Fă-mi loc! este spectacolul prin care regizorul și cei doi actori excepționali fac loc sentimentelor în sufletele noastre, ale spectatorilor.

Este o situație clasică: doi străini, un bărbat şi o femeie, ea frumoasă şi vorbăreață, el nu prea frumos, tipicar, preocupat, ciudăţel, amândoi într-un compartiment de tren, înainte de Crăciun. Cam care ar fi șansele ca între cei doi să se înfiripe ceva? Sau care nu ar fi? Aceasta-i întrebarea.

Este o piesă care are de toate: text foarte bun – ştiţi piesele acelea absolut geniale, care au în spatele oricărei scene o poveste şi aceasta permite actorilor să se manifeste şi să se pună în valoare?  Are situaţii comice exprimate prin limbaj, atitudine sau gesturi şi nu în ultimul rând, este genul de piesă cu care te simţi bine, te seduce prin frumuseţea ei – este o piesă şi despre iubire - te face să râzi şi pe care o trăieşti la intensitate maximă odată cu actorii.

În final, îţi dai seama că ai trăit o experienţă unică, printr-o reprezentaţie mai mult ca perfectă!

Marius Manole, Medeea Marinescu şi Maestrul Radu Beligan. Cred că am spus destul de mult. Ei sunt cei care fac loc sentimentelor, le colorează şi le dau valoare.

 

Vizualizări: 77

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru în reţeaua literară !

Alătură-te reţelei reţeaua literară

Insignă

Se încarcă...

Fişiere video

  • Adăugare fişiere video
  • Vizualizează Tot

Statistici

Top Poetry Sites

© 2021   Created by Gelu Vlaşin.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor