Jurămintele oficialităţilor române pentru propăşirea materială şi spirituală a poporului român - fake news

           Am fost azi într-un supermarket, La Carrefour, pentru cumpărături, dar şi să verific deciziile autorităţilor luate în favoarea mea, plătitorul de taxe şi impozite pentru pensiile lor speciale şi nemuncite. În afară de standul francezilor cu de toate la grămadă, toate standurile romaneşti, cu spaţiul închiriat de la francezi, erau închise. Că aşa doresc politicienii români, plătiţi din banii contribuabililor români să le reprezinte interesele. Doar francezii vând de toate, la grămadă, de la mâncare, haine, pantofi, electronice şi până la bijuterii. În habitaclul franţuzesc, am pus mâna pe tot felul de mărfuri. M-am intersectat şi chiar atins cu tot felul de oameni care cumpărau altceva decât mine, în acelaşi habitaclu. În rest, toate spaţiile din clădire, cu business-uri specializate, erau închise.

           Care e logica politicienilor români ce dau decrete? Poate că cineva doreşte o pereche de pantofi şi merge doar in incinta unui magazin de pantofi, separat prin pereţi despărţitori de magazinul de alături, să nu se intersecteze cu alte persoane, care cumpără de exemplu haine, sau bijuterii, sau electrocasnice. Le-au închis prin decret pe acestea, deşi erau româneşti 100%. Nu se poate să te izolezi şi în felul acesta de coronavirus, atunci când te duci la cumpărături! E interzis prin decret militar. Eşti obligat să te înghesui la grămadă, în spaţiul de vânzare franţuzesc, cu tot felul de indivizi, pe care ţi-ai dori să-i eviţi în aceste zile. Ce jurământ au depusmilitarii români şi pentru ce francezi? Ce jurăminte au depus autorităţile române pe Constituţia României şi pe Biblie, pentru propăşirea materială şi spirituală a poporului român? Nişte fake news din seria hoţii stigă hoţii? De ce fac asta împotriva poporului român?  O fac pe gratis, sau îi plăteşte cineva individual cu milioane de euro pe an să facă asta, că ceva nu se leagă în comportamentul lor de zombificaţi care jură pe Biblie! Nu se poate să mai cumperi ceva din magazine specializate româneşti, că te obligă prin decret militar să te înghesui cu alte persoane doar în incinta franţuzească. Că acum prosperă doar francezii. Vând doar francezii la grămadă, tot ce vindeau până ieri românii în magazine specializate româneşti, rămaşi acum fără venituri, cu copii retraşi de la şcoală şi părinţi dependenţi de medicamente scumpe şi pensii minime!

Să ne reamintim totuşi de ce fac asta şi în ce scop, că s-a discutat cu ani în urmă despre aceste şmecherii ale lor!

Vizualizări: 212

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru în reţeaua literară / la red literaria !

Alătură-te reţelei reţeaua literară / la red literaria

Comentariu publicat de Contact Cultural Luni

Tocmai ăsta este rostul secularizării unui stat: să ofere imunitate nelegiuirilor contra propășirii spirituale.

Cât despre propășirea materială..., avem articolul 47 din Constituție cu sau fără jurământ. Mai bine ne-ar și s-ar scuti de festivitatea articolului 82, alin. (2) din aceeași Constituție. 

Comentariu publicat de riti Luni

Mda, un mesaj destul de optimist.

Constituția este încălcată, aproape sistematic, de toată lumea, de când lumea și în toată lumea; e foarte greu de cuantificat ce procent de legitimare ar trebui să i se repartizeze fiecărui individ al unei societăți, care ar fi rația corectă de care ar trebui să dispună fiecare.

Oricum, cert este că aceasta ar trebui să fie, cumva, direct proporțională cu cantitatea și, mai ales, calitatea și masa atomică relativă a muncii depuse pentru societatea respectivă; deci, cu cât ai fi mai implicat și situat mai sus pe scara ierarhică socială, cu atât mai multe bonuri valorice de abatere constituțională ar trebui să-ți fie repartizate.

Astfel, fiecare posesor ar avea posibilitatea, din când în când, să-și numere bonurile din inventar, pentru a avea o imagine cât mai clară despre cât de mult poate scoate piciorul de sub propria-i plapumă socială și (imagine bonus) cât de șifonată sau cârpită este aceasta.

De unde știe un rezident al secolului XXI dacă templierii se ștergeau sau nu la dos și cât de (ne)diafan era vidul conținut de cutia craniană a marilor furnizori de catedrale?

Afirmația că Isus era prostuț și PROFAN este extrasă din ceva vede, corane sau talmuduri?!

Comentariu publicat de RobertC Duminică

Dl riti,
Eu spun că Iisus a prefăcut apa în vin, iar dumneata îmi spui că... păi cârciumari care contrafăceau apa în vin mai existau pe vremea lui Iisus. Mai mult decât atât, zici... păi cârciumarii mai ştiau să facă şi bani din asta, spre deosebire de Iisus care era mai prostuţ, mai profan.

Tocmai am zis, cine încalcă Constituţia ţării, ba mai şi jură pe Constituţia pe care o încalcă, din start e un infractor şi un mincinos, nu ai cum să te bazezi pe el, indiferent ce ar face, sau indiferent ce se crede el în imaginaţia lui şi a altora de teapa lui. Cine se aseamănă se adună, iar alţii ştiu să speculeze financiar păcatele mari ale cotizanţilor, lăcomia şi trufia.

Ca să nu încalci Constituţia, dacă vrei să evoluezi profesional, există asociaţii profesionale, unde totul e transparent. Dacă eşti implicat într-un proiect şi vrei să-ţi secretizezi inovaţiile, există Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci, unde te verifică ei dacă nu ai furat, ca să te valideze pe bune, nu într-un grup sectar care adună chete de la fraieri. Dacă vrei să te dezvolţi financiar şi să te implici activ şi în dezvoltarea unor zone defavorizate, există legea sponsorizării, unde tot banul e dirijat transparent fix acolo unde vrei tu. Ce e drept, la noi e cam prost concepută, dar se poate lucra şi pe partea asta. Putem merge până la SPP-iştii Evului Mediu şi la ordinele cavalereşti, amintindu-le ce erau SPP-iştii Evului Mediu: nişte omuleţi mici de statură pentru călărie, îndesaţi, respingători întrucât puţea îngrozitor după ei, deoarece nu se puteau dezbrăca săptămâni de-a rândul de costumaţiile greoaie şi rezistente în lupte. Filmele romantice sunt cu treaba lor, altfel cum să-ţi intre domnişoarele în cinematografe? Apoi mergem la zidarii analfabeţi care învăţau să scrijelească simboluri distincte pe ziduri, pentru a fi pontaţi şi plătiţi şi tot aşa. Dacă erau prea prostuţi, că unii masoni mai sufereau şi de retard mintal, zidarii erau verificaţi periodic prin mici teste de orientare şi de memorie, la nivel de gimnaziu să zic, că altfel, beneficiarului riscau să-i cadă zidurile în cap de la munci făcute iresposabil etc. Ce enumerezi dumneata la grămadă: iniţieri, secrete, profani, acestea pot fi numite toate într-un cuvânt: întuneric, Sau minciună, că sunt cuvinte sinonime în sensul explicat de Iisus. Cred unii că au secrete, se înşeală, au o problemă cu capul. Cele mai sofisticate criptări militare au fost decodate, întotdeauna. Şi asta de oameni. Vrei să fii constructor, mergi în Olanda şi fă Facultatea de Construcţii, că ieşi doctor de acolo, ai toate porţile deschise. Ăia ştiu să facă cele mai rezistente construcţii din lume. Poţi să faci şi politică dacă vrei, poţi jura pe Constituţia pe care o respecţi, că eşti în regulă cu diploma şi cu moralitatea. Lasă masonii că sunt nişte mincinoşi ce suferă de grandomanie, secretomanie, în imaginaţia lor bolnavă. Sfinţii spun asta, nu eu.
Iar pe partea cu Dumnezeu, ai biserica în care te-ai născut, ai sfinţi în viaţă care cunosc tot ce mişcă în cer şi pe pământ, nu au "întunecaţii" cum să se ascundă de Sfinţi şi de Dumnezeu. li se cunosc în detalii cele mai mici sercete.
Sper că mesajul meu e destul de optimist, că suntem în post şi nu vreau să creez confuzii în minţile unora care şi aşa sunt tulburate de prea multă minciună şi întuneric.

Comentariu publicat de riti Duminică

Mulțumiri. De reținut. Toate cele bune!

Comentariu publicat de Adrian Scrimint Duminică

AltCulture, Cronopedia, LiterNautica, Confluențe Literare, Negru pe Alb și Rețeua Literară. În fiecare zi, prin rotație, intru pe câte una din ele. Cinci dintre ele îmi răspund. Rețeaua e cea mai veche, foarte activă cândva, total inactivă acum ca și feedback, dar destul de activă ca postări, însă dacă nu le citește nimeni... Mie îmi ia o parte extrem de mare din timp ca să îmi concep lucrările prozaice, și se știe, literatura în România este o preocupare terță, o faci numai din plăcere...

Comentariu publicat de riti Duminică

Domnule Adrian, 

Par pertinente punctele dumneavoastră de vedere, și cel referitor la site și pe cel cu considerații referitoare la R.C.K., la ale cărui întruniri am participat și eu, în două rânduri, în calitate de invitat al unui bun prieten, acum să tot fie vreo zece ani; prima dată, cu doza aferentă de decepție, am considerat că un profan anonim, "neinițiat", nu poate pătrunde din prima tainele și esența spiritului rotarian, așa că am procedat la o nouă descindere, la insistențele amicului despre care aminteam, dar vă mărturisesc că a fost și ultima. Nu vreau să fac niciun fel de comentarii.
Despre site-ul unde suntem și eu și dumneavoastră doar figuranți, ca și mulți alții, odată ce nu am catadicsit să mă implic mai mult decât am făcut-o, de asemenea consider că nu merit onoarea să dau cu părerea în populație.
Oricum, care sunt cele 6 despre care aminteați, la modul laudativ, dacă nu este cu bănat?

(Dar iată, în continuare, că rotarienii pot produce și lucruri foarte interesante):

Comentariu publicat de Adrian Scrimint Duminică

Și uite că am dat startul unor comentarii măcar pe o postare a Rețelei Literare, ținând cont că din păcate este cel mai inactiv blog literar cu care colaborez, din alte 6 posibile, unde primesc feedback pe postări și dau altora feedback, prin rotație și disponibilitatea timpului. O fac aleatoriu și pe Rețeaua Literară, dar nu primesc niciodată comentarii pe postările mele, iar reciprocitatea e vitală. Nu am renunțat totuși, pentru că e primul blog de literatură cu care am colaborat vreodată, iar vechile nostalgii se uită cu greu. Nu știu ce se întâmplă cu acest blog. În urmă cu câțiva ani era super-activ. Apropo, au dat startul și cei din Rotary la acțiuni și strângeri de fonduri pentru a fi ulterior donate (Rotary Brasov). Eu m-am retras pe latura onorifică a acestuia, datorită unor orgolii puternice, pe care, datorită unor oameni valenți pe care i-am întâlnit în clubul Rotary Kronstadt din care am făcut parte, nu doresc să fac cunoscută desecretizarea. Oricum pentru acel club, anul 2019 a fost unul al demisiilor, retrăgându-se cele mai importante persoane, cu funcții și accesuri cheie...

Comentariu publicat de riti Sâmbătă

Domnule Robert,

În orice activitate gen leadership există o gamă întreagă de sub-activități subordonate, la modul general, unei strategii specifice activității respective; dacă disloci o astfel de sub-activitate din contextul dat, este puțin probabil să ai o imagine reală și corectă a fenomenului respectiv.

Un medic bun, responsabil, aflat în fața unei maladii grave, nu se va da la o parte de-a le administra atinșilor orice medicament pe care îl consideră eficient, fie el și doar un paliativ, întru combaterea, fie ea și temporară sau incompletă, chiar cu riscul apariției unor efecte secundare, de cele mai multe ori, mai puțin plăcute sau de-a dreptul neplăcute.

Conducerea unui stat, mare, mic, estic, vestic, de viteză întâi sau a șasea, presupune uneori luarea unor decizii care, privite singular, pot părea lipsite de orice noimă sau chiar stranii.

Să dispui sau să găsești mereu cei mai buni mecanici, electricieni, tinichigii sau chiar spălători auto, atunci când bolidul tău parcurge un traseu off road, cu denivelări abisale, pe vreme de furtună și când el e destul de second hand din fabricație, nu e simplu.

Omul potrivit, la locul potrivit nu-i, in aceste zile, decât un simplu deziderat și o sintagmă ale cărei valențe pozitive pot fi probate, sau nu, doar de viitorul mai mult sau mai puțin îndepărtat.

Comentariu publicat de Contact Cultural Sâmbătă

Nu dau doi bani pe organizațiile supuse marilor capitaluri. Îmi pasă mai mult de baba desculță, în genunchi cerând iertare și pentru ce nu a făcut. 

În rest, e balul masonic la operă. Același Strauss uzat moral, minune pentru capacitățile membrilor. 

Comentariu publicat de RobertC Sâmbătă

Asociaţiile cu caracter secret sunt interzise (Constituţia României Art.40,4)
Din start, sunt infractori.

De ex. Preşedintele Iohannis l-a numit recent oe masonul Bogdan Licu în funcţia de
prim-adjunct al procurorului general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, deşi CSM i-a dat aviz negativ, pe motiv că nu a declarat apartenenţa la masonerie. Informaţia e publică, nu e fake. Cam asta e lumea lor, a infractorilor.

Insignă

Se încarcă...

Statistici

Top Poetry Sites

© 2020   Created by Gelu Vlaşin.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor