În pragul acestei mari sărbători, am primit, pentru "bun de tipar", cartea de poezii, care va fi gata în luna ianuarie 2016. cu o prefaţă prezentată de scriitorul Marin Ifrim, membru titular în USR, care, printre altele, ne spune: " Veţi găsi aici un fel de istorie în vers alb, sublime, dar şi sarcastice evocări,ale unui trecut personal, precum şi anumite repere colective, care au făcut, la un moment dat, parte din viaţa acestui condeiercu o vădită experienţă de viaţă...".
În postfaţă, scriitorul Ion Machidon, asemeni, membru titular al USR, Cel care de douăzeci de ani a construit şi construieşte, şcoli literare, n cele două pagini, printre altle, ne spune."Dacă am ales să semnăm postfaţa volumului de poezii "Nu ucideţi bucuriile", ale domnului Dumitru K Negoiţă, nu o facem nici din complezenţă şi nici că acesta ne-ar fi cerut. Cum unii autori, colaboratori de-ai noştrii. Am făcut-o pentru că în poezia sa ne regăsim multe din afinităţile noastre literare pe care le dezbate şi, apoi, pentru felul versurilor sale care prin prozaismul lor aduc o stare proaspătă în creaţia noastră postdecembristă...".
Cele relatate, cu siguranţă, sunt cu mult mai cuprinzătoare şi interesante, precum şi interiorul celor trecute de 100 de pagini.

Vizualizări: 65

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru în reţeaua literară !

Alătură-te reţelei reţeaua literară

Insignă

Se încarcă...

Fişiere video

  • Adăugare fişiere video
  • Vizualizează Tot

Statistici

Top Poetry Sites

© 2021   Created by Gelu Vlaşin.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor