După 2000 de ani de existenţă colectivă, diferenţa dintre efectele valorilor creştine şi efectele valorilor israelite, este ca diferenţa dintre arta cultivatului de fabaceae şi arta datului de pârţuri.

           Competiţia provine din lăcomie şi din dezvoltarea de timpuriu, a acelor porţiuni din creier, care au legătură cu lăcomia şi cu răutatea. Orice act de competiţie, pe lângă lăcomie şi slavă deşartă în lipsa faptelor bune, este în acelaşi timp şi un act de agresiune energetică şi chiar fizică, adică o metodă satanistă de dezvoltare. Cei mai lacomi şi mai răi indivizi pe care îi ştiu după faptele lor "măreţe", sunt fabricaţi de Universitatea Harvard, leagănul ideologiilor totalitare israelite: 1.Capitalismul sălbatic, 2.Comunismul-KGB, 3.ISIS-Mossad, 4.Galben-vânăt-clonarea unor centri de putere în Asia, deci cele patru cabale israelite, cei patru caballos(span.=cai, de după cucerirea Americii de către spanioli), Harvard fiind "perla Americii". Iar ca o a cincea încununare a tuturor cunoştinţelor integrative acumulate din cele patru cabale experimentate, precum eterul peste cele patru elemente tradiţionale, fiara apocaliptică, care stă pe siliciul nisipului mării(Silicon Valley), conform Apocalipsei. Inteligenţa artificială, antrenată să depisteze creştinii funcţie de particularităţile din anatomia electromagnetică creştină a corpului omenesc, să-i omoare prin metode specifice, chiar şi prin modulaţii introduse prin wireless. A explicat Iisus pe larg aceste mecanisme în devenire, de aceea israeliţii l-au omorât. Efectele educaţionale ale competiţiei se văd în jur, în special în politicile intereselor de grup, pe tot mapamondul. O fabrică de idioţi utili, şantajaţi de nişte stăpâni. Cei mari şi lacomi, îi manipulează pe cei mici, prin conducători lacomi şi şantajabili, sau îi omoară. Comuniştii fac la fel, doar că ei pe deasupra, sunt şi invidioşi pe averea altora, pe care şi-o dau lor, sărăcindu restul oamenilor. Păi ce comunism sau socialism e ăsta, în afară de gargară?

           Au ajuns până acolo încât, prin patriarhi iudeo-comunişti, au virusat inclusiv ritualurile creştine, cu formule sataniste din sinagogi. E foarte important, israel în ebraică înseamnă anti-Hrist, adversar al Domnului Dumnezeu, puteţi întreba orice evreu. De aceea preamărirea lui israel în bisericile creştine, înseamnă preamărirea diavolului şi împărăţia diavolului pe pământ. În Liturghia Sf. Ioan Gură de Aur nu existau aceste formule de laudă adresate lui israel, pe care el le condamna, pentru binele creştinilor. În Biblie, Vechiul Testament, israel a fost întotdeauna criticat şi nu lăudat. Dar a fost profeţit că, urâciunea pustiirii se va aşeza pe sine în locul cel Sfânt(Ţara Sfântă Palestina), devenind prin forţă, Israel(anti-Hrist).

           Dacă vreodată, te acuză cineva că eşti anti-semit, întreabă-l dacă ştie ce înseamnă cuvântul "semit" şi vei vedea că nu cunoaşte etimologia cuvântului "semit", pentru că e prost şi snob. Poate aşa veţi înţelege de ce toţi politicienii slabi îi pupă în fund pe israeliţi, în masonerie sau nu.

           În concluzie, nu poţi reduce arta, ştiinţa, la un numitor comun în vederea competiţiei, decât la nivelul de jos, la fel cum fasolea din specii divers colorate, poate fi comparată doar la nivel de pârţuri, care sunt toate la fel. Deci numai aşa, fasolea poate fi evaluată într-un sistem competiţional. De aceea, în ţări puternice precum Germania, China, Finlanda etc., pentru binele societăţii lor, sunt campanii colective părinţi-profesori, de descurajare a competiţiei, în înteresul ţării lor. De aceea elevii, apoi specialiştii, cultivă fasole, nu se întrec în dat pârţuri.

Vizualizări: 70

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru în reţeaua literară !

Alătură-te reţelei reţeaua literară

Comentariu publicat de RobertC cu 5 ore în urmă
Comentariu publicat de Valentin Butnariuc cu 20 ore în urmă

Cu deplin respect, competiţiile şcolare au rolul de a ierarhiza elevii. Ne place sau nu, societatea umană e una construită pe ierarhii. revenind la elevi, la copii, ierarhizarea acestora e absolut necesară, fiindcă nu poţi să-i pui de-a valma în clase, în şcoli. sunt copii născuţi pentru informatică de vârf, de pildă, aşa cum sunt şi copii născuţi pentru a deveni meseriaşi foarte buni. Sigură că nu ne plac, la fel ca marelui Creangă, competiţiile şcolare. O, dacă tot ce este inevitabil în viaţa noastră ne-ar produce exclusiv plăcere! Cât despre copilăria lui Creangă, nu aceasta e "vinovată" pentru opera marelui scriitor, ci geniul său. Indeferent ce fel de copilărie ar fi avut un talent ca Ion Creangă, tot nişte "Amintiri" unice, geniale, ca literatură, ne-ar fi dat.

Comentariu publicat de RobertC ieri

Ion Creangă e subiect de competiţii şcolare, deşi lui Ion Creangă nu i-au plăcut competiţiile şcolare. În cazul contrar, cu siguranţă că nu ar mai fi auzit nimeni de Ion Creangă, deoarece şi-ar fi petrecut copilăria în cu totul alt mod.

Comentariu publicat de Valentin Butnariuc Miercuri

Voi pleca de la informaţia dv. cum că în unele ţări dezvoltate se practică "descurajarea competiţiei". Nu am informaţii despre aceste campanii şi nu vreau să mă pronunţ în necunoştinţă de cauză. Presupun însă că e vorba de descurajarea acelui gen de competiţie care nu e bazat pe loialitate, pe corectitudine, pe respect. Omenirea, aş îndrăzni să spun, a mers şi merge înainte datorită competiţiei. Doar întrecându-se cu semenul său omul a putut progresa, ralizând această civilizaţie de care, nu putem nega, beneficiem cu toţii, chiar şi aceia care dezavuează competiţia. cineva a inventat roata dintr-o bucată - altcineva i-a adus îmbunătăţiri, inventnd spiţele - oare nu şi din spirit de competiţie, din dorinţa - absolut firească - de a face ceva mai bun, deci de a fi mai competitiv? Foarte bună chestia cu fasolea, dar cu câte milenii ne-am întoarce înapoi dacă ne-am axa exclusiv pe miraculoasa plantă? Poate că exacerbarea spiritului de competiţie dintre oameni va grăbi sfârşitul omenirii... Dar acest spirit e mult prea înrădăcinat în fiinţa noastră umană - aş zice că e parte integrantă, fundamentală, din însăşi umanitatea noastră. 

Insignă

Se încarcă...

Fişiere video

  • Adăugare fişiere video
  • Vizualizează Tot

Statistici

Top Poetry Sites

© 2018   Created by Gelu Vlaşin.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor