Intreita natura Divina a Omului si a Planului Spiritual Superior.

toateBlogurile.ro

 

Link exchange, Jocuri gratis:

http://www.jocuri-multe.ro

 

   

 PLANUL SPIRITUAL SUPERIOR ESTE ENERGIE PURATOARE DE INFORMATE /JOC DE LUMINA, SUNET SI CULOARE.

 

Omul nu este doar ceea ce se vede, adica un morman de carne si oase, el este inainte de toate Spirit.

Omul nu este singur, EL traieste si se manifesta intr-o natura intreita:

 

I-Eul personal=Mentalul=Spiritul=Sinele,

II-Eul  interior=Inima =Psihicul =Astralul,

III-Supra-Eul=Divinul=Planul Spiritual Superior=Ancestralul.

 

Si Planul Superior Divin are tot o natura intreita=Trinitatea:

I-Tatal,

II-Fiul,

III-Sfantul Duh.


Divinul este in toate si toate fac parte din EL, universul este unic si indestructibil.

Cele doua Planuri:

I-material-palpabil-vizibil,

II-Spiritual-energetic-invizibil,

deriva unul din altul si se sprijuna unul pe celalalt.

 

Spiritul traieste aici pe Terra o experienta umana, evolueaza si se intoarce de unde a plecat, nu va mai recunoaste locul pentru ca intre timp multe s-au schimbat pe acolo, iar fenomenul se repeta ciclic si ambele planuri, material si spiritual se afla intr-o evolutie continua.

Aici pe Terra este o scoala iar sarcina noastra este sa ne desavarsim sufleteste si sa evoluam din punct de vedere spiritual.

Fiecare om are un rost-menire-misiune a sa, pe care trebuie sa o indeplineasca pentru ca sa termine scoala.

 

Tot ceea ce facem ramane inregistrat pe cliseul Astral.

Orice ne este permis, insa trebuie sa fim perfect constienti de faptul ca nu tot ceea ce facem este si spre folosul nostru, pentru ca multe dintre faptele noastre ne dauneaza!

Asa ca tot ce ducem in casa noastra la copii nostri si este insusit prin furt, inselaciune, crima, sau prin suferinta semenilor nostri, este OTRAVA si BLESTEM asupra noastra, a casei, familiei si copiilor nostri!

 

Nimeni nu este nemuritor si nimeni nu se poate eschiva Judecatii Divine!

Venim singuri pe lume si tot singuri plecam dincolo, oricat de puternici am ajuns.

Omul nu ia cu el nimic din averea sa atunci cand paraseste aceasta lume, gol vine pe lume si pleaca doar intr-un rand de haine, oricat de bogat a ajuns.

Singurul lucru pe care-l ia omul cu el cand pleaca este energia faptelor sale, bune sau rele!

Atunci de ce este lumea plina de rautate, violenta, ura, lacomie si de ce exista goana dupa inavutirea cu orice pret, de ce trebuie sa existe o exagerat de multa suferinta?

 

Este stiut faptul ca drumul GOLGOTEI este calea spre INTELEPTIRE, la fel de adevarat este si faptul ca trebuie sa fim calmi, rabdatori, intelegatori, iertatori si sa avem inimile pline de iubire, insa aceste realitati nu presupun si faptul ca trebuie sa ne balacim in mocirla!

 

Totul depinde de noi si primim exact ceea ce meritam pentru ceea ce suntem, pentru atitudinea si mentalitatea noastra, pentru calitatea noastra umana, pentru modul in care gandim, vorbim si pentru faptele noastre.

Schimbarea este in noi, tiparul Divin isi are salasul in inimile noastre si asteapta acolo ca sa fie descoperit, asteapta ca omul sa aiba deschidere spre EL si sa se purifice, ca atare sa se desavarseasca sufleteste si sa evolueze din punct de vedere spiritual si astfel copia umana sa se identifice cu originalul Divin!

Viata in corpul material este efemera, iar aceea Spirituala este Eterna!

 

Averea si slava, ca si doua idealuri ravnite si marete aici pe pamant nu sunt altceva decat desertaciune si amagire.

Cicero a spus:-Omnia mea mecum porto!

Indraznesc sa afirm ca si un motto personal:

"Life is Love and Love Saves the World!" 

 

Vezi Videoclipul:   "Romanta de iubire" 

 

 

Vizioneaza blogul:

http://justinian3.wordpress.com/2010/06/28/544/

 


https://reteaualiterara.ning.com/profiles/blogs/intreita-natura-div..., notificare: proprietatea intelectuala este protejata, drepturile de autor pentru publicarea online de carte, de lucrari de Arta Grafica si de materale multimedia precum videoclipuri muzicale, filme, fotografii, denumiri, cat si textele scrise pe website-uri si bloguri, de catre Justinian Ion Cioroianu sunt rezervate de acesta.

Informaţiile de pe Website-urile si Blogurile sale pot fi folosite şi copiate gratuit in scopuri necomerciale, cu condiţia ca sursa să fie indicată.


Webmaster: Justinian Ion Cioroianu

 

Vizualizări: 320

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru în reţeaua literară !

Alătură-te reţelei reţeaua literară

Comentariu publicat de Justinian Cioroianu pe Mai 4, 2011 la 10:16pm

Bine ai venit in randul prietenilor mei!

Multumesc pentru vizita facuta pe pagina mea si pentru comentariu,

sa ai numai zile senine si pline de bucurii,

sa fii iubita si fericita!

                              Justinian

Comentariu publicat de Maria Nitu pe Mai 4, 2011 la 10:08pm

M

i-aș fi dorit să am mai multe cunoștințe de psihanaliză , bioenergie... să înțeleg atât ce-i explicabil în om, psihanalitic,  cât și dimensiunea transcendentală, spiritualizată.   Dar până la explicații teologice , ocultiste ori antroposofice. Îmi sunt incitante ideile de răstignire, drumul Golgotei etc., dar numai ca metafore, nu în sensul propriu, religios. Toate preceptele biblice le accept ca manual de morală, de trăire întru iubire, dreptate, puritate întru noblețea omului, nu întru frica de Dumnezeu! Mă umilește sintagma ”robul lui Dumnezeu”! Nu cred în eternitate, iertarea păcatelor etc. Mi-a plăcut a afirmație a lui P. Țuțea:”omul e un muritor care tinde asimptotic spre nemurire”. În acea tânjire  ”asimptotică” e tragedia și măreția omului! Am reținut:”Singurul lucru pe care-l ia omul cu el cand pleaca este energia faptelor sale, bune sau rele!” și ideea unor câmpuri de energii malefice/ benfice.

Sunt întru totul însă solidară cu tine în acea mobilizare globală pentru un fel de ”ecologizare” a lumii de orice fel toxine ! Chiar dacă e o utopie a disperării!

Cu prietenie,

Maria

Comentariu publicat de Elisabeta Branoiu pe Februarie 7, 2011 la 5:34pm
Comentariu publicat de Justinian Cioroianu pe Februarie 7, 2011 la 2:56pm

Multumesc pentru comentariu si apreciere,

va asigur de reciprociate

si va urez ca Binecuvantarea Domnului

sa se reverse si asupra dumneavoastra, familiei si celor dragi!

Sa aveti numai zile senine si fericite!

Doamne ajuta! 

Comentariu publicat de Elisabeta Branoiu pe Ianuarie 23, 2011 la 9:28pm

Cu multa pretuire si resppect. Binecuvantarea lui Dumnezeu sa se reverse asupra Dvs. si a celor dragi ai casei. Doamne ajuta!

Comentariu publicat de Justinian Cioroianu pe Ianuarie 5, 2011 la 4:24pm

Fac o completare: Omul este ca si o marioneta, monitorizata si manipulata din Planul Invizibil.
Cu totii am facut si inca facem multe greseli, iar cand privim in urma la ele nu intelegem cum a fost posibil sa facem asa ceva!

Sunt convins ca este necesara o educatie speciala in sensul ca de mic copil omul sa fie invatat cum sa ignore stimulii negativi si energiile parazitare care-l determina sa initieze actiuni gresite cu gandul, cuvatul sau fapta.

Este foarte greu sa se poata opune un biet omulet unor entitati-duhuri-energii purtatoare de informatii negative sau chiar malefice care pot sa puna stapanire pe moment sau definitiv pe om, insa cu o educatie corespunzatoare multe dintre ele se vor putea evita.

Credinta ferma, rugaciunea, dar mai ales nivelul de desavarsire sufleteasca si de evolutie spirituala, pot sa ne fereasca de multe pericole in viata asta materiala de pe Planeta Albastra!

Cand ciclul se incheie, suferinta si efemerul dispar si ramane doar ETERNUL!

 

 

Comentariu publicat de Justinian Cioroianu pe Ianuarie 5, 2011 la 2:11pm

Este mult adevar in tot ce ati spus,

multumesc pentru comentariu

si va urez sa aveti un an nou fericit si plin de bucurii!

Comentariu publicat de Danaela pe Ianuarie 5, 2011 la 12:55am

Poate părea ciudat...DAR : unii au misiuni ingrate aici, pe pământ( de asta ni se cere A NU JUDECA). Au misiunea de a fi...tirani. Nu tot timpul, nu față de toți. Fiecare din noi am trecut prin experiențe de genul: ,,Ce m/o fi apucat să zic, să fac ....!?- in anumite circumstanțe. Lovim oameni cu cuvinte/păreri... Atunci suntem pe post de... mici tirani. Și incă ocazionali. Uman se poate destrăma o prietenie de decenii așa. UMAN: Din punct de vedere spiritual este o lecție: a iertării și iubirii! Devenim in timpurile de acum din in ce mai conștienți de aceste aspecte, invizibile și , mai ales, necunoscute până acum. 

Bănui că știi: Exteriorul, cu toate situațiile din el, este oglinda interiorului nostru. NU există excepție. ȘTIM dar...nu suntem și convinși de asta. Găsim subterfugii de judecată numai să ... nu privim in noi. Facem parte și dintr/o colectivitate: noi am vrut. Facem parte și dintr/o tară, noi am vrut. Să nu crezi că sunt pacifistă. Dimpotrivă. 

Revin la tirani. Sunt și acei mari tirani. Ca spirit misiunea lor este ingrată.Daaar...dacă lăsăm emoțiile deoparte, ei sunt necesari. Pe unii ii determină să nu facă așa ...ca să nu ajungă ca ei ( un aspect de morală pur umană), pe cei care ii lovesc ii determină să..ierte, să invețe lectia iertării. Și, nu intâmplător se intânesc două spirite. Oricare ar fi circumstanțele actuale. 

Sunt multe de spus. Important este să ințelegem partea spirituală , dincolo de cea morală sau sufletească de la nivel uman.

Insignă

Se încarcă...

Fişiere video

  • Adăugare fişiere video
  • Vizualizează Tot

Statistici

Top Poetry Sites

© 2021   Created by Gelu Vlaşin.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor