Comentariu publicat de RobertC pe Mai 4, 2020 la 10:37am

Sunt fix aceiaşi indivizi care doresc să se pună la adăpost de lege, prin infantilizarea şi robotizarea restului populaţiei, transumanism şi vaccinuri nanotehnologice, sub diverse pretexte precum covidul. E treabă multă aici, domeniul nu e pentru cei care caută greşeli gramaticale la postacii copy/paste, ca să tragă ei concluzia că şi sursa originală e la fel. În primul rând aceşti indivizi provin din cloaca sataniştilor de la Harvard, Kissinger, Soros, Gates, cei arestaţi recent de FBI pentru spionaj în favoarea Chinei etc. După cum ştiţi, B.Gates care vrea neapărat să ne vaccineze cu rahaturile lui made în China, n-are absolut nici un fel de studii medicale, dar blochează pe net specialişti militari cu câte 3 facultăţi în domeniul medical.

Spălarea creierelor în sectele masonice şi mita politică nu mai sunt suficiente în această etapă. Mulţi deja ştiu şi de filmările compromiţătoare în astfel de ritualuri sataniste, ce au necesitat spre exemplu ca H.Clinton să fie retrasă de către FBI din cursa prezidenţială.

Chiar dacă tehnologia 4G are limte şi din acest motiv nu pot trece la etapa următoare, infantilizarea discernământului oamenilor deja funcţionează la o mare parte din populaţie, îi vedeţi şi pe grupurile de socializare că nu mai sunt în stare să facă o banală legătură cauză-efect, la nivel de clasa a VI-a măcar, deşi se cred mari intelectuali cu diplome. Iar în plus, tot ei sunt şi cei mai irascibili şi mai intoleranţi oameni, faţă de profesioniştii paşnici, care îşi văd de treaba lor.

Cine într-adevăr se crede cult în cap, să pună măcar mâna să citească, că are de unde, dacă din experienţa profesională de roboţel programat, nu are cum să ştie. Vă dau şi un mic exemplu, întrucât e mai important în această perioadă să avem modele care funcţionează, recent a murit medicul francez, doctor în medicină şi în teologie, Jean Boboc, cu o activitate de cercetare şi management fabuloasă în SUA şi Franţa, specialist care ne-a lăsat documente de o mare valoare, cum ar fi "Transumanismul decriptat – Metamorfoza corăbiei lui Tezeu". Modele avem, slavă Domnului, oameni nezombificaţi cu care să muncim cot la cot, nu prea mai avem. Cică şi pe inventatorul tratamentului, Dr.Didier Raoult, vor să-l aresteze, pe motiv că nu a respectat procedura de tratament a covidului, obţinând astfel cele mai spectaculoase cazuri de tratament, plus zero personal medical infectat în clinica sa :)

Comentariu publicat de RobertC pe Mai 2, 2020 la 12:00pm

Dacă medicul Rashid Buttar are 3 facultăţi în spate, Biologie, Teologie, Medicină, a lucrat şi ca medic militar pe front, e director de clinică cu zeci de mii de pacienţi vindecaţi, prin cele mai eficiente metode medicale omologate, deci vorbeşte din experienţa practică de clinician, nu emite teorii, atunci de ce trebuie să fie blocat pe youtube, un portal plin de tot felul de idioţenii şi filmuleţe stupide? Domnia sa ne-a avertizat din timp că aşa se va întâmpla şi din nou nu a minţit!
https://www.youtube.com/watch?v=hVB1YQj89Lw

Comentariu publicat de RobertC pe Aprilie 28, 2020 la 9:28pm

Comentariu publicat de RobertC pe Aprilie 23, 2020 la 5:44pm

Ritualul satanist voodoo, al pandemiei COVID-19

S-a ţinut în 2012, la festivitatea de deschidere a jocurilor olimpice din Londra, profitând de video-audienţa a miliarde de privitori. Dintre jurnaliştii de la noi, Radu Moraru a vorbit recent despre acaest film, tratându-l cu seriozitate. În ţările dezvoltate s-a discutat ceva mai mult, nu suficient, dar oricum mai serios. De exemplu Bill Ryan a vorbit încă din 2010 despre planul masonilor cu virusul chinezesc şi îngrădirea drepturilor omului.

În istorie s-au mai practicat astfel de ritualuri la scară suficient de mare, Biblia pomeneşte despre ele. De exemplu, preoţii israeliţi voodoo primiseră instrucţiuni de la zeul lor să sacrifice ritualic miei neprihăniţi, sub diverse pretexte, pentru a-i antrena în asasinarea Mielului Hristos. Ceea ce s-a şi întâmplat. În ciuda faptului că romanii au dorit eliberarea lui Iisus, Pilat s-a spălat simbolic pe mâini, israeliţii au dorit jertfirea lui Iisus, fără motiv, doar din neam prost şi zombificat. De asemenea, până în zilele noastre, sunt vrăjitori voodoo, în Africa preponderent, dar şi prin tradiţia anumitor populaţii nomade, care fac păpuşi cu o anumită fizionomie, apoi înţeapă cu ace zonele vitale, în timp ce rostesc nişte blesteme. Uneori se întâmplă accidente, dar evident că blestemele nu se prind la cei cu credinţă, de multe ori suferă vrăjitorul prin efect bumerang. Sunt cazuri de vrăjitori care au murit în chinuri groaznice, pentru că s-au legat de cine nu trebuie. Primul a fost Simon magul, pomenit şi în Biblie.
Există multe metode care se folosesc azi, în modificarea comportamentului zombificaţilor, vizibil prin inducţie, sau invizibil, prin câmpuri de mică putere, sau spre exemplu tehnica celui de-al 25-lea cadru pe secundă, introdus în filme cuviincioase de promovare, prin care se influenţează subliminal comportamentul oamenilor, fără ca aceştia să fie conştienţi. Se foloseşte inducţia inclusiv în sens benefic, ca tehnică avizată medical, de diagnostic şi tratament, RMN, magnetoterapia etc. Am tratat mulţi pacienţi incurabili trimişi acasă deoarece nu aveau ce să le mai facă în spital, prin asfel de metode avizate de ministerul sănătăţii. E normal că nu aveau ce să le facă, nu poţi trata cu pastile leziunile cauzate de unde, câmpuri, perturbaţii. E ca şi cum ai juca şah după regulile de la popice. Sunt multe altele, o parte le ştiu şi eu, multe altele probabil că nu am de unde să le ştiu.
După frenezia cu care dansează prin spitale, veţi vedea atât cauza zombificării lor, cât şi efectele, altfel ar fi doar vorbe goale!

Comentariu publicat de RobertC pe Aprilie 22, 2020 la 1:33pm

Un evreu de la Harvard a fost arestat în data de 28 ianuarie 2020, pentru spionaj industrial şi furt de cercetare în favoarea Universităţii Wuhan, cu care avea semnat un contract de 50000$ pe lună. Este vorba de Dr. Charles Lieber, șeful Departamentului de Chimie și Biologie al Universității Havard SUA, specialist în nano-electronică. De asemenea, anterior fuseseră arestaţi doi asistenţi ai săi de origine chineză, cu care mai lucrase În diverse proiecte în SUA şi Israel, Yanqing Ye 29 ani dovedit ofiţer în armata chineză deşi era asistentul prof. Lieber, iar Zaosong Zheng 30 ani, fusese arestat pe Aeroportul Boston pentru că deţinea asupra sa 21 flacoane de cercetare de la Harvard, cu destinaţia China.

Comentariu publicat de RobertC pe Aprilie 14, 2020 la 8:52am
Comentariu publicat de RobertC pe Aprilie 13, 2020 la 1:06pm

Creştinismul autentic lucrează în profunzime prin proprii duhovnici.
De altfel, icoanele purtate de ucenicii conspiraţionistului Iustin Pârvu, izvorăsc mir supranatural, în fiecare an, nu altele. Dumnezeu nu stă în minciună, ci în Adevăr, făcându-ne dovezi supranaturale în acest sens. În loc să le urmeze trăirea profundă şi doctrina, sunt şi creştini care cred în Dumnezeu prin faptele minciunii, adică cred în minciună sub pretextul imaginii lui Dumnezeu. Dintotdeauna a fost aşa, cum spune şi Biblia: "Când se apropie de Mine poporul acesta, Mă cinsteşte cu gura şi cu buzele, dar inima lui este departe de Mine şi frica pe care o are de Mine nu este decât o învăţătură de datină omenească."

Insignă

Se încarcă...

Fişiere video

  • Adăugare fişiere video
  • Vizualizează Tot

Statistici

Top Poetry Sites

© 2021   Created by Gelu Vlaşin.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor