„Să pleci e simplu, să nu te întorci e mai greu...”

        E cald. Simt fiecare picătură de transpirație cum îmi iese prin pori și își continuă drumul pe trupul meu, marcându-l.
       El e în cameră. Suntem doar noi doi. Este pentru ultima dată când ne aflăm doar noi într-o încăpere la fel de goală ca interiorul nostru. Mă privește, dar niciun gând nu i se poate citi pe chip. Niciun cuvânt nu-mi liniștește inima ce îmi zgârâie pieptul ca să iasă afară.
       La unison începem... El își deschide încet nasturii de la cămașa neagră, iar eu îmi trag fermoarul lateral al rochiei. Ne privim în ochi, lumea s-a stins; aud doar mișcările mecanice ale deschiderii noastre. Cămașa cade lângă picioarele sale, descoperind un piept sumbru, în a cărui cutie nu mai bate nicio inimă. Rochia mea vaporoasă de vară se desprinde de pe trupul meu și se alătură podelei, mângâindu-mi în trecere gambele. El își duce degetele spre nasturele și fermoarul pantalonilor, ca apoi să-i arunce peste cămașă. Deschid sutienul, eliberându-mi sânii. Amândoi ne scoatem ultimele piese vestimentare, râmânând goi.
       Îi inspir mirosul răcoros ce i se prelinge de pe trup, dezmierdând aerul din jurul meu, aducându-mă lângă el, aproape, față în față, până când pot să îi aud genele cum se apleacă peste irișii de ciocolată și el își închide ochii. Se lasă măsurat, studiat, gol în fața mea fără de jenă.
       Fără să mai stau pe gânduri, îi apuc în palme fața, simțindu-i barba de a doua zi cum parcă crește lent sub atingerea mea. E straniu de moale și îmi gâdilă buricele degetelor. Îmi trec degetul arătător peste buza sa inferioară, iar el tresare, dar nu își deschide ochii, ci așteptă să-mi termin drumul.


       Îmi plimb degetele peste pielea sa. În urma atingerilor mele îi văd firicelele de păr cum se ridică, căutându-mă. Mă aplec spre el și îi sărut buzele, apăsat, ștrengar, fără să îmi iau ochii de la el. Deschide gura, iar eu îmi vâr limba printre dinții săi, căutându-i limba în tangoul suav ce îl descriu prin cavitatea sa bucală. Îi mângâi limba dulce, sugând-o, lipind-o ușor de dinții mei. Îmi petrec limba peste buza lui și o prind pentru o clipă. Geme. Mi-o scot afară, sărutându-l din nou, apoi îmi duc degetele în josul gâtului său, spre claviculă, pe piept. Îi sărut fiecare centimetru și îi urmăresc reacția.
       Îi răvășesc părul de pe piept cu toate cele zece degetele ale mele, gura alunecându-mi tot mai jos, spre centru lui. Doresc să îl devorez, aici, cu totul. Îmi tremură picioarele, degetele. Mi-a fost dor să-i ating formele, dar el nu știe.

       Cu genunchii pe podeaua rece îmi continui drumul, sărutând, sugând, lingând. El geme din nou și, după câteva momente, cade ușor peste mine. Mă întinde peste haine. Se uită în ochii mei și începe să-mi sărute obrajii roșii, ochii, buzele, nasul. Atunci aș fi jurat că încă mă mai iubește.

       Coboară și îmi prinde în mâini sânii, iar cu limba îmi umezește sfârcurile. Îmi îndepărtează picioarele, fixându-se. Acolo, mă umple, mă sfarmă în bucățele. Gem. Uit de tot și facem dragoste de parcă în două ore Pământul se sfârșește.
       Se rotește lumea în jurul meu, iar perdelele de la fereastră se zbat frenetic în câmpul meu vizual. Gemetele au pus stăpânire pe corzile mele vocale, iar trupurile ni se frământă în timp, consumându-ne. Mă copleșește greutatea sa, chipul său ce-mi apare dinaintea ochilor atât de pierdut într-o mare de plăcere.
       Lipiți de podea, terminăm amândoi fără a spune nimic. Zâmbete largi, degete tremurânde măsurând roșeața ce ni s-a întins pe diferite părți ale trupului. Momentul acela pare infinit. Eu și el, pentru ultima oară în viața asta.
       Apoi, cu o oarecare stângăcie, se apleacă după haine, pe care le îmbracă repede. Mă privește iar. Sunt acolo, pe podeaua rece, înghețată. Îmi aruncă un zâmbet sincer și dispare, perdelele acoperindu-i umbrele ce le-a lăsat involuntar să-i scape.
       Rămân lipită de podea, goală, sprijinindu-mi în mâini nebunia ce stă să-mi cucerească lumea. Dincolo de ușă, el nu mai e...și nu va mai fi niciodată.

Vizualizări: 586

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru în reţeaua literară !

Alătură-te reţelei reţeaua literară

Comentariu publicat de Virgil Stan pe Noiembrie 2, 2013 la 2:57pm

Chiar daca aparandu-mi din nou textul citit si comentat de mine pe adresa mea, l-am recitit cu aceeasi placere si o felicit cu aceeasi sinceritate pe autoare. Hai sa lasam falsa pudoare in alte unghere a camerei noastre unde deseori facem si dragoste asa cum poate exista si-n text.

Comentariu publicat de Virgil Stan pe Mai 26, 2013 la 6:34pm

Mara, Dominique, ca si mine sau ca si tine, suntem doar cititori si comentatori ai textului ce-i apartine unei tinere, Alexandra care este autoarea lui, pe care eu o laud sincer si o incurajez, chiar daca in spatele fotografie se poate ascunde inclusiv o persoana matura (nici sexul nu i-l putem cunoaste precis). Daca nu are curajul sa reactioneze, nu trebuie sa fie speriata. Nu ma leg de greseli gramaticale, de constructie a frazei, etc. lucruri care in final raman in sarcina redactorilor de la editura.  Pe aceste site-uri de obicei se posteaza lucrari nefinisate, pentru testarea reactiilor celor ce-l citesc ( foarte putini cititori ca si in librarii sau biblioteci, multi postatori). Autoarea a descris bine ( eu o felicit din nou), cu mult curaj si chiar cu acuratete momentul unei intalniri dintre doi tineri care s-au placut si... s-au vrut pur si simplu, fara conditionari sau motivatii, asa reiese din text, lucru ce-l vedem adeseori in filme, ca sa nu dau exemple din viata. Cand citesti o carte, chiar si de acest gen, in intimitatea unei camere este una, cand citesti un text pe internet si pe un site unde postezi, este cu totul alta situatie. Bine ar fi ca acele persoane care se simt lezate de acest gen de texte sa nu reactioneze in niciun fel. L-a citit si gata, ca si cand a vazut un spectacol stradal de prost gust si nu a putut reactiona,. Dar cand vrei sa iesi in evidenta ca acel gen de literatura care place altora nu-i bun, mi se pare deplasat. Nu este obligatoriu ca ce este bun pentru tine sa fie si pentru alte persoane. Ca la piata. Ce nu-ti place tie, place altui cumparator cu bani mai putini care vine in urma ta si cumpara. Chiar daca este fortata comparatia, am vrut totusi sa specific ca nu suntem pe aceeasi lungime de unda cu totii in privinta gusturilor, inclusiv al literaturii.  

Comentariu publicat de Virgil Stan pe Mai 26, 2013 la 4:21pm

Vedeti ca acum putem dialoga, fara sa ne referim la ceva fost "tabu" candva? Am postat un capitol cu scene erotice dintre doi studenti din romanul meu Destine Paralele. Ca sa nu fie doar partea erotica, am publicat intreg capitolul, sa fie inteles contextul temei cat de cat. Va astept critica cu rabdare si respect.

Comentariu publicat de Virgil Stan pe Mai 26, 2013 la 3:30pm

Doamna Iordache, am citit texte mult mai detaliate ale actului erotic si nu scrise de catre autorii zilelor noastre, ci de scriitori sau scriitoare cu renume, reprezentativi ai romanului erotic sau cel de dragoste. Comentariile criticilor literari nicicum nu au fost atat de "dure" ca cele ale domniei voastre. Este un gen de literatura care se adreseaza unui anumit segment de cititori. Nu este pornografie, cu toate ca exista si acest gen de literatura. Cui nu-i place aceasta abordare, este invitat sa o evite. Nu este obligatorie pentru toata lumea. Si cum acest site este deschis tuturor genurilor literare, de ce nu ar avea Alexandra dreptul sa posteze? Am sa postez si eu din romanul meu Destine Paralele un moment similar cu cel al tinerei autoare (dupa fotografie). Sa stiti ca are critica buna.

Comentariu publicat de Virgil Stan pe Mai 26, 2013 la 2:45pm

Mi-a plăcut. Sunt autor de romane de dragoste şi întotdeauna mi-am dorit să aflu punctul de vedere al unei femei când face dragoste, cum descrie ea, acest moment. Am citit câteva romane ale Sandrei Brown, dar parcă momentul erotic al Alexandrei mi-a placut mai mult. Am şi o poezie cu titlul "Mi-e dor" scrisă acum 2-3 ani. Aşa am şi ajuns să citesc această clipă de vis şi împlinire al unui moment de înălţătoare bine simţire al unei femei. Nu lua Alexandra în seamă ce spun celelalte cititoare . Falsă pudicitate. Într-un spaţiu descris de tine şi în braţele unui bărbat iubit, sau măcar dorit, nu mai au nimic în comun cu rândurile scrise la comentariu.

Comentariu publicat de Alexandra Ghiţă pe Mai 26, 2013 la 1:26pm

@Dominique Iordache  Am intrat pe Reteaua Literara pentru a cunoaste oameni cu aceleasi pasiuni ca si mine. Nu stiu la ce recomandari va referiti. Nu consider ca sexul mai este un tabu in zilele noastre, cand se vorbeste despre el de la cele mai fragede varste. Da, textul este de natura erotica.

@Mara Voinas Daca gasiti vreo greseala, chiar va rog sa imi spuneti. Citesc textul, insa de la o vreme nu mai sunt in stare sa vad greselile pentru ca stiu ce voiam sa scriu si trec mai departe fara sa vad fiecare litera in parte.

Comentariu publicat de Maria Vo pe Mai 26, 2013 la 8:17am

  - un text de-al lui eros  - cine, pt care motive l-a scos la prim plan?!  - doar pt că vine dintr-o țară alta decât România?  și e scris și cu greșeli...! Fata n-are nicio vină; s-a străduit cât a putut să descrie un act erotic și... ceva gânduri despre a fi sau a nu fi... într-o încăpere rece, într-o lume în care spiritele se aprind  ...

Insignă

Se încarcă...

Fişiere video

  • Adăugare fişiere video
  • Vizualizează Tot

Statistici

Top Poetry Sites

© 2021   Created by Gelu Vlaşin.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor