În vinerea mare, țeapă mai mare ca asta nu pot lua cretinii!

           Mă uit zilele acestea prin mass-media și observ o adevarată competiție intre intelectualii snobi, inculti si anti-Hriști, să laude ei "Jertfa" lui Hristos. Mai mare țeapă nici că poate lua cineva, să se considere creștin și să nu se mântuiască, să muncească din greu pentru a ajunge în iad. Hristos nu s-a jertfit, Hristos a adus normalitatea în mijlocul unor oameni normali, care puteau înțelege asta. Și Iisus cu ucenicii, ar mai fi trăit bine mersi până la adânci bătrâneți, dacă ar fi fost înconjurat doar de oameni normali. E limpede ca lumina zilei, ca dimineața soarele răsare. Dumnezeu spune asta, nu eu, eu doar îl citez pe Dumnezeu cu punct și virgulă.

           "Căci din cuvintele tale vei fi scos fără vină şi din cuvintele tale vei fi osândit.” (Matei 12:37)

           "Că milă voiesc şi nu jertfă şi cunoaşterea lui Dumnezeu mai mult decât arderile de tot(holocaust=arderi de tot, ritual practicat de preotii israeliti ai lui Moise, care, de-a lungul istoriei au si fost pedepsiti prin efect bumerang pentru asta(Osea 6, 6)". "Cine ridică sabia, de sabie va pieri"(Iisus). Cine practică ritualic holocaustul, de holocaust va pieri, mai pe creștinește vorbind. Ceea ce s-a și întâmplat în istorie, cu precizie matematică, Iisus a profețit holocaustul israeliților. Iar  ținerea de minte a răului, e practicată doar de cei care nu știu să ierte, slujitorii întunericului, care tot în iad ajung. Țeapă holocaustologilor!!!

           "Deci, mergând, învăţaţi-vă ce înseamnă: „Milă voiesc, iar nu jertfă”; că n-am venit sa chem pre cei drepţi, ci pe cei păcătoşi la pocăinţă" (Mt. 9, 13)

Foto1: Moise cu coarne, sculptură de Michelangelo

Foto2: Fragment dintr-un text evanghelic, dictat  ucenicilor de Apostolul Ioan, cel mai iubit de Hristos. În acest vechi text, Ioan explică ucenicilor, credința israeliților în diavol, practicile sataniste ale acestora, jertfele, holocaustul. Nici unul dintre ucenicii inițiați de Ioan, nu e luat în considerare azi, de ca și cum Iisus ar fi trăit și iubit degeaba. Tocmai de aceea, Lumina Sfântă se pogoară la Biserica Sf. Mormânt din Palestina, mâine, în jurul orei 14,30 doar când ajug acolo creștinii egipteni de rit ortodox, copții, pentru că ei nu au putut fi satanizați, iudaizați, din cauza distanței luate față de disprețului israeliților pentru cultura și civilizația lor, dintotdeauna. Platon, Pitagora, Thales, Deceneu, au învățat în academiilie egiptene, nu în falsurile rabinilor impotenți, mincinoși și criminali.

Invierea Domnului Iisus Hristos fie cu noi, creștinii! Acum și pururea și-n vecii vecilor! Pentru că acestea au fost și nu altele, în vinerea mare, cuvintele Mântuitorului pe cruce: Astăzi vei fi cu mine în Rai!

Vizualizări: 98

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru în reţeaua literară !

Alătură-te reţelei reţeaua literară

Insignă

Se încarcă...

Fişiere video

  • Adăugare fişiere video
  • Vizualizează Tot

Statistici

Top Poetry Sites

© 2021   Created by Gelu Vlaşin.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor