Cum să recunoşti uşor prostul/proasta satului. Ghid în 7 paşi.

1.Prostul/proasta satului nu iubeşte satul, dimpotrivă, preferă aglometraţiile, preferă oraşul şi evită în general satul, dar face asta din contradicţie, nu din raţiune, după cum veţi vedea mai jos. Prostul satului de multe ori nici nu e prost în sensul docilităţii faţă de anumite concepte acceptate, ci e prost în sensul inteligenţei spirituale, despre care habar n-are că există. Roboţii au IQ mare, dar inteligenţă spirituală zero, cam aşa poate fi arareori şi prostul satului.


2.Prostul/proasta satului nu gândeşte, că de aici îi vine şi definiţia. Tocmai de aceea, raţiunea lui/ei de a fi, este să stea la pândă pe lângă cineva capabil de gândire, de originalitate, de unicitate, cineva cu har sau harisme, în cazul unor persoane excepţionale faţă de care eu am recunoştinţă. Cum ai ceva de spus, hopa şi prostul/proasta satului spune fix pe dos, cu precizie matematică, după care începe să îşi caute argumente cu lentoare de mumie, dintre cele mai stupide şi mai mincinoase. Astfel, vei afla de la prostul satului tot felul de minciuni gogonate, precum că eu port coif din aluminiu pe cap împotriva undelor 5G, sau că eu cred că ies covizii din antene 5G, sau alte bazaconii care evident că sunt stupizenii de miciuni infantile. Dincolo de minciună, care într-adevăr poate să te mai surprindă prin infantilitate, prostul/proasta satului e foarte previzibil/ă. Nu trebuie să facă nimic, pentru că tu ştii de dinainte tot ce va face prostul/proasta satului, pe o perioadă de 1 an, sau de 3 ani, sau după cum ai tu chef. Pentru că tu cunoşti ceva din planurile celor cu harisme, îţi ştii planurile tale şi ştii cum reacţionează prostul/proasta satului la ele. Până şi Iisus avea două expresii pentru fiinţele ce se cred inteligente: oameni şi oi.


3.Prostul/proasta satului se pozează mult cu muzee de artă. Dacă la ei nu e remarcată de nimeni cultura prin inducţie electromagnetică, trece la planul următor.


4.Prostul/proasta satului pozează cu citate celebre Albert Einstein. No comment, pentru că e previzibil de ce. Sau din alte industrii profitabile pentru alţii, de care snobii se lipesc precum muştele de rahat.


5.Prostul/proasta satului urăşte oamenii, dar iubeşte pisicile, sau căţeii, sau aricii, pentru că iubeşte prostia în general, nu din dragoste de animale. Sunt două feluri diferite de a iubi fiinţele vii, dar prostul/proasta satului nu cunoaşte decât unul dintre ele, confortul minim pe care ţi-l dă vietatea ce nu reacţionează la prostia crasă. Ariciul de exemplu. Sau hamsterul, sau porcuşorul de guineea. Nu-i aşa că sunt drăgălaşi, spre deosebire de oameni?


6. Prostul/proasta satului, e foarte util/ă pentru societate, da, aţi auzit bine, pentru că numai prostul/proasta satului poate creşte amploarea oricărui proiect. Vrei ceva măreţ pentru tine, dovedeşte prostului/proastei satului că vrei acelaşi lucru pe dos, iar prostul/proasta satului va fi alături de tine cât vrei tu, pe bază de voluntariat până la sacrificiul suprem, alimentat de propriile orgolii, deşi prostul/proasta satului nu ştie asta, pentru că e alături de tine crezând că se evidenţiază deştept prin a te contrazice.

7.Aplicaţie practică:
Aşa cum încurajează şi Iisus, "Vrednic este lucrătorul de plata sa", pe lângă alte proiecte şi activităţi mult mai profitabile, de 14 ani tratăm oameni cu multe probleme de sănătate adunate în paralel, mulţi incurabili, trimişi acasă din spitale, unde nu mai aveau ce să le facă, prin mutilări şi alte metodele clasice şi toxice. Evident că nu avem reuşite în toate cazurile, dar în general stăm foarte bine. Noi nici nu intoxicăm oamenii, nici nu-i mutilăm. Vor mai urma şi alţi pacienţi, pentru că vor creşte mult şi exponenţial îmbolnăvirile. De ce spun asta, o spun pentru că eu, din februarie 2019, eram aproape complet pregătit pentru virusul chinezesc şi măsurile restrictive marxiste, ştiam asta, spre disperarea nevesti-mii, care nu a înţeles acţiunile mele chiar de la început.

La ora actuală, sub diverse pretexte şi spaime, se face tranziţia în ritm accelerat, de la societatea capitalistă/informaţională, la societatea marxistă. Transumanism se numeşte metoda de tranziţie, iar marxistul este sluga, marxistul este ONG-istul, marxistul este cerşetorul trimis să cerşească de la bogaţi, apoi să cumpere cu aceste donaţii doar de la anumite multinaţionale, prin ONG-uri, pentru imaginea pompoasă a şefului său marxist. Marxistul îl urăşte pe Hristos şi Biserica, dar face voluntariat. Cum vă explicaţi asta? Cât de prostănac trebuie să fie cineva, ca să facă aşa ceva? Răspunsul e simplu, marxistul nu se trage din inteligenta maimuţă, ci din prostul satului!

Fie personal, fie în multe articole, le-am dat doar celor interesaţi, sugestii facile şi bune zic eu, de prevenţie, în actuala conjunctură mondială gestionată în defavoarea lor. Cei mari întotdeauna fac vânzări de chimicale fără să ţină cont de etică, ci de lăcomie, sau de "deşteptăciune", aşa cum confundă snobii lăcomia cu deşteptăciunea.

Deci am dat anumite sugestii din experienţă, fără pretenţia de a deţine adevărul absolut, cu privire la cum să prevină, sau în cel mai rău caz, cum să se trateze singuri de tot felul de boli, fără costuri, boli pe care le vor contacta în următorii 3 ani cel puţin, din cauza unor politici globale previzibile şi centralizate. OMS ştia că testele RT-PCR depistează fragmente din materialul genetic mort al coronavirusului, OMS ştia că intubarea omoară oamenii sănătoşi, OMS ştia că remdesivirul e mult mai toxic, de 3000 de ori mai scump, mult mai ineficient decât hidroxiclorochina, ca să nu mai vorbesc de otrava medicament numită kaletra. OMS ştia că masca provoacă cancere şi boli cardiovasculare prin acidoză şi cu toate acestea, OMS nu a vorbit nimic despre efectele secundare aşa cum ar fi fost etic, OMS a dorit să impună toate acestea forţat, în toate ţările, prin trafic de influenţă şi dictatură. Ăsta este guvernul mondial, ăsta este departamentul sănătăţii.

Vreţi să treacă covidul precum o banală răceală cel mult? Aspirină(tamponată) zilnic şi suplimente de zinc, seleniu, vitamine, din drojdie proaspătă, de 3 ori pe zi. Oxigenare în aer curat şi ultraviolete de la soare ce omoară coronavirusul. Nu purtaţi mască decât foarte rar şi doar pe gură să nu împroşcaţi, după care o ardeţi cu tot cu secreţiile adunate. Nu faceţi prostia să staţi în casă, precum se ascund tătarii şi arafaţii sub pat, îmbrăcaţi în cosmonaut. Veţi muri lent în felul acesta şi de la alte multe boli, generate de acidoză, lipsa de oxigenare şi lumină.

Evident că printre "primitorii" de sfaturi se află inevitabil şi... aţi ghicit ...prostul/proasta satului şi nu sunt puţini sub această denominaţiune. Aceştia vor face tot posibilul, fără să ştie asta, ca prin acţiuni şi sfaturi preluate pe de rost de la pomul lăudat, să îmbolnăvească cât mai mulţi oameni din cei vreo 6 miliarde ţintă, apoi să-i aducă pe aceştia la noi la tratament. Pentru ca noi să avem cât mai mulţi pacienţi, care oricum se vor face bine şi aşa, dar mai pe ocolite şi cu costuri ceva mai mari, în defavoarea lor şi în favoarea noastră. Chiar dacă noi nu ne-am propus vreodată să facem avere pe spinarea oamenilor bolnavi, prostul satului întotdeauna vrea asta, muncind gratis pentru noi.

Vizualizări: 69

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru în reţeaua literară !

Alătură-te reţelei reţeaua literară

Insignă

Se încarcă...

Fişiere video

  • Adăugare fişiere video
  • Vizualizează Tot

Statistici

Top Poetry Sites

© 2021   Created by Gelu Vlaşin.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor