FORUMUL INTERNAȚIONAL PENTRU LITERATURĂ ȘI O CULTURĂ A PĂCIIBine ați venit!

Forumul International pentru Literatura si o Cultura a Pacii a fost fondat de catre Prof. Ada Aharoni, din Israel, spre a promova valorile unei Culturi a Pacii, pentru o lume pasnica, lipsita de razboaie, prin mijloacele nonviolente ale literaturii si poeziei. Prescurtarea Forumului International pentru Literatura si o Cultura a Pacii este IFLAC. IFLAC este inregistrat ca Asociatie Voluntara in Israel si are delegati in numeroase tari.
Desemnarea delegatilor internationali se face de catre Presedintele International al Organizatiei si Comitetul Consultativ al IFLAC.
Acestia au rolul si sarcina de a promova valorile IFLAC prin posibilitatile lor, facand traduceri sau organizand activitati care sustin promovarea unei Culturi a Pacii, aceasta in functie de capacitatile disponibile.

Delegat pentru Romania al IFLAC este
Tatomir Ion-Marius, poet si activist in domeniul pacii.

Responsabilitatile sale includ traducerea textelor esentiale ale IFLAC, mentinerea site-ului in limba Romana, si promovarea valorilor unei Culturi a Pacii, in functie de posibilitati.
Reprezentarea IFLAC in Romania, este un semn ca tara noastra este interesata de promovarea valorilor PACII si alaturi de celelalte natiuni participante, contribuie la edificarea unei CULTURI A PACII, care va duce la disparitia urii, problemelor si razboaielor.

                   PACE!

Despre Prof. ADA AHARONI

 Fondator si Presedinte International al IFLAC

Profesoara Ada Aharoni, scriitoare, poeta, dramaturg si conferentiar, s-a nascut in Cairo, Egipt, si acum traieste in Haifa, Israel. Pana in prezent ea a publicat 25 de carti, prin care ea si-a castigat recunoasterea internationala.

http://iflac.webs.com/


 

Vizualizări: 132

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru în reţeaua literară !

Alătură-te reţelei reţeaua literară

Comentariu publicat de Sânziana Batişte pe Septembrie 7, 2011 la 1:07pm
Mulţumiri pentru informaţii, prezentarea forumului şi adresă!

Insignă

Se încarcă...

Fişiere video

  • Adăugare fişiere video
  • Vizualizează Tot

Statistici

Top Poetry Sites

© 2021   Created by Gelu Vlaşin.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor