"Diavolul gânditor îndeamnă pe oameni!" (Sf.Nil izvorâtorul de mir).
Aşa a apărut Universitatea Harvard (Harvard=deep state, părerea mea).

Nu ştiu câţi am conştientizat asta, dar dacă nu ar fi existat Universitatea Harvard, nu ar fi existat pandemia Covid19. Am fi fost liberi acum, cu o economie funcţională, cu şcolile şi cu educaţia care funcţionează normal. E foarte periculos pentru specia umană, faptul că profesori inteligenţi de la Harvard, au decis că 2-3 ani de acum încolo e "gata cu educaţia", fiind limpede că au prevăzut asta. Ori dacă Harvard nu a evitat asta, inseamnă că a făcut-o intenţionat, în cunoştinţă de cauză. Am mai spus-o, într-un lanţ al complicităţilor şi vinovăţiilor, vina cea mai mare o are cel mai inteligent, pentru că el poate vedea implicaţiile pe termen lung, poate preveni catastrofele pe termen lung. Vă daţi seama câte porcării au băgat până acum în sistemul global educaţional? "Ţine mintea prostului ocupată să nu se deştepte", am spus de multe ori asta, pentru că după discursul lui Tesla din 1899, exact asta a prevăzut, exact asta s-a întâmplat! Iar cu ocazia aceasta l-au scos de tot pe Tesla din sistemul mondial educaţional şi au băgat nişte schizofrenici care s-au ocupat toată viaţa de nimicuri irelevante, pe care le-au complicat cât de mult au putut, pentru a împiedica dezvoltarea creierului şi a inteligenţei spirituale, transformând elevii în roboţi atei care se uzează în competiţii, pentru chestii absolut inutile. Toate aceste recomandări s-au făcut din centre de influenţă precum Harvard. 

Imaginaţi-vă că un celebru om de ştiinţă de la Harvard, în contextul luptei împotriva terorismului, primeşte fonduri barosane, în speţă de la contribuabilii americani de bună credinţă, cu aceste fonduri inventează o armă foarte eficientă, o mitralieră, după care ce credeţi că face cu ea? Se duce în cea mai aglomerată grădină zoologică din lume şi pune mitraliera în mâna unei maimuţe. Exact asta au făcut: Universitatea Harvard, Dr. Charles Lieber, Dr. Fauci, B.Obama. Chinezul e la fel de vinovat ca maimuţa.

Imaginaţi-vă că Dr. I. Cantacuzino, ce lucra la Institutul „Cantacuzino” înființat de Regele Ferdinand I, ar fi vândul lui Stalin un virus ucigaş, ştiind că Stalin îl va folosi împotriva poporului român. Exact asta s-a întâmplat între Harvard University şi poporul american, cu toate semnăturile valide din partea conducerii universităţii pentru transferul cercetărilor în virusologie de la Harvard la Wuhan, cu finanţarea aprobată de Dr. Fauci şi B.Obama, un alt absolvent Harvard.

A fi inteligent nu înseamnă a fi evoluat. Testele de IQ sunt făcute pentru a testa inteligenţa artificială şi nu pentru inteligenţa spirituală, unde sunt altfel de teste ce nu pot fi parcurse cu brio de roboţi atei. Tocmai de aceea am citat la început din Nil Atonitul izvorâtorul de mir, pentru noi cei puţini, nu pentru roboţii atei am publicat acest motto. Personal aş fi preferat să existe un Berkeley de două ori mai mare, sau un Tokyo de două ori mai mare, sau un Seoul de două ori mai mare, sau chiar şi o Universitate Iaşi de două ori mai mare, că acum nu am fi avut pandemie covid, nici idioţi cu diplomă luată de la pomul lăudat Harvard. Nici celelalte proiecte nu ar fi existat, proiecte politice legate în toată lumea de Soros, Kissinger, Obama, Bill Gates, etc. Ca o ciudăţenie, Florica Bagdasar, prima femeie ministru în guvernul comunist Petru Groza, instalat de Stalin în România, a fost tot un absolvent de Harvard. În august 1944, Florica Bagdasar întâmpinase cu flori şi lacrimi în ochi tancurile sovietice în Bucureşti. Nu vreau să intru în alte detalii legate de proiectele politice occidentale şi revoluţia bolşevică din Rusia.

Totul legat de Covid19 a început la Harvard, chinezii nu ar fi fost capabili să facă astfel de cercetări pe baza propriilor resurse umane şi tehnologice. Singurul vinovat de pandemie la momentul acesta, vorbind în termeni juridici, e tot Harvard, pentru că în baza acestor temeiuri juridice şi a dosarelor întocmite pe parcursul mai multor ani, singurele arestări s-au făcut până acum de către FBI, tot la Harvard.

Aşazisa notorietate Harvard(din imaginaţia lor bolnavă), e folosită acum pentru a lovi în Dr. Didier Raoult, pentru că din Franţa, statul global securist nu au putut să o facă, oricât s-a agitat Macron în perioada aceasta. Dr. Didier Raoult, care are susţinere în Franţa din partea clinicienilor cu experienţă, este cel care deţine brevetul tratamentului cu hidroxiclorochină. Într-un studiu recent, girat de conserve Harvard precum dr. Mandeep Mehra, nu se includ şi recomandările Dr. Didier Raoult, studiul făcut să sune pompos şi mare, ca să dea bine, nu include recomandările din clinica dr. Didier Raoult, unde schema ieftină de tratament preventiv a produs 0 infectaţi în rândul personalului medical ce munceşte de dimineaţa până seara în mediul cu coronavirus şi e tendenţios să ignore munca cuiva aflată benevol în slujba aproapelui. Studiul conservelor Harvard, nu spune că hidroxiclorochina se foloseşte de 70 de ani în forme echivalente, cu fix aceleaşi efecte secundare aprobate de standardele medicale americane şi nu i-a deranjat asta până acum. E un medicament brevetat, cu toate documentele valabile la zi, e de fapt o formă de chinină, substanţă naturală folosită adeseori pe front ca antibiotic şi pe care preşedintele Madagascar a recomandat-o cu succes în sucuri ce se comercializează la ei pe plan local. Tocmai de aceea, în Madagascar au avut până acum zero morţi de coronavirus, iar OMS a încercat să mituiască fără succes preşedintele, pentru a face alte recomandări. Care e totuşi problema celor de la Harvard?

Antibiotice Iaşi a făcut investiţii pentru a produce 3,5 milioane de comprimate de hidroxiclorochină(ca o glumă, asta e problema lor), cu toate studiile clinice în regulă. Au produs deja primele tablete, dar probabil că la ordinele deep state Harvard, nu vor mai avea voie să le producă.

Voi realizaţi pe ce lume trăim?

Mandeep Mehra, Harvard Medical School
https://miscareaderezistenta.ro/sanatate/un-nou-studiu-hidroxicloro...

Actualizare 18.06.2020

Din nou Harvard, (deep state Harvard, după părerea mea)
 
Într-un studiu "ştiinţific" cu o bază de date impresionantă, de pe 3 continente, au fost folosite doze de hidroxiclorochina de 4 ori mai mari, deşi ştiau că omoară oameni, fără a respecta dozajul schemei de tratament în combinaţie cu zinc, pentru a retrage de pe piaţă un tratament ieftin folosit cu succes împotriva pandemiei COVID-19, ce se produce acum şi de Antibiotice Iaşi. Cei implicaţi în crime sunt aceiaşi: Bill Gates - Harvard(2 ani), dr Fauci - Harvard, Prof. Mandeep R. Mehra - Harvard, Spitalul Didactic Brigham și Women de la Harvard, prestigioasa revista Lancet - deţinuta acum de Bill Gates.
Până în prezent FBI a arestat doar un singur profesor de la Harvard, Prof. Charles Lieber, pentru spionaj în favoarea Univesităţii Wuhan, evident în virusologie.
 
Dacă tatăl dr.Didier Raoult nu l-ar fi luat la împins vagoane pe preşedintele Macron, atunci când acesta a început să-l vâneze pe fii-su probabil că acum dr.Didier Raoult era mort. Tatăl lui Didier Raoult este general în Legiunea Străină.
 
Aceşti criminali de la Harvard vor să impună în continuare un vaccin, în baza acestor crime pe care le-au făcut cu bună ştiinţă, deşi doi geneticieni laureaţi cu Premiul Nobel(cenzuraţi acum pe net), au demonstrat încă de la început faptul că Sars-Cov-2 conţine 4 secvenţe ale virusului HIV, care nu pot fi inactivate prin vaccin.
 

Vizualizări: 161

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru în reţeaua literară !

Alătură-te reţelei reţeaua literară

Insignă

Se încarcă...

Fişiere video

  • Adăugare fişiere video
  • Vizualizează Tot

Statistici

Top Poetry Sites

© 2021   Created by Gelu Vlaşin.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor