Andreea MARIN BĂNICĂ

GALA UNICEF
BUCUREŞTI 2009


NOTĂ :

De curând am primit un mesaj foarte important de la doamna Andreea Marin Bănică, ambasador al României la UNICEF. Îl fac cunoscut şi cititorilor revistei dumneavoastră.

Cu preţuire,
George ROCA
Redactor AGERO
http://www.agero-stuttgart.de/
------------------------------------------------------------BINE V-AM GĂSIT!

Vă scriu cu emoţie, pentru că veţi găsi în documentele ataşate o invitaţie pentru ceea ce pregătim pentru data de 1 iunie:

Gala UNICEF, un eveniment - maraton cu sute de personalităţi din ţară şi din străinătate care vor conecta România la TVR1 timp de 4 ore, în beneficiul copiilor şi părinţilor din România.

Gala UNICEF a schimbat în anii trecuţi, prin donaţiile adunate, viaţa a zeci de mii de copii şi de data aceasta îşi propune să schimbe în bine şi viaţa multor părinţi.

Invitaţia mea are un rost: să fie un îndemn, un apel pentru voi, să va implicaţi cum puteţi: fie punând macheta sau spotul Galei pe site-ul vostru, fie devenind voi înşivă donatori, fie aflându-vă, pur şi simplu, din spirit de solidaritate cu noi şi din dorinţa de a învăţa lucruri noi, în seara zilei de 1 iunie, în faţa micului ecran, începând cu ora 21. Într-o perioadă în care televizorul ne oferă prea multe modele negative, acea seară vă promit că va fi un câştig pentru noi toţi.

Va mulţumesc pentru încredere şi pentru înţelegerea pe care mi-o arătaţi atunci când uneori întârzii mult cu răspunsul la mesajele voastre (şi asta se întampla doar pentru că eu sunt una şi voi sunteţi din ce în ce mai mulţi :) ).

Cu mult drag,

Andreea Marin Bănică


Pentru a descarca clipul de promovare al Galei UNICEF (aproximativ 174 MB) accesati link-ul:
http://s4.transfer.ro/storage/transfer_ro-679843dbd7fe.zip

Vizualizări: 20

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru în reţeaua literară !

Alătură-te reţelei reţeaua literară

Insignă

Se încarcă...

Fişiere video

  • Adăugare fişiere video
  • Vizualizează Tot

Statistici

Top Poetry Sites

© 2021   Created by Gelu Vlaşin.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor