Leadership – o condiție a succesului !Evenimentul va avea loc la Barcelona, pe 5 aprilie, 2011, la Centrul Internațional de Afaceri GILD, începând cu orele 19:00. Conferința, al cărei slogan este «Leadership – o condiție a succesului!», va reuni studenți și tineri absolvenți români, profesori români și internaționali și membri de marcă ai comunității de afaceri catalane.

 

Organizat de Liga Studenților Români din Străinătate, evenimentul își propune să sprijine colaborarea dintre tinerii români și companiile din Catalunya.


În introducere, Javier Garcia Ibañez  va face o prezentare a relațiilor româno-spaniole. Avocat din 1982, membru al Grupului Internațional Fiscal cu o vastă experiență în spațiul corporativ internațional, profesor colaborator în drept fiscal la nivel de master,  Javier Garcia Ibañez este actualmente Partener DEYFIN Fiscal – Director al Departamentului Financial & International.

 

Toni Mascaró, expert în marketing și comunicare, va împărtăși participanților idei care ajută  la atingerea potențialului maxim într-o afacere online. Antreprenor, specialist în consultanță și dezvoltare de proiecte, Toni Mascaró a colaborat, în cei peste 15 ani de experiență, cu numeroase universități, organizații, companii multinaționale și instituții guvernamentale.


Evenimentul include și o sesiune de coaching prezentată de Miriam Fisas, profesor de Coaching & Mentoring și Organizational Behaviour la nivel de MBA. Licențiată de Federatia Internațională de Coaching (IFC), Miriam este o foarte apreciată specialistă în leadership si  dezvoltare personală.

 

Seara se va încheia cu o degustare de aperitive românești însoțite de șampanie. Printre invitați se numără directori executivi, reprezentanți ai Consulatului General al României la Barcelona, reprezentanți ai unor cunoscute organizații de antreprenori din Barcelona, și reprezentanți români ai mediului academic.

 

Organizarea evenimentului beneficiază de sprijinul: Deyfin Business Consulting, GILD, eMascaró, Opus5, Adminex, România din Diaspora, Rețeaua Literară, Miriam Fisas.

 

Pentru mai multe detalii vă rugăm contactați:

Corina Pisc

Coordonator LSRS Spania

Telefon: 0034 697692967

E-mail: corina.pisc@es.lsrs.ro

http://www.lsrs.ro/

 Vizualizări: 32

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru în reţeaua literară !

Alătură-te reţelei reţeaua literară

Comentariu publicat de ANGELA BACIU pe Martie 31, 2011 la 6:10pm
felicitari organizatorilor
Comentariu publicat de uca maria iov pe Martie 30, 2011 la 3:21pm
Bravo. Lume  pasionatã de a crea câte o retea literarã.

Insignă

Se încarcă...

Fişiere video

  • Adăugare fişiere video
  • Vizualizează Tot

Statistici

Top Poetry Sites

© 2021   Created by Gelu Vlaşin.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor