"Iar celor ce vor crede, le vor urma aceste semne: în numele Meu, demoni vor izgoni, în limbi noi vor grăi, şerpi vor lua în mână şi chiar ceva dătător de moarte de vor bea nu-i va vătăma, peste cei bolnavi îşi vor pune mâinile şi se vor face sănătoşi."(Iisus)

Noi moldovenii geto-daci, suntem mândri de anumiţi strămoşi ai noştri, precum Iisus galileanul, din neamurile noastre de carpi, moţi, scoţi, capadochieni, galileeni, care s-au născut, apoi au murit asasinaţi inclusiv pe teritorii străine. Atunci când Iisus, preot din neamul lui Melchisedec canaanitul după cum scrie Biblia, în lungile sale călătorii, a ajuns şi în Palestina, ocupată la vremea aceea de triburile africane israelite de religie voodoo, conform Bibliei, le-a vorbit istraeliţilor doar în limba canaanită, Canaan fiind vechea noastră ţară, cu indeletniciri tradiţionale, unde se producea multă miere de albine şi lapte. Ţară pe care a dorit să o jefuiască şi poporul ales de diavol, bandele de criminali de pe timpul lui Moise. Drept consecinţă, dintre cei pe care i-a vizitat Iisus galileanul, singurii pe care i-a blestemat, au fost cei din neamul israeliţilor, conform Bibliei: "De ce neamul acesta(israelit) cere un semn? Adevărat vă spun, că nu se va da un semn acestui neam!"(Iisus)


PS: Cine nu are credinţă în galileanul Iisus, are credinţă în vaccinul israelit! Ori "Nimeni nu poate sluji la doi stăpâni"(Iisus)

Cei care au creat aceste vaccinuri de sterilizare a rasei albe, sunt toţi israeliţi, chiar dacă se prefac şi ei că se vaccinează cu ser fiziologic la TV. Chiar dacă israeliţii se folosesc de negri şi de chinezi pentru a distruge economiile din SUA şi Europa, pentru ca ulterior să le naţionalizeze, pentru trecerea la marxismul lor israelit, cei din firmele care distribuie vaccinul, sunt toţi israeliţi: Harry Kissinger, George Soros, Bill Gates, Drew Weissman, Timothy Springer, Robert Langer, Noubar Afeyan, Thomas, Andreas Strungmann. Se folosesc de politrucii de toate culorile din iudeo-masonerie, pentru a face experimente pe oameni, experimente de terapie genică şi nu vaccinuri, vaccinurile sunt cu totul altceva, într-o manieră mincinoasă, criminală, tipic israelită.

Vizualizări: 37

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru în reţeaua literară !

Alătură-te reţelei reţeaua literară

Comentariu publicat de RobertC pe Decembrie 28, 2020 la 9:26am

NOU!!! Părintele Elpidie despre vaccinare

Până acum, satana a încercat să domine omul folosindu-i punctele omenești slabe. Astfel, el l-a făcut pe om predispus la multe și mari păcate, cum ar fi imoralitatea, drogurile, crima, magia și multe altele. Dar de fiecare dată omul s-a pocăit de greșelile sale și Dumnezeu S-a milostivit de el și l-a iertat, iar legăturile și planurile diavolului au fost distruse. Deci, satana căuta o altă modalitate prin care să poată controla complet mintea umană și să poată direcționa, controla și domina mai bine gândurile, dorințele și sentimentele omului.

Cu inteligența artificială a computerelor și o serie de vaccinuri speciale specializate, va interveni în lanțul codului genetic uman, ADN-ul și îl va schimba. Astfel, ADN-ul uman modificat, în loc să acționeze sub Inteligența Divină, așa cum a creat-o Dumnezeu, va acționa acum conform poruncilor inteligenței artificiale, care va direcționa spre lucrătorii Antihristului!

https://www.marturisireaortodoxa.ro/nou-parintele-elpidie-despre-va...

Insignă

Se încarcă...

Fişiere video

  • Adăugare fişiere video
  • Vizualizează Tot

Statistici

Top Poetry Sites

© 2021   Created by Gelu Vlaşin.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor