Masca Covid-19 are ca scop acidoza respiratorie

Între CO2 blamat în conferinţa TED2010, Covid-19 blamat în Event 210, OMS ce blamează ambele, legătura comună este Bill Gates şi masca, mai precis purtatul "corect" al măştii, cu multe filme la TV acum, pe mulţi bani europeni. Asta se întâmplă deoarece mortalitatea cea mare e dată în următorii ani de CO2 din mască,nu de Covid-19 circulat prin mască. Sunt aspecte ştiinţifice şi obiective, cu studii, statistici, cifre, nu îmi permit să dezinformez oamenii sănătoşi viitori bolnavi în 10 ani, cu comorbidităţi foarte grave de la CO2.

Mulţi se întreabă ce l-a apucat pe Bill Gates să ţină 10 ani prelegeri TED2010 despre cum vrea el să reducă la zero CO2 din aer, pe motiv că CO2 are efecte dăunătoare asupra sănătăţii, inclusiv asupra copacilor şi fotosintezei, cauzând multe boli, multe comorbidităţi şi deci o mortalitate ridicată, după care "surpriză" la final, în 18 octombrie 2019, Bill Gates face simularea pandemiei de coronavirus în cadrul pompos Event 201, simulare soldată cu 65 milioane de morţi în 18 luni!!! Momentan la 3 luni de pandemie declarată în acte, sunt doar 400000 morţi de la 93% comorbidităţi cu testare pozitivă, sau fals pozitivă cu erorile testelor RT-PCR de 30% la Covid-19. Deci din 10 milioane de testaţi,pot fi 3 milioane de sănătoşi falşi purtători de coronavirus ce intră în statistici false, din cauza erorilor de 30% a testelor ce nu au fost concepute pentru aşa ceva conform inventatorului, 3 milioane de pacienţi care nu au acces în spitale pentru tratamente uzuale. Dacă OMS într-o lună doreşte de două ori mai mulţi bolnavi Covid-19, testează de două ori mai mult şi chiar dacă sunt 0 bolnavi în realitate, în statistici apare o creştere cu 100% a îmbolnăvirilor faţă de luna precedentă, printre care capre şi fructe de papaya bolnave de covid, după care iau măsuri de restrângere a libertăţilor după cum au chef cozile de topor ale chinezăriei marxiste OMS de pe plan local.

Răspunsul îl deduceţi şi singuri, eu vă prezint doar faptele. Ca urmare a TED2010 din 2010, fundaţiile lui Bill Gates deţin acum studii ştiinţifice despre cum vor evolua bolile de la acidoză respiratorie cauzată de CO2, în următorii 10 ani, doar că surplusul de CO2 inhalat nu e din aer, aşa cum au prezentat ei în filmul TED2010 la derută, la fentă, ci CO2 provine din mască aşa cum am prezentat eu în filmul de mai sus. E acelaşi lucru în studiile ştiinţifice cu privire efectele CO2, făcute de el pe 10 ani, dar mult mai nociv de fapt, din cauza prezenţei CO2 în mască peste valoarea limită de 5000 ppm măsurată de mine în film.
De asemenea faptic, 2 fundaţii deţinute de Bill Gates, sunt acum în devenire sponsorii OMS nr.2 şi nr.3 după nr.1 Marea Britanie şi după ce s-a retras SUA, care acum e încă pe primul loc la finanţare, până la finalizarea procedurilor de retragere completă. Mai nou, informaticianul fără studii de informatică pe nume Bill Gates, în calitate de importane finanţator OMS, se pricepe şi la vaccinuri şi la vaccinări forţate ca în lagărele naziste, în loc să ne spună care e treaba cu studiile pe 10 ani, despre concentraţia CO2 din măştile made în China.

Conform unor declaraţii, profesori universitari şefi de catedră din medicina românească, precum Prof. Dr. Leon Zăgrean de la UMF "Carol Davila", au recunoscut că ei nu mai au încredere în sfaturile şi deciziile OMS, instituţie care serveşte unor interese private şi ideologice.

Coronavirusul Sars-Cov-2 are diametrul de 180 nm, iar ochiurile măştii de protecţie arareori cinstite şi nefalsificate de chinezi, au diametrul de 2,5 microni, adică de 14 ori mai mare. E ca şi cum ai dori să prinzi o minge de fotbal într-o plasă cu ochiuri de 3 metri în diametru.
Pentru a nu tuşi cu precipitaţii, e suficient să pui mâna la gură, apoi să te dezinfectezi cu pulverizatorul de spirt la purtător, aşa cum am eu spre exemplu, să te ştergi cu un şerveţel, sau să porţi masca doar pe gură şi nu pe nas, deşi după ce tuşeşti, trebuie să schimbi masca în secunda 2, că nu e igienic să stai cu nasul în tot felul de secreţii. Deci în cel mai rău caz poartă masca pe gură şi nu pe nas, ca să poţi inspira mult O2 anti-covid, în ciuda hipnotismului clipurilor video bine finanţate, despre cum să-ţi pui corect masca pe nas şi pe urechi dacă se poate, din cauza trompei lui Eustachio, ca să inhalezi CO2 cauzator de acidoză şi să prinzi o minge de fotbal într-o plasă cu ochiurile de 3 metri.
Conform teoriei, la o astfel de epidemie pe teritoriul României, ar trebui să existe acum cam 3 milioane de imunizaţi pe cale naturală, ori nu am auzit ca dintre aceştia, măcar unul singur să moară în pat uitându-se la televizor, cu cana de ceai într-o mână şi cu aspirina anticoagulantă în cealaltă mână.

Pentru cine nu are încă o viziune de ansamblu, le reaminesc de cea mai defavorabilă situaţie cuantificată,cu privire la mortalitate pe un eşantion mult îmbătrânit. Din 3000 de persoane la bordul vaporului Diamond Princess, fără medicaţie specifică timp de o lună şi cu imunitatea praf de la panică, au fost 14 morti, deci 0,46% mortalitate. Când OMS blochează de la aşa ceva economia, educaţia, spitalele, a miliarde de oameni sănătoşi, a cel puţin un miliard de oameni imunizaţi la această dată pe cale naturală şi care nu vor mai putea fi bolnavi de covid, de-abia asta înseamnă război, bioterorism, condamnare la acidoză respiratorie a majorităţii populaţiei sănătoase.

Oxigenaţi-vă mult, în natură, la munte. Scopul covidului este purtatul măştilor, CO2 mult în plămâni, acidoză respiratorie, boli multe, medicamente multe.

Actualizare 29.06.2020
Pe masă mai puteţi vedea tot ce e necesar pentru a măsura şi a analiza pe PC următoarele tipuri de unde: radio, microunde, infraroşii, ultraviolete, alfa, beta, X, gamma. Nu are sens să mai fac un video, oricum e uşor de înţeles pentru cine nu are alte interese. Sunt unde care penetrează materia vie şi nevie, sunt unde măsurate, de puteri mici în general, de ordinul microwatt, miliwatt, watt, ce nu sunt periculoase pentru valorile instantanee, ATENŢIE la confuzii ale "specialiştilor", ci sunt periculoase pentru efectul cumulat în timp din surse diferite şi care de multe ori nu se însumează, ci se amplifică sinergic. De ce ţin să atrag atenţia cu privire la astfel de confuzii, pentru că, pentru a arunca un individ de 100 de kile într-o prăpastie, nu trebuie să-l ridici cu o forţă de 100 kile în câmp gravitaţional, ci e suficient să-l convingi să se poziţioneze singur pe marginea prăpastiei, unde există şanse mari să se destabilizeze, iar în timp ce individul zombificat dă din mâini reechilibrându-se, de-abia atunci intervii tu cu un bobârnac şi l-ai trimis în hău, pururea, definitiv şi pentru totdeauna, în cel mai simplu şi mai neconsumator de energie mod.
Tocmai de aceea, destabilizarea organismului prin acidoză respiratorie are loc în prima etapă ce durează cel puţin 1,5 ani conform simulării făcute de Bill Gates în 18 oct 2019, apoi undele sunt cele care controlează sănătatea şi destinul oamenilor, chiar la puteri foarte mici. Aceste companii globaliste care refuză să prezinte studii medicale făcute pe durata a cel puţin 3 ani, referitoare la efectele microundelor, au tot felul de troli bine plătiţi, sau pur şi simplu indivizi care fac voluntariat aiurea, indivizi ce vin cu argumente de genul: dacă omul stă la plajă la o putere solară de 400 watt, unde elecromagnetice de 10 miliwatt nu au cum să-i afecteze sănătatea. Păi cum să nu-i poată afecta sănătatea, dacă până şi într-un banal circuit rezonant, o undă de 10 miliwatt poate genera puteri active şi reactive de 10 kilowatt, adică de un milion de ori mai mari. Iar într-un organism cu ţesuturii vii, lucrurile cu semnale electrice sunt mult mai complexe atunci când vine vorba de rezonanţă şi homeostazie.

Prin aceste efecte electrice de putere, naturale în organismele cu ţesuturi vii, în isihie, în rugăciunea inimii, se află de fapt pe termen lung şi puterea de reuşită a creştinului, amplificată de un milion de ori cel puţin, dacă ştie să-şi gestioneze reacţiile interioare în conformitate cu explicaţiile date de Iisus în doar cateva fraze. Fără a reacţiona brutal, ci rezonant cu blândeţe(fericiţi cei blânzi), pentru că omul e 99,9% fiinţă electrică, dar aproape neutră, mai aproape de starea de agregare a plasmei, mai ales  în cazul sfinţilor cu aspect luminos: "Bucuraţi-vă" (bucuria produce multă electricitate în organism, puteri amplificate de un milion de ori, celulă cu celulă, prin echilibru rezonant activ-reactiv). Bucuria activează 30 trilioane de rezonatori ce comunică inteligent între ei, îşi vectorizează puterile activ-reactive şi care îşi menţin funcţionalitatea de la starea de materie, la starea superioară energetic de plasmă, mai ales că softul ce simulează circuite rezonante nu se cheamă Autocad, ci se cheamă Duhul suflat de Divinitate în Om, o inteligenţă impecabilă de care trebuie să avem grijă să o lăsăm să lucreze în noi, prin fapte bune şi rugăciunea inimii în principal! În această stare, organismul cu greu mai poate fi destabilizat, au existat situaţii în vieţile sfinţilor, în care carnea jupuită cu căngi de fier se refăcea la loc în scurt timp, sau pur şi simplu indivizii dispăreau şi apăreau cu trup cu tot. "Căutaţi mai întâi Împărăţia lui Dumnezeu şi neprihănirea Lui, şi toate aceste lucruri vi se vor da pe deasupra"(trad. de Cornilescu). "Cine loveşte cu sabia, de sabie va pieri"(de fapt se auto-loveşte singur cu puteri de un milion de ori mai mari, se auto-trăsneşte singur. Arsenie Boca avea mulţi vizitatori la chilie şi permanent le amintea să nu gândească rău atunci când ajung în preajmă, deoarece vor avea accidente! Şi mulţi au recunoscut că au păţit asta!).

"Și aceste semne vor urma pe cei ce vor crede: în numele meu vor scoate afară draci, vor vorbi în limbi noi, vor ridica șerpi în mâinile lor și dacă vor bea ceva de moarte nu‐i va vătăma deloc. Vor pune mâinile pe bolnavi și se vor face bine"(terapie electrică, impulsuri rezonante, amplificate de 1 milion de ori în ţesuturi vii şi rezonante). Se spune că "Dar din dar se face rai", adică vindecare veşnică. Păi tocmai de aceea se întâmplă asta, până şi acea mică amprentă electromagnetică dăruită şi primită în bucurie, perpetuată încă de pe vremea lui Hristos, produce în tesuturi vii, amplificări rezonante de 1 milion de ori cel puţin, ce pot avea ca efect vindecare instantanee şi viaţă veşnică. Iisus nu numai că a dăruit vinul, a înmulţit pâinea şi peştele, ci a dat viaţă veşnică prin asta. Noi creştinii nu ne detaşăm de materie, dimpotrivă, noi transfigurăm materia! Toate aceste posibilităţi dispar prin acidoză respiratorie, prin destabilizarea electricităţii organismului de la starea naturală cu potenţial de rezonanţă, dată de impedanţele active şi reactive, solenoizi ADN, fibre miocardice, condensatori membranari, structuri lipidice, proteice, alte molecule organice ce se rup formând radicali liberi cu alte impedanţe rezistive, inductive, capacitive, ce nu mai permit rezonanţa. Şi toate acestea dacă schimbi ph-ul organismului cu foarte puţin spre acid. Tocmai de aceea, bilgheiţii soroşişti au dorit de la început să pună măşti, apoi să facă oamenii să uite de biserică, să uite de credinţă, să uite de înviere, să facă dracii albi în picturi bisericeşti, vorba unei cumătre, că altfel e o discriminare etc. După cum am scris într-un articol din 11 aprilie, aceste evenimente nefericite, fac parte din războiul început împotriva lui Hristos.


Creştinul nu are de ce să nu se bucure, nu are de ce să se teamă, pentru că "Bunătăţile, Imobiliarele lui de Dincolo", sunt veşnice şi amplificate de cel puţin un milion de ori, dacă le dăruieşte în bucurie pe cele stricăcioase de aici. E acelaşi mecanism rezonant activ-reactiv de echilibrare al Întregului, al Vidului, precum un foton minuscul sub toate aspectele masei, materiei, cu o anumită energie crescută, se transformă instantaneu în putere activă-reactivă pozitron-electron! Deci prin rezonanţă, minusculul foton generează materie şi electricitate!

"dăruind vei Dobândi" nu e fifty-fifty totuşi, pentru că asta ar însemna maniheism, dualitate, vibraţii joase, ori eu nu promovez o astfel de perspectivă limitată a binelui, eu sunt creştin ortodox, pentru mine cele pământeşti sunt doar umbra celor cereşti, în raport de consistenţă de la zero la infinit prin Înviere. Atunci când Hristos spune: "Şi l-am văzut pe Satana căzând ca un fulger din Cer", înseamnă că pentru omul 99,9% fiinţă electrică, pentru creştinul secolului XXI, milioanele de volţi ale fulgerului, sunt un aspect al Cerului de dinainte de cădere. Fulgerele sunt de două feluri conform electricităţii: negative şi pozitive. Sunt în realitate miliarde de volţi care nu mistuie, pentru că sunt echilibrate în Vidul Echilibrului Activ-Reactiv. Plasma fulgerului e vizibilă totuşi în mediul gazos, firicelul fulgerului se manifestă doar atunci când trebuie făcută o re-echilibrare pozitivă sau negativă a sarcinii electrice şi atât. Iar în rest, puterea rezonantă aparentă are valoare zero la măsurători, deci e Activ-Reactivă ortogonală cu liniaritatea şi non-liniaritatea lumii noastre, Putere Activ-Reactivă ortogonală cu destinul nostru, ortogonalitate şi deci invizibilitate animalică(cu excepţia plasmei fulgerului în mediu gazos) la ditamai scara de miliarde de volţi, ce nu e pentru animale, nici pentru oameni, ci pentru Sfinţi şi îngeri. Putere care poate fi restabilită în noi prin Înviere, aşa cum iniţial a făcut Dumnezeu pe OM perfect echilibrat, rezonant, activ-reactiv, bărbat-femeie, iar de-abia ulterior a făcut-o Dumnezeu pe Eva! Îngerul găsit de mironosiţe în dimineaţa Învierii la Sfântul Mormânt, e descris ca având aspectul fulgerului. Fulgere ies din Tronul Divin şi în Apocalipsa.

Boanerghes este un nume dat de Iisus apostolilor Iacov şi Ioan, dar din alte surse este şi un nume colectiv al ucenicilor, termen ce înseamnă mai degrabă FIII TRĂSNETULUI, pentru că tunetul este un efect al trăsnetului şi nu invers. Aramaica este o limbă sărăcăcioasă şi nu ştiu dacă există un alt termen pentru trăsnet. Păi mai putea Iisus să oprească furtuna, dacă nu era un Fiu al Trăsnetului? Mai putea Iisus să meargă pe apă, dacă nu era un corp plasmatic capabil să se poziţioneze oriunde în Univers, indiferent de influenţele vremelnice, asemenea unei stele? Iisus era acolo înainte de facerea Lumii, apoi după Facere în calitate de Duh ce umbla pe deasupra apelor, ulterior s-a făcut vizibil acolo în formă umanoidă prntru scurt timp, va fi acolo şi după ce nu va mai exista Lumea. Pentru că Hristos este acolo, indiferent dacă  Pământul, cu tot ce e pe el, e sau nu dedesupt. De aici provine credinţa, de la această raportare Universală, după cum spune şi apostolul, "Nu mai trăiesc eu, ci Hristos trăieşte în mine": ISIHASMUL!

Milioane de volţi, înseamnă frecvenţe mari. O infinitate de volţi, înseamnă vibraţii infinite. Şi Vid în acelaşi timp, de unde se desprinde imperfecţiunea firicelului fulgerului, atunci când trebuie!  Până şi în electronica noastră pământeană, există convertoare tensiune frecvenţă şi viceversa. Puterea înseamnă frecvenţă. Şi în mecanica cuantică e tot la fel. Frecvenţa lui Hristos din vinul împărtăşit e Putere, dar şi întreg Cosmosul Divin! Puterea lui Hristos asupra răului, asupra manipulării celor ce doresc să ucidă sufletele! În rest, cât de urât fac dracii în jurul creştinilor? Aflăm din Biblie cât de urât făceau dracii în jurul lui Hristos, la fel cum aflăm faptul că Hristos nu a venit să ierte pe toată lumea, ci aşa cum spune şi pe cruce: "Iartă-i Doamne pe cei care nu ştiu ce fac, cei manipulaţi(e foarte importantă precizarea care schimbă complet sensul rugăciunii)!". Dracii sunt ca nişte coronaviruşi ce trăiesc absolutul lor într-o găleată cu apă puturoasă şi atât e măreţia lor. Şi fac degeaba urât, în lumea aceasta limitată şi stricăcioasă, că tot ei îşi dau singuri pumni şi trăsnete, de putere amplificată în preajma creştinilor de un milion de ori cel puţin!

Aşa că atenţie la troli, atenţie la manipulare, atenţie la marxişti, la lgbt-işti, iar companiile de telecomunicaţii trebuie să prezinte studii medicale valide, de la laboratoare independente, făcute în această perioadă şi nu în alta. Iar cine umblă cu prostii, mai devreme sau mai târziu va da socoteală prin efect bumerang cauză-efect.

Vizualizări: 170

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru în reţeaua literară !

Alătură-te reţelei reţeaua literară

Comentariu publicat de RobertC pe Iulie 23, 2020 la 2:05pm

1.Deşi covidul provine din China, cu excepţia lui Trump, toţi politicienii fac voluntariat marxist pentru China, fie liberali, fie socialişti. Chiar dacă s-ar demonstra că măştile made în China sunt "second ass" şi provin de la chinezii cu SIDA obligaţi de comunişti să poarte măşti pe cur atunci când dau băşini, toţi politicienii susţin varianta oficială a Chinei!

2.Care e logica testelor covid? Explic imediat, doar celor care cred în "varianta oficială", termen pe care nu l-am mai întâlnit, în cei 15 ani de când lucrez în domeniul medical. Din 100 de maşti sigilate desfăcute, pariu că 4 ies pozitive la covind(pe testate cu RT-PCR)? Dacă un individ poartă măcar o mască pe zi, pentru acidoză şi culturile lui agricole de germeni pe bot în mediu septic, înseamnă că în fix 25 de zile, nimereşte în plus şi o mască gata infectată cu covid. Deci în maxim 25 zile, pe lângă celelalte "beneficii" amintite, toţi iau covid de la mască. "Varianta oficială!"

Comentariu publicat de RobertC pe Iunie 29, 2020 la 5:14pm

Deja sunt pleonasme redundante

Comentariu publicat de Adrian Scrimint pe Iunie 28, 2020 la 11:12am

Era aceeași stratagemă similară mamelor nesănătoase la cap care înfășurau cândva copiilor fularele în jurul căilor respiratorii ca să nu răcească. Am tot avut invitați la radio. Un medic de la Spitalul Universitar Oxford dedica multă pasiune Covidului, etichetându-l ca pe un cal troian, și mai zicea că dacă este inventat de om, cel care a făcut-o este un adevărat geniu malefic, în schimb elitele pe care le-am avut în emisiune făceau apel la calmare și tratarea realității ca și 50% minciună 50% adevăr. Oricum, oamenii își aleg singuri dacă vor să moară sau dacă vor să trăiască prin intermediul conștientizării sau inconștientizării lor. Aproximativ 20% din oamenii din jurul meu (și cunosc destul de mulți) cred cu stoicism în acest virus, restul nu, își pun câteva minute masca doar la cumpărături, de frica efectului de turmă sau a abuzurilor statului... 

Insignă

Se încarcă...

Fişiere video

  • Adăugare fişiere video
  • Vizualizează Tot

Statistici

Top Poetry Sites

© 2021   Created by Gelu Vlaşin.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor