= Grabita clipa de neant = autor Catinca Simona

Grabita clipa de neant
Multi ne întrebam ce e moartea, dar eu... am întâlnit-o .
Mi-am dat seama ca o parte din sufletul meu a murit atunci când am fost nevoita sa-ti spun „adio”.
As fi vrut sa nu fac asta, dar totul... toti erau împotriva. Era ca si când un zeu s-ar fi îndragostit de o muritoare; ca si când Soarele si Luna, cele mai frumoase si maiestre stele ar fi încercat sa se razboiasca pentru dominatia suprema. Ar fi fost doar zi sau doar noapte.
Am realizat târziu ca... niciodata nu vom fi fericiti cu adevarat. Dar am facut cea mai mare greseala când am renuntat la tine.
De ce o lacrima trebuie sa ma însoteasca pe drumul meu fara sfârsit ? De ce o lacrima este vinovata pentru faptele noastre?
Mi-e dor de tine, de noi... mi-e dor sa-ti simt gustul dulceag al buzelor, îmi lipsesc... mâinile ce ma strângeau la pieptul tau cu atât de multa caldura, facându-ma sa ma simt protejata .
Sunt revoltata! Urasc! Pe toti si pe toate; pentru ca ne-au stat în cale. As vrea... macar pentru o ultima data sa-ti mai simt parfumul fin, sa fim doar noi si ale noastre soapte . Sa ascultam acea melodie si sa ne zâmbim unul altuia.
Îmi lipsesc... clipele în care doar cu un surâs ma faceai sa-mi pierd capul, sa te vreau doar pentru mine. Sunt o egoista, dar asta vreau.
Îmi doresc... doar pentru o singura data sa-ti mai vad albastrul infinit al ochilor, buzele rosiatice... sa-mi mai trec doar o data mâinile prin parul negru. Sa ma pierd în infinitatea vorbelor tale pentru o ultima oara ...
De ce au fost atât de cruzi si ne-au stat în cale? De ce nu ne-au lasat sa me bucuram unul de celalalt? De ce m-au obligat sa te pareasesc? De ce oare... încerc sa învinovatesc alte persoane?
Doar tu este de vina si lasitatea mea! Tu pentru ca ai ales sa ma parasesti atât de brusc, atât de dur ,iar eu ca am acceptat sa faci asta. De ce ai vrut sa pleci atât de repede din viata mea?
As fi vrut sa nu parasesti lumea asta prea curând, dar... n-ai ascultat. Îti privesc numele tipârit pe o piatra rece. Doar ea îti mai mentine amintirea vie.

 

Autor :Catinca Simona ( publicat in :elevii GSIE-Campina ,vol. Noi , astazi ...)

 

Vizualizări: 144

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru în reţeaua literară / la red literaria !

Alătură-te reţelei reţeaua literară / la red literaria

Insignă

Se încarcă...

Fişiere video

  • Adăugare fişiere video
  • Vizualizează Tot

Statistici

Top Poetry Sites

© 2020   Created by Gelu Vlaşin.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor