La mulţi ani, de Sărbătoarea Izvorul Tămăduirii! Hristos a Înviat!

Sărbătoarea provine din sec al V-lea, în urma unui miracol al Maicii Domnului din Constantinopol, cu un mileniu înainte de a fi ocupat de turci, miracol săvârşit prin viitorul împărat Leon cel Mare, ce a vindecat un orb cu apă sfinţită provenită de la un izvor sfinţit de Maica Domnului. Ulterior a ridicat o biserică acolo, după ce a ajuns împărat.

A mai trecut un an, iar popii de toate confesiunile din lume, de 3 ori pe an în biserici, jertfesc şi blestemă creştinii neprihăniţi, 3 paşti sărbătorite la date diferite, de ca şi cum Hristos ar fi fost asasinat de 3 ori. În schimb, popii de toate confesiunile din lume, la fiecare slujbă din an, preamăresc "urâciunea pustiirii"(israel, sfântul lui israel), care s-a aşezat pe sine în locul cel sfânt, aşa cum a prezis şi profetul Daniel. Rezultatele se văd şi nu e deloc imprevizibil ce va urma în anii următori!

Norocul nostru, al creştinilor, este faptul că Hristos e şi Înviat şi Înălţatat în fiecare secundă din an, Far şi Călăuză a noastră printre satanişti, preot în veac, după rânduiala lui Melchisedec canaanitul, aşa cum spunea şi David în Psalmi! Eu nu pot să le urez paşte fericit sataniştilor, nici măcar paşte nefericit, deoarece noi creştinii facem bine şi nu dorim în ritualuri sataniste moartea prematură(jertfa) nimănui, aşa cum ne-a învăţat Hristos:"Mergeţi şi învăţaţi ce înseamnă, milă voiesc iar nu jertfă", "Din cuvintele tale vei fi osândit", "Dacă aţi fi ştiut ce înseamnă, milă voiesc iar nu jertfă, n-aţi fi osândit pe cei nevinovaţi!"(Hristos).
Ei bine, ritualurile sataniste şi preoţii satanişti, sunt de o părere opusă, faţă de Hristos!

"Dar acum când sarbatorile iudaice se apropie si bat la usa, de-as ispravi sa-i vindec pe cei care sunt bolnavi de boala iudaizarii. Ma tem ca din pricina prieteniei lor nepotrivite si a necunoasterii adânci, unii crestini pot fi partasi la pacatele iudeilor; odata ce au facut aceasta, ma tem ca omiliile mele despre aceste pacate vor fi in desert. Caci daca astazi ei nu aud de la mine nici un cuvânt, atunci ei se vor alatura iudeilor in posturile lor; odata ce au savârsit acest pacat va fi zadarnic sa folosesc leacul."(Sf. Ioan Gură de Aur)

"Dar acesti iudei aduna coruri de barbati muieratici si o mare multime de gunoaie de desfrânate; ei târasc dupa ei in sinagoga teatrul intreg, actori si toate celelalte."(Sf. Ioan Gură de Aur)

Vizualizări: 11

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru în reţeaua literară !

Alătură-te reţelei reţeaua literară

Insignă

Se încarcă...

Fişiere video

  • Adăugare fişiere video
  • Vizualizează Tot

Statistici

Top Poetry Sites

© 2021   Created by Gelu Vlaşin.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor