Doi bistrițeni sunt finaliști la Gala Studenților Români din Străinătate / LSRS

Cristian BodnarFinalist la categoria “Studentul anului in Europa Universitar” l 

Cristian este cercetător masterand la University of Cambridge, în grupul de Inteligență Artificială si Biologie Computațională, sub supervizarea Prof. Pietro Lio. În prezent, lucrează la algoritmi genetici pentru roboți autonomi capabili de a învăța singuri cum să performeze în diverse medii. 

Totodată, este licențiat în Computer Science la University of Manchester, unde a făcut cercetare în modele generative condiționale aplicate la generarea de imagini din text. Cercetarea sa i-a adus prestigioasa recunoaștere de câștigător în Computer Science la The Undergraduate Awards, considerate a fi premiile Nobel pentru juniori. Înainte de acestea, a studiat la profilul de Matematică-Informatică al Colegiului Național Liviu Rebreanu din Bistrița.

Dan Mădălin PavelFinalist la categoria “Studentul anului in Europa Universitar”.

Link LSRS: https://www.facebook.com/lsrs.romania/photos/

Originar din Bistrița (BN) și absolvent al Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca, specializarea Limbi Moderne Aplicate, bursier Erasmus în anul II de studii, în prezent Dan este student la Universitatea Paris Diderot, anul II de Master, specializarea Industriile limbii și traduceri specializate, precum și în anul II de licență la Universitatea Paris II Panthéon-Assas, specializarea drept. 

De asemenea, lucrează la Ministerul Economiei și Finanțelor în calitate de terminolog. În anul 2018-2019, este beneficiar al bursei guvernului francez.

 

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Gala Studenților Români din Străinătate

este cel mai mare eveniment anual din România, dedicat recunoașterii și promovării meritelor studenților și absolvenților români din întreaga lume.

Cea de-a zecea ediție a evenimentului reunește studenți și absolvenți români, membri ai comunității academice din țară și străinătate, precum și personalități din diverse domenii de activitate.

Elementul central al Galei LSRS este reprezentat de acordarea „Premiilor LSRS pentru Excelență Academică în Străinătate”. 

Gala LSRS, ediția a X-a, se va desfășura pe 8 ianuarie 2019, la București

Pentru mai multe informații despre regulamentul Premiilor LSRS, dar și despre edițiile anterioare ale Galei Studenților Români din Străinătate, accesați: http://gala.lsrs.ro.

Liga Studenților Români din Străinătate (LSRS) este o organizație neguvernamentală, apolitică și echidistantă, a cărei activitate este susținută de implicarea și devotamentul a peste 300 de voluntari, studenți și absolvenți români din întreaga lume. Cu ajutorul lor, LSRS reușește să organizeze anual activități și evenimente dedicate celor peste 13.000 de membrii ai ligii din peste 50 de țări, dar și comunităților de români de peste hotare.

IMPORTANT!

În acest an organizăm și VOTUL PUBLICULUI, iar astfel vă invităm să apreciați poza concurentului / concurenților preferați. Toți finaliștii vor intra in acest concurs iar câștigătorul va fi cel care are cele mai multe aprecieri la imaginea din acest album.Împreună, recunoaștem excelența!

W: https://lsrs.ro/
F: https://www.facebook.com/lsrs.romania/
I: https://www.instagram.com/lsrs.worldwide/
Susține: http://bit.ly/SustineGala

Rezervă-ți locul laGala LSRS 2019http://bit.ly/GalaLSRS19

Vizualizări: 225

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru în reţeaua literară !

Alătură-te reţelei reţeaua literară

Insignă

Se încarcă...

Fişiere video

  • Adăugare fişiere video
  • Vizualizează Tot

Statistici

Top Poetry Sites

© 2021   Created by Gelu Vlaşin.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor