Kavala, calvarul vietii mele. Moartea unui Inger!

Merita sa mori, pentru ceea ce merita sa traiesti!

Articolele originale in format PDF

MoarteaunuiIngerCarmen.pdf

029.%20Plangere%20penala%20Kinira%20%28Kavala%29.pdf

031.%20Scrisoare%20deschisa%20Ambasadorilor%20Roman%20si%20Grec.pdf

33.%20Scrisoare%20deschisa%20catre%20fostii%20mei%20colegi%20aviato...

Procesul%20de%20la%20Kavala%20un%20proces%20fara%20sfarsit.pdf

Pe 6 decembrie 2012 am adresat o Scrisoare Deschisa Ambasadorului Roman din Grecia, respectiv, Ambasadorului Grec din Romania (a se vedea http://www.ne-cenzurat.ro/index.php?option=com_content&view=art...), in care solicitam ajutorul lor pentru obtinerea unor informatii legate de dosarul penal deschis de catre Procuratura de pe langa Tribunalul din Kavala (Prefectura Kavala, nordul Greciei), in urma plangerii penale depuse pe 7 septembrie 2006 (cu Ref. 1016/92/968-b/29-09-2006) la Secţia de Poliţie din Insula Thassos (Limenas, Prefectura Kavala, a se vedea http://www.ne-cenzurat.ro/images/stories/_decembrie/10/plangere.pdf), pentru o vatamare corporala deosebit de grava, in care aratam faptul ca Doamna Csinta Carmen-Victoria, Insotitoare de bord (Sefa de Cabina, cu reale inclinatii artistice: poezie, muzica, dans, teatru, pictura, etc.) la Companita Nationala TAROM, a fost victima unui TVMC (Traumatism-Vertebro-Medular-Cervical) datorita neglijentei autoritatilor elene din Insula.

          Cazand, de la inaltimea de 4m in curtea interioara (betonata) a Pensiunii Jannis din Kinira (Insula Thassos), ea este supusa unei comotii medulare (luxatie) la nivelul vertebrelor C6-C7, devinind astfel tetraplegica (cu diagnostic de terapareza si o leziune Frankel A-leziune completa, a se vedea pentru detalii si http://www.ne-cenzurat.ro/index.php?option=com_content&view=art...; http://www.ne-cenzurat.ro/images/stories/csinta.pdf; http://www.ne-cenzurat.ro/index.php?option=com_content&view=art...).

Pe Scara Frankel intalnim urmatoarea clasificare: Frankel A-leziune completa, functii motoare si senzitive abolite sub nivelul neurologic; Frankel B-leziuni incomplete: functii motorii abolite sub nivel neurologic si functii senzitive prezente sub nivelul nneurologic; Frankel C-leziuni incomplete: functii senzitive prezente sub nivelul neurologic si activitate motorie voluntara prezenta sub nivel neurologic, dar ineficienta cu deficiente mari; Frankel D-leziuni incomplete: functii senzitive prezente sub nivelul neurologic si activitate motorie voluntara prezenta sub nivel neurologic, eficienta, dar nu cu forta normala; Frankel E-fara deficite neurologice motorii sau senzitive.

Instruirea dosarului acestui accident, in care, pana in preznt, numai daunele materiale depasesc 1M€ (pierderi salariale, tratamente, spitalizari, recuperari medicale, analize, etc.) a durat peste doi ani, iar pe 11 decembrie 2008 va debuta procesul, un proces fara sfarsit, inca in derulare, in timp ce victima aflata din 3 iulie 2013, intr-o stare de coma neurologica profunda, a decedat miercuri, la ora 07h32, pe 17 iulie 2013, la Sectia ATI (Anestezie-Terapie Intensiva), al Spitalului bucurestean ″Sf. Ioan″, ca urmare a complicatiilor maladiei (colita ischemica ano-rectala si insufienta respiratorie. A se vedea si articolul ei catre colegii sai, "zburatorii": Scrisoare%20deschisa%20catre%20Aviatorii%20Romani%20_Carmen%20CSINT...

Cu ajutorul autoritatilor romanesti de la Ambasada Romana din Atena si Consulatul general de la Salonic, respectiv, al Ministerului Afacerilor Externe de la Bucuresti, carora le multumesc si pe aceasta cale, in mod deosebit si, in special Doamnei Consul Viorica Susan (Sectia Consulara, Ambasada Romana de la Atena), am reusit sa intru in posesia intregului dosar de instructie pe care vi-l prezint mai jos (in traducere din limba neogreaca, in limba romana).

Cred ca merita facut cunoscut publicului modul in care un asemenea accident grav este gestionat de catre Justitia Elena ! (A se vedea:  Adeverintele.pdf;   Sentintele.pdf )

Vizualizări: 1112

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru în reţeaua literară !

Alătură-te reţelei reţeaua literară

Comentariu publicat de Mihaela Popa pe August 1, 2013 la 4:43pm

Condoleanţe! Dumnezeu să o odihnească!

Insignă

Se încarcă...

Fişiere video

  • Adăugare fişiere video
  • Vizualizează Tot

Statistici

Top Poetry Sites

© 2021   Created by Gelu Vlaşin.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor