EMISIUNEA ,,O PREZENTATOARE DE ȘTIRI ON-LINE ÎN DIRECT CU SOARELE”

 

       Ora exactă când încep știrile on-line. Prezentatoarea, aranjată atât la chip cât  și  la suflet atrage atenție prin felul ei de a privi oamenii, prin existența  și prezența gândului tăcut, prin noblețea înnăscută și dorința  de relatare a frumuseții în toată splendoarea. Ultima secundă și proiectoarele prind ținuta ei grațioasă și verticală, fața senină și ochii plini de curaj, fruntea liberă și buzele ce aduc prin ecranul sticlei știrile parcă trăite de sufletul ei. Aceasta e menirea ei de la naștere în infinit.    Din toate colțurile lumii ochii telespectatorului nu mai trece cu vederea știrea, urmărind volens-nolens prezența celei din ecran, urmărindu-i fiecare mișcare și simțind că cele spuse de ea sunt cele mai importante știri din toate câte există. În fiecare zi a creat aceste știri, punând în orice colț cuvântul potrivit,  căutând litera însuflețită și sperând că acea zi a frumuseții și strălucirii va ajunge pe culmile împlinirii de sine.

       A venit timpul când în fiecare zi prezintă știrile pentru telespectatorii vieții, când ea de fapt, urmărește  și simte prin ecran trăirile celor ce observă bunătatea ei interioară. Toate câte le face și a făcut au venit din anima ei altruistă și gânditoare pentru oameni, deaceea  Dumnezeu îi rezervă zilnic ceva special. Așa a fost și atunci când a întâlnit Soarele în miez de iarnă, în aeroportul unde avionul aterizase pentru realizarea emisiunii în direct cu Soarele, steaua aflată în centrul sistemului nostru solar, Terra.

     A  așteptat aproape o jumătate de secol această întâlnire și acum avându-l chiar în emisiunea, unde prezenta știrile simțea liniștea și energia provenită de la Soare sub forma luminii și căldurii care face posibilă întreaga ei viață în primul rând și nu numai a ei.

     Prezentatoarea primea fiecare rază ca o floare ce o alimenta cu oxigen fuzionând cu hidrogenul din miezul soarelui și convertindu-se în energie  primită și transmisă și telespectatorilor. Aici erau telespectatorii, în această energie ce dădea imbold vieții prin ochii prezentatoarei știrilor on-line în fiecare seară. Emisiunea e una de succes în viața ei, anume prin ceea ce spune Mihai Eminescu, am înțeles că un om poate avea totul neavând nimic și nimic având totul. Acel tot se rezumă la energia Soarelui pentru viață și completării zilnice cu drumul spre Via Lactea. De atunci această prezentatoare a fost numită prezentatoarea Soarelui și în fiecare seară telespectatorii așteptau știrile on-line cu ea.

 

 

Vizualizări: 39

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru în reţeaua literară !

Alătură-te reţelei reţeaua literară

Insignă

Se încarcă...

Fişiere video

  • Adăugare fişiere video
  • Vizualizează Tot

Statistici

Top Poetry Sites

© 2021   Created by Gelu Vlaşin.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor