Condoleante poporului polonez

Vizualizări: 57

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru în reţeaua literară !

Alătură-te reţelei reţeaua literară

Comentariu publicat de Gheorghe Libiu pe Aprilie 12, 2010 la 1:34pm
Desigur,ca in aceste momente de grea incercare pentru poporul polonez,nu-i putem dori decat tarie sufletesca ca sa poata trece peste aceste clipe,sincere condoleate tuturor famiilor si rudelor celor disparuti,poate prematur... Presedintele,a fost dupa opinia mea,cam singurul din Europa tarilor foste comuniste,care a avut curajul sa spuna pe fata anumite lucruri care nu le-a placut anumitor "cercuri"si care probabil au tinut minte,si folosindu-se de prima ocazie,l-au eliminat... daca Polonia avea avioane nu vad de ce? vizita asta trebuia sa se faca cu un avion rusesc... vrem ADEVAR,dar daca nu cunosti dedesubturile aranjamentelor,nu se poate afla nimic...iar versiunile oficiale sunt praf in ochii prostimii,aranjate pt.a fi cat mai credibile...totusi exista o datorie karmica pe care fiecare dintre noi separat sau colectiv,o plateste la momentul ales de Creator si asta se petrece indiferent ca unii cred sau nu acest lucru...
inchid acest comentariu,cu Sincere Condoleante pentru natiunea poloneza...
Comentariu publicat de Victoria Stoian pe Aprilie 12, 2010 la 5:07am
Cumplita tragedie! Sincere condoleante familiei si poporului polonez indoliat
Comentariu publicat de marin cecilia pe Aprilie 11, 2010 la 9:10pm
Este greu de inteles si de acceptat.Dumnezeu sa fie alaturi de familiile celor disparuti! Poporul polonez a ridicat personalitati puternice si de mare valoare pentru umanitate, si cred ca va continua la fel pana la sfarsitul timpului. Astazi, insa, ne oprim si plangem alaturi de ei.
Comentariu publicat de ANA DOBRE pe Aprilie 11, 2010 la 7:32pm
Dumnezeu să-i odihnească în pace!
Comentariu publicat de Ion Burhan pe Aprilie 11, 2010 la 6:55pm
Condoleante familiei prezidentiale si familiilor celor disparuti. Compasiune pentru un popor fratesc, la fel de incercat de nenoroc si drame istorice ca si al nostru.Dumnezeu sa adauge sufletele lor la cetele dreptilor care si-au pus viata pentru neamul lor !
Comentariu publicat de Any Tudoran pe Aprilie 11, 2010 la 6:51pm
Comentariu publicat de Any Tudoran pe Aprilie 11, 2010 la 6:38pm
Comentariu publicat de toma lucian pe Aprilie 11, 2010 la 5:01pm
SINCERE CONDOLEANTE,FAMILIEI PRESEDINTELUI SI POPORULUI POLONEZ
Comentariu publicat de DAN LUPESCU pe Aprilie 11, 2010 la 4:23pm
In fata unei asemenea tragedii nu poti ramane decat mut. Impietrit in durere.
Polonia a fost prima tara pe care, in vara anului 1978, ca tanar jurnalist, o vizitam, rastimp de noua zile. Demnitatea si constiinta nationala, Credinta in DUMNEZEU, rectitudinea morala, deschiderea spre dialogul intercultural, propensiunea pentru apararea valorilor autentice, spiritul civic - iata doar cateva dintre calitatile de exceptie ale bravului Popor Polonez, pe care le-am admirat si pretuit dintotdeauna..
De aici, din Craiova - unde Palatul Jean Mihail a gazduit guvernul polonez, refugiat din fata furiei naziste, in vremea celui de-al doilea razboi mondial, si unde unul dintre cimitirele Baniei odihneste osemintele catorva sute de polonezi trecuti la cele vesnice in tristii ani ai deceniului al cincilea din veacul XX - un pios omagiu celor disparuti acum. Dumnezeu sa le daruiasca linistea, pacea si armonia - de care nu au avut parte in efemera calatorire pe acest Pamant. Dan LUPESCU
Comentariu publicat de Magda Calinescu pe Aprilie 11, 2010 la 4:08pm
Sincere condoleante pentru natiunea poloneza!! Imi pare nespus de rau ceea ce s-a intamplat acestui popor, curajos, greu incercat de-a lungul istoriei lui milenare. Sunt sigura ca vor depasi acest moment tragic poporul polonez.
Am multa amaraciune si tristete in suflet.

Insignă

Se încarcă...

Fişiere video

  • Adăugare fişiere video
  • Vizualizează Tot

Statistici

Top Poetry Sites

© 2021   Created by Gelu Vlaşin.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor