leonard oprea

DUMNEZEU NU POATE FI LOGICA

GOD CAN NOT BE THE LOGIC

Motto:

... ce este Geneza?... da – este suprema capodopera a lui Dumnezeu... deci, fiind un act artistic... cum poate fi acest act – Logica?!...”

... what is the Genesis?... yes – it is the supreme masterpiece of God... so, being an artistic act... how could be this – the Logic?!...”

( Theophil Magus )

***

DUMNEZEU NU POATE FI LOGICA

Dumnezeu nu este Dumnezeu – Dumnezeu este Dumnezeu.

Dumnezeu este mort – Dumnezeu este viu.

Dumnezeu nu este timpul – Dumnezeu este timpul.

Dumnezeu nu este Om – Dumnezeu este Omul ( Iisus Christos ).

...

Logica este impotenta Omului de a fi Dumnezeu.

Logica este aspiratia eterna a Omului de a fi Dumnezeu.

Logica este eminamente individuala si egocentrista.

Logica nu poate fi Dumnezeu.

...

... vinetiu Ianuar.../

ciori cinta isolation-blues.../

strigoi - strazi gri...”

***

GOD CAN NOT BE THE LOGIC

God is not God – God is God.

God is dead – God is alive.

God is not the time – God is the time.

God is not Man – God is the Man ( Jesus Christ ).

...

The Logic is the Man's impotence to be God.

The Logic is the Man's eternal aspiration to become God.

The Logic is eminently individual and egocentric.

The Logic can not be God.

...

... dark blue January …/

crows sing the isolation-blues.../

ghosts on the grey streets...”

***

(from "Theophil Magus – Living in America" // Copyright © 2010 by Leonard Oprea. All rights reserved. Leonard Oprea created the Breathing, an original type of essay in Romanian and worldliterature.The Breathing is a short, simple yet profound meditation on human condition, a meditation ended by a haiku. But - this haiku does not finish the meditation. In fact, it re-opens this reflection to new questions and responses on human destiny. There are 100 Breathings in Leonard Oprea's work "Theophil Magus – Confessions 2004 – 2006", ed. "Universal Dalsi", 2007, Romania)

 

 

Vizualizări: 977

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru în reţeaua literară !

Alătură-te reţelei reţeaua literară

Comentariu publicat de Ionel Petrisor pe Iulie 5, 2012 la 12:15am

       Cu totul de acord cu cele spuse de dumneavoastra si ma bucura sfatul dat. Fuga in gandire,fuga la scris sa pierd randul si apoi oboseala. La ora asta ar trebui sa dorm ma retin doua observatii facute si bine de respectat in viitor, daca voi mmai fi partasi la comentarii. Nu sant deloc necajit de observatiile facute ele fiindu-mi de folos. Deci, comentariu la continutul textului postat O corectura la text innainte de semnare. Cu bunavointa dumneavoastra ce inseamna a fi offtopic. Intrebarea e serioasa pentru miine si  trebue s-o stiu. Referitor la religie si ateism acum doua ore am citit la televizor stire cum ca sa confirmat existenta unei particule in discutii recente despre existenta ei, particula Higggs sau particula lui Dumnezeu cum ar mai fi numita.

Cu sincera multumire pentru rabdarea de a ma sfatui spre binele meu in incercarea mea de a fi partasi la comentarii. Cu respect Ionel Petrisor. Ce sa spun mai mult? Omul are dreptate si-atat!  

Comentariu publicat de Ionel Petrisor pe Iulie 4, 2012 la 10:48pm

      Nu sant peltic, port proteza dentara si  sar putea sa-mi puna si la cap o proteza domnule Vanghele Ionbanuind ca la mine va referiti poate ma blochez cu  totul dar un pic de masura la vorbe sper totusi sa-mi ramana! Cu bascalie nici la saitul "Bascalie" nu-mi da ghesul la vorbe in plus. Asa ma duce mintea, asa scriu! Corecturi nu prea fac. Citesc fara ochelari.

Comentariu publicat de Ionel Petrisor pe Iulie 4, 2012 la 8:43pm

      Citesc pe mai  departe comentariile l tema in discutie. Nu mai zic nimic decat in plus ca voi reveni cu mai multa atentie asupra lucririlor domnului Boris. Ma gdila tare mintea in a sti pe mai departe ce mai scrie si prezinta dansul referitor la comentariul in discutie. Cateodata sant un pic rautacios in vorbire dar nu sarind peste  nu stiu ce!

Comentariu publicat de Andrei A. RADU pe Iulie 4, 2012 la 5:07pm

Referitor la articolul acela „De ce suntem creștini?”, observ că majoritatea comentariilor sunt anticlericale și...mai mult sau mai  puțin ateiste, acestea din urmă având și o argumentare ...LOGICĂ. Celelalte, mai ales cele care abundă în citate biblice, practic nu prea argumentează, doar subliniază O DOGMĂ!

Și pentru o mică încheiere...provizorie: de atâta ortodoxie , am ajuns din 23 de milioane la numai 19! Tot de aceea am dărâmat fabrici și uzine și sisteme de irigații, am închis spitale și școli, clădind în schimb mii de biserici și mânăstiri și...rămânem pe penultimul loc în UE?

Comentariu publicat de Alexandru Boris Cosciug pe Iulie 4, 2012 la 9:55am

Pe site-ul http://www.adevarul.ro/actualitate/De_ce_suntem_crestini_0_72952743...

a apărut un serial de articole cu întrebarea: "De ce suntem creştini?"

Redau câteva mesaje contradictorii, precum şi mesajul meu:

 • treziti-va2012-07-03 22:01:48 pacat ca atat de multi romani sunt naivi. dar trebuie sa recunoastem ca e greu sa nu te lasi pacalit de cea mai mare minciuna / pacaleala din toata istoria omenirii: religia. cea mai buna afacere, cea mai buna poveste. un mod legal de a face bani de pe urma mintilor naive. batrani, tineri, toti sunt la fel. credinta in supranatural, misticism, zei, balauri, demoni, zane..si tot felul de povesti. in ciuda tuturor dovezilor (covarsitoare) stiintifice si mai ales logice..multi naivi continua sa creada in tot felul de legende, mituri, basme. si asta in secolul 21, dragii mei. pare jenant, stiu, chiar penibil. dar e cat se poate de real.
  • dan2012-07-03 22:41:07 Si care-s dovezile alea covarsitoare? Incanta-ne...
 • moise2012-07-04 01:16:16 Dacă Dumnezeu a întemeiat Biserica atunci El lucrează în ea. Nu cumva vreţi ca să afirmaţi că Biserica nu e lucrarea lui Dumnezeu?
 • Alexandru Boris2012-07-04 01:32:50
 • Voi aborda acest fenomen prin trei obiective sesizate de autorul articolului:
 • 1. - "Interesul românului de azi pentru trecutul creştinismului se armonizează preocupărilor instituţiilor religioase, teologilor, filosofilor, ideologilor şi oamenilor de ştiinţă care leagă viitorul omenirii de idealurile comunităţilor."
 • Oamenii de ştiinţă români nu sunt interesaţi de viitorul omenirii stabilit pe direcţia de mers pe Calea Divină. Argumentele mele sunt obiective: sesizarea mea ştiinţifico-religioasă trimisă periodic din 2007 încoace "sub-păstorilor" poporului român (Academie, Patriarhie, Preşedinţie şi Mass-medie) zace sub tăcere (Mitochondrial Adam DNA data transmission theory - ISBN 978-606-92107-1-0), deoarece se bazează pe combinarea logică a informaţiilor ştiinţifice din domeniul genomicii cu cele biblice.
 • Alexandru Boris 2012-07-04 01:37:21
 • 2. - "E un fel de troc cu divinitatea."
 • Dacă trocul este doar de faţadă, nu şi în suflet pe baza căruia se produc faptele, atunci Dumnezeu nu va reacţiona. „Faptele din credinţă întăresc credinţa. Credinţa produce fapte. Circulus vitiosus.” (Lev Tolstoi, Despre Dumnezeu şi om) "Şi pentru ce Mă chemaţi: Doamne, Doamne, şi nu faceţi ce vă spun?" (Luca 6.46) "Eu Mă îndur de cine vreau să Mă îndur şi am milă de cine vreau să am milă." (Ieşirea 33.19) "Pentru că ai păzit cuvântul răbdării Mele şi Eu te voi păzi pe tine de ceasul ispitei ce va să vină peste toată lumea, ca să încerce pe cei ce locuiesc pe pământ." (Apocalipsa 3.10)
 • Alexandru Boris 2012-07-04 01:39:41
 • 3. - "din păcate, conaţionalii noştri manifestă, chiar dacă nu o declară direct, o periculoasă apetenţă către totalitarism"
 • "Va fi o turmă şi-un păstor." (Ioan 10.16)
 • Concluzie: În contextul actual, de "strâmtoare cum n-a fost de când sunt popoarele" (Daniel 12.1), singura şansă a conducătorilor popoarelor de salvare a lumii este să propună negocierea cunoaşterii umane în vederea stabilirii adevărului suprem. Eu, bazat pe direcţiile actuale de mers ale societăţilor de consum coroborat cu informaţiile apocaliptice, consider că acest fapt se va petrece doar după ce omul va pune în funcţiune răul suprem (Omul Modificat Genetic), urmat de declanşarea reacţiei inverse a Creaţiei, ce nu va mai putea fi oprită de om prin ştiinţă. Acest fapt îl va îngrozi şi pe omul necredincios dar şi pe cel credincios. Revenind la România, dezorientată în alegerea "păstorului", atât prin faptele uneori necreştineşti ale
 • Alexandru Boris 2012-07-04 01:43:24 "păstorului temporar" cât şi prin dezinformarea produsă de "lupii flămânzi", evenimentele actuale determinate de graba "lucrătorilor cei răi" de a nu respecta "jugul bun şi povara uşoară" (Matei 11.30) ne va creea nouă, ca popor creştin, oportunitatea "să deschidem ochii bine pentru a trăi bine". Deşi, aparent, alegerea ne aparţine, eu aştept să văd cum ne va deschide Dumnezeu ochii pe care i-am închis în "Duminica Orbului" când l-am votat pe Iliescu. Popoarele lumii vor considera acţiunea poporului român drept misticism, deoarece ei consideră "că aserţiunea corectă nu e că românii sunt religioşi, ci mai degrabă mistici". Acesta va fi Testul de Evaluare Finală în vederea aplicării poporului român a unei "Apocalipse cumsecade" (există o poezie cu acest nume pe cititordeproza.ning sau
 • Alexandru Boris 2012-07-04 01:48:40 sau pe reteaualiterara.ning - O Apocalipsă cumsecade) de către Creaţie. "Doresc ca neamul meu să trăiască sub puterea protectoare a lui Dumnezeu." (Petre Ţuţea - Între Dumnezeu şi Neamul Meu) Dorinţa ta va fi îndeplinită, sfânt oracol al poporului român creştin-ortodox.
Comentariu publicat de Ionel Petrisor pe Iulie 3, 2012 la 1:12pm

        Bascalia cu bodega despre ceva ce nu intelegeti e bine sa fie lasata si discutata la bodega cu sau fara bere pe masa. Nu va intereseaza comentariul si-l socotiti pe nepofta dumneavoastra nu inseam,na sa nu spun  si eu ce gandesc fara intentie de a convinge pe cine de convingerile mele cu pripita mea expresie ca " Lumea sta pe cu totul alte picioare". Am totusi o siguranta in afirmatia asta ca nu sant departe de adevarul adevarat! Revista de fata este deschisa opiniilor la comentariile prezentate si ma conform criteriilor de acces! Va multumesc ca sint totusi numit si intralt fel decum asi astepta sa fiu. Cu respect la fel si pentru domnul Vanghele Ion.

Comentariu publicat de Alexandru Boris Cosciug pe Iulie 3, 2012 la 6:23am

Văd pe viu cum în baza de date sau în FIŞIERUL acestui articol se adună cuvintele noastre bazate pe LOGICA cunoaşterii noastre individuale sau a trăirii pe viu a vieţii (scuzaţi repetarea), pe care nimeni şi nimic nu le poate contesta în afara lui Dumnezeu.

Cum poţi spune despre un om care trăieşte pe baza unor principii ale marilor religii care au adus viaţa până în zilele noastre că viaţa lui nu este conformă standardelor moderne de viaţă?

Ştie omul ce este viaţa?

Nu ştie, încă!

http://the-scientist.com/2012/02/16/opinion-what-is-life/

http://the-scientist.com/2012/02/02/indiana-senate-backs-creationis...

http://www.insidehighered.com/news/2012/03/01/book-intelligent-desi...

http://the-scientist.com/2012/03/02/publisher-to-print-id-book/

http://www.insidehighered.com/news/2012/03/01/book-intelligent-desi...

 

Ştiţi ce am introdus eu nou în analizele mele despre relaţia om-univers, noutăţi care lipsesc cu desăvârşire din toate lucrările de acest gen, indiferent că acestea sunt ştiinţifice sau teologice?

Aportul meu la zidirea înţelepciunii omului pe cale înţelegerii înţelepciunii lui Dumnezeu (Pavel, 1 Corintieni 1.20-21) este bazat pe doi piloni din pregătirea mea profesională:

- cunoaşterea LOGICII de funcţionare a câmpului electro-magnetic sau tehnologia de transformare a vizibilului în invizibil şi invers;

- cunoaşterea LOGICII managementului cunoaşterii şi calităţii totale.

Unul din principiile de bază ale câmpului EM este faptul că acesta poate fi transmis fără fire (wireless) la distanţă şi poate fi recepţionat în condiţii de calitate numai şi numai dacă există traductoare de câmp EM, numite ANTENE, prin intermediul cărora LUMINA INVIZIBILĂ devine vizibilă pe ecranele tv sau pe monitoarele pc/telefon.

Unul din principiile de bază ale managementului este utilizarea oricărei informaţii indiferent cât de ILOGICĂ sau de banală pare ea (BRAIN-STORMING).

Combinând cele două principii am introdus elemente noi, dar LOGICE, în interiorul acestui aspect al comunicaţiei LOGICE dintre om şi univers numite bio-traductoare de câmp magnetic prin intermediul cărora se pot transmite şi recepţiona semnale logice (SOUL-STORMING).

Este cunoscută influenţa câmpului EM asupra omului, precum şi capacitatea acestuia de a produce câmp EM.

Mitocondriile sunt cunoscute în biologie drept centralele energetice ale celulelor.

Bazat pe tehnologiile moderne prin care omul transmite informaţii şi energie în acelaşi timp, atât prin fire (pe conductoarele de putere se poate transmite în acelaşi timp şi curentul electric de 50 sau 60 Hz, dar şi date - vezi echipamentele utilizate de SNCFR) cât şi fără fir (laserul, inclusiv laserul sau "rugul care nu arde" utilizat la spectacole), eu am atribuit mitocondriilor şi atributele de comunicaţie, deoarece ele seamănă perfect cu antenele log-periodice sau CIP-urile (ADN-ul mitocondrial maternal = Eve mtDNA) şi cu laserul cuantic în cascadă (ADN-ul mitocondrial paternal - Adam mtDNA) - vezi metoda certitudinii, Leibniz, combinată cu principiul cibernetic de extrapolare a funcţiei la elemente care se aseamănă)

Nu mai intru în amănunte tehnice, ci aduc la masa discuţiei câteva citate biblice care sunt utilizate în managementul modern în care managerul poate vorbi doar prin telefon cu lucrătorul:

"Cel ce ascultă cuvintele MANAGERULUI (lui Dumnezeu), cel ce are ştiinţă de la MANAGER (Cel Preaînalt) şi vede descoperirile MANAGERULUI (lui Dumnezeu), ca în vis, dar ochii îi sunt deschişi: Îl văd, dar acum încă nu este; Îl privesc, dar nu de aproape." (Numerii 24.16)

"Şi pentru ce Mă chemaţi: ŞEFULE (Doamne, Doamne), şi nu faceţi ce vă spun?" (Luca 6.46)

"Eu Mă îndur de cine vreau să Mă îndur şi am milă de cine vreau să am milă." (Ieşirea 33.19)

"Pentru că ai păzit cuvântul răbdării Mele şi Eu te voi păzi pe tine de ceasul ispitei ce va să vină peste toată lumea, ca să încerce pe cei ce locuiesc pe pământ." (testul de EVALUARE FINALĂ sau Apocalipsa 3.10)

 

Vă las să evaluaţi singuri LOGICA de funcţionare a bio-traductoarelor SUFLETULUI (Eve mtDNA, aflate în milioane de exemplare în toate celulele corpului uman, cu excepţia sângelui) şi ale DUHULUI DĂTTOR DE VIAŢĂ (Adam mtDNA, aflat numai în apendicele xifoid, într-un singur exemplar, de unde conduce spermatogeneza, ovogeneza, pulsul cardiac şi imunitatea)

"Cuvântul lui Dumnezeu este viu şi lucrător şi mai ascuţit decât orice sabie cu două tăişuri, şi pătrunde până la despărţitura sufletului şi duhului, dintre încheieturi (COASTE) şi măduvă (STERN), şi destoinic este să judece simţirile şi cugetările inimii." (Pavel, Evrei 4.12)

Pavel, 2 Corintieni 3.3 - “Arătându-vă că sunteţi scrisoare a lui Hristos, slujită de noi, scrisă nu cu cerneală, ci cu duhul Dumnezeului celui viu, nu pe table de piatră, ci pe tablele de carne ale inimii (ADN-ul uman).

 

Iată cum MANAGERUL universului poate scrie CUVINTE LOGICE pe ADN!

Dacă ne ducem cu gândul la Sodoma şi Gomora, vedem că MANAGERUL poate să producă "infarct instantaneu" unei mase de oameni oricât de mare ar fi aceasta, prin LOGICA transmiterii unei cuante energetice ce oscilează pe aceeaşi frecvenţă cu Adam mtDNA.

Vorba românului:

"Am trăit s-o văd şi p-asta!"

sau, cu alte cuvinte, chiar dacă nu vom mai trăi aici printre muritori vom vedea pe viu şi PUTEREA NEVĂZUTĂ a lui Dumnezeu!"

Comentariu publicat de Ionel Petrisor pe Iulie 2, 2012 la 1:55pm

       Ce gresala am facut numind domnul Floare Petrov si nu doamna Floare Petrov. Sarutmainile si va rog sa ma iertati. Comentariul dumneavoastra il voi mai lua la recitit, avand in el ceva ce ma retine!

Comentariu publicat de Ionel Petrisor pe Iulie 2, 2012 la 1:44pm

       Multumesc mult domnule Alexandru Boris Cosciug, pentru amintirea numelui meu in comentariul dumneavoastra. Lumea verde asa a aparut dupa ce El, prin Lumina Lui a facut ca pamantul sa dea verdeata. acesta este adevarul. Iar din scrisul domnului Floare Petrov capat confirmare a gandului meu legat de Energia Iluminica, ce nu poate fi sesizata si masurata cu aparatura actuala. Este vorba de o fortza impalpabila material cum santem noi obisnuita sa credem. Nu este o farfurie zburatoare cu mai stiu eu ce viteza cosmica.Este forta careea ii apartin si eu ca fiinta umana si incheedindu-mi ciclul de viata ma voi intoarce acolo de unde am venit. Judecata de apoi  nu voi avea, sursa care ma generat cub forma pe care o am nu are selectie pamanteana. Si mai departe citind pe domnul Floare Petrov despre asezarea tarii romanesti am citit de curand, trims de o cunostinta cum ca pozitia geografica a Romaniei ar putea sa fie loc de plecare pentru multe intamplari omenesti si de alta natura. Versiuni sau adevaruri ramane sa le descurce ce-i priceputi a facea asta si nu eu care ma gasesc acum spre sfarsit partas la discutii ce ceva mai mult decat am  eu in cap! Cu citirea multor lucruri in aceasta virtuala revista mi-am mai destelint si eu mintea! Lucru mare cu anii care trec peste tine sa fii in stare sa stii macar cum ti-e numele dar sa fii partasi macar cu cititul la discutii legate de facerea lumii si in special a acestei specii care pierde tot mai mult din ceeace natura i-a dat la creatie : capacitatea microinformatica legata  direct de ea ca orice fiinta. Genetic organismul uman a pierdut si pierde in capacitate proprie de actiunile de atac ale naturii asupra lui. Creindu-si o lume proprie, creerul, capul lui nu va fi mai mare in urma presupuselor lui capacitati superioare in a-si diseca originea si orandui modul de  viata dupa bunul plac ci se va dovedi infrint pentru cutezanta facuta candva ca piatra pe care a tinut-o in mana si a facut cu ea ceva mai mult decat trebuia sa faca i-a adus sau ii va aduce un plus fata de celelate vietuitoare din jurul lui care au venit in aceasta lume din acelas loc. O insecta oricat ar fi de mica, luind chiar un microb in discutie stie sa-si vada de existenta lui multa mai bine decat un om plasat pe mai stiu ce clasa de  cunostinte. Sa-mi fie iertata comparatia, care nu este dupa mine comparatie ci adevar. Specia umana a pierdut si pierde mai departe prin artifiiciile existentei ei ca specie. Iar Romania, geografic ca pozitie un fel de urma veche istorica europeana sau mondiala mai ramane de vazut. America a fost descoperita nu de multa vreme si cei veniti acolo au dat peste civilizatii ppoate cu ceva mai vechi in timp decat cele din restul lumii de atunci. Omul ca specie incearca sa se detaseze de originea animalica devenind in schim de ferocitate si mai mare decat gigantii care au trait si pierit cu milione de ani in urma. Un priverb ce-l mai tin si eu minte spune ca "Fiecare pasare pe limba ei piere!". Asa se va inapla si cu aceasta superspecie careea ii apartin si eu. Inchei ca mai am si altceva de facut si gandit decat la geneza lumii in incercarea de a o separa de perceptele religioase din Biblia care nu este chiar o carte oarecare de aruncat sau de tratat ca un roman de cinci lei ca pe vremuri. Am avut-o, am dat-o cadou si acum am sa-mi cumpar alta. Va multumesc, daca curiozitatea va impins sa-mi cititi palavrageala mea pina la sfarsit. Nu mai recitesc pentru corectare propria scriere socotind-o cat de cand buna si asa. Cu respect la toata lumea, Ionel Petrisor.

Comentariu publicat de FLOARE PETROV pe Iulie 2, 2012 la 3:16am

 D- lor, in prezentarea imaginii, se afla MASA TACERII A MASTRULUI SCULPTOR CONSTANTIN BRINCUS. este o lucrare de mare anvergura stiiintifica , insa care reprezeinta cele 12 constelatii in centrul carora se afla energia cuantica  auniversului  PAMINTUL cu toate derivatele regnurilor. este grsit modul in care cineva a associat scaunele cu ramurile religieisi apoi cu stiinta.

 pledoariii de cest gen , respectiv daca exista Dumnezeu, sau nu,  se fac inca intens cu vehementa si intre genii astrofizicieni, cosmogoni, scientisti antropologi,  asa ca nu ma mira ca sunt cele mai discutate opinii pe cesta retea privind MIRACOLUL FIINTA CARE A CREAT LUMEA. nimic nu se face in sapte zile de pilda azi un om are nevie de 9 luni pentru a se naste.

CARTEA CARTILOR mentioneaza prin argumentarii stiintifice aduse de NEWTON de EINSTEIN, ca o zi in calculul fotonic ( ENERGIE ILUMINICA) repote reprezenta ; 1 zi, 1 an, 10 ani, 100 ani, 1000 ani, un milion de ani. oamenii azi sunt categoric tumult mai evoluati, au creat navete spatiale in citiva ani interesati ca toti sa cunoastem universul din care provin primele energii care au creat lumea, sa cunostem insasi lumea noastra,,,, insa nimeni nu a reusit sa creeze totusi un om din tarina. daca asezati o bucata de carne la foc puternic sau la microunde se va face scrum, daca o asezati pe o piatra sau pe pamintul incins de soare veti observa ca in citeva zile ea se transforma in praf. toate celulele din bucata de carne ar putea genera in alte conditii( de pilda intro pestera sau camara rece)  niste bacterii sau viermi  care intrun milion de ani pot ajunge un animal reprezentat in cele 12 constelatii.

insa cu siguranta are nevoie de mult mai mult pentru a deveni macar omul  primar Neanderthal

1000 de ani daca ar trai un om nu ar putea sa vada ca o catea naste la un momendat un pui de om.

 da evolutia universului respectiv si a omului a avut nevoie de 12 biliarde de ani. iertati-ma dar unlele animale sunt mai inteligente decit un mare nr de oamnei ca sa nu spun colosal numar. stiu cind fuga de pericole, stiu sa se ajute, sa comunice in gen ain rasa in regiune, anele chiar fac minuni salvind oamenii in timp ce oamenii ucid oameni plini de ura si invidie, mintea lor nu genereaza decit otrava pentru societate. nu inteleg de ce nu s eurmareste constant canalele DISCOVERY pentru ca realmente un om invata dupa citeva emisiunitoate pefundamentele stiintifice lucruri pe care altfel nu le-a invatat in scola,sau intro viata.

 FERICIREA ROMANILOR este ca ma avut genii ca marele BRINCUS, CUZA VODA< M VITEAZUL< STEFAN CEL MARE SI SFINT < EMINESCU si mii de elte celebritati din toate domeniile stiintifice si culturale care ne-au invatat sa raminem demni in fata puhoaielor de avari de criminali care nu ne-au desfiintat cum si-au dorit. subspecii umane au existat si exista si vor exista pentru ca dupa erorile capitatale in sistemul de gindire, sufletul dupa moarte rezoneza cu animalicul si acolo se intrupeaza. regretabil dar omul are vocatii de a alege legile care sa-i conduca inima sufletul mintea astfel incit dupa 35 de ani sa aiba si spirit adica sa fie un real ILUMINAT. 

Insignă

Se încarcă...

Fişiere video

 • Adăugare fişiere video
 • Vizualizează Tot

Statistici

Top Poetry Sites

© 2021   Created by Gelu Vlaşin.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor