Hristos spune că doar antisemiţii se mântuiesc şi au parte de fericirea veşnică

Noi, filosofii daci de etnie moldovenească, pasionaţi ornitologi, întotdeauna ne-am pus întrebări superioare legate de tainele Universului, a galaxiilor, a planetelor, ori de câte ori ne-am putut gândi.

De exemplu, mulţi filosofi daci pasionati muzeografologi-ufologi aşa ca mine, se întreabă de ce Dumnezeu a creat materia, chiar prea multă materie, dacă materialismul nu e bun. Adică de ce El are voie să fie un mare materialist şi eu nu, după chipul şi asemănarea Sa?
Răspunsul e foarte simplu pentru un om de ştiinţă dac pasionat muzicolog, dar care de obicei sunt două răspunsuri, precum la cei ce posedă multă înţelepciune. Persoanele de faţă se exclud(Spun asta din falsă smerenie, pentru a păcăli cât mai mulţi oameni).

1.Ca să transformi "dezavantajul tău" în "avantajul tău".
Oricât de puţin ai avea în plan material, dai oricui vrei tu ocazia să te nedreptăţească, 100% sau parţial. Tu, lăsându-te puţin nedreptăţit atât cât trebuie, dai dovadă de înţelepciune, chiar dacă în aparenţă nu eşti remarcat competiţional, obligându-l în felul acesta pe Dumnezeu să te îndreptăţească atunci când vrea El, sau chiar atunci când ai tu chef, faţă de cine ai tu chef, acolo unde ai tu chef, în ce procent ai tu chef, 100% sau parţial. Vedeţi şi în viaţa de zi cu zi, vidul e o forţă care atrage, atrage uragane, atrage tornade, atrage în tehnologii antigravitaţionale, deci cu atât mai mult, nu are de ce să ne fie frică să ne golim în faţa lui Dumnezeu, sau în direcţia în care doreşte Dumnezeu.

Oricât ar părea de pretenţios, îl stimulezi pe Dumnezeu să lucreze pentru tine şi asta legal, cu Carte de Muncă, deşi, dacă ai vrea să faci asta pur şi simplu din pretenţie proprie, din vanitate proprie, din plin propriu, nu ai avea nici o şansă să obţii altceva decât un loc garantat la balamuc pe termen scurt şi contrariul pe termen lung. Un dac adevărat pasionat de cicloturism montan, nu cade în astfel de capcane.

Deci poţi să faci asta, ştiind că Dumnezeu e corect atunci când repară nedreptăţile, sau nedreptăţile lăsate intenţionat mai mari făcând cu ochiul, asumate prin voie proprie ca fiind ceva mai mari şi numite generic "crucea". Acesta este sensul creştin al voinţei, diferit şi de cel păgân din filosofia greacă: Voinţa corectă sau CRUCEA, care e opusul asasinatului fără voinţa ta, JERTFA SATANISTĂ din vrăjitoria voodoo.

Jertfa lui Hrisos, inventată doar în falsurile ocultistului evreu Origen, este consecinţa faptului că Hristos a fost înconjurat de mulţi psihopaţi, că dacă Hristos ar fi fost înconjurat mai mult de oameni normali, nu ar mai fi ştiut nimeni ce e aia jertfă. În acest caz, dimpotrivă, Hristos ar fi avut o cruce mai mare, sarcini mai multe de dus cu bucurie, pe o perioadă mai lungă de timp, până ce ar fi înviat, tot cu trupul, din mormânt. Nu au avut israeliţii, nici logica lui Caiafa, nici manuscrisele falsificate de Origen, nici un rol în Învierea lui Hristos, care s-ar fi săvârşit şi în lipsa psihopaţilor voodoo posedaţi de diavol asemenea lui Iuda. Se putea ca Iisus să fi fost asasinat şi mai repede cu 1-2 ani fără voia lui, adică jertfit, dacă ar fi fost înconjurat de şi mai mulţi psihopaţi criminali. E un non-sens să spui şi "iubire jertfelnică", deoarece e ca şi cum ai spune "iubire-frică", "lumină întunecată", "Dumnezeo-diavol". De asemenea "jertfă fără sânge" poate însemna spânzurătoare, sugrumare, otrăvire, terapie genică prin vaccinare, adică tot crimă organizată. Aşa că nu are sens să tot justificăm ataşamentele toxice, precum o fac fumătorii, sau beţivii, atunci când îşi justifică viciul. Acesta este un viciu şi mai mare, deoarece o spune Hristos: "Din cuvintele tale vei fi osândit"!

Tocmai de aceea, după părerea mea, Dumnezeu a permis ca omul să nu sară direct la telepatie, dându-i posibilitata să construiască mai întâi calculatoare, pentru a observa cum un calculator nu mai poate fi controlat, dacă introduci în el un virus, de fapt nişte cuvinte greşite introduse în sistemul de operare, din cauza cărora totul începe să funcţioneze greşit către un alt scop criminal dorit de hacker. Dacă nu ar fi spus Hristos asta, anume să fim atenţi la cuvinte greşite din cauza cărora ne osândim singuri, nici eu nu aş fi adus în discuţie, acceptând să par în ochii lumii mai dresat, mai docil, în loc de smerit, cuvânt ce înseamnă cu totul altceva. 

Crucea e înţelepciunea lui Dumnezeu, jertfa e lăcomia diavolului.
Crucea e atunci când faci cu ochiul asumat, ca Iisus care se mai făcuse o dată invizibil în momentul în care au vrut să-l jertfească aruncându-l de pe buza prăpastiei, jertfa e crima îndreptată împotriva voinţei celui asasinat, aşa ca în vaccinarea cu terapie genică, sau la fel ca în vechile ritualuri voodoo israelite de sacrificare a celor neprihăniţi, ce evident că nu doreau asta. Nici măcar binele cu forţa nu e pe calea lui Dumnezeu, darămite crima cu forţa, cale în care cred slujitorii lui satan, preoţi sau laici. Până şi Pilat se spălase pe mâini în semn de solidaritate cu faptele omului Iisus.

Dacă nu ar dreptăţi, nu ar fi Dumnezeu, ci un zeu al nedreptăţii.
Dumnezeu e veşnic în momentul în care începe să-ţi repare nedreptăţile, că altfel nu ar fi Dumnezeu ci un mamifer mai mare.
Dumnezeu e obiectiv cu procentul pe care îl repară, că altfel nu ar fi Dumnezeu ci un aproximator.

Şi uite aşa, în timp ce altul se trezeşte mort peste noapte, re-îndreptăţit de corectitudinea lui Dumnezeu, după ce s-a îndreptăţit singur din închipuire proprie, dându-şi singur ceea ce matematic s-a stabilit că i se va lua, în acelaşi timp, tu te poţi trezi peste noapte re-îndreptăţit cu un procent de 100%, veşnic într-o lume infinită, deoarece Dumnezeu nu e limitat ca să poată răsplăti parţial într-o lume limitată de big-bang. De asemenea, Dumnezeu nu poate sta la distanţă de propriile demersuri în care ai fost implicat şi tu, deci vei fi acasă la El atunci când vei fi îndreptăţit. Ai înţeles ceva? Pe Cristofor Columb că nici eu! Un dac adevărat pasionat ufolog mai glumeşte! Şi nici Cristofor Columb nu e de-al nostru!

De aceea vei fi răsplătit în lumea LUI, evident dacă asta e Voia Lui, o lume cu emoţii superioare crescătoare veşnic, nelimitată în spaţiu şi timp, o lume diferită de galaxiile din partea de jos, pe care se bat în continuare, cei ce crescător nedreptăţesc alţi semeni ai tăi, în imperii stricăcioase guvernate de legile putrefacţiei, fiind în continuare în necunoştinţă de cauză a capcanei în care sunt.

2.Pentru că materia scurtează distanţe lungi dintre suflete.
Ca să poţi călători din punclul A în punctul B, deşi distanţa de la sufletul A la Sufletul B este infinită.


Cea mai lungă distanţă este distanţa de la om la Dumnezeu(cum spunea şi Sf. Arsenie Boca, "cea mai lungă distanţă, este distanţa de la ureche la inimă")! Dar dacă Dumnezeu s-a făcut om, distanţa s-a scurtat infinit pentru toată lumea, nimeni nu e nedreptăţit din acest punct de vedere. Ba chiar am putea spune, că Dumnezeu e mai apropiat trupeşte de sfântul lui israel(anti-Hrist) chiar la el acasă, ceea ce nu-l prea ajută şi sufleteşte pe sfântul lui israel, dar nu poate spune nimeni că Dumnezeu nu i-a dat o şansă în plus să nu se piardă în iezerul de foc, făcându-l în acelaşi timp în lumea aceasta un competitor desăvârşit, cel mai frumos, cel mai talentat, cel mai inteligent, evident după legile lăcomiei(deşteptăciunii) Pământului.

Să revenim la oile noastre, Trupul şi Sângele lui Dumnezeu, sunt acum la mică distanţă de oricine, încă de pe vremea regelui canaanit Melchisedec, aşa cum spune şi Cartea de Muncă a lui Dumnezeu: "Preot în veac, după rânduiala lui Melchisedec". Pâine şi vin, adică bucurie, "BUCURAŢI-VĂ" este calea adevărului după Înălţare, nu ca la rabini, jertfe şi psihopaţi!

3.Dar cu toate acestea, trebuie să remarc faptul că a apărut un nou tip de miracol făcut de Dumnezeu în aceste zile, mai precis miracolul preoţilor vaccinişti cu terapie genică.


Deşi în mijlocul preoţilor creştini, există şi preoţi ale căror cruci sunt de a fi în acelaşi timp medici, biologi superspecializaţi în genetică şi virologie(apropo de cine făcea cruci pe vremea lui Iisus dulgherul), deci, deşi există peste tot, aceşti preoţi cu dublă specializare, care au informat corect, jos pălăria, cu privire la experimente neomologate de terapie genică direct pe oameni, preoţi care au ţinut discursuri mediatizate video, cu toate acestea, preoţii voodoo sunt preoţii care confundă crucea cu jertfa, deci pe Dumnezeu cu diavolul. Preoţii vaccinişti sunt preoţii care participă la toate slujbele, la toate posturile, la toate tainele, ţin discursuri despre iubire, dar cu toate acestea, Dumnezeu face cel mai mare miracol cu ei şi nu-i ajută deloc. E ca în bancul cu rabinul, care s-a rugat la Dumnezeu să nu se prăbuşească zidul plângerii, iar Dumnezeu i-a ascultat rugăciunea şi zidul nu s-a prăbuşit, aşa de mare era credinţa rabinului!

Preoţii vaccinişti nici măcar popi nu sunt, ci rabini. Pentru că un popă, de obicei e simpatic şi de cele mai multe ori, are suficient discernământ, încât să nu cerşească iubire cu răutate şi să apere cu aceeaşi răutate nişte falsuri grosolane care provin din zona crimei organizate şi a religiilor africane voodoo, crezând că apără sfinte tradiţii şi pe Hristos care nici măcar nu vorbea ebraica.

"Azi e timpul ca să ne purtăm fiecare Crucea cu bucurie şi cu elan nespus, că scurtă este viaţa. În acelaşi timp, voi aţi rămas hristoşi mincinoşi, prooroci mincinoşi şi farisei de batjocură, zicând: ”Luaţi mâncaţi Beţi toţi...” şi totuşi neâmpărtăşind pe nimeni, măcar duminica. Iate de ce sunteţi caraghioşi şi perimaţi, când cântaţi cu emfază vanitoasă ”Dumnezeu este Domnul şi S-a arătat nouă(în teofanii)”, negând orice descoperire, revelaţie etc., chiar şi cele mai vădite, ca în noul Sion. Aţi rămas cu ziduri cu tipic, ritual, canoane false, cu simonie, ierosilie, profanare, apostazie etc., că stai acolo unde este banul simoniac şi ”nervum rerum gerendarum”. Nu vreţi să urmaţi pe Hristos, Care strigă pe toţi: ”Urmaţi-Mi Mie”, ci aţi dori ca El şi întregul cer să vă urmeze pe voi. Dacă Hristos, cu Dumnezeu proniator viu şi actual, dă noi cuvinete cereşti şi ne descoperă Taine, după măsura înţelepciunii şi experienţei noastre, precum şi în vederea eshatologiei, voi Îl judecaţi cu false canoane, obiceiuri şi cu spălari de blide exterioare, cu forme şi tipic fariseic, oprind dogma şi dând proritate neactualelor canoane administrative perimate."(Sf. Nil Dorobanţu ”APOCALIPSA 1”pag. 425)

"Noi slujim Domnului întru înnoirea Duhului si a dogmei creştine, nu al canoanelor cu duh iudaic al talionului lui Moise, care e pentru impietrirea inimii voastre. Israelul vechi şi nou mergând dupa canoane şi Lege, n-au ajuns la dreptate si neprihanire!"(Sf. Nil Dorobanţu ”Etica”pagina 69.)

Pentru că voia proprie şi-au utilizat-o greşit, discernământul lor a devenit greşit sau deloc. Pentru că au distrus viaţa a mii de creştini, rugându-se ca adevăraţi vrăjitori voodoo ani de zile, pentru jertfirea creştinilor şi binecuvântarea între îngeri a sfântului lui anti-Hrist(ebr. =israel, luptător împotriva Lui Dumnezeu), pentru că în felul acesta concretizat faptic, prin rugăciunile lor au adus la putere israeliţii bolşevici ai sfântului lui israel pe care l-au preamărit peste creştini, deşi Hristos le-a interzis asta, anapauker-iştii şi silviubrucan-iştii care au trăit sute de ani fără ca cineva să-i jertfească pentru mântuirea neamului lor israelit, dar care ne-au torturat şi jertfit elitele creştine zeci de ani, deci preoţii voodoo ai sfântului lui israel asta vor face şi în continuare, dar la o scară mult mai mare, până la instalarea sfântului lui israel(anti-Hrist) în templul din Ierusalim şi ciparea creştinilor.

Sunt teste simple care se fac zilele acestea cu discernământul oamenilor, al preoţilor şi chiar e prea simplu de trecut aceste teste, pentru oricine. Cu toate acestea, preoţii lui Hristos(după rânduiala lui Melchisedec canaanitul, arameul), puţini cât au mai rămas, cu greu mai pot repara stricăciunile rabinilor lui satan jertfitorul, atâta timp cât au mulţi trădători printre ei.

"Evanghelia va fi propovăduită la toate neamurile ...dar adevărat vă spun că neamului acesta israelit nu i se va da nici un semn", spune antisemitul Hristos. "Sinagoga este bordel", spune Sf. Ioan Gură de Aur, un alt antisemit de-al nostru din Rai! După mai bine de 2000 de ani, Cuvântul lui Dumnezeu a fost profetic, s-a adeverit. Cu alte cuvinte, Hristos spune că, dacă nu eşti antisemit, nu ai nici o şansă să te mântuieşti(evident că spune asta în limba canaanită, aramaică, siriaca veche). De ce spune Hristos, "Cunoaşteţi adevărul şi adevărul vă va face liberi?". E atât de simplu, încât doar pruncii mai pot pricepe, e tot o profeţie făcută de Hristos!

Faceţi următorul experiment: Deschideţi o Biblie în faţa nui copil şi motivaţi-l din joacă, să explice în cuvintele lui ce citeşte, cum ar fi de exemplu spusele mântuitorului: "Până la mine toţi au fost hoţi şi criminali"(tradus "furi şi tâlhari", deşi sunt sinonime şi e redundantă traducerea, adică e şi proastă). Vă garantez că un copil nu va înţelege din asta, faptul că evreii sunt un popor ales(ales de cine, că e altă discuţie aici). Un copil va înţelege exact ce trebuie să înţeleagă, exact ce ar fi vrut Hristos să înţelegem cu toţii, peste alţi oameni limitaţi şi nu dumnezei, ce ar fi spus contrariul în alte conjuncturi mai mult sau mai puţin nemincinoase, cum ar fi minciunile cu ploile de broaşte, sau libertatea(anarhia) israeliţilor comemorată simultan cu jertfirea celor neprihăniţi, inventate de rabini pentru a ţine sub control israeliţii prostuţi. În arhivele scribilor egipteni, foarte meticuloşi de altfel, nu există aşa ceva. Însă cu toate acestea, un vrăjitor voodoo de profesie preot creştin indiferent de confesiune, va înţelege întotdeauna că e mai tare şi mai aproape de Dumnezeu, cel de o confesiune religioasă eretică şi nebotezat pe deasupra, ce cu o părere unilaterală îl contrazice grosolan pe Hristos, fără măcar să conştientizeze de unde îi vine un asemenea imbold, asemenea unui zombi! Aici nu mai e creştinism şi credinţă, ci medicină şi psihiatrie. Părerea mea e că, nu întâmplător, Dumnezeu a dorit să fie un evanghelist medic, Luca evanghelistul, dar nici un rabin evanghelist, nici măcar un rabin ucenic îndepărtat al lui Hristos.

Nici Albert Einstein care îl adula pe Vladimir Ilici Lenin, nici Stephen Hawking care spunea că Dumnezeu e pentru cei ce se tem de întuneric(în loc să se uite în oglindă să vadă cum arată în lipsa lui Dumnezeu), nici Bill Gates informatician vaccinist care din închipuire proprie i-a venit să reducă populaţia globului, nu au cum să priceapă deşteptăciunea Lui Dumnezeu. Hristos spune că Adevărul vă va face liberi, deoarece Împărăţia Cerurilor aparţine antisemiţilor şi atât, indiferent din ce galaxie provin! 

Calea lui Dumnezeu este: iubirea necondiţionată şi iertarea condiţionată.
Calea diavolului este: iubirea condiţionată şi iertarea necondiţionată.

Ca să ierţi, trebuie în primul rând să ai discernământ, ca altfel te faci complice cu răul împotriva celor nevinovaţi. Iar ca să ai discernământ, trebuie să te ajute Dumnezeu în acest sens. Aţi observat că în momentul în care ucenicii i-au cerut Mântuitorului să-i înveţe cum să se roage, acesta, printr-o străfulgerare venită de Sus, S-a iritat destul de tare? De ce oare? Se mai iritase o dată tare, în momentul în care a bătut cu biciul evreii ce vindeau animale pentru jerfe, ştiind că şi El va fi vândut de Iuda, tot cu destinaţia Jertfă! Zic eu că, Hristos ştia, cum aceste cuvinte din Tatăl Nostru vor fi falsificate în numele diavolului ca unui Dumnezeu, pentru distrugerea credinţei şi a creştinilor ca finalitate, un fel de sinucidere colectivă. Probabil că Hristos cunoştea faptul că, actuala formă deformată prin falsuri a rugăciunii Tatăl Nostru, e o odă de închinăciune faţă de ispititorul diavol cu nume spurcat(sfinţească-se numele tău şi nu ne duce în ispită).
Tocmai de aceea, eu folosesc următoarea variantă adaptată de mine, conform indicaţiilor date de Hristos în nenumărate rânduri, atât cât se poate, dar măcar să fie făcută corect, în virtutea atenţionărilor făcute de Hristos cum că "Din cuvintele tale te vei osândi!" Dar fiecare spune cum doreşte, spre propriul folos.

Tatăl nostru Care ești în Ceruri, Sfânt este numele Tău, vie împărăția Ta, fie voia Ta, precum în Cer așa și pe Pământ. Pâinea noastră cea spre fiinţă, dă-ne-o nouă astăzi și ne iartă nouă greșelile noastre, și ne ajută pe noi să iertăm celor ce ne greşesc. Și nu ne lăsa pe noi duşi în ispită de către diavol, ci ne izbăvește de cel viclean. Ca a Ta este împãrãția, puterea și slava, a Tatălui și a Fiului și a Sfântului Duh, acum și pururea și în vecii vecilor. Amin.

Spre deosebire de iertare, iubirea necondiţionată e altceva, iubirea necondiţionată e o stare de fond, care interacţionează cu exteriorul la nivel invizibil, o stare de fond altruistă care nu poate fi influenţată de nimic palpabil din exterior, nici măcar prin tortură, deoarece transcede. Dacă nu o ai, categoric faci prostii mari.

Orgoliul creştinului prostănac, care de fapt are probleme de percepţii, fiind în realitate vrăjitor voodoo neavând o viaţă creştină în spate, este să se afişeze cu falsă modestie ca fiind deasupra celorlalţi, pe motiv că el iartă necondiţionat pe toată lumea şi gata, intră în extaz de drogat. Credeţi că Iisus l-a iertat necondiţionat pe Iuda, ca să se facă complice cu crima organizată împotriva oamenilor paşnici? Sau credeţi că Iisus i-a iertat pe evreii pe care i-a bătut cu biciul? Nici vorbă de aşa ceva! Din surse de încredere, ştiu că şi criminalul Moise se află acum în iad, ca să nu zic şi de complicii criminalului Moise.

Nu poţi fi iertat, dacă mai înainte de asta, nu  doreşti tu să fii iertat, făcând tu primele demersuri în acest sens. Dacă nu te-ai căit la modul obiectiv, nu te iartă nimeni de la distanţă. Ar fi catastrofal pentru noi toţi, dacă am putea ierta şi absolvi de la distanţă toţi criminalii, fără ca ei să dorească asta, aşa cum insinuează vrăjitorii voodoo, specia umană ar fi dispărut demult. Hristos a iubit necondiţionat dar a condiţionat iertarea până şi pe cruce: "Iartă-i Doamne pe cei care nu ştiu ce fac!". Cei care ştiau foarte bine ce fac, cei manipulatori, cei care au mituit în dreapta şi în stânga pentru jertfirea neprihăniţilor, au rămas neiertaţi până în ziua de azi, dar "popor ales" în imaginaţia lor bolnavă. Ei sunt de fapt urmaşii vrăjitorilor voodoo din antichitate, conform vechiului testament, preoţii israeliţi ai lui Moise ce practicau în Biblie ritualul jertfelor şi arderilor de tot(holocaust), iar mai apoi Iisus i-a atenţionat profetic, că "cine ridică sabia, de sabie va pieri"(deci nu i-a iertat)! Ceea ce s-a şi întâmplat, se şi întâmplă, indiferent de faptul că încearcă să legifereze în demersuri paranoice şi absurde, să blocheze prin lege, legea cauză-efect, atunci când e vorba doar despre evrei.

Atât vechiul cât şi noul testament, demonstrează faptul că, omenirea putea fi acum ajunsă mult mai departe la toate nivelele, putea avansa într-o direcţie mult mai aproape de legile lui Dumnezeu, fără aceşti vrăjitori voodoo care s-au crezut întotdeauna buricul pământului şi au făcut numai tâmpenii. Israeliţii nu au avut nici o scuză, nici în vechiul, nici în noul testament, tot aşa de criminali şi de prostănaci erau. Iată dovada, confirmată şi de Iisus:

"Căci milă voiesc, iar nu jertfe, şi cunoaşterea lui Dumnezeu mai mult decât arderi-de-tot!" (Osea 6,6)
"Dar mergând, învăţaţi ce înseamnă: Milă voiesc, iar nu jertfă!" (Matei)
"Dacă aţi fi ştiut ce înseamnă: "Milă voiesc, iar nu jertfe", n-aţi fi osândit pe nişte nevinovaţi!"(Matei)

Când azi auzi "preoţi", predicând ei cuviincios iubirea asasinatelor voodoo, "iubirea jertfelnică","jertfa fără sânge", îţi dai seama, cam despre ce păcate, cam cu ce complicităţi ale vrăjitoriei cu crima organizată, se luptau profeţii anti-semiţi de până la Hristos şi chiar mai departe! O spune Biblia, nu eu! Evreii au fost şmecheri şi au adăugat cuvântul "la idoli" după "jertfă", sperând în felul acesta că nu se va observa şi îşi vor face în continuare de cap, lichidând pe cine au ei chef ca să fie ei cei ce fac "bine". Logica lui Caiafa nu era o noutate pentru israel. Doar că a venit Hristos şi i-a corectat la 180 de grade, Veşnic, întrucât jertfa e jertfă şi cu atât e mai gravă, cu cât e invocată în numele lui Dumnezeu, împotriva oamenilor nevinovaţi. Să jertfeşti la idoli chiar nu e o problemă aşa de mare, mănânci mai mult la o nuntă jertfind idolului stomac, cum a făcut şi Iisus la Cana, apoi a doua zi îţi vezi de treaba ta. Nu te condamnă Dumnezeu mai mult că eşti un jertfitor la idoli!

Categoric, lumea trebuia să arate altfel, o spune Hristos prin Matei: "Dacă aţi fi ştiut ce înseamnă, milă voiesc, iar nu jertfe, n-aţi fi osândit oamenii nevinovaţi". N-aţi fi osândit oameni curaţi sufleteşte, care aveau treburi importante de rezolvat, până la adânci bătrâneţi, prin Voia Bunului Dumnezeu! Cine ţine neapărat, are acceptul meu să-şi jertfească doar proprii copii între patru pereţi, dar cu condiţia să scutească ochii şi urechile copiilor mei, de aceste invocaţii solemne ce ţin de vrăjitoria africană voodoo! Hristos le-a cerut cu totul altceva! În lipsa invocaţiilor ce ţin de vrăjitoria voodoo, ce ţin oamenii pe un program de autodistrugele, ar fi dispărut demult şi avorturile, şi uciderile, şi nedreptăţile asupra celor nevinovaţi. Hristos spune asta, în ciuda tuturor falsurilor introduse în Biblie de Origen.

Când a spus Hristos vreodată, că "Dacă te sminteşte ochiul tău, mutilează-te"? Niciodată nu a spus Hristos aşa ceva, pentru că trupul se sfinţeşte, trupul e Templul Duhului Sfânt! Este evident că doar un psihopat ca Origen putea introduce aşa ceva în Sfintele Scripturi, pentru tocilarii(cretini) şi nu pentru creştini. Doar să fii prea prost, să nu înţelegi ceea ce orice prunc ar pricepe, aşa cum le-au amintit şi profeţii antisemiţi din vechiul şi noul testament, Osea, Maleahi, Ioan Botezătorul, Matei, Hristos. Origen nu a avut cum să falsifice chiar tot, este imposibil ca mai devreme sau mai târziu să nu te dai de gol, atunci când eşti un infractor, o spune şi Iisus. "Ceea ce veţi rosti în şoaptă, se va auzi de pe acoperişuri"

Ortodoxismul creştin, în primele 3 secole, era 90% Ioan/Marcion/Sumerian(audian)-ist, iar mai apoi egiptean, antiohian. Sunt singurii care nu au omorât oameni. Au fost numiţi "gnostici" chiar de către gnostici, conform zicalei "hoţul strigă hoţii". Şi evident că imperatorii au crezut hoţii, că hoţii erau mai vicleni! În timp ce creştinii îşi duceau crucea în adevăr, oamenii curaţi sufleteşte erau vânaţi şi asasinaţi peste tot, nevinovaţii erau nedreptăţiţi, imperatorii credeau în falsurile grosolane ale evreului ocultist Origen, un "cretin" ce nu mai putea de bine la curtea imperială! Şi aşa a rămas până azi, cu excepţia nucleului minoritar ce există în creştinism şi care face notă discordantă cu majoritatea vrăjitorilor voodoo de profesii preoţi din diverse confesiuni, sau laici! De asemenea, Sf. Nil Dorobanţu face referire la bisericile audiene(sumeriene) de la noi, în care a slujit şi el pe timpul prigoanei comuniste, biserici care, conform unor surse, l-au găzduit inclusiv pe reformatorul creştin Sf. Ioan Gură de Aur, aflat în exil!

Iar în rest, cu adevărat, în aceste zile, preoţii jerfitori voodoo, preoţii vaccinişti cu terapie genică, în premieră mondială reprezintă un Miracol Divin, pentru că Dumnezeu reuşeşte performanţa să nu-i ajute deloc, măcar cu o idee a binelui cât de mică. Poveşti comuniste cu "toţi suntem la fel", deşi nu o pot dovedi, veţi mai auzi la cei complici cu crima organizată. Din surse de încredere, ştiu că iadul e plin de ei, pentru că, în loc să facă ce trebuie tot mai mulţi, ultima dată l-au excomunicat pe Sf Nil Dorobanţu, deşi Hristos le transmisese prin acest Sfânt, ce anume trebuie să facă preoţii pentru mântuirea lor şi pentru binele nostru, al tuturor. Cât despre mine, sunt un vierme, un nimic, cu aceeaşi falsă smerenie.

Vizualizări: 98

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru în reţeaua literară !

Alătură-te reţelei reţeaua literară

Insignă

Se încarcă...

Fişiere video

  • Adăugare fişiere video
  • Vizualizează Tot

Statistici

Top Poetry Sites

© 2021   Created by Gelu Vlaşin.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor