Îndrăznește și crezi! Iubirea nu dispare niciodată de acolo (din inima) unde a fost sădită, la fel ca lumina, atunci când crezi în iubire și ai puterea să speri. Este adevărul meu în această viață. În tot ce este, în tot ce (îți) ești, poți afla armonie. Universul face totul posibil.
Despre mine...? Eu continui să cred cu toată ființa și neființa, dincolo de orice realitate, în puterea binelui și a iubirii, pentru că dincolo de orice durere, doar iubirea este adevărata lumină.
Și nu uita: Acolo unde este întuneric, e doar lipsa parțială a Luminii...
E atat de multa Lumina si Liniste in Univers, e atata Iubire langa tine...! Si ele asteapta doar sa fie primite. Iar tu stii, inima ta stie. Sufletul doreste. Ce te opreste sa primesti? Deschide bratele inimii. Doar indrazneste... Iarta, ai incredere si iubeste daruind... Dincolo de tine, in sinea ta si in inimile celor de langa tine, tot tu esti... Acelasi. Nimeni si nimic nu poate schima ceea ce esti, decat tu insuti. Doar tu poti alege ceea ce simti, nimeni altcineva nu poate sa schimbe ceva din sinele tau. Pentru ca tu stii cel mai bine cum si ce este propriul tau univers si acesta nu e mai departe decat in sinele tau. Tu alegi linistea, bucuria, intelegerea, intelepciunea, increderea… Acestea nu vin din afara ta. La fel ca iubirea, lumina, pacea, armonia cu care tu insuti impodobesti si implinesti lumea si viata. Ai incredere. Indrazneste! Esti ceea ce simti.

Vizualizări: 51

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru în reţeaua literară / la red literaria !

Alătură-te reţelei reţeaua literară / la red literaria

Comentariu publicat de Elena Savu pe Septembrie 13, 2013 la 10:51pm

Lumina...? Un altfel de pace launtrica...

Comentariu publicat de MIHAELA VIRGINIA MOSCALIUC pe Septembrie 1, 2013 la 3:37am

tu simți... poate prea mult, dureros de mult, câteodată... Tu stai de vorbă cu Omul... El? și-a pus măștile și-a îmbrăcat uniformele și și-a făcut lecțiile... și-a scos batistuța și ne-arată acum unghiile pline de mizerie... a uitat să se spele, să se curețe, să se lustruiască... Tu, cu prea mult bun simț, te faci că nu vezi detaliile, ți-e rușine de rușinea lor!

Insignă

Se încarcă...

Fişiere video

  • Adăugare fişiere video
  • Vizualizează Tot

Statistici

Top Poetry Sites

© 2020   Created by Gelu Vlaşin.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor