Iisus nu ştia ebraica, dar vorbea foarte bine asiriana, aramaica, dovadă stă Biblia. Nu există nici măcar o singură propoziţie, nu există nici măcar un singur cuvânt rostit de Iisus în ebraică! "Abba" în aramaică, era cuvântul rostit de Iisus pentru Dumnezeu! Nu IHVH sau alte bazaconii. Tot Iisus spune în Biblie, că libanezii, sirienii, erau mai iubiţi de Dumnezeu decât israeliţii. Doar cine e în comă nu poate citi asta. De aceea, din "Alesul", "Neprihănitul", "Salvatorul", după vechea reţetă de tratament a profeţilor semiţi(chaldeeni, asirieni, babilonieni, canaaniţi etc.), Iisus a fost transformat de către israeliţi în "jertfitul". Tot jertfă se cheamă şi una şi alta, dar depinde de care parte a taberei te afli cu intenţia ta lucrătoare, rugătoare, depinde de care parte a turmei te afli, oi sau capre. Nu eu spun asta, ci profeţii semiţi ai vechiului şi noului testament, asasinaţi de israeliţi, asemenea lui Iisus: "Că milă voiesc şi nu jertfă" (Osea 6, 6); “Duceti-va de invatati ce inseamnă: Mila voiesc, iar nu jertfă!”(Matei 9:13); "Dacă aţi fi ştiut ce înseamnă: Milă voiesc, iar nu jertfe, n-aţi fi osândit pe nişte nevinovaţi."(Matei 12:7)

          Deci, reformatorul canaanit Melchisedec, Regele Salemului(Ierusalim), a abolit jertfele groteşti şi le-a înlocuit cu pâine, puţin vin, ospitalitate şi bună dispoziţie. Tot ce a urmat mai apoi de acel moment nu avea cum să fie de la Dumnezeu, o spune, Iisus, David în Psalmi: "Preot în veac, după rânduiala lui Melchisedec", nu după rânduiala lui Moise, Aaron.  Ritualurile ulterioare ale jertfei, ale arderilor de tot(holocaust), practicate de către Moise, de către israeliţi, insemnau falsuri, credinţă în anti-Dumnezeu, incitare la crimă organizată faţă de oamenii neprihăniţi, Apostolul Matei spune asta, nu eu. Din punct de vedere genetic, după cum am explicat cu alte ocazii, însemna modificarea genomului pe durata a cel puţin 3 generaţii, însemna crearea unui comando de asasini laşi anti-Hrişti, până în zilele noastre. Nu zice nimeni că diavolul e prost, dar aşa-i că e foarte greu pentru unii de priceput? Aşa-i că e greu de priceput, pentru netelectualii zombificaţi, modificaţi genetic? Asta înseamnă în ebraică "israel"= anti-Hrist, luptător împotriva Domnului, urâciunea pustiirii, e o componentă de programare neuro-lingvistică pe care o menţionează şi Iisus, atunci când spune "Din cuvintele tale vei fi găsit vinovat". E un antrenament  voodoo din vechime şi până în ziua de azi, cu toate componentele, inclusiv practici sataniste repetitiv-ritualice de jertfe şi holocaust(cu efect bumerang, karma, holocaust), inclusiv cuvinte şi formule de programare neuro-lingvistică ce antrenează subconştientul la reacţii stereotipe planificate, în scopul de a identifica inconştient, de a discredita şi lichida adversarii neprihăniţi. Existau şi mulţi oameni obişnuiţi, care nu ştiau ce fac atunci când erau manipulaţi de rabini, fiind împinşi de la spate de către rabini să facă asta, de aceea, pe cruce, Iisus a rostit în asiriană: "Iartă-i Doamne pe cei care nu ştiu ce fac!"

           Aşa-i că şi prostia e măreaţă de sărbători? Evident că nu, e ca şi cum ai pune puricele lângă elefant să spună în ebraică, uite ce tari suntem noi împreună, în condiţiile în care elefantul pricepe doar asiriana! Avem şi noi nemernicii noştri, pe care nu eu îi judec, dar toţi nemernicii israeliţi se cred iertaţi şi izbăviţi de Iisus pe cruce, ba mai mult, se cred izbăviţi şi puşi deasupra tuturor ca nişte aleşi, iar complicii lor şi ai crimei organizate, masoni, politicieni, afacerişti, scriitori slabi, cred la fel, că reprezintă o elită. Doar în mass-media şi în sistemul mondial de educaţie, laică şi religioasă, prostia a fost adusă recent la rang de cinste şi măreţie, deoarece diavolul conduce lumea prin intermediul evreilor, 50 milioane de creştini dintre cei mai inteligenţi, au fost asasinaţi doar în ultimul secol şi ceva, pentru a se ajunge aici cu educaţia şi spălarea pe creier. Repet, nu eu spun asta, ci o spun rabini de-ai lor care se spovedesc public şi ţin conferinţe, precum rabinul Yosef Tzvi, o spun sfinţii neputreziţi de la Muntele Athos, degeaba ar încerca zombificaţii să mă agaţe pe mine ca fiind extremist şi toată poezia lor de zombi, bla, bla, bla.

           Vă reamintesc faptul că doar aşa s-au putut ridica americanii, peste sistemul educaţional performant european. Intâi au finanţat de pe Wall Street şi din Olanda revoluţia bolşevică evreiască, tot prin Lenin înfiinţaseră şcoala de la Frankfurt, la Universitatea Goethe, prin evreul Lavrenti Beria au înfiinţat până în ziua de azi KGB-ul evreiesc, apoi mafia rusă care tot timpul a fost de fapt evreiască, se poate verifica fiecare nume şi biografie în parte, au creat sperietoarea de la răsărit, ca mai apoi să apară ei ca fiind poliţistul cel bun de la apus. Doar aşa savanţii americani au putut fi ridicaţi peste mult mai deştepţii savanţii germani, italieni, francezi, britanici, elveţieni, români, ruşi, doar aşa au ridicat "urâciunea pustiirii" la rang de "popor ales", aşezat în "locul cel sfânt", prin aplicarea proiectului Adolf Hitler pentru Europa, de la centrul mondial satanist Harvard, prin victimizare şi industria cerşitului de compasiune şi de bani nemunciţi. Hitler a trăit bine mersi cu evreica Eva Braun până la adânci bătrâneţi, în America de Sud, acum există dovezi desecretizate conform legilor din SUA.

           Nu vi se pare suspect faptul că înainte de revoluţia evreiască a lui Lenin, creştinii ruşi şi americani aveau valori comune, luptau împreună împotriva imperiului otoman? De ce nu s-a mai putut asta după evreii: Moses Hess, K. Marx, V.I. Lenin, L. Troţki, L. Beria, Ana Pauker, Silviu Brucan, G. Soros, Beny Steinmetz, "Bibi" Netanyahunu(cu ale sale marionete susţinute prin lobby, cele mai înalte distincţii acordate de congresul evreiesc lui Liviu Dragnea)? Pălărie într-un picior, ghici ciupercă ce-i? În acest context, românul e o jertfă? Românul crede în jertfă pentru că aşa i se spune că e bine, în sensul de jertfit, sau în sensul de jerfitor?

           Unii la fel de manipulatori, dau vina pe khazari, să-i scoată basma curată pe evrei. E tot o strategie a KGB-ului, întrucât există şi khazari creştini. Şi aceşti creştini erau răi prin definiţie, doar pentru că erau khazari? De când există rase inferioare şi rase superioare în credinţa creştină? Se poate verifica, aceştia sus menţionaţi nu au fizionomii de khazari, nu erau genetic kazhari, mulţi se trăgeau din familii de rabini. După ce L. Beria a fondat KGB-ul, a mers personal în toate lagărele sovietice şi a eliberat toţi evreii închişi acolo, indiferent de vinovăţie. Eu mă aştept la o reabilitare a evreului Lavrenti Beria, din acest motiv, în viitorul apropiat, e un trend al marxismului cultural şi sexual. Intelectualii noştri zombificaţi, au ieşit public la TV, în presă şi au boicotat recent referendumul pentru familie. Nu m-aş înjosi să cobor la nivelul lor, să le spun pe nume, pe numele mic, dar am constatat la copiii noştri crescuţi creştineşte, că le repugnă să-i citească pe Vladimir.T, Horia. R. P, Andrei P., Mircea C., copiii noştri creştini îi citesc pe aceştia doar ca să înveţe să evite falsurile, având de mici conştiinţa trezită de Bunul Dumnezeu, cel mult citindu-i pe aceştia să ia note mari la şcoală, că nu e mare scofală. Educaţia lor aleasă nu are nici o legătură cu acestea. Să vă confirm doar printr-un mic exemplu: Pe Sf. Irina din sec al IV-lea, având o educaţie creştină, deşi dintr-o familie regală păgână, au încercat să o tortureze şi să o omoare prin toate mijloacele posibile, decapitare, cu ulei încins, smoală topită, arsă în tautul încins de 3 ori. N-au avut nici un efect asupra ei, deoarece trăia într-un spirit creştin autentic, întrucât Iisus se află de-a dreapta Tatălui(Abba) cu ajutorul său, pentru cei ce merită, aşa cum a promis! Masteratele şi doctoratele de azi, din occident, produc doar impotenţi spiritual şi papagali zombificaţi iudeofili. Doar în familia creştină, copiii noştri vor păstra vie Flacăra Creştinismului, aşa cum o Generează de Sfintele Paşti, la Biserica Sf. Mormânt din Ierusalim, creştinii egipteni ajunşi acolo şi verificaţi la sânge de armata israeliană, să nu provoace Lumina Sfântă Supranaturală. Evident că soldaţii israelieni pică de fraieri de fiecare dată.

           Altfel, foarte deşteaptă educaţia de care avem parte! Şi oamenii care o predau în mass-media şi şcoli, învăţând pe de rost, având creierul dezvoltat la nivelul savant de clasa a VI-a, neavând conştiinţă şi discernământ, la fel, sunt deştepţi foc! Complici foc! Focul iadului!

           Strategia israeliţilor de auto-victimizare şi de ridicare a lor pe un morman de peste 50 milioane de crime şi de furăciuni tot de-ale lor, e o minciună, deoarece sunt curios cine îndrăzneşte să-l contrazică public pe Sf. Ioan Gură de Aur, asasinat, jertfit de ai săi colegi de breaslă, preoţi creştini, în sec. al V-lea: "Nici un iudeu nu crede în Dumnezeu!"(Sf.Ioan Gură de Aur)

Vizualizări: 103

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru în reţeaua literară / la red literaria !

Alătură-te reţelei reţeaua literară / la red literaria

Comentariu publicat de RobertC pe Ianuarie 3, 2019 la 9:35am

Insignă

Se încarcă...

Fişiere video

  • Adăugare fişiere video
  • Vizualizează Tot

Statistici

Top Poetry Sites

© 2020   Created by Gelu Vlaşin.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor