Mass-media, a 11-a poruncă israelită

           Desigur că excepţia întăreşte regula, sau excepţia pune regula la încercare, ca să fiu mai corect cu latina, ca şi lipsa cifrelor romane din titlu, totuşi...

           "Ceea ce eu vă spun în întuneric, spuneţi la lumină şi ceea ce vă spun la ureche predicaţi de pe acoperişuri. Nu vă temeţi de cei care ucid trupul, dar nu pot ucide sufletul. Temeţi-vă mai degrabă de cel care poate să piardă şi trupul şi sufletul în Gheenă." (Matei 10,26-31)


           Statele Unite acuză că echipamentele Huawei pot fi utilizate de Beijing pentru activităţi de spionaj. Donald Trump, preşedintele SUA: "Huawei reprezintă o ameninţare la adresa securităţii NATO."


           Cu siguranţă că aşa este, sunt de acord cu asta, în nici un caz nu sunt un putinist sau un maoist chim-jong-un-ist. Că altfel, consilierii săi pe probleme militare nu l-ar fi presat să spună, el oricum nefiind un priceput în telecomunicaţii militare, pentru că nici măcar nu a făcut armata. Dar eu mă întreb altceva, vânzarea benevolă a diviziei de microcipuri IBM, către chinezii de la Lenovo, în 2005, nu a fost tot o ameninţare la adresa NATO? Huawei a fost fondată de miliardarul Ren Zhengfei, un fost ofiţer de telecomunicaţii în armata chineză, adică se ştie că pe teritoriul Chinei face cam orice în materie de tehnologie. Pe oligarhii ruşi îi ştim de pe timpul evreului Lavrenti Beria cum funcţionează, iar după cum bine ştiţi, eu nu mai cred demult în faptul că există o competiţie între SUA şi China, sau între SUA şi Rusia, ei doar îşi plimbă nişte centri de putere de pe un continent pe altul şi mai fac cucu-bau când îşi mai aduc aminte, pentru a da apă la moară presei, a 11-a poruncă israelită, pentru a ţine simţul vizual al oamenilor lipsiţi de discernământ, ocupat în proporţie de 90%. E un proces de antrenare a reţelelor de inteligenţă artificială aici, cu efecte previzibile pe termen lung, metodă ce funcţionează în mod special la atei. Tocmai de aceea se înteţesc în paralel şi mişcările de emancipare, libertinaj şi anarhie sub pretextul libertăţii, în toată lumea. Nu e asta o ucidere treptată a sufletului, un antrenament mincinos pe treptele ierarhice ale minciunii? Să nu uităm şi faptul că "israel" în ebraică înseamnă "duşman al lui Dumnezeu" şi că israeliţilor le-a fost promis de către tatăl minciunii că vor stăpâni lumea, fapt confirmat recent şi de Sfinţii de la Muntele Athos. Amintesc asta să ne putem proteja creştinismul de falsuri, aşa cum au făcut-o înaintaşii noştri, din păcate martiri, pentru că au predicat de pe acoperişuri sub protecţia veşnică a Adevărului Lui Hristos.

           Şi mahomedanii îl au pe Isa Mesih în Coranul lor, poate că mulţi nu practică asta, dar e o altă poveste aici. Într-o discuţie de pe net, un tânăr mahomedan îşi întreba imamul, de ce ei îl au pe Iisus Hristos(Isa Mesih) mult mai prezent în Coran, iar imamul îi răspunde că Iisus este de patru ori mai prezent în Coran, deoarece are o importanţă mult mai mare, Mahomed fiind doar un Trimis. În presa din Siria, aflăm că Maria face minuni în rândul credincioşilor mahomeani opresaţi. Chiar pe teritoriul României, există o icoană făcătoare de minuni adusă prin reveaţie divină din Siria, numită "Maria Siriacă". Noroc că mai citim, că altfel murim proşti, sau prostiţi, adică ni se ucide sufletul. Nu spunea Hristos "Fiţi înţelepţi ca şerpii şi nevinovaţi?" Nu spunea Iisus, "Cunoaşteţi adevărul şi adevărul vă va face liberi?"

           Creştinii îl au pe Hristos, mahomedanii(în afară de secte criminale, de wahabbiţi, daesh şi altele) îl au pe Isa Mesih în scrierile lor sacre, dar evreii nu-l au deloc pe Iisus în scrierile lor, de unde să cunoască ei adevărul? Poate exista un alt adevăr în afara adevărului, se poate ajunge la Dumnezeu ocolindu-L pe Dumnezeu :)? Nici măcar Pe Zaharia arhiereul nu-l au evreii în tradiţia lor, se poate verifica în cataloagele lor cu succesiunea cronologică a arhiereilor, pentru că "Zahra" în farsi înseamnă "strălucire", "roua florilor". Nici pe Maria nu o au evreii, deoarece "mry" în egipteană înseamnă "iubire", nu are nici o legătură cu "picătură în ocean" al israeliţilor. Nici pe Neeman Sirianul nu-l au evreii, pe care-l laudă Hristos pentru credinţa lui adevărată, nici pe libaneza Sarepta, cea ajutată de Dumnezeu prin iordanianul Ilie, nu o au evreii, exemplele pot continua, am scris cu alte ocazii despre asta. Şi cu toate acestea, deşi e clar ca dimineaţa soarele răsare, în Biblia prelucrată de psihopatul ocultist Origen, israeliţi vor să ne convingă pe noi că dimineaţa soarele apune, că creştinismul este o anexă imperfectă a iudaismului, că Iisus a mai şi greşit deoarece lucra şi sâmbăta, că jertfa, crima organizată, este perfect justificată? Origen a mers până acolo încât a introdus automutilarea pentru Dumnezeu în Biblie. Măi să fie, când a spus Iisus aşa ceva? Matei Apostolul spune în Biblie, "Megeţi şi învăţaţi ce înseamnă, milă voiesc iar nu jertfă!" De ce Origen a devenit mai important ca Matei, corectându-l pe acesta atunci când greşeşte, spunând că: "Jertfa lui Iisus este darul lui Dumnezeu pentru lume", falsificând aproape toate textele în acest sens? Nu e asta o ucidere a sufletului, susţinută de instituţii de forţă? Efectele nu se văd cumva în lumea reală, "Precum în Cer aşa şi pe pământ"? De ce Lumina Sfântă de Paşti se aprinde de 16 secole doar în prezenţa creştinilor egipteni, în Palestina? Nu sunt egiptenii cumva, cei speriaţi de broaşte râioase, în textele de indoctrinare israelită de pe timpul lui Moise? Nu sunt samarinenii cei dispreţuiţi de evrei? Aşa-i că "Din Nazaret nu poate ieşi ceva bun!", cum ziceau rabinii? Le-a dat Dumnezeu peste nas israeliţilor, sau nu?

           Un om care citeşte inspirat şi nu maculatură multă şi proastă, poate fi minţit, dar mai puţin, asemenea magilor veniţi din Persia la naşterea lui Iisus, care habar n-aveau de broaştele râioase ale lui Moise şi de israeliţi. Trump a declarat recent că distruge 52 situri culturale iraniene, fără nici o legătură cu tema problemei de rezolvat, conducerea unei ţări! Din invidie pentru vechimea izvoarelor lor datate cu C14, aflate în patrimoniul UNESCO, invidie israelită 100%. Nu se poate controla în reacţii, nici măcar la nivel de muşchi ai feţei, ca să nu mai semene cu o stupidă păpuşă gonflabilă atunci când vorbeşte în public. Nici o altă justificare nu poate avea, atunci când nu se poate abţine de la asemenea gesturi, gogomănii şi gafe. Pe timpul lui Iisus se numeau posedaţi, cei care nu-şi puteau controla gesturile. La fel ca Iuda, la fel cum cum Bibi bătea cu pumnul în masă, în direct la TV , cerând crimă şi răzbunare, deşi nu s-a atins nimeni de acolo măcar de un fir de păr din capul lui deştept şi corupt. La capătul procesului se află tatăl miciunii şi deci uciderea sufletului. Evident că D.Trump cel susţinut de evreimea Kushner(fabricanţii de CIP-uri biometrice), trebuia să iasă preşedinte stăpân al lumii, având drept contracandidat o psihopată dovedită de FBI, pe care puteau să o retragă oricând din cursa electorală de la Casa Albă, dacă alegătorii dădeau semne că urmează această opţiune, ceea ce s-a şi întâmplat spre finalul procesului electoral. Citind recent biografia lui D.Trump, în detalii cu privire la viaţa sa şi la realizările profesionale, mi-am dat seama care a fost calificarea sa la funcţia de preşedinte al lumii:  arunca cu prăjituri în musafiri, atunci când era mic.

           De asemenea, un om care trăieşte inspirat, asemenea păstorilor analfabeţi, dar cu mintea curăţită de gunoaie, profeţi vestitori şi înainte-mergători, poate trăi fără să i se ucidă sufletul, otrăvi sufletul. Poate trăi şi asemenea ciobanului creştin Spiridon, care l-a umilit pe arianul Constantin la Sinodul de la Niceea, prin voia lui Dumnezeu. De data aceasta nimeni nu a mai putut ucide suflete. Am citit recent un titlu de doctorat, de la Facultatea de Teologie din Sibiu, lucrare în care un preot ortodox curajos, evidenţiază pe marginea scrierii "Antiteze" de Marcion din Sinope, faptul că acesta nu a fost un gnostic, ci un "scripturist" 100%, adică de partea dreptei credinţe, pentru că adepţii lui în Hristos nu au făcut rău, nu au ucis, dar au fost prigoniţi. Cine a fost Marcion? Ştim din Biblie faptul că Iisus a avut un ucenic iubit, pe Ioan Evanghelistul. Din tradiţie şi în special din vechile icoane, Ioan a avut la rândul lui un ucenic preferat, pe Marcion din Sinope, căruia tot timpul îi dicta câte ceva. Şi creştinismul drept se opreşte cam aici, deoarece a fost declarat gnostic ulterior. Nu, gnosticismul înseamnă altceva, Origen era gnostic, un voodoo-gnostic, gnosticismul e atunci când te străduieşti să pari creştin prin argumentele logice ale unor păgâni. Deşi pentru gnostici era mai bine dacă Hristos nu s-ar fi născut, deoarece argumentele voodoo-gnosticului sunt aceleaşi: Justificări ale crimei organizate, bazate pe cunoaşterea binelui şi răului, sharia lui Moise pe filiere Ibrahimice mesopotamiene Ur-ite, în care apar primele comportamente de nazizm de cult, orbii, şchipii, ologii, fiind excluşi de la slujbele religioase, în cazul fericit în care nu erau omorâţi cu pietre, doar pentru simplul motiv că erau neputiincioşi. Citiţi leviticul, că scrie în detalii despre inovaţiile din slujbele de cult ale israeliţilor: nazism şi holocaust(jertfele arderii de tot), cu efect bumerang asupra celor ce le practică: "Cine ridică sabia, de sabie va pieri". Nu e nici o nedreptate aici, ci e legea cauză-efect ce se învaţă la fizică în clasa a VII-a.

           Pentru gnostici, Iisus mai bine nu se năştea, deoarece argumentele gnosticuiu sunt cele 10 porunci ale lui Moise, prin care nu s-a mântuit nimeni vreodată, Hristos spune asta, nu eu: "Dintre cei născuţi din femeie, cel mai mare este Ioan. Totuşi, el este cel mai mic în împărăţia Cerurilor", "Până la mine toţi au fost hoţi şi tâlhari", "Neam viclean şi desfrânat(israelit) cere un semn, dar alt semn nu se va da neamului acestuia, decât semnul lui Iona". În schimb, prin cele 10 porunci, au fost omorâţi degeaba milioane de oameni, prin SUSPICIUNE eltistă a acelui "SĂ NU" subconştient de la începutul propoziţiei. Inclusiv Hristos a fost omorât din cauza acelui "SĂ NU" subconştient! Nu a zis nimeni că diavolul ucigaş de oameni e prost. Tocmai de aceea Hristos a dat alte 10 PORUNCI spre mântuire, El+9 FERICIRI, pentru a suprascrie subconştientul creştinilor cu "FERICIŢI CEI" la începutul propoziţiei, în loc de "SĂ NU". Apoi creştinii nu s-au mai suspectat decât de FERICIRE, chiar şi atunci când nu era cazul, la cei ce plâng, cei flămânzi, cei prigoniţi etc. Tocmai de aceea zic "diavolul nu e prost", că dacă poruncile ar fi fost formulate în sensul virtuţilor şi nu al suspiciunilor, Iisus ar fi trăit până la adânci bătrâneţi, ridicându-se la final cu trupul la Cer, înconjurat de ucenici, şcoli creştine şi PACE, precum în Cer aşa şi pe pământ, cel puţin cât a trăit Moise, Silviu Brucan şi în general liderii comunişti din Asia, Europa, America, Africa, în chibuţurile evreieşti, caracterizaţi într-o singură propoziţie de Sf. Arsenie Boca: "Originile comunismului se află în templul din Ierusalim". Alexandru Soljeniţîn: "Diavolul este creatorul comunismului". Sf Ioan din Kronstadt prin revelaţia Sf. Serafim de Sarov: "Staretul s-a rugat mai apoi pentru robii lui Dumnezeu si a aratat spre rasarit. Se împlinira cuvintele Proorocului Daniel despre „urâciunea pustiirii”. Si iata, am vazut deslusit cupola templului de la Ierusalim. Sus, pe cupola, era înfipta steaua. În interiorul templului se înghesuiau milioane de noroade, si înca altii mai încercau sa patrunda înauntru. Am vrut sa-mi fac semnul crucii, dar Staretul m-a oprit, zicând: „Aici este urâciunea pustiirii!”. Am intrat si noi în templu. Era plin de lume: am vazut tronul, peste tot ardeau lumânari de seu; pe tron sta imperatorul în porfira de culoare stacojie; pe cap avea coroana de aur cu stea. L-am întrebat pe Staret: „Cine este acesta?”. El a raspuns: „Antihristul!”

           Deci cercul "urâciunii pustiirii" se închide tot la Ierusalim, pentru că tot de acolo a plecat cu câteva milenii în urmă. Mulţi vorbesc cu uşurinţă despre "urâciunea pustiirii", după cum îi taie capul, dar puţini citează din revelaţiile Sfinţilor, pentru a demasca impostura. De aici şi bătălia politică şi în mass-media a iudeo-masoneriei pentru Ierusalim, în zilele noastre. E lupta pentru domnia lui Antihrist, prin antrenamentele specifice, în sistemul educaţional global: "LĂCOMIA ŞI TRUFIA", "CAPITALISMUL ŞI COMUNISMUL", coarnele jertfelnicului israelit stropit cu sânge provenit din sacrificiile mieilor fără prihană, CAPITALISMUL ŞI COMUNISMUL, cele două coarne excrescenţe de stânga şi de dreapta ce ies din capul diavolului, CAPITALISMUL ŞI COMUNISMUL, cele două jumătăţi moarte ce se pretind în mod mincinos ale unui întreg VIU, VIU care funcţionează de fapt în alt spaţiu decât al morţii, în spaţiul VIEŢII, ce nu cunoaşte nici lăcomie şi nici trufie. Sfinţii nu au coarne în icoane, ca dracii, Moise în unele, DA. Pe rânjiţii "lăcomiei" şi "trufiei", îi regăseşti cu uşurinţă în cele mai bune relaţii de prietenie, prin intermediul mass-media, în spaţiul morţii Ierusalim, unde se întâlnesc an de an să comemoreze asemenea unor zombi rânjiţi, "lipsa iertării" şi "ţinerea de minte a răului", comemorând de fapt holocaustul practicat de preoţii israeliţi, precum şi holocaustul bombelor atomice. Păi aceştia pot fi numiţi oameni? Apropo de lăcomie, pentru că de neo-marxiştii lui Soros am mai zis, în 1990, D.Trump a venit să cumpere Casa Poporului, pentru a o transforma într-un mare cazino, unde spera că românii îşi vor pierde banii munciţi de adevăratelea, pentru a-şi umple el buzunarele în topul Forbes. A fost refuzat, dar ce om cu credinţă în Dumnezeu procedează aşa? Mai ales că ştim cum a fost transformat în SUA în vedetă, pe banii milioanelor de contribuabili americani perdanţi. Tocmai de aceea dracul l-a transformat în criminal de general cu paşaport diplomatic, ucis mişeleşte, fără bărbăţie, pe el care nici măcar nu a făcut armata. Apoi si-a găsit treabă pe stadioanele americane, să se hrănească pentru mass-media, cu ovaţii.

           În spaţiul morţii, "lăcomia" şi "trufia" funcţionează în forme justificate teoretice filosofice, capitalismul şi neo-marxismul, dar şi electronice şi de inteligenţă artificială în ambele medii educaţionale deopotrivă: CIP-urile biometrice ce interacţionează cu sistemul nervos central al "neo-posedaţilor", redefinirea modernă ierarhică a raportului stăpân-sclav.

           Gnosticul e acel individ cu studii superioare, ca mine sau ca alţii ca mine, dar care a învăţat pe de rost nişte clişee cuviincioase să ia o diplomă, fiind un lingău pe lângă profesori, iar mai apoi umblă bezmetic ca un fluture de noapte în lumina unui bec, ca mare apărător al dreptei credinţe, complice cu tot felul de criminali notorii de teapa lui Moise. Gnosticul e acel mamifer care raţionează pompos-dezvoltator pe ipoteze false, deşi energia pentru trai şi-o ia din mâncare, ca animalele. Gnosticul este individul construcţiilor mentale beletristice, care merg oricum şi cu "da" şi cu "nu" în faţă, că oricum e metaforic totul atâta tip cât ai bani de buzunar să-ţi cumperi de mâncare. Gnosticul e acel individ care se roagă ispititorului să nu-l ducă în ispită, crezând că Dumnezeu îl va ajuta şi nu ispititorul. Pune un gnostic să construiască o casă pe stâncă solidă şi va cita din Aristotel şi Einstein în numele lui Hristos. Pentru că în plus, eu nu sunt adeptul teoriilor de orice fel ar fi, conspiraţiei sau acreditate, eu sunt doar adeptul proiectelor duse impecabil până la capăt, proiecte în care fiecare virgulă contează, proiecte în care cei săraci cu duhul nu au cum să fie fericiţi, pentru că fericiţi cu duhul sunt cei săraci, "Fericiţi cei săraci, cu duhul!", conform "Fericirilor" lui Hristos. Tocmai de aceea, pentru mine, gnosticul e acel rânjit sărac cu duhul care pomeneşte ironic de ruinele Egiptului Antic, făcând cu ochiul ghiduş israelito-fililor, pentru că măreţia Patericul Egiptean în 12 Volume, lui nu-i spune nimic. Ori tocmai în Patericul Egiptean, există un pasaj preluat şi de Arsenie Boca într-o carte, unde doi renumiţi duhovnici din pustie, demonstrează unor pelerini, că Moise se află în iad. Ecumenismul iudeo-masonic este gnosticism.

           Când D.Trump, sau vreun iudeo-creştin, spune "Doamne ajută", la ce fapte se raportează? La diavol cumva, că diavolul de la începuturi a fost un ucigaş şi un competitor criminal (ebr.=israel). Hristos spune asta israeliţilor: "Voi v-aţi ales drept Dumnezeu pe diavol, întrucât acesta a fost un ucigaş de la începuturile creaţiei!" (Ioan 8:44). Iar Marcion din Sinope completează cu detalii dictate de Ioan, aşa cum a fost dorinţa lui Iisus prin Ioan. Ce e greşit aici, că a făcut ascultare de Iisus? 

           Americanii vând de asemenea tehnologie de ultimă generaţie Arabiei Saudite, în valoare sute de miliarde de dolari, în condiţiile în care aceştia sunt criminali pe faţă, nici nu se feresc de fapte, e suficient să te uiţi în Yemen ce se întâmplă. Asta nu e tot o ameninţare la adresa NATO? Nu se mai feresc să recunoască faptul că Yemen e un poligon de antrenament cu ţinte umane, folosit în scopul războiului cu Iranul. De ce Arabia Saudită nu e acuzată de crime împotriva umanităţii? Presimt că se vor întoarce împotriva americanilor aceste lucruri, în condiţiile în care nu au refuzat parteneriatul cu Iranul, ţară ce cumpără doar avioane civile de la americani, pe bani mulţi şi luaţi în avans.
           De ce Israel a avut voie să ocupe fără motiv Libanul în 1982, cu mii de victime în rândul civililor libanezi, fapte ce i-au determinat ulterior pe libanezi să se apere prin infiinţarea Hezbollah, alungându-i definitiv pe israeliţi? De ce Irak a avut voie să atace fără motiv Iranul, susţinut de mai multe state puternice, într-un război sângeros cu un milion de victime, pe durata a 8 ani? Arabia Saudită, aflată în spatele acestor crime, de ce are protecţie mass-media? Nu am zis nimic rău de Trump până acum, dar de curând a intrat prin fapte şi nu prin vorbe, în ceata criminalilor de cea mai joasă speţă, criminali care ucid preventiv, din frică, la fel ca israeliţii fricoşi de pe timpul profeţilor semiţi din alte neamuri, jefuiţi şi ucişi de ei, ca să fie ei singurii semiţi. Hristos spune asta, nu eu, îndemnându-ne să strigăm de pe acoperişuri: "Neam viclean şi desfrânat(israelit) cere un semn, dar alt semn nu se va da neamului acestuia, în afară de semnul lui Iona!", "Cine ridică sabia, de sabie va pieri", cam asta îl aşteaptă inclusiv pe iudeo-creştinul Trump. Evident, după ce va străluci scurt timp, ca o supernovă moartă. 

           Această introducere fiind făcută, să revenim de unde am plecat. Există în desfăşurare o revoluţie în Iran, făcută 90% din afară, după toate regulile moderne ale manipulării. Să-şi aleagă singuri conducătorii pe care-i doresc, sunt suficient de maturi şi de deştepţi pentru asta, am spus cu alte ocazii. Era de aşteptat ca un avion civil să fie doborât, pentru a exista o reacţie virulentă din partea civililor iranieni! Dar oare ce acoperiţi mai erau la bord şi oare cum a fost doborât acel Boeing 737 de generaţie nouă? Să trecem peste faptul că a fost proiectat din lăcomie şi dorinţă de profit, sub "supravegherea unor maimuţe", conform declaraţiilor angajaţilor Boeing, dar ce caută un imens modem de telecomunicaţii american deasupra Teheranului, în această perioadă de crime justificate? Nu ştiu oare iranienii că un modem de telecomunicaţii american poate emite semnale ostile la comanda propriilor fabricanţi? Dacă antiaeriana a avut 10 secunde de răspuns pe timp de noapte, la un semnal ostil, nu era de prevăzut ce se va întâmpla? Nu acelaşi lucru le reproşează americanii chinezilor, anume faptul că echipamentele hardware sunt cai troieni militari ai fabricantului? Informaţia americanilor e corectă după părerea mea, dar felul cum e pusă pe tapet, fără a oferi alternative civilizate, denotă şi faptul că există un război economic în substrat, cu firme private ce nu au nici o legătură cu nomenclatura, ce se va solda cu mari minciuni şi mari pierderi de partea tuturor, inventându-se tot felul de ţapi ispăşitori, după vechea metodă mass-media israelită din levitic. Că în fond acesta era leviticul, arta vizualului, mass-media celor gură cască de atunci. Se uita gură-cască de vreo o sută de ori, cum jertfea preotul voodoo un miel nevinovat şi... waw...ce tare e...cu adevărat e harul lui Dumnezeu aici, m-am prins de-abia a o suta oară de asta:) Ori, aceste apucături predictibile de tip Sindrom Tourette, se transmit genetic ulterior mai bine la atei, la a 7-a generaţie e puţin spus, prin mecanisme şi influenţe încă nedesluşite suficient. În China, tot pe evreul Marx îl studiază politrucii de acolo, iar în altă parte, aparent fără nici o legătură vizibilă, mozaismul tot vreo o sută de mii de practicanţi are, că restul până la vreo 20 milioane israeliţi de pe tot globul sunt atei cu lgbt-isti cu tot. Mozaismul nici n-a avut vreodată mai mulţi adepţi, nu e o mare religie aşa cum vor să ne îndoctrineze, ci e o amărâtă de sectă, o minusculă sectă, asemenea virusului SARS, sau asemenea virusului cel nou dar similar 70% cu SARS, despre care oamenii de ştiinţă nu ştiu cum se ia, cum se propagă, la cine se manifestă. Dar, probabil pentru o minoritate minusculă, asta înseamnă că e un virus "ales", dintr-o populaţie... aleasă, 0,02% dintre ei controlează 60% din resursele globale... puţini, dar deştepţi(lacomi).

           Iar jerfele prin holocaust de anul acesta, promovate şi în mass-media, au fost cam 1 miliard de bucăţi în Australia, pentru... ia să văd, cine are cultură generală... "miros de bună mireasmă Domnului", cum scrie în leviticul lui Moise. Deci miros de bună mireasmă plăcută Domnului. Aşa că... mare atenţie de acum, că urmează ceva sinistru pe tot mapamondul!!! Nu mă întrebaţi care Domn stă în extaz cu astfel de apucături, că nu vă spun. Pălărie într-un picior, ghici ciupercă ce-i :)

           Ţapul ispăşitor israelit e orice, dar nu israelit. Ţapul israelit are coarne asemenea celui rău, dar nu e cel rău, deşi seamănă dar nu răsare. Laptele de capră chiar e sănătos împotriva acarienilor, paraziţilor etc. Ţi se sugerează prin mass-media să vezi tot felul de evidenţe mură în gură cum se spune, pentru ca şi jurnaliştii să se limiteze doar la explicaţii din mica sferă închisă a materialismului dialectic bazat pe cele 5 simţuri, deoarece 95% dintre oameni acolo sunt cu educaţia şi cu cultura generală. Dar să cauţi explicaţia începând de la polul opus, dacă vrei să te prinzi cum funcţionează şmecheria acoperiţilor. Revenind, aici e într-adevăr şi vina iranienilor, dacă sunt aşa de naivi şi nu mai am chef acum să caut detalii, dar am impresia că au comandat şi plătit în avans încă vreo 60 avioane Boeing de la americani şi încă vreo 50 de la Airbus, iar ei au considerat acest fapt ca pe o garanţie pentru seriozitatea fabricantului şi seriozitatea politicilor la care se supune fabricantul, tocmai dovedit ca fiind un trişor, cu un şef Boeing demis recent pentru incompetenţă, pe vreo 60 milioane dolari despăgubiri, încasate şi nu date, ca să-i închidă gura mincinoasă şi complice la crimă, fapt dovedit recent.

Vizualizări: 279

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru în reţeaua literară !

Alătură-te reţelei reţeaua literară

Comentariu publicat de Alexandru Boris Cosciug pe Martie 19, 2020 la 11:15pm

excepţia pune regula la încercare” (din articol)

Domnule Robert, desi sunt în postul Paştelui şi mi-am propus să nu mai comentez, revin deoarece se pare, dacă nu mă-nşel, că acesta este unul din primele articole din lume care prevede cu argumente că va fi o mare criză, probabil provocată de evrei prin bio-tehnologie!

Dacă urmărim acum ştirile vedem că evreii pregătesc antidotul pentru CORONAVIRUS şi vor să ne vaccineze pe toţi. Probabil, prin vaccinare se vor introduce bio-CIP-uri….

Biophotonics deals with interactions between photons and biological matter. It is an exciting frontier that involves a fusion of photonics and biology. Biophotonics is the science of generating and harnessing light (photons) to image, detect and manipulate biological materials.” (Xun Shen and Roeland Van Wijk - BIOPHOTONICS. Optical Science and Engineering for the 21st Century - eISBN: 0-387-24996-6 - ©2005 Springer Science-HBusiness Media, Inc.)

 

Redau mai jos comentariul meu din 15 martie 2020 făcut pe site-ul:

https://saccsiv.wordpress.com/2020/03/15/sub-pretextul-pandemiei-a-...

boriscalexandru said, on martie 15, 2020 at 7:17 pm

Motto: “Începutul trufiei omului este a părăsi pe Dumnezeu.” (Isus Sirah, cap.10.12)

... războiul pentru a impune Sfântul Adevăr Oficial cu bocancul și pulanul a început... strania coincidență a unei simulări organizate de câțiva dintre cei mai mari actori ai globalizării…” (din articol)

Globalizare?! Da, "ridicatu-s-au regii pământului şi căpeteniile s-au adunat laolaltă împotriva Domnului şi împotriva Unsului Său." (Psalmul 2.2, Fapte 4.26). "Ei vor porni război împotriva Mielului." (Apocalipsa 17.14), neştiind că „sufletul care păcătuieşte, acela va muri“ (Ezechiel 18:4), după care “va fi o turmă şi-un Păstor” (Ioan 10.16), deci globalizare.

Întrebarea mea către oameni: prin această molimă, provocată cu siguranţă de OM (https://bucovinaprofunda.com/category/bio-wars/), se “va sfărâma puterea poporului celui Sfânt” (Daniel 12.7 – ref.4)? sau “va pune regatele sub picioarele Israelului” (Rabinul Zissholtz – ref.1)

1.SACCSIV

https://saccsiv.wordpress.com/2020/02/24/proeminentul-rabin-chaim-k...): Dadon l-a întrebat pe rabinul Zissholtz dacă CORONAVIRUSUL face parte din procesul răscumpărării. ”Coronavirusul nu are nicio legătură cu Israelul” a răspuns rabinul, referindu-se la un verset din Psalmi. “El va lovi cu molime popoarele, în locul nostru, și va pune regatele sub picioarele noastre.” (Psalmi 47:4, Biblia israeliană) Rabinul Zissholtz l-a citat pe comentatorul biblic francez medieval, Rabbi Shomo Yitzchaki, cunoscut prin acronimul Rashi: “El va lovi popoarele cu o ciumă în schimbul sufletului (sufletelor) nostru (noastre), astfel încât mânia Lui va trece prin ele, iar noi vom fi mântuiți, așa cum s-a spus. ” (Isa. 43:3, Biblia israeliană): ”Am dat Egiptul ca răscumpărare, etc.” “Dumnezeu este mânios pe evrei, dar această mânie va fi stârnită prin această ciumă asupra idolatorilor. Într-adevăr, coronavirusul trebuia să fie pe noi, dar este pe ei pentru a trimite un mesaj lumii. Există lucruri oribile pe lume, care trebuie rezolvate: lipsa de modestie, umplerea de pofte, profanarea. Fața judecății lui Dumnezeu este văzută astăzi de întreaga lume. El ia toată această mânie și judecată și ne-o aruncă ca pe o ciumă.”

 1. Mihai Eminescu - Luceafărul

-Din sfera mea venii cu greu / Ca să-ţi urmez chemarea,

Iar cerul este tatăl meu / Şi muma-mea e marea. ...

-O, esti frumos cum numa-n vis / Un inger se arata,

Dara pe calea ce-ai deschis, N-oi merge niciodata! ...

-Străin la vorbă şi la port, / Luceşti fără de viaţă,

Căci eu sunt vie, tu eşti mort / Şi ochiul tău mă-ngheaţă. ...

Trecu o zi, trecură trei / Și iarăși, noaptea, vine

Luceafărul deasupra ei / Cu razele-i senine…

-Dar cum ai vrea să mă cobor? / Au nu-nţelegi tu oare,

Cum că eu sunt nemuritor, / Iar tu eşti muritoare?

-Nu caut vorbe pe ales, / Nu ştiu cum aş începe-

Deşi vorbeşti pe înţeles, / Eu nu te pot pricepe;

În interpretarea mea, „Luceafărul” lui Eminescu este viziunea despre cele două veniri ale Fiului lui Dumnezeu pe pământ, sub două forme total diferite: una pământeană şi alta divină.

Vorba românului: „vom trăi şi vom vedea şi minunea asta: a doua venire a Fiului”, deoarece “Tatăl nu judecă pe nimeni ci toată judecata a dat-o Fiului.” (Ioan 5.22)

 1. ARSENIE BOCA

Zicea Părintele Arsenie, parcă pentru toți românii: „Îmi pare rău de voi că sunteți slăbiți în credință. Veți cădea din cauza fricii. Frica-i de la diavol; nu vă fie frică pentru a vă salva sufletele. Vor veni vremuri foarte grele, dar toate sunt îngăduite de Dumnezeu, care este tovarășul de drum al fiecăruia, de la naștere până la neființă. Vor cădea și cei aleși. Îmi pare rău că sunteți cei de pe urmă. Vă vor cerne. Vor pune impozite, taxe și alte îngrădiri. Vor lua totul!” (Sora Septimia Manis, 81 ani, Codlea) “Măi, să ştiţi că mulţi vor pleca din ţară, dar puţini se vor întoarce. Va veni vremea când ar dori să se întoarcă şi n-or mai putea, căci România va fi înconjurată de flăcări.” … Într-o carte de la muntele Athos se găseşte descrierea hidrei cu răsuflarea otrăvitoare, care va urmări prin toate mijloacele să împiedice lumina şi voinţa dumnezeiască. Voi trebuie să înfruntaţi cu înţelepciune această ameninţare şi înţelepciunea vă va fi dată vouă, precum şi la mulţi alţii, pentru a răpune Răul. Veţi vedea şi veţi înţelege spurcăciunea peste tot în jurul vostru: la serviciu, în magazine, în instituţiile statului, în conducerea lui şi mai ales în politică. Din nefericire, ea va intra pe furiş chiar şi în sânul bisericii, murdărind unele suflete de aici. Aproape că oamenii îşi vor pierde speranţa. Doar cei care îşi vor păstra credinţa adevărată vor fi salvaţi şi mare va fi atunci Slava lui Dumnezeu peste ei.” (Arsenie Boca, Mărturii)

 1. BIBLIA ORTODOXĂ

"Că iată Domnul va trece; şi înaintea Lui va fi vijelie năprasnică ce va despica munţii şi va sfărâma stâncile, dar Domnul nu va fi în vijelie. După vijelie va fi cutremur, dar Domnul nu va fi în cutremur;  După cutremur va fi foc, dar nici în foc nu va fi Domnul. Iar după foc va fi adiere de vânt lin şi acolo va fi Domnul." (3Regii 19.11-12) (fenomene ce au fost şi încă mai sunt) “Iar tu, Daniele, ţine ascunse cuvintele şi pecetluieşte cartea până la sfârşitul vremii. Mulţi vor cerceta-o cu de-amănuntul şi va creşte ştiinţa.” (Daniel 12.4) “Pe când se vor sfârşi aceste fapte minunate?... Va mai ţine o vreme; vremuri şi jumătate de vreme, iar când se va isprăvi de sfărâmat puterea poporului celui sfânt, atunci vor lua sfârşit toate acestea.” (Daniel 12.6-7) “Mulţi vor fi curăţiţi, albiţi şi lămuriţi, iar cei nelegiuiţi se vor purta ca cei nelegiuiţi; toţi cei fără de lege nu vor pricepe, ci numai cei înţelepţi vor înţelege.” (Daniel 12.10) “Şi alergând Filip l-a auzit citind pe proorocul Isaia, şi i-a zis: Înţelegi, oare, ce citeşti? Iar el a zis: Cum aş putea să înţeleg, dacă nu mă va călăuzi cineva?” (Fapte 8.30-31) “Voieşti să te faci sănătos?” (Ioan 5.6) “Ştiu faptele tale; iată, am lăsat înaintea ta o uşă deschisă, pe care nimeni nu poate să o închidă, fiindcă, deşi ai putere mică, tu ai păzit cuvântul Meu şi nu ai tăgăduit numele Meu.” (Apocalipsa 3.8)

Epilog: „Sufletul care păcătuieşte, acela va muri.“ (Ezechiel 18:4)

Şi a pierit a treia parte din făpturile cu viaţă în ele, care sunt în mare, şi a treia parte din corăbii s-a sfărâmat (Apocalipsa 8.9). … cei patru îngeri au fost dezlegaţi pentru ca să omoare o treime din oameni (Apocalipsa 9.15).  … de aceste plăgi au fost ucişi o tremie din oameni. “… (Apocalipsa 9.18)

Eu, care susţin ştiinţa ca fiind “Duhul Adevărului care ne va călăuzi la tot adevărul” (Ioan 14.17 şi 16.12-13) de la bine la rău, mai adaug cu umilinţă, aici pe RL, câteva citate:

Cu capul sus îmi fac semnul crucii, umilinţa care sălăşluieşte în cuvânt mă scoate din noaptea patimilor, din prăpastia înţelegerii şi din recunoaşterea orbirii… îmi fac semnul crucii în locul de ştiinţă fără Dumnezeu.” (George Luca – Fizica umilinţei)

Acest Iisus care S-a înălţat de la voi la cer, astfel va şi veni, precum L-aţi văzut mergând la cer.” (Faptele Sf. Apostoli 1.11) “Însuşi Domnul, întru poruncă, la glasul arhanghelului şi întru trîmbiţa lui Dumnezeu, se va pogorî din cer.” (Pavel I Corinteni 15, 52-53; I Tesaloniceni 4, 16). "Şi vor fi semne în soare, în lună şi în stele, iar pe pământ spaimă întru neamuri şi nedumerire din pricina vuietului mării şi al valurilor. Iar oamenii vor muri de frică şi de aşteptarea celor ce au să vină peste lume, căci puterile cerurilor se vor clătina. Şi atunci vor vedea pe Fiul Omului venind pe nori cu putere şi cu slavă multă." (Luca 21.25-27)

Epilog: nici Fiul omului nu ştie când va veni, dar cu siguranţă va veni şi noi românii îl aşteptăm...

Comentariu publicat de RobertC pe Februarie 4, 2020 la 2:25pm

Bilanţ:
1 mort de viroză în afara Chinei, acţiunile Amazon SUA crescute cu 7 miliarde $ (notă personală: e doar o bulă temporară destinată tranzacţiilor păguboase pe piaţa bursieră, în scurt timp vor scădea sub cel mai mic prag avut vreodată, dar lupii mapamondului vor fi deja ţepuiţi la prima fentă). De căruţă, ca de obicei, Macron cu propriul virus furat în 2014 din ultrasecurizata Franţă (că doar nu era să-i fure nevasta). Protestatarii lui tot în stradă sunt, ţeapă, nu a reuşit să-i adune în case cu astfel de frici. Jurnaliştii "serioşi" caută în continuare explicaţii umoristice în sfera materialismului dialectic şi istoric, ca să pară şi mai serioşi. Eu mănânc un măr fuji, tst cu un client şi probabil că în curând mă duc să fac pipi.

Comentariu publicat de Contact Cultural pe Februarie 1, 2020 la 2:23pm

Uraganele mari sunt elaborate..., adică artificiale...(?) 

:)

Comentariu publicat de RobertC pe Februarie 1, 2020 la 10:17am

Furtunile mici se exteriorizează imediat, uraganele mari sunt elaborate.
https://www.atitudini.com/2015/10/va-fi-un-razboi-si-mai-multe-razb...

Comentariu publicat de Contact Cultural pe Ianuarie 29, 2020 la 9:39pm

Mi e greu să cred că veți găsi aici înjurători cu spume. Eu cred că aici schimbăm idei cu considerație unul pentru celălalt întru construcția continuă a fiecăruia. 

Comentariu publicat de RobertC pe Ianuarie 28, 2020 la 3:30pm

Pentru Contact Cultural
Aşa este, ai dreptate, dar să ne focusăm puţin şi asupra apectului pragmatic al problemei, cel care ţine de trăire şi nu de formalism. Şi demonizaţii de pe timpul lui Iisus îl mărturiseau în gura mare pe Fiul lui Dumnezeu . La un moment dat Iisus chiar s-a iritat de asta. Şi la ce le-a folosit demonizaţilor?

Pentru Boris
Textul biblic a fost mult falsificat, aici nu e vorba numai de traduceri. Dacă Tatăl Nostru arată în halul în care arată, ce baze să-ţi mai pui pe textul Apocalipsei, al Bibliei în general?

Pentru ambii, mulţam de dialog amândurora, gândirea critică este tot de la Dumnezeu, dar de după căderea lui Lucifer încoace (lăcomia+trufia lui). Antidotul la această cădere îl dă bogdaproste tot Hristos . "Acest neam de demoni cu nimic nu poate ieşi decât cu rugăciune şi post". Aş completa eu, "POST" pentru "LăCOMIE" şi"RUGĂCIUNE" pentru "TRUFIE". Am spus asta, pentru că nu am întâlnit încă un autor creştin care să facă la obiect această observaţie. După părerea mea, tot eseistic vorbind şi nu că îmi dau vreo teză de doctorat pe aici, a doua cădere, povestea cu căderea lui Adam este o făcătură israelită. Moralizatoare dar făcătură. Cine citeşte cu atenţie textul aşazis biblic evreiesc, cu siguranţă că va observa că aşazisul "Dumnezeu" este singurul care minte, în timp ce aşazisul "diavol" e singurul care spune adevărul. Iar singurul criminal dintre ei e tot aşazisul "Dumnezeu". Şi eu mă mai miram uneori că cel mai important text din Noul Testament, rugăciunea Tatăl Nostru, corectată recent puţin de catolici, e o făcătură de cea mai joasă speţă, o odă de închinăciune adresată ispititorului cu nume spurcat. Păi cum să te rogi tu să se sfinţească numele lui Dumnezeu, dar ce e spurcat? Cel ce corectează aceste grave greşeli intenţionate este tot "textul revelat", la care fac şi eu referire de multe ori, dar text revelat de dată mai recentă, nefalsificată, prin originalitatea expunerii, prin originlitatea informaţiilor ştiinţifice legate de istorie, nanotehnologii, inteligenţă artificială, electronică:

http://www.cuvantul-ortodox.ro/recomandari/parintele-elpidie-al-3-l...

Sunt uimit până la această dată că nu am luat încă înjurături din alea cu spume la gură, pentru ereziile mele. Dar poate că nu e timpul pierdut, mai am răbdare să aştept cu calm :)

Comentariu publicat de Contact Cultural pe Ianuarie 28, 2020 la 11:07am

Cât despre Moise (referitor la text), vă reamintesc versetele: Ioan 5:45, Ioan 5:46. De aici rezultă marturia autentică despre Moise.

Comentariu publicat de Alexandru Boris Cosciug pe Ianuarie 28, 2020 la 12:43am

Nota corectiva la text: sunt cateva erori in text, care cu siguranta provin si din tehnica de calcul care face corectiile automat, fara sa gandeasca:

 

mahomedani opresaţi... la fel cum cum Bibi…primele comportamente de nazis(z)m de cult, orbii, şchiopii… vreo o sută de mii… nu ştiu cum um se ia…

"Teama mi-e de ziua cand tehnologia va inlocui interactiunea umana. Atunci vom avea o generatie de idioti." (Albert Einsten, Cum vad eu lumea)

Nota: nici eu nu mi-am mai corectat comentariile, astfel incat astept critici...

Comentariu publicat de Alexandru Boris Cosciug pe Ianuarie 28, 2020 la 12:35am
 1. 6. “gnosticismul e atunci când te străduieşti să pari creştin prin argumentele logice ale unor păgâni… deoarece argumentele gnosticului sunt cele 10 porunci ale lui Moise, prin care nu s-a mântuit nimeni vreodată, Hristos spune asta, nu eu: "Dintre cei născuţi din femeie, cel mai mare este Ioan. Totuşi, el este cel mai mic în împărăţia Cerurilor", "Până la mine toţi au fost hoţi şi tâlhari", "Neam viclean şi desfrânat (israelit) cere un semn, dar alt semn nu se va da neamului acestuia, decât semnul lui Iona." (din text)

Opinia mea: “Sunt foarte uimit că pictura ştiinţifică din jurul meu este foarte deficitară. Ea ne redă o mulţime de informaţii reale pe care le suprapunem experienţei noastre într-o ordine compatibilă, dar groaznic de tăcută despre alte diverse lucruri aflate lângă inima noastră, care contează cu adevărat. Ea nu poate să spună un cuvânt despre roşu şi albastru, despre amar şi dulce, despre durearea şi plăcerea fizică, ea nu ştie nimic despre frumos sau urât, bine sau rău Dumnezeu şi eternitate. Uneori ştiinţa pretinde că răspunde la întrebări din aceste domenii dar răspunsurile sunt adesea atât de naïve înc6at adesea nu le putem lua în serios.” (Natura şi grecii, Erwin Schrodinger, 1954) Ştiinţa, care caută înţelesul acestor forme, cearcă a întoarce oamenii de unde-au plecat – deşi pe o cale foarte lungă." (Eminescu, Fragmentarium),

Cele zece porunci, pe care, dacă nu le vom respecta pe lângă toate drepturile omului, vom avea de suferit după ce vor intra în acţiune, dar numai şi numai după descoperirea tainei lui Dumnezeu (probabil acum gând grăieşte al şaptelea înger, ştiinţa în opinia mea = “gnosticismul” – Apocalipsa 1-4)

Fenomenele prevăzute de Ilie şi de Iisus Hristos sunt acum pe tapet, din care cutremurul apare numai în locurile stabilite de Dumnezeu, care se va îndura doar de cei care au păstrat cuvântul răbdării Lui: "Că iată Domnul va trece; şi înaintea Lui va fi vijelie năprasnică ce va despica munţii şi va sfărâma stâncile, dar Domnul nu va fi în vijelie. După vijelie va fi cutremur, dar Domnul nu va fi în cutremur;  După cutremur va fi foc, dar nici în foc nu va fi Domnul. Iar după foc va fi adiere de vânt lin şi acolo va fi Domnul." (3Regii 19.11-12) "Căci se va ridica neam peste neam şi împărăţie peste împărăţie şi va fi foamete şi ciumă şi cutremure pe alocuri." (Matei, 24.7) "Şi vor fi semne în soare, în lună şi în stele, iar pe pământ spaimă întru neamuri şi nedumerire din pricina vuietului mării şi al valurilor. Iar oamenii vor muri de frică şi de aşteptarea celor ce au să vină peste lume, căci puterile cerurilor se vor clătina. Şi atunci vor vedea pe Fiul Omului venind pe nori cu putere şi cu slavă multă." (Luca 21.25-27)

"Ateismul se dezvoltă până la punctul în care o calamitate mondială va năpădi planeta. Atunci, omul răsuceşte comutatorul interior, şi înregistrează o mutaţie subită în plan spiritual. Din teamă, necredinţa redevine credinţă! Că doar ipocrizia şi duplicitatea ne sunt proverbiale, ce naiba!" (Simenon: 09.08.2013 - http://stiintasitehnica.com/stiri/religia-ar-putea-sa-dispara-din-t... | articol scris de Adrian Nicolae; notă: articolul a fost retras de pe net, dar eu l-am salvat în calculator în august 2013.

 

 1. 7. "Diavolul este creatorul comunismului" (din text)

Opinia mea: Fiecare sistem social a avut şi părţi bune şi părţi rele, şi dumnezei şi diavoli. În opinia mea, Creaţia s-a bazat pe logica realizării unui sistem funcţional perfect ("Toate sunt făcute cu un scop." - Isus Sirah 39.26; "Pe toate le-a făcut Domnul fiecare cu ţelul său, la fel şi pe nelegiuit pentru ziua nenorocirii." - Pildele lui Solomon 16.4), iar Evoluţia omului spre formele de guvernare (capitalism, regalitate, communism, etc.) se bazează pe specularea oportunităţilor în interes personal fără a ţine cont de semeni şi de consecinţele pe termen scurd, mediu sau lung.

 

 1. 8. “şi a arătat spre răsărit” (din text)

Opinia mea: Regina de la Răsărit pare a fi Japonia, care a fost supusă holocaustului bombelor atomice. Mai există Regina de la Miazăzi, care poate fi Rusia.

 

 1. 9. “Mulţi vorbesc cu uşurinţă despre "urâciunea pustiirii", după cum îi taie capul, dar puţini citează din revelaţiile Sfinţilor, pentru a demasca impostura.” (din text)

Opinia mea:

 

 1. 10. - "LĂCOMIA ŞI TRUFIA", "CAPITALISMUL ŞI COMUNISMUL",… cele două coarne excrescenţe de stânga şi de dreapta ce ies din capul diavolului” (din text)

Opinia mea: "Şi a zis către ucenicii Săi: Cu neputinţă este să nu vină smintelile, dar vai aceluia prin care ele vin!" (Luca 17.1)

 

 1. 11. “holocaustul bombelor atomice” (din text)

Opinia mea: nu comentez aici acum… voi transmite interpretarea mea urmaşilor mei…

 

 1. 12. “Trump a venit să cumpere Casa Poporului, pentru a o transforma într-un mare casino” (din text)

Opinia mea: eu nu aveam această informaţie, dar Cineva ne-a apărat (“pentru că ai păzit cuvântul răbdării Mele şi Eu te voi păzi pe tine de ceasul ispitei ce vas ă vină” – Apocalipsa)

 

 1. 13. “dar şi electronice şi de inteligenţă artificială în ambele medii educaţionale deopotrivă: CIP-urile biometrice ce interacţionează cu sistemul nervos central al "neo-posedaţilor", redefinirea modernă ierarhică a raportului stăpân-sclav.” (din text)

Opinia mea: vedeţi descrierea acestei realizării tehnice în lucrarea mea “Biocomunicaţii extrasenzoriale” (http://reteaualiterara.ning.com/profiles/blogs/scrisul-in-stiinta-i...)

 

 1. 14. “criminali notorii de teapa lui Moise” (din text)

Opinia mea: Dumnezeu i-a spus lui Moise, ce conducea “un popor care trăieşte deosebi” (Biblia) să omoare şi copiii popoarelor cucerite… dacă ne uităm acum la această societate modernă, supusă sexului, în care copiii sunt abuzaţi sexual de proprii părinţi, ce credeţi că vor face aceşti copii când vor creşte mari?

 

 1. 15. "Voi v-aţi ales drept Dumnezeu pe diavol, întrucât acesta a fost un ucigaş de la începuturile creaţiei!" (Ioan 8:44). (din text)

Opinia mea:

 

 1. 16. “toate regulile moderne ale manipulării” (din text)

Opinia mea: Evoluţia, introdusă de Dumnezeu în Creaţie, se bazează pe specularea oportunităţilor şi pe manipularea celor lipsiţi de putere şi de argumente, dar numai până când orbilor li se vor deschide ochii. Dacă ne uităm atent în Biblie, observăm că şi Dumnezeu a manipulat omul, conducându-l pe drumul pe care vrea El:

 

 1. 17. “se transmit genetic ulterior mai bine la atei, la a 7-a generaţie e puţin spus, prin mecanisme şi influenţe încă nedesluşite suficient” (din text)

Opinia mea: femeia credincioasă curăţă bărbatul necredincios

 

 

 1. 18. “să cauţi explicaţia la polul opus, dacă vrei să te prinzi cum funcţionează şmecheria acoperiţilor” (din text)

Opinia mea: Deoarece prin religii vezi dincolo de ochii minţii, am să modific un pic un citat al lui Albert Einstein (Ştiinţa fără religie este imperfectă; religia fără ştiinţă este oarbă.”): “Religia fără ştiinţă este imperfectă; ştiinţă fără religie este oarbă.”

Toate sunt făcute cu un scop." (Isus Sirah 39.26) "Pe toate le-a făcut Domnul fiecare cu ţelul său, la fel şi pe nelegiuit pentru ziua nenorocirii." (Pildele lui Solomon 16.4)

În final, Ştiinţa va deveni “martorul cel credincios şi adevărat, începutul zidirii lui Dumnezeu, dar acum ticălos şi vrednic de plâns, şi sărac şi orb şi gol.” (Apocalipsa 3.14-22)

 

 1. 19. “… şi nu mai am chef acum să caut detalii” (din text)

Opinia mea: “Toate îmi sunt îngăduite, dar nu toate îmi sunt de folos. Toate îmi sunt îngăduite, dar nu mă voi lăsa biruit de ceva.” (Pavel, 1Corintieni 6.12) "Să nu vă potriviţi cu acest veac, ci să vă schimbaţi prin înnoirea minţii, ca să deosebiţi care este voia lui Dumnezeu, ce este bun şi plăcut şi desăvârşit." (Pavel, Romani 12.2) “Cine are urechi de auzit să audăDe aceea orice cărturar, care a învăţat ce trebuie despre Împărăţia cerurilor, se aseamănă cu un gospodar care scoate din vistieria lui lucruri noi şi lucruri vechi. … Aţi înţeles voi toate aceste lucruri?” (Matei 13.51-52)

 

Epilog: "Progresul este lent, de teamă ca nu cumva intelectul tulburat de neprevăzutul şi bruscheţea schimbării să nu devină cumva descurajat şi dezgustat, ca urmare a faptului că a primit pentru o prea lungă perioadă de timp o hrană nocivă lui." (Pitagora)

"V-am spus acestea, înainte de a se săvârşi, ca să credeţi când se vor întâmpla." (Ioan 14.29) "Acestea vi le-am spus, ca să nu vă smintiţi, ca să vă aduceţi aminte de ele când va veni ceasul lor." (Ioan 16.1-4) "Încă multe am a vă spune, dar nu le puteţi purta acum. Iar când va veni Acela, Duhul Adevărului, vă va călăuzi la tot adevărul." (Ioan 16.12-13) "Duhul Adevărului, pe Care lumea nu poate să-L primească, pentru că nu-L vede, nici nu-L cunoaşte." (Ioan 14.17) "Am putea spune multe fără să terminăm; într-un cuvânt El este toate." (Isus, fiul lui Sirah / Ecclesiasticul 43.31)

Comentariu publicat de Alexandru Boris Cosciug pe Ianuarie 28, 2020 la 12:34am

Motto: Nu poţi trăi demn din dispreţul faţă de opiniile altora.” (Mircea Dinescu)

 

Domnule RobertC, mulţam fain pentru această ispită de a mai citi şi un alt articol critic, mai ales că recent am citit tot un articol critic, dar referitor la holocaust: “hai să iertăm, hai să uităm, de aceia am venit să vă spun direct - nu pot să iert, pentru că nu am fost autorizat să iert” (din articolul: http://reteaualiterara.ning.com/profiles/blogs/discursul-rabinul-is... : vedeţi şi comentariul meu)

În încheierea articolului menţionat mai sus apare şi opţiunea IERTĂRII, dar fără menţiunea că şi alte popoare au fost chinuite: băştinaşii Americii de europeni (fiara cu şapte capete şi zece coarne – şapte mari puteri fondate pe zece case regale sau coroane – în opinia mea)… noi românii de către vecini, chiar dacă noi nu am atacat pe nimeni ci doar ne-am apărat… ruşii de francezi şi de nemţi… chinezii de japonezi… japonezii de americani şi… lista poate continua… şi va continua (Apocalipsa), dar nu intru în amănunte… toate la timpul lor, stabilit de Dumnezeu (Fiul omului nu ştie – Apocalipsa) pe baza perfecţiunii creaţiei asigurată prin reacţia inversă introdusă de Dumnezeu în creaţia evolutivă (teoria mea expusă în 2009, dar contestată şi de oamenii de ştiinţă dar şi de teologi), reacţie ce apare la “împlinirea numărului” (Apocalipsa), un fel de masă critică asemănătoare declanşării reacţiilor nucleare.

Am ales câteva subiecte din articol, la care încerc să fac comentarii pe baza opiniilor mele:

………………………..

 1. 1.israeliţilor le-a fost promis de către tatăl minciunii că vor stăpâni lumea… Amintesc asta să ne putem proteja creştinismul de falsuri, aşa cum au făcut-o înaintaşii noştri, din păcate martiri, pentru că au predicat de pe acoperişuri sub protecţia veşnică a Adevărului Lui Hristos.” (din text)

Opinia mea: Dacă Moise este cotalogat cu epitetul de mai sus, eu consider că nu el este “tatăl minciunii” şi aduc aici doar un singur argument genetic de care evreii nu ţin cont chiar dacă au fost avertizaţi de Dumnezeu prin Moise, singurul om cu care a vorbit Dumnezeu de la gură la gură: în 2018 cercetătorii lumii (geneticienii chinezi) au descoperit că mitocondriile paternale se moştenesc; adică exact partea bărbătească făcută de Dumnezeu la Geneză odată cu partea femeiască pentru a face un întreg şi pe care omul nu trebuie să le despartă. La fertilizările artificiale şi la toate organismele modificate genetic omul de ştiinţă elimină cu bună ştiinţă partea bărbătească, prin care pătrunde cuvântul lui Dumnezeu, pentru a controla OMG-urile. Datorită conceptului ştiinţific privitor la moştenirea mitocondriilor numai pe cale maternală, evreii acceptă numai calea maternă a moştenirii, chiar dacă Dumnezeu i-a spus lui Moise că evreii pot transmite moştenirea lor şi fetelor, dar numai dacă iau bărbaţi din neamul tatălui lor.

Aduc aici două citate biblice despre “făcut nu născut” (am inversat Crezul): "Vai vouă, cărturarilor şi fariseilor făţarnici! Că înconjuraţi marea şi uscatul ca să faceţi un ucenic, şi dacă l-aţi făcut, îl faceţi fiu al gheenei şi îndoit decât voi." (Matei 23.15) “Orice răsad pe care nu l-a sădit Tatăl Meu cel ceresc, va fi smuls din rădăcină.” (Matei 15.13)

 

 1. 2.dar evreii nu-l au deloc pe Iisus în scrierile lor, de unde să cunoască ei adevărul?” (din text)

Opinia mea: "Într-un dialog, alege pacea în locul dreptăţii. Numai atunci când este vorba de adevărul în Hristos, alege să-ţi dai viaţa… Ateii trebuiesc evitaţi, deoarece nu au frică de nicio divinitate." (Arsenie Papacioc) "Ridicatu-s-au regii pământului şi căpeteniile s-au adunat laolaltă împotriva Domnului şi împotriva Unsului Său." (Psalmul 2.2)

Cine e Unsul? “Acest Iisus care S-a înălţat de la voi la cer, astfel va şi veni, precum L-aţi văzut mergând la cer.” (Faptele Sfinţilor Apostoli – 1.11)

 

 1. 3. "Megeţi şi învăţaţi ce înseamnă, milă voiesc iar nu jertfă!" (din text)

Opinia mea: şi în opinia mea mila este diferită de jertfă, deoarece trebuie să te ocupi de educaţie în familia ta, chiar dacă pari nemilos când pui copiii cu burta pe carte, şi să ai milă faţă de cei handicapaţi şi de cei neputincioşi, dar fără a te jertfi pe tine şi familia ta.

Educaţia le permite copiilor să spere la o viaţă mai bună Mi-am exprimat o părere de neclintit, bazată pe credinţa mea în Dumnezeu.” (Barack Obama, Îndrăzneala de a spera)

 

 1. 4. “Le-a dat Dumnezeu peste nas israeliţilor, sau nu?” (din text)

Opinia mea: Da şi le va mai da!

După uciderea Fiului lui Dumnezeu evreii au plecat în exil cam 1900 de ani, iar descoperirea genetică a tainei lui Dumnezeu se va împlini doar după ce: "Va fi vreme de strâmtorare cum n-a mai fost de când sunt popoarele .... Va mai ţine o vreme; vremuri şi jumătate de vreme, iar când se va isprăvi de sfărâmat puterea poporului celui sfânt, atunci vor lua sfârşit toate acestea." (Daniel 12.1 şi 12.7, profetul de bază al poporului celui sfânt).

Şi în Apocalipsa, după interpretarea mea a capitolelor 1, 2, 3 şi 4, negocierea celor şapte candele divine (Creştinismul, Iudaismul, Budismul, Hinduismul, Islamismul, Ortodoxismul şi Ştiinţa) va avea loc sub cupola Bisericii Ortodoxe, mai precis sub cupola Catedralei Neamului din Bucureşti, alături de alte religii şi concepte despre ce este viaţa (în total 24 scaune). Notă: Iudaismul este nominalizat al doilea… nu primul!

 

 1. 5. “Trump a declarat recent că distruge 52 situri culturale iraniene… Trump cel susţinut de evreimea Kushner (fabricanţii de CIP-uri biometrice)” (din text)

Opinia mea: “Sămânţa este cuvântul lui Dumnezeu!” (Luca, 8.11), adică în seminţe se află acea bio-antenă prin care Dumnezeu poate comunica cu vieţuitoarele, iar CIP-ul este antena de comunicaţie între oameni (vedeţi comentariul meu la articolul :

https://saccsiv.wordpress.com/2020/01/24/oamenii-de-stiinta-sustin-...)

Ceea ce constituie esenţa oricărui lucru viu nu este un foc, nu este o răsuflare caldă, o scânteie a vieţii. Reprezintă informaţia, cuvintele, instrucţiunile… Dacă vrei să înţelegi viaţa, nu te gândi la chestii gelationase şi vâscoase care vibrează şi pulsează, gândeşte-te la tehnologia informaţiei.” (Richard Dawkins - The blind watchmaker - Why the Evidence of Evolution Reveals a Univers without Design)

 

Insignă

Se încarcă...

Fişiere video

 • Adăugare fişiere video
 • Vizualizează Tot

Statistici

Top Poetry Sites

© 2021   Created by Gelu Vlaşin.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor