Susțin Coaliția Pentru Familie, Liviu Dragnea, Klaus Iohannis, nu au dorit niciodată cu consecvență căsătoria dintre un bărbat și o femeie!

           Fac parte dintr-o minoritate care se exprimă în scris. Doresc să influențez majoritatea. Cine mă contrazice, încalcă legile internaționale de protecție a minorităților, adică de protecție a mea. Doresc să apăr Coaliția pentru Familie, ce reprezină o majoritate de creștini, întrucât aceștia nu se pot apăra, deoarece au mai puține drepturi decât mine. Fiind majoritari, sunt linșați mediatic de 100% dintre trusturile de presă din România, ce reprezintă puterea minorităților protejată de CNA, o minoritate a minorităților. Îmi folosesc puterea supremă de minoritar, pentru a-i apăra pe majoritarii creștini de CNA și mass-media. Utilizând regula de trei simplă, conform drepturilor minorităților, dacă o minoritate are drepturi mai mari decât o majoritate, EU singur, care sunt singurul de acord cu ce scriu eu, am drepturi mai mari decât orice minoritate din lume. Pe care le exercit prin credință, în eter, pe o suprafață de 510.100.000 km² și chiar mai mult în Univers și Multivers.

          Dincolo de gluma adevărată, un mare creștin român, care a tratat prin credință mii de bolnavi incurabili pentru medicină, spunea: "vă pot demonstra cu exemple, că fiecare popor are conducătorii pe care-i merită". Și aici e marea miză a pervertirii poporului de către anumite grupuri minoritare și de către mass-media din România finanțată de ei. Mai spunea acest mare creștin la începutul secolului XX: "Întoarceți-vă cu fața la Dumnezeu, căci calul roșu stă la porțile răsăritului". Nu prea se știa pe atunci ce poate însemna comunismul, eram a cincea țară prosperă din Europa. Oamenii, poporul, nu s-au întors probabil cu fața spre Dumnezeu cât a trebuit, drept urmare, calul roșu a călcat cu copitele sale, mai mult de 45 de ani, capetele poporul român, acesta fiind lăsat fără oamenii deștepți și puternici care să ne conducă, fiind decimați în închisori. Deci se putea și fără bolșevism la noi în țară, am fost atenționați! Vă amintesc doar că Petre Țuțea era un geniu în finanțe, lucrând în minister, Grigore T. Popa era și un scriitor de talent, nu doar un medic de valoare, dar a fost omorât în închisoare de Ana Pauker, în 1948 și exemplele pot continua.

           Tăvălugul vine peste noi, doar în măsura în care nu ne învățăm lecțiile similare. Tăvălugul minoritarilor psihopați (în sensul termenului general, indivizi ce se identifică cu o imagine total diferită de realitate, ce acționează împotriva naturii) vine peste noi, întrucât ne bazăm prea mult pe comisii, pe mlaștină, pe dispersie și uniformizare în partea de jos, pe dominația noastră din zona vibrațiilor joase cu multe focare, deoarece nu știm să accesăm puterea lui UNU în noi, așa cum am fost învățați de milenii, în cel mai performant sistem educațional care a existat și există. Putere a lui UNU, care a fost demonstrată că vindecă boli, înmulțește pâinile și peștii, oprește furtunile și aduce liniștea molipsitoare, preschimbă apa în vin, de Iisus și de miile de sfinți egipteni ai primelor secole de creștinism, ale căror câteva vieți sunt exemplificate în "Patericul Egiptean - 12 volume", egipteni creștini care până în ziua de azi aprind Luminile Supranaturale de Paști în Biserica Sf. Mormânt din Palestina. Oricine poate merge să verifice fenomenul, sunt acolo oameni de știință, fizicieni, care analizează plasma apărută miraculos de Paști și nu-și pot explica fenomenul. Evident că nu are nimeni interesul să promoveze aștfel de informații despre lumea în care trăim, în școli, în educație, în media, deoarece ar ieși israelul ca fiind prostul satului: cum să facă vecinii egipteni credincioși cea ce israeliții nu pot să facă? Așa ceva e inadmisibil, e discriminare, e încălcare a drepturilor omului!

           Prin puterea lui UNU, se vede mlaștina în toată "splendoarea" ei, ca dintr-o dronă. Întrucât în mlaștină chinuindu-te să înaintezi, n-ai să poți vedea niciodată mlaștina! De aceea vine tăvălugul falsurilor peste noi, tăvălugul falsurilor medicale și farmaceutice, tăvălugul alimentelor contrafăcute, tăvălugul furtunilor anormale și chiar artificiale, tăvălugul alcoolului contrafăcut, al drogurilor, tăvălugul minorităților cu probleme psihice, minoritari psihopați care doresc exercitarea puterii lor josnice dobândită ilegal prin fraudă, prin metode tehnice explicate în filmul de la final, de către profesorul  Noam Chomsky de la MIT (Massachusetts Institute of Technology). Cam la asta asistăm, iar conform înțelepciunii proverbiale "hoțul strigă hoții", noi, creștinii, vom fi acuzați de fraudă împotriva lor, de nazism, de cuclusclanism, pentru că nu luăm din timp exemplul lui Iisus când a pus mâna pe bici, împotriva unui grup minoritar, demonstând astfel generațiilor următoare, că minciuna și diplomația nu fac parte din metodele lui Dumnezeu de guvernare. Nici măcar spitale de psihiatrie nu există fără cămăși de forță. Asta nu înseamnă intoleranță, ci medicină.         

           Îl mai citesc uneori și pe Vladimir Tismăneanu(Volodea Tisminețki), deoarece principiul creației "după noapte urmează întotdeauna zi", funcționează. Adică, dacă vreau să citesc un text romantic, dar sunt obligat să citesc o insipidă carte de telefoane, întâi citesc ceva din Tismăneanu și apoi o carte de telefoane mi se va părea un text romantic plin de metafore și de figuri de stil. Mi se confirmă și din condeiul lui Volodea Tisminețki, faptul că de peste ocean, din anumite cercuri de interese strâns unite cu ex-CEKA, ex-KGB-ul evreiesc, care după 1917 au distrus Rusia, România, se dorește asocierea imaginii baronului PSD parvenit, a condamnatului șantajat și șantajabil, cum am mai repetat și cu alte ocazii, deci asocierea retrogradului baron PSD condamnat, cu imaginea căsătoriei firești, devenită retrogradă și condamnabilă prin asociere, ca idee ( familia e altceva, o bunică cu un nepot, pot forma o familie, dacă părinții minorului au murit într-un accident etc.). În asfel de situații la care asistăm, concluziile sunt emise înaintea aranjamentelor din teren, aranjamente care sunt făcute în așa fel, încât să fie evidențiate, amplificate și multiplicate în mass-media aceste concluzii, pentru un efect mai puternic în creierele de maimuță ale celor manipulați să gâdească la unison într-un aumit mod.

           Prima paradă gay din istorie a avut loc la Petrograd (Sank Petersburg) în 1918, imediat după ce  Vladimir Ilici Lenin a preluat puterea în Rusia, cu finanțare occidentală și Tezaurul României. Acest Lenin, căruia Grigori Zenoviev îi scria în 1918, „Ilici! Am executat toate ordinele tale. Aici este foarte greu si complicat, dar mă încalzește gândul că după câteva zile ne vom revedea și ne vom îmbrațișa. Numai speranța că-mi ești fidel mă încalzește. Te sărut pe tine și fundul tău marxist. Al tău, Ghersele”. Pentru că, din corespondența mai veche pe teme de marxism, citez: Troțki și Lenin (1911). Troțki: „Fără îndoială, opresiunea sexuală este principalul mijloc de înrobire a omului. Atâta vreme cât exista aceasta opresiune, nu poate fi vorba de adevarata libertate. Familia, ca instituție burgheză, și-a trăit complet traiul.”…. Lenin: „… Și nu numai familia. Toate interdicțiile cu privire la sexualitate ar trebui să fie eliminate… Avem ce învața de la sufragete: chiar interzicerea dragostei intre persoanele de același sex ar trebui sa fie eliminată”.  Școala de la Frankfurt, mai precis școala de la Universitatea Goethe din Frankfurt, a fost fondată tot de Lenin, împreună cu doi tovarăși, ca punct de avanpost al Londrei spre Orient și chiar al New York (finanțatorii de pe Wall Street ai bolșevismului). Ce vreți mai mult decât atât, există autori bine documentati în acest sens, precum profesorul Antony Sutton, cercetător la Stanford University. Țineți minte de la istorie? Când Ana Pauker a ajuns la putere, a lovit fix în familia creștină, nici nu a fost nevoie de altceva, ca țara să rămână în scurt timp fără coloană vertebrală. Sunt fix aceleași structuri neo-marxiste în fundal, fix aceleași metode de a se impune, nu se mai satură după ce au asasinat 50 milioane de creștini, cei mai deștepți, pentru a rămâne ei în siguranță, deștepții de la putere.

           Referendumul este o inițiativă din 2015 a Coaliției pentru Familie, ce se referă la casătorie și nu la familie, urmând toți pașii legali în acest sens timp de 3 ani și adunând  3 milioane de semnături, până a fi inițiat legal de Guvern presat de oameni plătitori de taxe și impozite, prin exercitarea democrației (demos kratos = puterea poporului), conform legii. Restul speculează conform propriilor interese inconsecvente de altfel, interese ce nu provin din conștiință, ci din oportunități egoiste și de multe ori din șantaj politic impus din afara țării. Dragnea nu dorește acest referendum, dar e presat să-l organizeze, vă reamintesc textual declarația lui Dragnea din 2016, când a fost decorat de Moshe Cantor și de "congresul evreiesc european", cu cea mai înaltă distincție acordată unui român, "busola Ierusalimului"(sau compasul Ierusalimului, în traduceri mai boeme din presa din România). Citez din Agerpres: "Congresul Evreiesc European este o organizaţie care a lucrat neobosit pentru revitalizarea vieţii evreieşti în Europa, o Europă puternică şi unită, una care protejează cetăţenii împotriva tuturor formelor de discriminare, ură şi intoleranţă, care nu ar trebui să se regăsească în niciun discurs public sau privat", a spus preşedintele PSD, Liviu Dragnea. Deci, orice formă de discriminare!!! și nu doar împroprietărirea evreilor în România, din taxele și impozitele noastre. Iată cine este Dragnea și pe cine reprezintă, de ce este acolo și tot pune guverne alcătuite din analfabeți funcționali, conectați la bugetul statului. Probabil după referendum, va primi ordine să facă ceva măreț, măcar cu parteneriatele civile, că nu e corecitudine politică altfel. Președintele Klaus Iohannis a spus exact același lucru la Strasbourg, în timp ce noi sărbătoream fără președinte, ca proștii, Unirea Principatelor Române, pe 24 ianuarie 2017. Dar asta avea pe agenda masoneriei și oricum satanismul e mai important ca naționalismul în Statul Național, Unitar, Suveran, definit de Constituția României în art.1. "instituțiile române au stabilit parteneriate internaționale cu scopul de a instrui funcționarii publici și forțele de ordine cu privire la combaterea antisemitismului(sic! alt genetician care știe că Mihaela Radulescu Schwartzenberg este semită), negării Holocaustului, rasismului, xenofobiei, discriminării și a discursului instigator la ură din sfera publică."(K. Ionahhis, 25 ian. 2017, Strasbourg). Frați de cruce Dragnea și Ionannis, nu altceva, se înțeleg de minune când e vorba de interesele altora.

           "Căsătoria firească", așa cum este ea acum pentru noi, creștinii, include obligatoriu cununia, deci căsătoria religioasă. A fost definită pentru prima dată, când omul, spre deosebire de animal, a dobândit conștiință, aceasta fiindu-i dăruită de Sus, revelată și nu obținută prin propriile puteri. N-ați observat în cazul îndrăgostiților fericiți, cum se transfigurează vizibil, dinspre Energii Necreate spre materie, devenind mai luminoși și mai armonizați, comunicatori mai telepatici? De aici provine "cununia". Ateismul nu cunoaște noțiunea de "Energii Necreate". Acesta este un câștig în plus, pe scara evoluției în libertate și în infinit a omului, nu o limitare, fenomen ce se revarsă necondiționat în jur, inclusiv spre materie și spre atei. Cam 10000 de chinezi devin creștini într-o zi doar în China și nu-i obligă nimeni, dimpotrivă. Pentru cine are doar aspirații de mamifer inteligent, căsătoria nu e necesară, e o constrângere de la anarhie (așazis libertate), sau în alte cazuri restrânse, cununia este doar simbolică, căsătoria în sine este doar civilă, un parteneriat, un contract pentru rezolvarea anumitor probleme hormonale, financiare, de imagine și statut și cam atât. Te naști bou și mori vacă, sau viceversa. Până și porumbelul, simbolul biblic al Duhului Sfânt, are o singură parteneră pe viață (deci pe viață, un porumbel + o porumbiță = Duh Sfânt, nu 2 porumbei, nici 2 porumbițe). Doar în vechile ritualuri africane voodoo ale minorității israelite, porumbelul era destinat sacrificiilor și ritualurilor sângeroase: "14 Dacă preotul aduce din păsări ardere de tot Domnului, să aducă jertfa sa din turturele sau din pui de porumbel.15 Preotul să o aducă la jertfelnic, să-i frângă gâtul şi să o pună pe jertfelnic, iar sângele să-l scurgă pe peretele jertfelnicului. 16 Guşa şi penele să le scoată şi să le arunce lângă jertfelnic, în partea dinspre răsărit, la locul cenuşei.17 Apoi să-i frângă aripile, fără a le desprinde de trup, Şi să o ardă preotul pe jertfelnic, pe lemnele ce sunt pe foc, ca ardere de tot, jertfă, mireasmă plăcută Domnului" (Levitic, Cap.1). Asta însemna mass-media la vremea aceea, sau puterea exercitată de o minoritate așazis inteligentă, asupra unei majorități de care se folosea în anumite scopuri ușor de identificat!  Mulți nu știau să citească, trebuiau să se uite la televizor. Se practicau toate acestea doar în ritualurile exoterice ale cabalei, ce puteau fi vizibile de toți, însă într-un cerc restrâns, rabinii practicau sodomizarea copiilor, sacrificarea ritualică a lor. Pe unde au trecut triburile israelite, au fost g[site gropi comune cu mii de copii sacrificați. Ori aceste sacrificii, le întăreau israeliților stima de sine greșit construită în relația cu ceilalți, consolidată genetic pe o perioadă mai mare de trei generații, prin obiceiuri și ritualuri psihopate, orientate împotriva ființelor cu viață de la bunul Dumnezeu, sănătoase și fără meteahnă, foarte important. Aceste ritualuri erau urmate pe termen și mai lung, de reminiscența acestor modificări în materie, conform principiului din fiziologie "funcția creează organul", în gene recesive, inclusiv la laici, care acționau după un anumit tipar, program, având în realitate o libertate din ce în ce mai mică și o părere de sine din ce în ce mai mare. De aceea Irod a asasinat zeci de mii de copii pe timpul lui Iisus, neștiind de unde îi vine acest program. Evident că rabinii și-au falsificat urmele, spunând în Biblie, nu noi eram criminalii, ci cei care jertfeau idolilor. Sunt minciuni, ei erau. A jertfi idolilor, oricum e mai puțin grav decât să jertfești lui Dumnezeu. Poți jertfi idolului stomac dacă ți-e foame, omori un pește, tai o găină și faci un borș, satisfaci idolul jumate de stomac și gata, la muncă. Ce e așa de grav în asta, de ce țin să ne convingă că vaaai, au jertfit idolilor, ce grav e dom'le! Noi, care jertfim lui Dumnezeu, știm asta! Despre ei și împotriva lor vorbeau profeții Vechiului Testament . Când Iezechiel profețea pedepse împotriva israeliților, ei au falsificat textul și au pus pedepse împotriva egiptenilor, ceea ce nu s-a întâmplat niciodată, decât în imaginația lor bolnavă: Capitolul XXX, versetul 23: "Voi împrăştia pe "egipteni" între popoare şi îi voi vântura printre ţări".

           Spre deosebire de primii creștini, egipteano-creștini, siriaco-creștini, arameo-creștini, canaanito-creștini, babiloniano-creștini, chaldeeano-creștini, care au urmat revelațiile și tradițiile vechilor profeți ai Vechiului Testament din neamul lor, care se regăsesc de altfel în Bisericile Ortodoxe din Orient, egiptene, copte, există și comunități de creștini, cu pretenții universaliste, care se consideră iudeo-creștini, deși în Vechiul Testament au fost puțini profeți evrei și dintre cei neimportanți. Iisus nici nu a vorbit ebraica vreodată. Ori, s-a constatat că la acești "nostalgici" ai cabalei, vârâți peste tot, în universități, politică, biserici, ca muștele în curul cailor, că au orientarea asta și știu cum se face, deci la aceștia se teleportează cu totul obiceiurile și practicile din cabala, apar ca din senin ca fiind ceva firesc, fără să le nască mustrări de conștiință, tendințe necontrolate spre complicități cu criminali, crimă organizată, blesteme, îngustime a minții, orbire a minții, incest, homosexualitate, pedofilie, libertinaj, mai aud și voci etc. Așa se explică faptul că au ieșit la iveală scandaluri de pedofilie în SUA, Italia, Germania, tocmai datorită faptului că sodomizarea copiilor era o practică obișnuită în cabala, asasinatele din inchiziție, arderile de tot practicate de inchiziție, de asemenea, erau practici obișnuite în cabala. Și totuși sunt practicanți creștini, cum e posibil asta, în loc să devină mai buni, au devenit mai răi! Lumea în care trăim e majoritar creștină, cum e posibil ca lucrurile să meargă din rău în mai rău peste tot? Nici noi nu am fost ocoliți de falsuri în texte și traduceri, comportamente aberante precum ale fostului patriarh de la noi Iustinian Marina, care declara: " Omul nou este omul sovietic". E simplu de ce apar, pentru că aceste fenomene și-au urmat cursul firesc, acolo unde au găsit atașamente sau au  fost invocate, mai mult sau mai puțin conștient, după legi și după o fizică ce nouă ne este inaccesibilă deocamdată, oricât s-ar bate unii cu pumnii în piept. Dacă deschideți televizorul, veți vedea că ne conduc strâmbii și sunt sacrificați cei sănătoși, fără meteahnă. De acolo provine, de la cabala, că din altă parte nici nu are de unde! De aceea se urmărește falsificarea textelor religioase și a unor Liturghii în favoarea similitudinilor cu cabala, pentru a domina lumea, în favoarea lui israel și nu împotriva lui israel, israel în ebraică însemnând anti-Hrist, luptător împotriva lui Dumnezeu, urâciunea pustiirii. De aceea lumea religioasă și laică a fost adusă mai aproape de păcat prin texte falsificate și kaballah. De aceea, în anumite culte și liturghii, Iisus nu mai este Salvator, ci jertfit, sacrificat. Iar Dumnezeu e obligat să ne trateze cu aceeași monedă, mai ales dacă suntem sănătoși și fără meteahnă, pentru că noi cerem asta de la Dumnezeu prin credință. De aceea Iisus le-a reproșat israeliților, conform consemnărilor Noului Testament, că sunt un neam viclean și desfânat, hoți, mincinoși, narcisiști, criminali, până în zilele noastre. Mai pe limbajul actualizat, în conformitate cu educația și cu medicina modernă, niște psihopați. Psihopați israeliți cărora nu li s-a dat decât semnul lui Iona, fiind viitori condamnați la judecată, de asirienii din Ninive. Sunt cuvintele din Eternitate ale lui Dumnezeu prin Isus Hristos (Matei: 11,39), care a venit acum mai bine de 2000 de ani, special pentru asta, nu spun de la mine. Cine vrea să-l contrazică pe Iisus cu orice preț, ar cam trebui să afle că o face pe propria răspundere. Sau cum a spus și  Arsenie Boca, "Originile comunismului se află în Templul din Ierusalim" (Cuvinte Vii, Ed. Charisma, Deva, 2006)

           "Ceea ce Dumnezeu a unit, omul să nu despartă"(Matei. 19: 6), sunt cuvinte revelate de Dumnezeu prin Iisus, referindu-se la un bărbat și o femeie. Această definiție de la baza căsătoriei, nu poate fi schimbată decât tot prin revelație, nicidecum de pacienți minoritari, nici măcar prin referendum, nici măcar de explicațiile date de Volodea Tisminețki pe marginea cuvântului lui Iisus: "Romania în ițari, cu opinci și cu ochelari de cal: Anunțatul referendum este de un penibil nebun. Paseism neghiob, idilism rural, pășunism în zdrențe. Faptul că parlamentarii PNL au îmbrațișat cu sârg și zel obsesiile celul mai dezolant tradiționalism este cât se poate de revelator..."(Vladimir Tismăneanu). Mai bine vă dau și un citat din "Cartea de Telefoane", nu vă mai țin în suspans, să vedeți că viața e mult mai frumoasă fără tismăneni, citez: "Întuneric Steluța Luminița 023******* ". Nu-i așa că e sublim, că îndeamnă la meditație, acest frumos citat, din această superbă carte (de telefoane)?

            Noi mergem la referendum și votăm DA, deoarece avem Conștiință prin Iisus Hristos. Mergem la referendum să sprijinim demersurile Coaliției pentru Familie, întrucât membrii sunt oameni frumoși, adică au creier, pot anticipa binele în favoarea noastră pe termen lung, nu au mintea scurtă ca animalele. Mergem la referendum întrucât altfel, suntem conștienți că pacienții minoritari ar putea să schimbe prin legi și cu pași mici precum în Franța, Canada, Cuvântul Revelat de Dumnezeu. 14 țări creștine din UE au votat DA înaintea noastră, ca să nu pățească, de exemplu, rușinea din Franța din 2013, când 2 milioane de francezi plătitori de taxe și impozite pentru salariile propriilor politicieni, francezi care manifestau împotriva abuzurilor, în conformitate cu legea și cu democrația, s-au transformat în doar câteva ore, din protestatari legali, în infractori, deoarece politicienii plătiți de acești cetățeni cu salarii, au modificat rapid Codul Civil pentru că așa au vrut ei. Dacă nu se făcea această modificare, ulterior nu era posibil legalizarea căsătoriei între persoane de același sex, nu era posibil aducerea la pachet și a altor revendicări legate de educația lgbt a copiilor în școli, deschiderea unor noi ferestre Overton pentru ONG-urile fățarnice, ce implică adopția de copii de către homosexuali și celelalte portițe legislative speculate de ei, pe care noi nici măcar nu le putem bănui sau anticipa. Cine a citit măcar wikileaks-urile, știe cât de profitabil financiar și de înfloritor este comerțul cu organe, inclusiv pe piața neagră din Asia. Inclusiv la noi în țară, există adopții confirmate ca fiind de succes, deoarece copiii abandonați au ajuns în familii frumoase, dar există și copii adoptați cărora li s-a pierdut urma, nu au mai putut fi contactați și monitorizați conform legii. Este foarte simplu pentru infractori să-și aranjeze temporar căsătorii homosexuale acolo unde se permite, pentru mai multe drepturi și protecții acolo unde se permite, să adopte copii, să se mute apoi în țări aflate în afara jurisdicției internaționale, să-și aranjeze dispariția copiilor prin morți subite, acte false, apoi să se umple de bani și să apară pe iahturi în compania unor domnișoare sexy. Materialul genetic românesc este foarte bun, deoarece s-a format în timp prin post, rugăciune, obiceiuri sănătoase, o relație corectă cu natura. Noi nu avem intoleranță la gluten, alergii, ovulele exportate din RO în țările cu mulți impotenți se prind foarte bine etc.

           Profesorul american de la MIT, explică tehnic în filmul de mai jos, cum se face impunerea unor legi fără popor și printr-o minoritate care decide, dar cu banii poporului care dorește altceva, e foarte important! Mai mult decât atât, preoții din bisericile creștine, pot fi obligați prin decizii civile, să căsătorească religios sodomiți și gomoriști, în condițiile în care din altare condamnă Sodoma și Gomora!

           Pacienții minoritari, deși fără nici o competență, fără nici o specializare alta decât cea din așternut și eventual exhibiționismul, ar putea din nefericire să predea și la noi în școli, ca în alte țări, tulburările de personalitate disociativă, schizofrenia, ca fiind modele sănătoase pentru copii și cum cei mici au întotdeauna gura mare, își vor cere drepturile dacă vor fi împiedicați, cu costuri muuult mai mari pentru noi. 70% dintre ei pot fi tratati în clinici de specialitate, conform rezultatelor din SUA, China, Marea Britanie etc. Restul cu tulburări disociative de personalitate, schizofrenie, ar putea macar fi convinși să se creadă iuliuscezari, napoleonbonaparți, nu femei frumoase, ar deveni prezențe mult mai simpatice și mai agreabile în lumea reală. Nu-i discriminează nimeni, nu-i urăște nimeni, nici eu și nici alții. Dar ei știu altceva, pentru că ei sunt deosebiți față de mine. Și când spun deosebiți, nu mă refer la faptul că își dau ochii peste cap, dar de obicei uită asta și își amintesc brusc că trebuie să facă acest gest, lungesc vocalele și articulează cuvintele mai din cerul gurii, se îmbracă ca niște sorcove, într-un anumit fel comic, în care femeile frumoase nu se îmbracă niciodată, sau că gesticulează cu brațele asemenea urangutanilor din desenul animat Cartea Junglei, de parcă ar avea toate oasele mâinilor rupte în unghiuri drepte. Ei sun deosebiți pentru că sunt pasionați de artă, ei au o noblețe și o sensibilitate sufletească anume, de exemplu ei știu că eu îi discriminez, că eu îi urăsc, ceea ce eu recunosc că nu știu, iar pe baza acestor prezumții false a lor, mă mai și etichetează ca fascist, rusofil, ceea ce din nou afirm că nu știu despre mine, aveam impresia că prima paradă gay din istorie a fost organizată în Rusia bolșevică în decembrie 1918, dar în fine. Ei sunt "open mind" și cer diversitate, dar diversitate înseamnă sex între bărbat și femeie, nu între bărbat și bărbat. Ce minți înguste! 

           Oricine poate face circ în felul acesta, e un comportament în contrapartea faptului că au ștromeleagul mânjit de rahat, nu e vorba de nici o sensibilitate nativă la mijloc. La animale se mai întâlnește fenomenul, deoarece atunci când au dereglări hormonale, nu se pot controla. Deci, cum era de așteptat, pentru că sunt și foarte previzibili, din nou au răsărit în mass-media di-proștii, de care am vorbit mai pe larg într-un articol anterior, adică de două ori proștii, spre deosebire de proștii obișnuiți care sunt doar o singură dată proști. Doar în mass-media apare acest fenomen al di-proștilor, iar mass-media de la noi a devenit locul din Univers, unde minoritarii sunt majoritari! Altfel nu s-ar chema mass-media din România, ci s-ar chema fabrici, uzine, șantiere, ogoare cu culturi agricole, unde oamenii sunt în plus și plătitori de taxe și impozite, nu doar cerșetori de fonduri gratuite de la buget sau sponsorizări, pentru propagantă și alte salarii. Vă dați seama unde s-a ajuns cu lupta împotriva lui Hristos, care spunea: "Lasati copiii sa vina la Mine" (Luca 18,16)? Luca era și un medic, pe lângă faptul că a fost apostol al lui Hristos, foarte mulți știm asta, deși suntem tratați drept minoritari în mass-media. Copiii n-au voie într-un bar unde se consumă băuturi alcoolice, până la vârsta majoratului, dar sunt obligați în multe țări să participe  de mici la seminarii de propagandă și influențare lgbt, pe banii contribuabililor, în amfiteatre și săli de unde știu că le vorbesc doar cei ce se ocupă de binele și de educația lor, profesorii. Și unii dintre ei învață chiar foarte repede.

           Eu nu sunt un moralist, chiar nu mă interesează ce face fiecare în dormitor, dar aici e vorba de altceva. Aici e altă luptă de fapt, e lupta lui anti-Hrist împotriva lui Hristos.  Cu sigurnță că există interese obscure derulate cu pași mici, întreținute prin cozile de topor marxiste, pseudo-intelectuali din interiorul țării, consumatori de salarii de la bugetul statului, comunități lgbt din afară, pseudo-ideologi spălați pe creier, ca în filmul Planeta Maimuțelor, noi încercări de dezbinare, în an de centenar al unirii tuturor românilor. Sper că totuși cineva se ocupă de prevenție în această zonă de interese legate de traficul de copii, adopțiile facute de indivizi dubioși și protejați de anumite șmecherii impuse unei clase politice corupte și șantajabile. Persoanele cu handicap au întotdeauna mai multe drepturi.

           Oamenii, de cele mai multe ori, sunt marionete ușor de manipulat. Dacă vizionați filmulețul de mai jos, interviul cu profesorul de la MIT,  Naom Chomsky, veți vedea că explică exact, tehnic, cum se realizează răsturnarea valorilor de către o minoritate așazis inteligentă, ce schimbă legi pe banii populației și împotriva voinței majoritare, speculând consumismul cultivat al oamenilor fără libertate dar cu multă anarhie, linșajul mediatic la care e supusă momentan Coaliția pentru Familie, de toate trusturile de presă din România, inclusiv de TVR (rușine lor că-i plătesc din buzunarul meu să nu facă asta! Și ca să vedeți care e legătura dintre personajele sus amintite, Noam Chomsky îl descrie pe Elie Wiesel, colegul lui Vladimir Tismaneanu de "Raport Final", laureat a sute de premii şi onoruri, inclusiv Premiul Nobel, prin cuvintele „un impostor îngrozitor“ (cine se aseamănă se adună).

           Amintesc și un alt exemplu semnificativ, legat tot de explicațiile date de profesorul american Naom Chomsky în film, deoarece se vorbește peste tot de femeia puternică, de succes, independentă, care nu se mai satură niciodată, de orice, așa e de puternică, ca un model pentru tinerele generații. Dar "emanciparea femeii" a fost "organizată" în SUA în 1928 de către George Hill - Președintele American Tabaco, dr. psihiatru Abraham Arden Brill, Edward Bernays - nepotul lui Sigmund Freud. Aceștia au plătit câteva femei bine aranjate, ca în timpul unei manifestații tradiționale de Paști, din NY, să-și aprindă simultan câte o țigară, iar imaginile să fie imediat preluate de fotografi și publicate în ziare a doua zi. Începând cu a doua zi, vânzările de țigări au crescut substanțial în SUA, apoi pe tot mapamondul. Așa a apărut și femeia independentă până în ziua de azi, puternică, care-ți cedează locul în tramvai, taie lemne, bate cuie, repară automobilul, face singură copii, cu simbolul propriei masculinități în colțul gurii.

Vizualizări: 389

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru în reţeaua literară !

Alătură-te reţelei reţeaua literară

Comentariu publicat de RobertC pe Octombrie 8, 2018 la 12:13pm

Dincolo de toate irealitățile ultimelor zile, există atinse următoarele obiective, ce nu pot fi negate de nimeni:

1. K.Ionahhis îl urmează pe L.Dragnea la referendum, ca un cățeluș, cu un comportament defazat, fără nevastă.

2. K.Iohannis a numit-o rapid și fară obiecțiuni, pe analfabeta Viorica Dăncilă, prim-ministru.

3. Klaus Iohannis a demis-o imediat pe Laura Codruța Kovesi, deși putea să amâne cât voia demiterea, conform legii.

4. K.Iohannis contribuie cu sârguință la PSD-izarea instituțiilor de forță, l-a numit şef al SIE pe Vlase Petru Gabriel din PSD, ce a votat DA la modificarea codului penal în favoarea infractorilor.

5. Klaus Iohannis numește șef la DIICOT, propunerea PSD-istă Felix Bănilă, contestat profesional și moral de propriul DIICOT printr-o scrisoare deschisă. Deci prin SIE, DIICOT, diaspora, mafia transfrontalieră, sunt la mila PSD-ului.

6. Faptele vorbesc de la sine, Liviu Dragnea rămâne în continuare, pe plan extern, cel mai merituos om din România, fiind singurul român premiat la Bruxelles cu "Busola Ierusalimului", cea mai înaltă distincție a Congresului Evreiesc European, acordată de Moshe Kantor, preşedintele Congresului Evreiesc European.


PS: Probabil K.Iohannis visează și el la "Busola Ierusalimului" și la recunoașterea internațională, dar deocamdată execută odinele lui L.Dragnea ca un cățeluș, defazat ca să nu pară.

Comentariu publicat de RobertC pe Octombrie 5, 2018 la 8:47am

Ne conduc strâmbii și sunt jertfiți oamenii frumoși, fără meteahnă, ca în vechile ritualuri de kaballah.

Comentariu publicat de RobertC pe Septembrie 29, 2018 la 8:17pm
Comentariu publicat de RobertC pe Septembrie 27, 2018 la 9:45am

Insignă

Se încarcă...

Fişiere video

  • Adăugare fişiere video
  • Vizualizează Tot

Statistici

Top Poetry Sites

© 2021   Created by Gelu Vlaşin.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor