Urbea fierbea. Apariţia ei îi pusese pe toţi pe jar, trezindu-le instinctul. Nu era genul său, dar trebuia s-o aibă şi-i luase urma ca un animal de pradă. A fost mai rapid. Haţ! a furat-o de sub nasul unui nehotărât. Învingător a amuşinat-o, acolo, în public. Mirosul proaspăt i-a invadat nările, incitându-i simţurile. Era în mâinile lui, dar nu-i aparţinea întru totul. Avea preţ. De-l plătea, o lua şi plecau împreună. Târgul se făcea pe loc. Pregătise din timp banii şi când i-a întins ea i-a arătat că nu ajung. Se ruşina că este o marfă, iar el într-un gest generos a completat suma şi i-a mângâiat faţa mătăsoasă, compasional.

Acasă, nerăbdător, cu ea în braţe, s-a trântit în pat. Subtilă i s-a dezvăluit, încetul cu încetul. Tresărea când o atingea cu degetul său umezit. Încerca să-şi închidă fecioria şi ceda doar sub presiunea mâinilor hămesite, dar ceda. Atunci, îi sorbea cu ochi avizi sfioşenia şi năvalnic se cufunda în ea. Apoi, a preluat ea controlul, satisfăcându-i toate dorinţele, râzând şi lăcrimând de plăcere. S-au devorat reciproc în toate poziţiile posibile: stând pe spate, pe-o rână, sprijinit în coate... O noapte albă, cum nu mai trăise demult. Uitase de sine şi de faptul că nu era în weekend. Epuizat a adormit instantaneu cu ea pe piept. L-a sunat colegul.

- Ei! Ai luat-o?

- Îhî... ș-am dat-o gata!

- Mda, văd că ți-au sucombat lăudătorii. Cum ţi s-a părut?

- Băi, e me-mo-ra-bi-lă! Anunţă, că-mi iau o zi concediu. Vreau și continuarea poveștii.

- Ai înebunit? Acum în criză? Șefului n-o să-i convină. Ne-a anunțat că stăm peste program. Hai, la serviciu! Dacă zici c-ai dat-o gata într-o noapte, mulțumește-te cu prima parte. Momentan, continuarea nu există! Am vorbit la editură, volumul următor e în lucru. 

Vizualizări: 44

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru în reţeaua literară !

Alătură-te reţelei reţeaua literară

Insignă

Se încarcă...

Fişiere video

  • Adăugare fişiere video
  • Vizualizează Tot

Statistici

Top Poetry Sites

© 2021   Created by Gelu Vlaşin.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor