Cristina Vlașin a fost numită în Consiliul de Conducere al Institutului MAGERIT din Madrid

Cristina VLAȘIN

Profesoara de muzică, Cristina Maria Vlasin, rezidentă cu familia în Spania de mai mulți ani, a fost numită în Consiliul de Conducere (Consejo Rector) al Institutului Magerit Musical din Madrid: http://mageritmusical.com/sydney-dagvilo/index.html.

Cristina Vlasin s-a născut în Bistrița la data de 11 septembrie 1980 și este absolventă a Şcolii de Muzică din Bistriţa (1987-1995), a Liceului de Arte din Baia Mare (1995-1999) şi Academiei de Muzică „Gheorghe Dima“ din Cluj-Napoca (2000-2005).

Între 2005 şi 2007 a predat educaţie muzicală la Colegiul Infoel din Bistriţa. A fost membră a corului „Antifonia“, dirijat de prof. dr. Constantin Rîpă. A fost elevă a cântăreţei Anca Parghel, alături de care a susţinut mai multe concerte de jazz, începând cu 2007, în clubul Green Hours din Bucureşti, dar şi în numeroase localităţi din Spania. Ulterior, la sfârşitul anului 2008, a susţinut un concert la Madrid în memoria acesteia.

De-a lungul carierei a colaborat şi cu alţi muzicieni români cunoscuţi, între care Anca Parghel, Mihai Melinescu, Tudor Anghelescu, Radu Seu, Ioan Târziu, Szabolcs Trozner. Acestora li se adaugă şi artişti din jazzul internaţional (Nacho Camara, Nuria Elosegui, Pablo Perez Gil, Luis Antonio Martinez, David Sanz Reverte, Javi Navarro, Juanma Cremades). În anul 2013 a devenit primul artist român invitat să cânte pe scena clubului Clamores Jazz – unul dintre cele mai renumite cluburi de jazz din Madrid. Concertul a fost susţinut alături de membrii grupului Corcovado Rhythm Band.

Institutului MAGERIT MUSICAL

Academia de Muzică a Institutului MAGERIT MUSICAL este, din punct de vedere pedagogic, cel mai avansat centru de educație muzicală din Spania, dezvoltând un plan de sudii propriu, original și totodată inovator. La Școala de Muzică a Institutului MAGERIT MUSICAL se predau cursuri de muzică (pian, canto, chitară, vioară, terapie muzicală etc.) la toate nivelurile și vârstele, conform curriculumului privat al centrului. 

Institutul MAGERIT MUSICAL este considerat de mult timp ca instituție lider în acest sector. Ca recunoaștere a traiectoriei profesionale, la 8 octombrie 1997 a primit premiul pentru excelență "Laurel de Oro de la Comunidad de Madrid", un premiu pe care sunt încântați să îl împărtășească tuturor profesorilor și colaboratorilor, precum și tuturor studenților care din primul moment au avut încredere în sistemul educațional al Institutului MAGERIT MUSICAL

Vizualizări: 408

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru în reţeaua literară !

Alătură-te reţelei reţeaua literară

Comentariu publicat de Caracas Mircea Florin pe Decembrie 21, 2018 la 11:11pm

Felicitări !

Comentariu publicat de Gheorghe Apetroae - Sibiu pe Decembrie 19, 2018 la 4:05pm

Felicitări pentru activitatea muzicală intensă pe care o desfășurați la Madrid, pentru contribuția artistică la promovarea prin artă și cultură a României în Spania. Anul Nou, 2019, să-l aveți cu bucurii și noi realizări! G.A.S.

Insignă

Se încarcă...

Fişiere video

  • Adăugare fişiere video
  • Vizualizează Tot

Statistici

Top Poetry Sites

© 2021   Created by Gelu Vlaşin.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor