Din punctul meu de vedere, lucrurile sunt foarte simple

Chiar există lucruri complexe, proiecte complexe, cu care merită să-ţi baţi capul, dar aici, chiar nu e complicat, e banal de simplu. Magistraţii şi judecătorii sunt vinovaţi în proporţie de 99% de tot dezastrul din RO, punct.
Şi asta nu e de ieri de azi, ci de pe timpul distinselor Ana Pauker şi Alexandra Sidorovici, nevasta lui Silviu Brucan. Magistraţii, care ştiu foarte bine că sunt stat în stat, trebuiau ei să ceară o lege prin care să răspundă, din proprie conştiinţă, din proprie iniţiativă, pentru a elimina din faşă orice suspiciuni legate de munca unor colegi de magistratură, care teoretic ar putea acoperi fără riscuri de consecinţe, dosare de corupţie. Vedeţi cum sunt primbate dosarele de corupţie şi cum sunt tot plimbate până când sunt soluţionate favorabil marilor corupţi, marilor retaileri, marilor proprietari pe resursele solului şi subsolului, deveniţi aşa, din neica nimeni, împroprietăriţi aproape prin ordonanţe de urgenţă? Degeaba am avut şi DNA, dacă dosarele muncite cu greu, se soluţionează superficial şi fără nici o răspundere, de un alt departament! Chiar şi cel mai corect magistrat, dacă nu a dorit o lege prin care să poată fi tras la răspundere un magistrat corupt, înseamnă că a fost complice al crimei organizate, în ultimă instanţă. În virtutea cărui orgoliu, se consideră ei, prin definiţie, imaculaţi la grămadă? O astfel de utopie nu există nici măcar în operele clasicilor şi alte astfel de exerciţii de imaginaţie! Nimeni nu e perfect, eu greşesc, altul greşeşte, unele greşeli au consecinţe mai mici, alte greşeli au consecinţe mai mari. Până şi la Sfinţi există instituţia spovedaniei. Pentru că de la momentul 1946 încoace, lipseşte un etalon local de a face dreptate în justiţie, etalon după care, fiecare om de răspundere, să-şi etaloneze la rândul lui şi propriile fapte. Aşa cum în alte ţări ţi se taie mâna dacă te prind la furat, aşa cum în Singapore există pedeapsa cu moartea pentru apartenenţa la secte sioniste, sau pentru trafic de droguri, sau aşa cum era pe vremea lui Vlad Ţepeş, cu celebrele pedepse anti-corupţie, acestea fiind etaloane locale după care cei cu răspundere îşi fixează în memorie, linia de demarcaţie dintre putere şi oportunitate, dintre oportunitate şi fraudă, din generaţie în generaţie, aşa ar trebui să existe şi la noi un astfel de etalon. Ori el nu mai există demult.
Pentru că revoluţia din 1989 de fapt, a fost doar o schimbare de macaz a adevăratei şi singurei revoluţii care a existat la noi, cea din 1946, fraudă pregătită din timp de bolşevicii lui Stalin, acel moment în care au fost inversate voturile majoritar liberalil-ţărăniste cu cele ale comuniştilor. Aşa au ajuns Ana Pauker şi Alexandra Sidorovici la putere, cu doar 22% voturi. De atunci, toată viaţa noastră a fost o minciună trâmbiţată de mass-media, menţinută brutal de magistraţi, de puşcării de reeducare, în rest oamenii fiind îndoctrinaţi în minciună, până în ziua de azi. Recent, a zis şi fostul preşedinte Traian Băsescu, că prin sistemul STS, poate fi inversat rezultatul alegerilor. Ce este STS, cine face la noi afaceri cu statul cu aparate STS, puteţi săpa un pic prin presă, nu vreau să mă întind cu discuţia în această zonă. Oare să aibă asta legătură cu recentele acţiuni ale FBI, de confiscare a serverelor STS? Poate că fostul preşedinte ştie, deoarece aşa a procedat şi el, pate că doar a ştiut dar s-a abţinut, dar cert este că recent, votul unor prieteni din Bucureşti a fost furat cu sacii în direct la TV, fără nici o consecinţă. Procurorii, magistraţii, sunt în comă? Nu că aş fi vrut să câştige PSD-ul, dar ştiind asta, aş fi închis ochii la aşa ceva, până în momentul în care am văzut cât de proastă e Clotilde şi cum s-a dat de gol în direct la TV, cum a fost ea asigurată de STS că poate opera sacii în interiorul incintei, întrucât camera video de supraveghere nu funcţionează. Şi Barna, alt prostănac, la fel, nu-şi poate explica în direct, cum filmul de la STS a ajuns la TV! Atunci am zis, gata, până aici! Votul meu de plătitor de taxe şi aşa este anihilat prin votul a doi beţivi care au primit două caserole cu mici. Acum eu ce ar trebui să fac, ca să-mi validez singur votul? Să mă duc cu alte două caserole de mici, la alţi doi beţivi nestimulaţi încă, să-i pun sub jurământ, să voteze la fel ca mine? Ar fi singura variantă logică, ca să mă pot duce acasă cu conştiinţa împăcată că am votat! Mă simt umilit cu Constituţia în mână dacă merg la vot, în timpul în care politrucii jură pe Biblie şi pe Constituţie, pentru propăşirea materială şi spirituală a mea şi a poporului român. Oare chiar aşa de satanişti sunt? Cum poate promite un politruc că luptă împotriva corupţiei, când el nu poate schimba deciziile date de aceşti magistraţi stat în stat, de pe vremea Anei Pauker? Asistăm la o zombificare a oamenilor care se cred altceva decât sunt. Se cred femei deşi sunt bărbaţi, se cred magistraţi stat în stat deşi sunt politruci, cu aceeaşi seninătate de oligofreni. Iar lucrurile nu se vor opri aici, întrucât intrăm în era în care se va umbla la modificarea ADN-ului sub diverse pretexte, vaccinuri, pentru a inactiva anumite gene ale oamenilor spirituali, incomozi.

Vizualizări: 26

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru în reţeaua literară !

Alătură-te reţelei reţeaua literară

Insignă

Se încarcă...

Fişiere video

  • Adăugare fişiere video
  • Vizualizează Tot

Statistici

Top Poetry Sites

© 2021   Created by Gelu Vlaşin.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor