Jos masoneria, jos satanismul, jos rahatul îmbrăcat în glazură, jos labele de pe România!

Toată stima pentru cum a fost organizat protestul de la Bucureşti din 10.10.2020, pentru cum s-au ţinut discursurile acolo! Sunt convins că nu e în zadar, mai ales că s-au spus rugăciuni în afara timpului omenesc acolo(Urmează Parascheva), de către medici, jurişti, preoţi, oameni bine pregăţiţi, nu din ipocrizie politică, ci profesionişti ce trăiesc din interior REALITATEA şi nu trăiesc prin cele 5 simţuri ca mamiferele, sau ca animalele marxiste, lgbt-iste, scăpate de la nebuni şi care vor direct şefi.

Nu s-au temut la Cotul Donului românii trimişi la moarte sigură, însă se tem cerceii, tătarii, arafaţii, alţi alogeni, de o gripă cu 0,0014% mortalitate la nivel mondial, conform datelor oficiale OMS! Ruşine lor, muieri marxiste, că distrug voit educaţia şi economia, impunând carantina oamenilor curajoşi care doresc să lupte! I-a interzis careva Reginei Maria să lupte pe front cu tifosul, o boală mult mai mortală? Vedeţi cât de ipocriţi şi de bandiţi sunt şi în cine lovesc ei de fapt? Ar trebui să li se sisteze de urgenţă salariile babane pe care le încasează lunar putorile marxiste, din banii şi taxele celor ce mai muncesc, din ce în ce mai puţini!

Până ce masoneria nu va fi declarată organizaţie teroristă satanistă, subversivă şi scoasă în afara legii, aşa cum a fost anatemizată de Biserica Ortodoxă în 1937 prin echipa Miron Cristea - act juridic aflat în vigoare, apoi arestaţi toţi cei 90% parlamentari masoni, pentru subminarea Statului, falsificarea creştinismului, istoriei, nu se va schimba nimic în România. Stânga va da vina pe dreapta, dreapta va da vina pe stânga, toţi vor avea parţial dreptate la nivel de mici găinării locale, cum ar fi vilele lui Dragnea, casele lui Iohannis, veniturile nemuncite din lobby bancar/pharma ale lui Orban, Cercel, Arafat, deci mici găinării de milioane de euro ce nu afectează pe nimeni, fiind doar comisionul lor, deoarece adevăratele miliarde se scurg în afara ţării prin lipitori ce nu sunt în politică, cel mult în servicii şi masonerie, dar care se folosesc de instrumentele politicului, oricare ar fi acestea.

Cum să avem dreapta, când toţi sunt bugetari? Pe cine mint ei cu alternanţa politică? Ori dacă nu avem dreapta, de unde bani din taxe şi impozite pentru bugetari? Vorba lui Mark Twain, "Dacă politica ar putea schimba ceva, atunci ar fi interzisă prin lege".

Mai jos e doar un mic exemplu. Gândiţi-vă că specialişti în economie, IT, drept, lucrează pentru astfel de imbecili masoni, cum ar fi Baranga, pus şef la Oficiul Pentru Spălarea Banilor de către masonerie(Orban se exclude că n-are nici o putere). Ce lucrcează aceşti specialişti acolo şi pentru ce şi-au irosit viaţa pentru a învăţa bine în şcoală? Cum vreţi să meargă lucrurile în România, una dintre cele mai bogate ţări de pe glob în resurse naturale, cu astfel de scheme la fentă de fraudare a resurselor, întotdeauna spre exteriorul ţării?

Ce e drept, cu "pademia" asta non-epidemică, partea bună e că te caută mai rar sectanţii din martorii lui iehova şi masonerie, pentru cotizaţii şi prozelitismul lor de neam prost, însă problema rămâne aceeaşi.

Jos masoneria, jos satanismul, jos rahatul îmbrăcat în glazură, jos labele de pe România!

https://www.secundatv.ro/penali/orban-a-semnat-sau-nu-ca-primarul-n...

Vizualizări: 30

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru în reţeaua literară !

Alătură-te reţelei reţeaua literară

Insignă

Se încarcă...

Fişiere video

  • Adăugare fişiere video
  • Vizualizează Tot

Statistici

Top Poetry Sites

© 2021   Created by Gelu Vlaşin.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor