Cum poti redeveni rob prin autohipnoza

"Zic însă: Câtă vreme moştenitorul este copil, nu se deosebeşte cu nimic de rob, deşi este stăpân peste toate;
Ci este sub epitropi şi iconomi, până la vremea rânduită de tatăl său.
Tot aşa şi noi, când eram copii, eram robi înţelesurilor celor slabe ale lumii;
Iar când a venit plinirea vremii, Dumnezeu, a trimis pe Fiul Său, născut din femeie, născut sub Lege,
Ca pe cei de sub Lege să-i răscumpere, ca să dobândim înfierea.
Şi pentru că sunteţi fii, a trimis Dumnezeu pe Duhul Fiului Său în inimile noastre, care strigă: Avva, Părinte!
Astfel dar, nu mai eşti rob, ci fiu; iar de eşti fiu, eşti şi moştenitor al lui Dumnezeu, prin Iisus Hristos."(Galateni, cap.4)

Cu toate acestea, chiar major fiind, intri în maşinăria de falsuri anti-Hristice şi de blesteme ritualice de genul: "Se cunună robul lui Dumnezeu" etc., de ca şi cum dacă nu eşti rob, nu ai voie să te cununi, sau de ca şi cum Hristos mai bine nu se năştea, iar noi toţi care credem în Hristos, trebuie să fim întorşi prin regresie temporală la un moment anterior naşterii lui Hristos, pentru a ne face mea culpa cum că am putea crede pe viitor în ereticul Hristos, bucurându-ne astfel de viaţa veşnică.
Dacă Hristos nu ne-a cerut asta şi dacă apostolul Pavel nu ne-a cerut aşa ceva explicând şi de ce: "Nu mai trăiesc eu, ci Hristos trăieşte în mine” (Gal. 2, 20)", eu personal nu simt nevoia de sinucidere colectivă şi să ridic bariere în calea mântuirii proprii, prin autosugestie şi autohipnoză!

De la anul 1946 până în 2021, suntem conduşi de o duzină de magistraţi corupţi şi de secretari de stat.
Aceştia nu s-au schimbat niciodată, revoluţia a fost doar o schimbare de macaz, au făcut tot ce au vrut ei. Nu s-a vorbit mai deloc despre ei în presă, mascaţi fiind de luptele de putere pe mărunţişuri pe care tot ei le-au întreţinut fix în acest scop, pentru menţinerea războiului românilor contra români, direcţionarea energiilor creatoare spre distrugerea adversarului politic.
Şi aici este 100% hipnoză, ţi se arată ceasul cu mâna stângă, ca să poată să te fure nestingheriţi cu mâna dreaptă.

În falsurile bisericeşti s-a întâmplat cam acelaşi lucru, deşi atunci când aceste iudaizări şi blesteme ritualice asupra celor neprihăniţi s-au înteţit, a trimis Dumnezeu oamenii Lui să facă aceste corecţii ale sfintelor tradiţii deja falsificate. Doar că ei au fost cei caterisiţi de către mamiferele umanoide!

Deci în paralel, o mână de oameni ghidaţi prin poruncă divină, precum Arsenie Boca, Nil Dorobanţu, Ioan Iovan, Iustin Pârvu, Veronica Gurău, Aspazia Oţel Petrescu etc., au blocat prin revelaţie divină, rugăciune, putere de SUS, invazia sovietică din 1968, apoi l-au dat jos pe Ceauşescu, tot prin poruncă divină(oricât ar boscorodi mamiferele umanoide că nu se poate asta). Ba se poate, atunci când ai o credinţă nefalsificată! Arsenie Boca i-a spus în faţă lui Ceauşescu că nu va mai fi după Crăciunul din 1989 şi aşa a fost. Şi asta, după ce, înainte de invazia sovietică în Cehoslovacia, acelaşi Arsenie Boca a fost surprins zile în şir în post, rugăciune şi o baltă de lacrimi. Iar tot acelaşi Arsenie Boca, explicase de ce trebuie să existe cuvinte interzise în vocabularul unui creştin: 

"Cuvintele care jignesc pot să provoace mult rău asupra celui care sunt folosite. Pot să știrbească încrederea în sine, pot să descurajeze, pot să intimideze. Un exemplu concret în acest sens este și cel în care părinții îi vorbesc urât copilului. În multe cazuri s-a observat că acel copil ajunge un copil cu probleme, iar la maturitate duce cu sine un bagaj emoțional negativ, cu frustări și neîncredere în forțele proprii."

„Cuvintele interzise orientează greşit sau dezorientează. Deci, trebuie să fii mai presus de cuvintele oamenilor: să nu te atingă nici lauda, nici ocara din ele. Cuvintele sunt fiinţe vii, capabile să facă treaba la care au fost trimise."


Din cauza serviciilor şi a duşmanilor anti-Hrişti din exterior se putea mult mai rău, cu mult mai multă vărsare de sânge şi ciuntiri teritoriale. Mai multe nu au putut face pentru noi, din cauza noastră, mai ales că acum se vorbeşte tot mai puţin despre ei, iar cărţile lor au început deja să fie falsificate după arhicunoscuta reţetă israelită de a se proslăvi pe ei înşişi prin falsuri şi de a-i condamna prin aceleaşi falsuri pe toţi cei trimişi de Dumnezeu împotriva lor.
Fiecăruia i se va da după credinţa sa, chiar şi atunci când îţi creezi singur blocaje pe care Hristos nu ţi le-a cerut, iar în toată această perioadă, cu excepţia lui Ceauşescu, am avut doar conducători alogeni, inclusiv guvernatorul BNR.

Vizualizări: 34

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru în reţeaua literară !

Alătură-te reţelei reţeaua literară

Comentariu publicat de RobertC pe Mai 29, 2021 la 8:45pm

Insignă

Se încarcă...

Fişiere video

  • Adăugare fişiere video
  • Vizualizează Tot

Statistici

Top Poetry Sites

© 2021   Created by Gelu Vlaşin.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor