Părerea mea este că Daniela Tiger a forţat prea mult, în ultimul timp, podiumul Reţelei literare!... Am apreciat mult travaliul acestei finite, dar nu şi forţarea lucrurilor!... I-am apreciat un poem , nu pentru că era creaţia sa, ci pentru că am găsit multe elemente ideatice şi stilistice în poemul său, pe care le conţinea,de fapt, un poem publicat de mine în reţea cu o zi mai  înainte de poemul  Danielei Tiger. Cred că îi era suficientă critica Reţelei literare, pentru tot ce ar fi publicat în continuare şi probabil ar fi revenit în cadrul valorii sale, fără a fi necesară excluderea!.. Regret condiţia prezentă a Danielei Tiger, dar selecţia valorilor este necesară şi, în acest sens,dacă sunt excluse alte cauze, rezonez cu rigoarea lui Dominique Iordache!....Gheorghe Apetroae Sibiu

Vizualizări: 109

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru în reţeaua literară / la red literaria !

Alătură-te reţelei reţeaua literară / la red literaria

Comentariu publicat de Gheorghe Apetroae - Sibiu pe Noiembrie 30, 2013 la 10:05am

De acord!.. Nu este un eveniment, dacă este vorba numai de valoarea textelor. Poate fi numai un caz de conjuncţie relativă pentru Reţeaua literară şi atât!..Cred că această instituţie de creaţie literară are nevoie de un management permanent şi nedeterminat  al calităţii , iar dumneavoastră îl demonstraţi... Cu respect şi consideraţii!.. G.A.S.

Comentariu publicat de Dominique Iordache pe Noiembrie 29, 2013 la 11:09pm

Apreciez sinceritatea dumneavoastră dar eu nu consider ca membrul Daniela Tiger poate fi numit evenimentul Daniela Tiger. Mi se pare ușor jenant. Iar literatura nu are nicio legătură cu dumneaei- decăt in ideea că își dorea foarte tare să apară pe prima pagină. Nu am găsit , din păcate niciun text care să mi se pară că ar indeplini valoarea necesară pentru așa ceva. As păstra această sintagmă pentru o celebritate literară sau pentru un titlu de roman.

Insignă

Se încarcă...

Fişiere video

  • Adăugare fişiere video
  • Vizualizează Tot

Statistici

Top Poetry Sites

© 2020   Created by Gelu Vlaşin.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor