Localul este gol ,ma uit in stanga si-n dreapta apoi imi aprind tigara tacticos.Gandurile mi-au invadat mereu zona de libertate insa azi mai mult ca oricand ma simt cea mai nefericita .

       E prima postare ,primul capitol in care Confesiunea_amara ,vrea sa arate lumii,sa-ti arate tie si mai pe urma sa-si arate ei  ca un sufletul de fata, poate sa simta mai mult decat celelalte suflete la un loc.Paharul de martini este in fata mea, beau azi pentru ce am simtit ieri , beau pentru un nou inceput, beau pentru lucrurile la care am renuntat si nu am primit nimic la schimb...vreau sa te ajut sa vezi lumea prin ochi celor 17 !

    ''Tu ,ce confesiune ai '' ?

Vizualizări: 133

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru în reţeaua literară / la red literaria !

Alătură-te reţelei reţeaua literară / la red literaria

Comentariu publicat de Ionel Petrisor pe August 25, 2012 la 12:29pm

       Bine a-i aparut Pastiluta Vesela! O prezenta proaspata pentru citit de catre mine in foaia asta virtuala!

Comentariu publicat de Pastiluta pe August 25, 2012 la 9:58am

Am citit tot ceea ce ai depus aici , si pot spune Confesiune amara ca mi-a placut intr-un anume fel , am citit din curiozitate mai mult vroiam sa vad ce scrii cand esti fericita ,nu am gasit nimic , trebuie sa astept .....imi pare sincer rau pentru atata durere , se simte in fiecare postare ...o viata cat mai lipsita de aceste neplaceri iti doresc si astept acel post fericit !Pastiluta vesela.

Comentariu publicat de Marius Cioarec pe Iunie 16, 2012 la 3:24am

"sufletul de fata, poate sa simta mai mult decat celelalte suflete la un loc"


Mi-ar placea sa beau pentru un nou inceput... unul cu totul nou...

Comentariu publicat de Confesiune_amara pe Iunie 13, 2012 la 2:17pm

Domnule Vitalie , iubirea e cauza tuturor durerilor , apoi vin restu ...Incerc sa fiu si happy ..insa imi este destul !

Comentariu publicat de Vitalie Vovc pe Iunie 13, 2012 la 12:49pm
Durerea mea este cea mai dureroasa durere din toate durerile care dor! este normal asa sa fie, altfel nici nu ar doare... si la sigur, "Iubirea este in centru"! be happy!
Comentariu publicat de Confesiune_amara pe Iunie 13, 2012 la 9:17am

Domnule Ionel Petrisor nu spun decat ca viata este grea ,a fost si va mai fi , Iubirea este in centrul ei si uneori ne face slabi si foarte vulnerabili ! Trecut'au anii dar  durerea inca pledeaza in mine ! O zi minunata va urez !

Comentariu publicat de Ionel Petrisor pe Iunie 13, 2012 la 12:12am

       Eu am renuntat de mult la pahar spre a-mi potoli rabufnirile sufletesti Paharull ala este prea mare la fel ca si sticla pentru 17 ani!. Ieri am cumparat o sticla de Merlot romanesc din care beau la masa, nu intotdeauna cate un paharutz cat un degetar si inchin catre masa unde mananc in amintirea ce a stat cu tre ani in urma la masa.Pe langa tacamul acoperit cu-n servet sant si doua paharute  cat un degetar in cari vinul turnat in ele cu tre ani in urma sa evaporat ramanand de un deget vin solid,rosu la culoare. Beau pentru amintirea unui suflet pe care n-am stiut sa-l pretuiesc cum trenbue la vremea anilor trecuti. Fiecare are felul lui propriu de a intelege si trai vorbind despre dragostea intre doua perechi umane. Spuna cele de mai impins cu gandul ca ciclul de poeme de pana acum, si poate mai departe, au poate directa legatur cu cel ce le seneaza. Fiecare cu confesiunea lui, precum si eu cu cele de alaturat scrise. In tot cazul un paharutz mai mic e mai bine.Cu bautura nu se sterge sau se inneaca suferintza!

Comentariu publicat de Confesiune_amara pe Iunie 13, 2012 la 12:01am
Domnule Tudor. Cred ca aici ne blocam nitel !! Cum vine asta .. "Oare pot alege"" ??? Dar de ce ai dat un verdict asa crud?? Normal Domnule drag, puteti face orice,oricand. Viata e numai una si libertatea face parte din drepturile noastre .
Comentariu publicat de Confesiune_amara pe Iunie 12, 2012 la 11:55pm
Co ,draga mea , daca te referi la poza de profil,te asigur ca nu sunt acel fotomodel,exponat super sexi ! - insa am o intrebare pentru tine , explica-mi te rog frumos ce inseamna a fi "sexy" in aceste vremuri , daca nu e cu suparare !
Comentariu publicat de Calotescu Tudor-Gheorghe pe Iunie 12, 2012 la 11:21pm

ar fi ceva de spus

sau ceva de tăcut

de multe ori aleg tăcerea

cum de altfel aleg să nu-mi răspund la întrebările despre întrebările la care aleg să nu-mi răspund

dar oare eu am puterea de a alege?

nu te întreb

nu îmi răspund

mă confesez

amar?

Insignă

Se încarcă...

Fişiere video

  • Adăugare fişiere video
  • Vizualizează Tot

Statistici

Top Poetry Sites

© 2020   Created by Gelu Vlaşin.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor