creierul meu procesează
milioane de impulsuri nervoase
parcurge sute de mii de instantanee
urmărește maniacal universul de
variabile dintre mine și restul
curbînd minuțios realitatea
peste brațe distorsionînd
spațiul în preajma coapselor tale
pînă cînd fotonii aplaudă ritmic
aerul aleargă prin cameră
creierul meu dansează pe marginea nebuniei
pentru că tu te apleci lent după chei

Vizualizări: 52

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru în reţeaua literară !

Alătură-te reţelei reţeaua literară

Comentariu publicat de Daniela-Florica pe Martie 13, 2010 la 9:53am
Fără cuvinte!
Comentariu publicat de Liviu Olteanu pe August 5, 2009 la 12:58am
Indragostitul, indiferent de chimica sa science, seduce visarea. Apoi de la asteptare la nazbatiile contemplate ale intalnirii, nu mai e decat un pas. Pentru unii constelar, pentru altii, aflat la departarea unei clipiri de geana. Fiecare pas, depinde insa de o intreaga zestre seductiva ce este pliabila in diferite coordonate. Indragostitul, fie ca se joaca cu literele , fie ca aseaza in paranteze diferite semne, nu poate ramane neobservat. Si nu e rau deloc. Important este sa-i fie inteles limbajul. De cine trebuie. Astfel Sorin a incercat sa imortalizeze o realitate intemporala atat de necesara lumii noastre. Originalitate si fantezie.
Oare cum ar fi fost plamadita aceasta de catre cea iubita?
Comentariu publicat de vasile viorel pe August 4, 2009 la 10:16pm
Este de fapt lumea noastra virtuala in care ne-a aruncat Einstein. Sunt niste cuvinte geniale domnule... aplauzele si consideratia mea. Yuo are the man... vorba unui muzician de renume cu bocanci si frac pe nume Niegel
Comentariu publicat de grosu rodica pe August 1, 2009 la 9:33am
Foarte frumos,Unde-i dragoste si iubirea.Cam rece poezia,cam astrologica,dar o comparatie reala .Asa gandesc barbatii ,la rece.Creerul danseaza pe marginea nebuniei.Corect.Vise,vise,vise amagitoare.Realitatea nu ti-o doresc.Felicitari ptr. imaginatie.Succes.
Comentariu publicat de Sofia Sincă pe August 1, 2009 la 9:14am
Tipul poeziei moderne, moderne, cu sentimentalismul subtil, al bărbatului macho care ocoleşte tot orizontul, parcurge matematico-fizic drum ocolitor înainte de a recunoaşte că e îndrăgostit şi suferă ''deoarece’’ femeia ale cărei coapse l-au încântat, se apleacă după chei (cheile maşinii să zicem) şi-l părăseşte din camera de unde ''fotonii aplaudă ritmic’’. Interesantă compoziţie, criptată bărbăteşte.
Poemul are farmecul celor moderne, nu ale celor de tip eminescian.
Comentariu publicat de Victoria Stoian pe August 1, 2009 la 7:47am
PC,laptop sau notebook,
E creierul meu ce proceseaza date?
Gigaocteti sau tetrraocteti - entitate
Am fost in astral, dar aici, fara cache sunt nauc.
Comentariu publicat de VOICAN MARIN pe Iulie 31, 2009 la 8:32pm
Ca idee îmi place, dar mai aveţi foarte mult a-i da armonia versificaţiei, care mai trebuie să şi placă, doar nu suntem la ora de fizică sau de astronomie. Ce as-ar fi ales din Luceafărul dacă Eminescu trecea pe listă descoperirile perind fizica universului. Nu mi-o luaţi în nume de rău, dar ar trebui să nu aruncaţi bogăţia de ideii formidabile numai de-a le publica, fie şi pe net, fiindcă rămân. Dacă aţi încerca s-o luaţi cu uşurelul, vers cu vers, să-l analizaţi şi să-l puneţi în fagureel dulce al poeziei...să vedeţi ce frumuseţe de poem ar rezulta. Numai bine şi baftă"
Comentariu publicat de florin contrea pe Iulie 31, 2009 la 7:05pm
LIMBAJ STIINTIFIC...
... extrem de tehnicizat, o viziune structuralista cu descrieri ale unui univers infinitezimal si, cu toate acestea, un complex de stari sufletesti, de emotii intense. O autentica poezie in stil modern. Consider ca e vorba de o reusita literara, de un frumos succes. Il felicit sincer pe sorin DespoT.
Florin Contrea
Comentariu publicat de Delia Staniloiu pe Iulie 31, 2009 la 5:26pm
pana la urma,fie ca se intimpla in sec.XXi sau cu un secol,doua in urma,emotiile sint aceleasi,doar modul de a le scoate la iveala difera.

Insignă

Se încarcă...

Fişiere video

  • Adăugare fişiere video
  • Vizualizează Tot

Statistici

Top Poetry Sites

© 2021   Created by Gelu Vlaşin.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor