Deosebirea dintre laureatul Nobel profesorul Luc Montagnier şi repetentul Raed Arafat

"Ceva întunecat si infricoşător vine peste lume. Omul va ramane mai mult sau mai putin sub stapanirea lui şi cu cât puterea celui viclean îl are mai mult (pe om) in stăpanirea sa, cu atât omul va fi mai puţin conştient de ceea ce face."(Sf. Varsanufie de la Optina)

Ultima dată fusese impozitată la noi apa de ploaie ce-ţi cade în curte. Acum e impozitat aerul inspirat, cu cca 2000 lei pe an, calcul făcut pentru o familie de 3 persoane ce are nevoie de măşti, bani plătiţi direct guvernului comunist chinez şi nu celui local. Guvern chinez ce a fost ajutat de Universitatea Harvard, după cum bine se ştie în urma arestărilor făcute la Harvard de către FBI. Dar mass-media omite să vorbească despre asta! Mascarada e globală, nu doar chinezească! Au tratament foarte bun şi ieftin pe bază de hidroxiclorochină şi suplimente pentru imunitate, dar ei vor să vaccineze cu orice preţ şi foarte scump.

Mai mult, intoxicaţia cu CO2 măsurat de mine, ca fiind de peste 10 de ori mai mare în spatele măştii decât în aerul poluat înconjurător, declanşează boala covid prin hipercapnie şi acidoză respiratorie, deci masca produce covidul şi nu îl previne.

Se bagă la înaintare dezinformări aparent savante de genul: oxigenul nu e cu mult mai puţin prin purtarea măştii şi fac ei nişte calcule chinezeşti la nivel de număr de molecule. "Bună ziua bat pari", dar nu despre asta e vorba, nu aşa se acoperă gunoiul sub preş, ci aici vorbim despre consecinţele CO2 crescut de zeci de ori în aerul inspirat, oricine poate măsura asta. Efectul pe termen lung şi nu pe termen scurt, aşa cum iarăşi deturnează atenţia ei, este următorul: centrii respiratori sunt inactivaţi prin hipercapnie, medicina explică foarte clar aceste mecanisme, iar în acest caz, organismul nu mai ştie ce să facă cu oxigenul inspirat. Pacientul moare în lipsă de oxigen, chiar dacă îi administrezi un surplus de oxigen prin intubare. In Iaşi au existat cazuri în care spre exempu pacientul perfect sănătos a murit fix la 4 ore după intubarea la oxigen, tocmai din acest motiv. Deci nu vă lăsaţi manipulaţi de mincinoşi manipulatori, care nu cunosc lucruri elementare din medicină. Aceste efecte se cunosc în literatura de specialitate de prin anii 1930. Cum oare repetentul Arafat să nu ştie asta?

Mai mult decât atât, aceste măşti de bacterii folosite împotriva coronavirusurilor, au porii măştii mult mai mari decât coronavirusurile, dar mai mici decât majoritatea bacteriilor. În acest caz, măştile opresc bacteriile, dar împrăştie coronavirusurile la o distanţă de cca 4-5 ori mai mare decât prin respiraţia normală fără mască, asta fiind explicat prin legea lui Bernoulli, ce se învaţă la liceu şi chiar la gimnaziu. E la fel ca atunci când te joci cu un pistol cu apă, să înţeleagă copiii, sau cu o seringă, să înţeleagă adulţii, jetul îngustat fiind împroşcat la 5 metri distanţă prin acul unei seringi, deşi în lipsa acului, acelaşi jet ţâşneşte la doar 1 metru de seringa fără ac. De aceea covidul se propagă în jur cu o viteză de 10 ori mai mare decât gripa, aşa cum s-a constatat în practică, pentru că nimeni cu gripă nu poartă mască! Deci distanţarea de 1,5 metri e valabilă doar în lipsa măştilor, iar cu mască, distanţarea ar trebui să fie de cel puţin 5 metri, mă refer aici strict la coronavirusuri şi nu la alţi carcalaci mult mai mari precum sunt bacteriile (BFE). Cum oare repetentul Arafat să nu ştie asta, mai ales că scrie pe prospectul măştilor?

Testarea covid este prima mare înşelătorie, ce transformă eroarea grosolană în standard medical. De-abia recent a fost finalizat de către elveţieni, un test ce face diferenţa "pozitiv" dintre covid şi gripă. Dar atunci, 6 luni de zile până acum ce au testat, de au băgat spaima în copiii sănătoşi, tratându-i ca pe nişte infractori? Efectiv minciuna a fost transformată în standard medical, pentru a incrimina! Transmiterea de informaţii false de către autorităţi este infracţiune! Cum oare repetentul Arafat să nu ştie asta?

Mai mult, profesorul Luc Montagnier, laureat cu Premiul Nobel în virusologie, a atras atenţia că vaccinurile contra gripei sezoniere declanşează covidul şi nu îl previne. Există în acest sens şi un studiu publicat de armata americană în 10 ianuarie 2020 pe site-ul guvernamental american departamentul biotehnologii, pe marginea căruia am mai discutat. După cum veţi observa, arafaţii şi autorităţile ce transmit informaţii false săvârşind infracţiune, vor face exact pe dos decât demonstrează ştiinţa, adică vor obliga populaţia să se vaccineze în masă cu vaccin antigripal, ca si cum i-ar face în ciudă profesorului Luc Montagnier! E evident de ce fac asta, vor exploda cazurile de covid, să nu spuneţi că nu aţi fost atenţionaţi de un laureat Nobel cu privire la aceste catastrofe uşor de evitat! Cum oare repetentul Arafat să nu ştie asta? Dar Tătaru?

Copiii nu fac covid deloc până la vârsta de 10 ani, deoarece le lipseşte un receptor celular ce se formează treptat mult mai târziu, de ce băgaţi atâta frică în ei, dacă ştiinţa vă contrazice? În aceste condiţii, masca îi omoară pe copii şi nu coronavirusul! Frica îi omoară şi nu coronavirusul! Masca îi dezumanizează şi nu coronavirusul. Va creşte numărul de boli cardiovasculare, cancere la copii etc. din cauza informaţiilor false ce sunt transmise de autorităţi! Marxiştii vor cu orice preţ să impună obligaţia vaccinului antigripal în prima fază, pentru a omorî prin factori cumulaţi cât mai mulţi oameni de covid, apoi pentru a bloca complet economiile statelor sub acest pretext, altfel nu au cum să impună comunismul chinezesc în toată lumea. Medicina e foarte clară la nivel de cauză-efect, tocmai am prezentat pe scurt cum anume şi cine spune asta, nu sunt inventate de mine, iar ei sunt nişte criminali din acest motiv! Cum oare repetentul Arafat să nu ştie asta?

Mai mult, ies la suprafaţă analfabeţii funcţional din toate domeniile, care-l urmează pe Raed Arafat, omul mossad-ului implantat la noi, pentru a distruge Ambulanţa prin deturnarea finanţărilor spre alte "servicii". Părinţi, de ce vă mai trimiteţi copiii la şcoală, dacă ei sunt educaţi să fie proşti, aşa ca ei? Dacă copiii voştri sunt obligaţi la şcoală să-l contrazică pe profesorul Luc Montagnier, laureat cu Premiul Nobel pentru virusologie, dar să-l aprobe pe repetentul Raed Arafat, care nu ştie nici măcar ce e aia o mască şi la ce foloseşte, atunci de ce mai merg la şcoală copiii să înveţe bine? Unii dintre ei poate vor fi aşa de buni, încât vor lua premii Nobel în diverse domenii, asemenea profesorului Luc Montagnier. Dar voi îi omorâţi prin hipercapnie înainte de asta, pentru că nu aveţi creier să discerneţi între binele făcut de laureatul Nobel Luc Montagnier şi răul făcut de repetentul Arafat, alegând în numele ştiinţei să fiţi de partea repetentului Arafat şi împotriva laureatului Nobel Luc Montagnier! Nu aţi observat încă faptul că aceste decizii sunt luate de oameni care nu au copii sau dispreţuiesc familia? Apărători ai pacienţilor lgbt de la spitalele de nebuni?

Mă adresez ca de obicei, celor 3% din populaţie, oameni capabili încă de legături neuronale, mulţumind totodată Bunului Dumnezeu că mai există totuşi aşa de mulţi oameni(3%) capabili de gândire şi de dialog logic în propoziţii elementare. Că în rest, trebuie ca în fiecare zi, să facem slalom printre oameni de căcat, noroc de Bunul Dumnezeu, care în marea lui milostivire, nu ne cere să facem asta mai mult de 100 de ani!

Vizualizări: 139

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru în reţeaua literară !

Alătură-te reţelei reţeaua literară

Comentariu publicat de RobertC pe Octombrie 9, 2020 la 10:33am

Viitorii morţi de covid. Să nu ziceţi că nu vi s-a spus!

https://rohealthreview.ro/insp-95-399-de-persoane-din-grupele-la-ri...

Insignă

Se încarcă...

Fişiere video

  • Adăugare fişiere video
  • Vizualizează Tot

Statistici

Top Poetry Sites

© 2021   Created by Gelu Vlaşin.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor